Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ηλιαχτίδα φίλη μου πες το μυστικο πως κοιμαται τοσο συχνα ο μικρος σου!!!

βοηθησε μας!!!!:D

ηλιαχτιδα και εγω το ιδιο θα ρωτησω!!!!!!!!!!!!

πες το μυστικο για τον υπνο! και που εσυ παραλληλα κανεις και δουλειες!! τα φιλια σε ολες τις κοπελες. και εγω καθαριζω το μπανιο, εβαλα ενα πλυντηριο και θα συνεχισω με δευτερο. δεν ξερω αν προλαβω κατι αλλο.

υπνος;;;

δουλειες;;

τι ειναι αυτα βρε;;;χαχαχαχαχα

το μονο που εκανα ειναι να βαλω ενα πλυντηριο με τους σακους μας να μυρίσουν ομορφα!!!

αχχχχ δυσκολο πραγμα να μην εχεις δουλεια!!!!το ζω και εγω....

Κορίτσια, δεν κάνω τίποτα εγώ. Κοιμάται όποτε θέλει εκείνος. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει συγκεκριμένες ώρες ύπνου και ότι θέλει να τον νανουρίζω. Επίσης, δεν μπορώ να κάνω καμία δουλειά όταν είναι ξύπνιος, γιατί θέλει να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του (αλλιώς τσιρίζει).

Σκεφτείτε όμως ότι μέχρι πριν ένα μήνα κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά μου ή στο καρότσι του. Στην κούνια του κοιμόταν μόνο το βράδυ. Τώρα, κοιμάται στην κούνια του και τη μέρα. Όμως, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, άλλαξε το ωράριο βραδινού ύπνου και από 21:00 που κοιμόταν, κοιμάται πλέον στις 23:00.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1. Τάισα το μικρό

2. Άπλωσα ένα πληντύριο με ρούχα του πιτσιρίκου

3. Έβαλα κάτι ρούχα που του έφεραν δώρο να μουλιάζουν για να τα πλύνω αργότερα

4. Πήγαμε στη λαϊκή

5. Γυρίσαμε και κοίμησα το μικρό

6. Έστρωσα το κρεβάτι μας

7. Τακτοποίησα τα πράγματα από τη λαϊκή

8. Σκούπισα σαλόνι και τραπεζαρία

9. Σφουγγάρισα σαλόνι και τραπεζαρία

10.Έβαλα το φαγητό του πιτσιρίκου να γίνεται

11. Έπλυνα και άπλωσα τα ρούχα που είχα βάλει να μουλιάζουν

Έκανα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω

12. Ξύπνησε ο μικρός και έφαγε τη φρουτόκρεμα του

13. Έβαλα ένα πλυντήριο με τα μπουρνούζια μας

14. Φάγαμε και μάζεψα το νεροχύτη

15. Έφαγε και ο μικρός το μεσημεριανό του

16. Άπλωσα τα μπουρνούζια και έβαλα ένα ακόμη με χρωματιστά

17. Καθάρισα το μπάνιο... ακούς Ειρήνη? (οπότε άκυρη η τιμωρία)

18. Ξαναμάζεψα το νεροχύτη.

Ο μικρός μου κοιμάται. Σε λίγο θα ξυπνήσει να φάει την κρέμα του. Μόλις κοιμηθεί το βράδυ έχει σίδερο.

19. Ξύπνησε και έφαγε την κρέμα του

20. Άπλωσα τα χρωματιστά

Έπαιξα με το μικρό

21. Ήπιε το βραδινό του γάλα

22. Τηγάνισα αυγουλάκια και λουκάνικα (παραγγελία του αντρούλη μου) και φάγαμε

23. Κοίμησα τον πιτσιρίκο μου

24. Μάζεψα το νεροχύτη

25. Έκανα ένα μπανάκι να χαλαρώσω

Κι επειδή μόλις τελείωσα, δεν υπάρχει περίπτωση να σιδερώσω.

Ούτως ή άλλως, αύριο σκέφτομαι να πάω στη μαμά μου, οπότε θα πάρω τα ρούχα να σιδερώσω εκεί.

Φιλιά σε όλες!

Καληνύχτα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα. Σας διαβαζω ανελλιπως αν και δεν γραφω.

Χρυσα μου ήθελα να σου ευχηθω περαστικά για τον πατέρα σου και κουράγιο για όλη τη δοκιμασια που περνάτε...

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα :)

λοιπον χθες το βραδυ αφου καταφερα να κοιμησω τον τσιτσιμπυρα μου εφραψα τα προσκλητηρια, επλυνα κατι πιατα , καθαρισα παγκους κουζινας και σκουπισα και σφουγγαρισα κουζινα!

σημερα το πρωι εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα να πλενει και πηρα την καλη μου πεθερουλα να κρατησει το μικρακι για να μαζεψω το χαος!οποτε κατα τις 10:00 με 10:30 θα της τον παραδωσω :)

Kαλημέρα,πως είστε ?

Ο αντρας ευτυχώς είναι καλύτερα και ελπίζω σύντομα να ξεμπλέξουμε για να φύγουμε.Κατα τ'άλλα εχθές είχα επισκέψεις το απόγευμα και ετσι δεν κατάφερα να σιδερώσω και πάλι.Ευτυχώς που έχω το τρίτο υπνοδωμάτιο και περιορίζεται εκεί το χάος.Ουτε να μετακομίζαμε τέτοιος χαμός!

Σήμερα ετοιμάσα τα πρωινά μας,

τακτοποίησα σε μερίδες κρεας που μου έφερε και ο πεθερός μου και το έβαλα στην κατάψυξη,

καθάρισα το νεροχύτη και έβαλα το πρώτο πλυντήριο πιατων της ημέρας,

εστρωσα κρεβάτια,

εφτιαξα καφε και ξεκινάω(για αλλη μια ημέρα) σιδερο.Αντε να δουμε...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Σας διαβαζω ανελλιπως αν και δεν γραφω.

Χρυσα μου ήθελα να σου ευχηθω περαστικά για τον πατέρα σου και κουράγιο για όλη τη δοκιμασια που περνάτε...

Φιλιά

χρυσα μου ευχομαι να περασουνε ολα και να ξεχαστουνε. η παναγια μαζι σας

Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα :)

λοιπον χθες το βραδυ αφου καταφερα να κοιμησω τον τσιτσιμπυρα μου εφραψα τα προσκλητηρια, επλυνα κατι πιατα , καθαρισα παγκους κουζινας και σκουπισα και σφουγγαρισα κουζινα!

σημερα το πρωι εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα να πλενει και πηρα την καλη μου πεθερουλα να κρατησει το μικρακι για να μαζεψω το χαος!οποτε κατα τις 10:00 με 10:30 θα της τον παραδωσω :)

Μια χαρά σε βρίσκω.Η αλήθεια είναι πως αν δεν μείνεις μονη,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πραγματα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

πήγα τον τσιτσιμπυρα στην πεθερούλα μου και

1) εβαλα να γινετε φαγακι για εμας

2) εβαλα να γινετε φαγακι για το μωρο

3) εφτιαξα τα φρουτακια του μικρου και τα εδωσα στη πεθερα μου

4) απλωσα ενα πλυντηριο και εβαλα ενα με σκουρα να πλενει

5) σκουπισα και σφουγγαρισα τα μπαλκονια!

σας φιλω και επανερχομαι!

Διαφημίσεις

πήγα τον τσιτσιμπυρα στην πεθερούλα μου και

1) εβαλα να γινετε φαγακι για εμας

2) εβαλα να γινετε φαγακι για το μωρο

3) εφτιαξα τα φρουτακια του μικρου και τα εδωσα στη πεθερα μου

4) απλωσα ενα πλυντηριο και εβαλα ενα με σκουρα να πλενει

5) σκουπισα και σφουγγαρισα τα μπαλκονια!

σας φιλω και επανερχομαι!

6) ξεσκονισα και σφουγγαρισα τραπεζαρια σαλονι και κρεββατοκαμαρα!

Και εγώ δένομαι και μου θυμίζουν ωραίες εικόνες αλλά αν έχεις πήξει στα ρούχα τώρα που είναι μικρος μετά τι γίνεται?Εμένα στα 5 εχει ήδη 4 βαλίτσες ρούχα και έχω δώσει και αρκετα,τι γίνεται στα 7 η στα 10?Σίγουρα καποια δεν τα δίνω όπως κιαν έχει..Νομίζω πάλι πως μόλις τα δώσω θα μεινω εγκυος και θα τα κλαίω μετα:rolleyes::tongue:

Βρε δώστα να πάνε στο καλό (κοίτα ποιος μιλάει!), και μείνε έγκυος μετά να τα κλαις.. ;)

Κορίτσια, δεν κάνω τίποτα εγώ. Κοιμάται όποτε θέλει εκείνος. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει συγκεκριμένες ώρες ύπνου και ότι θέλει να τον νανουρίζω. Επίσης, δεν μπορώ να κάνω καμία δουλειά όταν είναι ξύπνιος, γιατί θέλει να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του (αλλιώς τσιρίζει).

Σκεφτείτε όμως ότι μέχρι πριν ένα μήνα κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά μου ή στο καρότσι του. Στην κούνια του κοιμόταν μόνο το βράδυ. Τώρα, κοιμάται στην κούνια του και τη μέρα. Όμως, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, άλλαξε το ωράριο βραδινού ύπνου και από 21:00 που κοιμόταν, κοιμάται πλέον στις 23:00.

μάρσιπος. τον φοράς (τον μικρό δηλαδή) και βάζεις και κανά πλυντήριο η κανά συμμάζεμα στο μεταξύ. Υπομονή, σκέψου ότι σε λίγους μήνες θα τον κυνηγάς για αγκαλιές αλλά δεν θα θέλει!

Ειρήνη ευχαριστώ για την απάντηση, ίσως με τα "βαριά" του σπιτιου, πχ κουρτίνες, κουβερτάκια κτλ να το κάνω. Στα δώρα όμως αδύνατον! ¨οταν μου κάνουν κάτι δώρο δύσκολα το αλλάζω γιατί έχει τη σκέψη του άλλου και μου αρέσει πχ να το φοράω , έχω τη σκέψη του μαζί μου!

Επίσης, αδυνατώ να σκεφτώ ότι θα είμαι πχ πλύνε βάλε (δεν έχω πρόγραμμα στο πλύσιμο, για αυτό!).

φιλάκιαααα σε όλες

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Μα, τι καιρός είναι αυτός?

Εγώ σήμερα άργησα να ξυπνήσω (το σπλάχνο μου, μου έκανε τη χάρη και με άφησε να κοιμάμαι μέχρι τις 8:15), οπότε:

1. Τον τάισα

2. Έστρωσα τα κρεβάτια

3. Μαγείρεψα για εμάς

4. Μάζεψα τα απλωμένα

5. Έβαλα σε μια σακκούλα τα ασιδέρωτα, σε άλλη μία τα φρούτα και ό,τι χρειαζόμουν για το φαγητό του πιτσιρίκου και πήγα στη μαμά μου.

6.
Μαγείρεψα για τον πιτσιρίκο

7.
Σιδέρωσα όόόόόόόόόλα τα ρούχα
:-D
:grin:

8. Έφαγε τη φρουτόκρεμα του

9. Έβαλα σε μία τσάντα τα σιδερωμένα και σε μία άλλη το φαγητό του μικρού και γυρίσαμε σπίτι

10. Φάγαμε εμείς

11. Μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη

Ο μικρός δεν έχει φάει ακόμη το μεσημεριανό του, αλλά κοιμάται (δεν είναι ωράριο αυτό). Υπολογίζω σε κανένα τέταρτο να ξυπνήσει για να φάει.

Αυτά προς το παρόν. Αν κάνω τίποτε άλλο θα το γράψω. Προς το παρόν χαλαρώνω λίγο.

ΥΓ: kalliopaki, δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές.Τις κάνω όποτε κοιμάται. Έχω sling, αλλά δεν κάθεται. Καθόταν όταν ήταν μικρότερος. Μάλλον δε βολεύεται πλέον. Ευτυχώς υπάρχουν και φορές που παίζει στο πάρκο του ή κάθεται στο καρεκλάκι του.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...