Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τώρα έχω φάει κόλλημα με τις σαγιονάρες μου....είναι σκέτες μαύρες....και επειδή έχω πολλές χάντρες και διάφορες κορδέλες λέω να τις διακοσμήσω.....με πιάνουν κρίσεις κατά καιρούς....όπως με τις γλάστρες παλιότερα....μην ανησυχείτε :P :p :P

Πάντως να σας πω μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσετε κάποια μωρουδιακά που ίσως δεν θέλετε να δώσετε;; Πάτσγουορκ κουβέρτα!! Κάπου την πέτυχα στο ίντερνετ, θα την βρω και θα την ποστάρω..Επίσης και καδράκια θα μπορούσαν να γίνουν :)

Τέλεια ιδέα για καδράκι!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ! Εύγε Μαριλου μου!!!!!

Υ.Γ. Πατσγουρκ εχω δει και γω στο ιντερνετ και είχα ξετρελαθεί! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ τώρα έχω φάει κόλλημα με τις σαγιονάρες μου....είναι σκέτες μαύρες....και επειδή έχω πολλές χάντρες και διάφορες κορδέλες λέω να τις διακοσμήσω.....με πιάνουν κρίσεις κατά καιρούς....όπως με τις γλάστρες παλιότερα....μην ανησυχείτε :P :p :P

Και πολύ καλά κάνεις! Εγώ λατρεύω τα κολληματά μου!!! :tongue::tongue:

Κάντες και με την πρώτη ευκαιρία βάλτες να τις δουμε!!! :P

777885dugw57gt25.gif

τι είναι αυτό γιατί είμαι άσχετη????

Ραμμένα μπλουζάκια / καπελάκια κλπ., μαζί, ενωμένα σαν παπλωματάκι. Αυτό λέγεται πατσγουροκ.

Μάλιστα έχω και γω πατσγουορκ παπλωματάκι και το λατρεύω! Αν θέλετε, ευχαριστως να σας βάλω φωτογραφία να το δείτε.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ραμμένα μπλουζάκια / καπελάκια κλπ., μαζί, ενωμένα σαν παπλωματάκι. Αυτό λέγεται πατσγουροκ.

Μάλιστα έχω και γω πατσγουορκ παπλωματάκι και το λατρεύω! Αν θέλετε, ευχαριστως να σας βάλω φωτογραφία να το δείτε.

Aμέ,αμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο που μιλούσα με μια φίλη μου έγκυο στο δεύτερο, η οποία σήμερα έμαθε ότι θα είναι κι αυτό κορίτσι και πανηγύριζε για...τα ρούχα! Χαχα :D Ευτυχώς έλεγε, γιατί τόσα ρούχα τι θα τα έκανα;; :)

Κι εγώ ακόμα τα κρατάω, όχι μόνο για οικονομία στο δεύτερο (αν και εφόσον...) αλλά και γιατί δένομαι συναισθηματικά με αυτά τα ρουχαλάκια βρε κορίτσια..Σκέφτομαι που θα μεγαλώσει ο μικρός και θα γίνει μαντράχαλος, και θα κοιτάει τις φωτογραφίες του που ήταν μωρό κι εγώ θα του λέω, "να το, το σετάκι που φορούσες τότε"..Και μετά θα τα πάρει όλα αυτά τα ρουχαλάκια για το δικό του το παιδάκι..Και μετά ξύπνησα :-P :razz:

Πάντως να σας πω μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσετε κάποια μωρουδιακά που ίσως δεν θέλετε να δώσετε;; Πάτσγουορκ κουβέρτα!! Κάπου την πέτυχα στο ίντερνετ, θα την βρω και θα την ποστάρω..Επίσης και καδράκια θα μπορούσαν να γίνουν :)

Και εγώ δένομαι και μου θυμίζουν ωραίες εικόνες αλλά αν έχεις πήξει στα ρούχα τώρα που είναι μικρος μετά τι γίνεται?Εμένα στα 5 εχει ήδη 4 βαλίτσες ρούχα και έχω δώσει και αρκετα,τι γίνεται στα 7 η στα 10?Σίγουρα καποια δεν τα δίνω όπως κιαν έχει..Νομίζω πάλι πως μόλις τα δώσω θα μεινω εγκυος και θα τα κλαίω μετα:rolleyes::tongue:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα εύχομαι περαστικά και δύναμη για την οικογένεια σου!!!!
Χρύσα μου, αυτό που είπε και η margio..Δεν είναι ανίκητος ο εχθρός, να είσαι σίγουρη..Το έχω δει πολλάκις το έργο, και το μόνο που χρειάζεται είναι θετική σκέψη, αλήθεια σου λέω, κι όλα καλά θα πάνε..

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εγώ δένομαι και μου θυμίζουν ωραίες εικόνες αλλά αν έχεις πήξει στα ρούχα τώρα που είναι μικρος μετά τι γίνεται?Εμένα στα 5 εχει ήδη 4 βαλίτσες ρούχα και έχω δώσει και αρκετα,τι γίνεται στα 7 η στα 10?Σίγουρα καποια δεν τα δίνω όπως κιαν έχει..Νομίζω πάλι πως μόλις τα δώσω θα μεινω εγκυος και θα τα κλαίω μετα:rolleyes::tongue:

Χρυσάκι μου,

Εχεις δίκιο αλλά και εδώ θα μπορούσες να κινηθείς ανάλογα με αυτό που συζητάγαμε την άλλη φορά για τα παπούτσια, αν σου ταιριάζει φυσικά!

Φυσικά, όπως πολύ σωστά λες, όσο περνάνε τα χρόνια και τα φιογκάκια μας θεριεύουν, τόσο εμείς πήζουμε στα ρούχα.

Υπάρχει μια περίοδος, μερικών χρόνων, που τα ρούχα που κρατάμε δεν είναι τόσα όσο πριν που ήταν βρεφάκια και μετά που θα είναι "γομάρια"! :tongue:

Η περίοδος θα έλεγα πως είναι περίπου από τη στιγμή που θα πάει σχολείο {κυρίως νήπιο που αρχίζει και τρεχοβολάει μαζί με τους φίλους του} και μέχρι τα 11-12 που επίσης λυσσάει στο παιχνίδι, στις αυλές και δεν προσέχει τα ρούχα του.

Αυτά τα χρόνια λοιπόν, τα ρούχα των παιδιών μας θα έχουν μεγαλύτερη φθορά άρα δεν θα φυλάμε τόσα όσα τελικά νομίζουμε. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από τον φιόγκο μου. Αν δηλαδή τα πρώτα χρόνια κρατούσα σχεδόν όλα τα ρούχα τώρα κρατώ τα μισά γιατί είναι φθαρμένα (αφού αλλάζει 2 φορές την ημέρα) οπότε τα δίνω στην εκκλησία και σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χρυσάκι μου,

Εχεις δίκιο αλλά και εδώ θα μπορούσες να κινηθείς ανάλογα με αυτό που συζητάγαμε την άλλη φορά για τα παπούτσια, αν σου ταιριάζει φυσικά!

Φυσικά, όπως πολύ σωστά λες, όσο περνάνε τα χρόνια και τα φιογκάκια μας θεριεύουν, τόσο εμείς πήζουμε στα ρούχα.

Υπάρχει μια περίοδος, μερικών χρόνων, που τα ρούχα που κρατάμε δεν είναι τόσα όσο πριν που ήταν βρεφάκια και μετά που θα είναι "γομάρια"! :tongue:

Η περίοδος θα έλεγα πως είναι περίπου από τη στιγμή που θα πάει σχολείο {κυρίως νήπιο που αρχίζει και τρεχοβολάει μαζί με τους φίλους του} και μέχρι τα 11-12 που επίσης λυσσάει στο παιχνίδι, στις αυλές και δεν προσέχει τα ρούχα του.

Αυτά τα χρόνια λοιπόν, τα ρούχα των παιδιών μας θα έχουν μεγαλύτερη φθορά άρα δεν θα φυλάμε τόσα όσα τελικά νομίζουμε. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από τον φιόγκο μου. Αν δηλαδή τα πρώτα χρόνια κρατούσα σχεδόν όλα τα ρούχα τώρα κρατώ τα μισά γιατί είναι φθαρμένα (αφού αλλάζει 2 φορές την ημέρα) οπότε τα δίνω στην εκκλησία και σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. :P

Συμφωνω,πλέον εκτός από τα καλά ρούχα,τα ρούχα του σχολείου την επόμενη χρονιά μένουν για το σπίτι και μετα πια λιώνουν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Συμφωνω,πλέον εκτός από τα καλά ρούχα,τα ρούχα του σχολείου την επόμενη χρονιά μένουν για το σπίτι και μετα πια λιώνουν.

Ακριβώς αυτό Χρυσάκι μου.

Το βλέπω στα ρούχα του φιόγκου και βλέπω πως δεν αποθήκευσα πολλά ρουχαλάκια πέρσι και φέτος! ;) Οπότε θα "ρεγουλάρει" λιγάκι το θέμα της αποθήκευσης! ;)

Υ.Γ. Έλιωσα στο σίδερο λέμε... :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...