Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα αφησα αντρα και παιδί στο σπίτι και βγήκα να πάω φαρμακείο και στη λαική για λαχανικά.Επί τη ευκαιρία όμως αγόρασα λουλούδια για το μπαλκόνι και την αυλή μου και θέλω να ετοιμάσω μια μικρή γλαστρούλα με βασιλικό, για τον μπαμπά μου.(Θα την αφήσουν μέσα στο δωμάτιο?)

Πήρα μια κιτρινη καλαγχόη να αντικαταστήσω τα κυκλάμινα στη μικρή γλάστρα που έχω στο τραπέζι μου.

Μία μικρή γαρυφαλίτσα σε έντονο φούξια , (εχετε τίποτα συμβουλές για τις γαρυφαλιές ?)

2 γκαζάνιες,μια κιτρινη και μία πορτοκαλί για τον κηπο,

1 βασιλικό,

και 2 ρίζες ακόμη φραουλες.

Επέστρεψα,περιποιήθηκα τους αντρες μου με κολατσιό και φαρμακα(τον μεγάλο),

έβαλα κρέας με πατάτες στη γαστρα,

καθάρισα την κουζίνα,

πήρα τα πάνω πάνω στο μπάνιο,

έβαλα ένα πλυντήριο,

συμμάζεψα το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια,

εστρωσα τα κρεβάτια και μόλις έφτιαξα καφέ και κάνω ένα μικρό διαλειμμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρκίνος...

Συγνώμη, είμαι ζώο, δεν ήξερα! :?:-?:?:-?

Περαστικά Χρύσα μου! Ελπίζω με την θεραπεία να έρθει ή ίαση, άμεσα και χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο μπαμπάκας σου βρε Χρύσα μου!!!:cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Συγνώμη, είμαι ζώο, δεν ήξερα! :?:-?:?:-?

Περαστικά Χρύσα μου! Ελπίζω με την θεραπεία να έρθει ή ίαση, άμεσα και χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο μπαμπάκας σου βρε Χρύσα μου!!!:cry::cry:

Δεν χρειάζεται συγγνώμη,ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον:|:|

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαι γιατί δεν τα δίνεις στην κουνιάδα σου να τα φυλάξει εφόσον τα χρειαστεί...εγώ αυτό θα έκανα πάντως ;)

Dalia μου εάν προσπαθεί και ίσως να έχει και λίγο αγχωθεί καλύτερα να μην της τα δώσει. Έχω πολλές φίλες (δυστυχώς) που το παλεύουν με διάφορα προβληματα και ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι. Έτσι έχω τιγκάρει όσους αποθηκευτικούς χώρους διαθέτω και περιμένω διακριτικά και από απόσταση......

ευχαρίστως αντί να έχω αυτό με τα τραβήγματα....

Βασικά δεν έχει αποθήκη να τα βάλει και δεν είναι ωραίο, ακόμα δεν έμεινε έγκυος, να τα βάλει στο παιδικό δωμάτιο... Και σίγουρα είναι αγχωτικό...

Αχ.. σε νιώθω...! Και γω κρατάω τα μη φθαρμένα ρούχα για 2ο παιδάκι που δεν βλέπω να κάνουμε.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:.

Τα ρούχα της μικρής μου τα έδωσα πριν 1-2 χρόνια (τα παιδιά μας είναι στην ίδια ηλικία) σε μια κρίση "ντου" γιατί μου έπιαναν πολύ χώρο στη ντουλάπα και μου την είχε δώσει!!! Και από τότε τα δίνω ότι δεν της κάνει...:?

Διαφημίσεις

Αααααααααα γίναμε 2 τα παραμυθάκια!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Φαντάζομαι πόσο θα την καμάρωσες ε?????

3 τα παραμυθακια γιατι εγινε και η μεγαλη απλα αυτη το ελεγε σωστα.

Καμαρωνα σαν γυφτικο σκερπανι :tongue::tongue::tongue: και ονειρευομουν να ειμαστε ολοι καλα και να τις καμαρωσουμε και νυφουλες.(Τι κλαμα εχω να ριξω Παναγια μου )

Καρκίνος...

Χρυσα κουραγιο και υπομονη ο εχθρος ειναι δυσκολος αλλα οχι ανικητος ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο μπαμπακας σου να ειναι ενας ακομα νικητης.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Τα ρούχα της μικρής μου τα έδωσα πριν 1-2 χρόνια (τα παιδιά μας είναι στην ίδια ηλικία) σε μια κρίση "ντου" γιατί μου έπιαναν πολύ χώρο στη ντουλάπα και μου την είχε δώσει!!! Και από τότε τα δίνω ότι δεν της κάνει...:?

Και εγώ τα κρατάω με το ίδιο σκεπτικό αλλα ως πότε βρε κορίτσια:?:Και από την αλλη σκέφτομαι πως τώρα θα πιάσουν τόπο,πριν περάσει καμιά δεκαετία και τα δώσω τότε.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εγώ τα κρατάω με το ίδιο σκεπτικό αλλα ως πότε βρε κορίτσια:?:Και από την αλλη σκέφτομαι πως τώρα θα πιάσουν τόπο,πριν περάσει καμιά δεκαετία και τα δώσω τότε.:rolleyes:

Εγώ γι' αυτό τα έδωσα... Η κόρη μου είναι πια 7 ετών. Για να φορέσει τα ρούχα της το 2ο παιδί πρέπει καταρχάς να είναι ...κορίτσι:D και ειδικά για τα πρώτα ρούχα να γεννηθεί την ίδια εποχή. Εγώ τη γέννησα άνοιξη και τα πρώτα της ρούχα είναι καλοκαιρινά, αν το 2ο το έκανα χειμώνα θα ήθελα χειμωνιάτικα και αυτά που είχα θα πήγαιναν χαμένα. Κι επειδή μαζεύτηκαν πολλά αν (αν κάνω 2ο, αν είναι κορίτσι, αν το γεννήσω άνοιξη, αν, αν, αν...) αποφάσισα να τα δώσω γιατί εκτός του ότι μου είχαν τιγκάρει τις ντουλάπες, από κάποιο σημείο και μετά με στεναχωρούσαν γιατί το 2ο παιδί δεν ήρθε ποτέ...:?

Βασικά δεν έχει αποθήκη να τα βάλει και δεν είναι ωραίο, ακόμα δεν έμεινε έγκυος, να τα βάλει στο παιδικό δωμάτιο... Και σίγουρα είναι αγχωτικό...

Ok κορίτσι μου εγώ μια ιδέα είπα διότι ο δικός μου κουνιάδους με έπρηζε από πριν καν κάνουν παιδί για τα πράγματα και σε μία εκαθάρισση τους τα έστηλα....

Τώρα με βάλατε σε μπρίζες για τα κρατημένα ρούχα για ενδεχόμενο 2ου παιδιού...

Εγώ έχω την αβάντα της αποθήκης μου, οπότε δεν με ζορίζουν καθόλου αυτά που κρατώ σε περίπτωση {... μακρινή λόγω οικονομικών... :?} 2ου παιδιού. Και δεν κρατώ τα πάντα. Κρατώ μόνο τα ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

3 τα παραμυθακια γιατι εγινε και η μεγαλη απλα αυτη το ελεγε σωστα.

Καμαρωνα σαν γυφτικο σκερπανι :tongue::tongue::tongue: και ονειρευομουν να ειμαστε ολοι καλα και να τις καμαρωσουμε και νυφουλες.(Τι κλαμα εχω να ριξω Παναγια μου )

Πω πω... τι είπες τώρα...???

Μακάρι ο Θεός να μου χαρίζει χρόνια ώστε να τον καμαρώσω γαμπρό....:!: :!:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο που μιλούσα με μια φίλη μου έγκυο στο δεύτερο, η οποία σήμερα έμαθε ότι θα είναι κι αυτό κορίτσι και πανηγύριζε για...τα ρούχα! Χαχα :D Ευτυχώς έλεγε, γιατί τόσα ρούχα τι θα τα έκανα;; :)

Κι εγώ ακόμα τα κρατάω, όχι μόνο για οικονομία στο δεύτερο (αν και εφόσον...) αλλά και γιατί δένομαι συναισθηματικά με αυτά τα ρουχαλάκια βρε κορίτσια..Σκέφτομαι που θα μεγαλώσει ο μικρός και θα γίνει μαντράχαλος, και θα κοιτάει τις φωτογραφίες του που ήταν μωρό κι εγώ θα του λέω, "να το, το σετάκι που φορούσες τότε"..Και μετά θα τα πάρει όλα αυτά τα ρουχαλάκια για το δικό του το παιδάκι..Και μετά ξύπνησα :-P :razz:

Πάντως να σας πω μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσετε κάποια μωρουδιακά που ίσως δεν θέλετε να δώσετε;; Πάτσγουορκ κουβέρτα!! Κάπου την πέτυχα στο ίντερνετ, θα την βρω και θα την ποστάρω..Επίσης και καδράκια θα μπορούσαν να γίνουν :)

g8Sbp2.png

Χρύσα μου, αυτό που είπε και η margio..Δεν είναι ανίκητος ο εχθρός, να είσαι σίγουρη..Το έχω δει πολλάκις το έργο, και το μόνο που χρειάζεται είναι θετική σκέψη, αλήθεια σου λέω, κι όλα καλά θα πάνε..

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...