Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια!Εύχομαι να είμαστε όλες καλά με τις οικογένειές μας και μέσα στο νέο χρόνο να καταφέρουμε να οργανώσουμε τέλεια τα σπιτικά μας,εφαρμόζοντας τις όμορφες συμβουλές του καφέ μας

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια!Εύχομαι να είμαστε όλες καλά με τις οικογένειές μας και μέσα στο νέο χρόνο να καταφέρουμε να οργανώσουμε τέλεια τα σπιτικά μας,εφαρμόζοντας τις όμορφες συμβουλές του καφέ μας

Ετσι! Και χωρίς άγχος! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kορίτσια μου,

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με τα δώρα των αγαπημένων μας.

Ειδικά τώρα που τα οικονομικά μας δεν είναι στα καλύτερα τους.... :(

Σας παραθέτω μερικές, φθηνές λύσεις που όμως μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις φτιαγμένες με την αγάπη και το μεράκι σας:

1) Αγοράστε υπέροχες θηκούλες κρασιών και κάντε τη διαφορά! (κόστος από 1,50 έως 4 ευρώ)

5-2.jpg

2) Υπέροχες καλτσούλες βαλμένες μέσα σε ένα ιδιαίτερο αμπαλάζ (κόστος 2,50 - 5,00 ευρώ).

45.jpg

3) Αν σκοπεύετε να δώσετε χρήματα σε κάποιο παιδάκι, αναζητήστε τις ειδικές θηκούλες για κάτι πιο ιδιαίτερο!

label.jpg

4) Χαρίστε άλατα μπάνιου. Ένα δώρο οικονομικό που όμως αρέσει!

BATH.jpg

Doroalata.jpg

5) Αν το χεράκι σας το χει με την ζαχαροπλαστική, φτιάξτε χειροποίητα κουλουράκια και αγοράστε μόνο υπέροχο αμπαλάζ

mslkids1202_hol02_x_decal_tin_xl.jpg

tea_xl.jpg

6) Ένα υπέροχο στολίδι, που επιλέξαμε με πολύ προσοχή, κάνει πάντα όμορφη εντύπωση!

1205_kids_buttonorn_xl.jpg

7) Βάλτε τα αγγελάκια σας να ζωγραφίζουν πετσετούλες / πετσετάκια (με ανεξήτηλες μπογιές) και χαρίστε τες στους δικούς σας ως ένα ξεχωριστό δώρο!

ka98935_hol04_hankie_xl.jpg

:cool: Χειροποίητα ζυμαρικά!

5062_121109_packagedpasta_xl.jpg

9) Χαλαρωτικό κακάο μέσα σε μία ξεχωριστή κούπα!

cocoa.jpg

10) Ζαχαρωτά!

candy.jpg

11) Σπιτικό ποτό φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

drink.jpg

12) Φτιάξτε έναν απλό σελιδοδείκτη, από βελούδινο ύφασμα, για εκείνους που ξέρετε πως ευχαριστιούνται το διάβασμα, και προσθέστε μία φωτογραφία από τα κουκλιά σας, ως ξεχωριστή πινελιά!

msl_jun06_bookmark_xl.jpg

13) Σαπουνάκια μπάνιου!

heartsoap_xl.jpg

14) Παζλ με την οικογενειακή σας φωτογραφία!

SantaHatPuzzle.jpg

15) Μπισκοτάκια σε σχήμα από τα αστεράκια σας!

Koulourakiaxerakia.jpg

Προσέξτε τα δωράκια σας. Χρησιμοποιήστε όμορφο, ιδιαίτερο, βγαλμένο από τη φαντασία σας, αμπαλάζ και.... κλέψτε τις εντυπώσεις!

9-2.jpg

1205_kids_totebag_xl.jpg

tsoxa.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου μολις διαπιστωσα οτι το σπιτι μου αν ειχε φωνη θα με εβριζε και αν ειχε χερια πρωτα θα με μουτζωνε και μετα θα με πλακωνε στο ξυλο ετσ που το εχω καταντησει

Ειρηνακι μου μολις διαπιστωσα οτι το σπιτι μου αν ειχε φωνη θα με εβριζε και αν ειχε χερια πρωτα θα με μουτζωνε και μετα θα με πλακωνε στο ξυλο ετσ που το εχω καταντησει

:lol:

Γιατί βρε Σοφάκι μου? Τι έγινε? Με ποια έννοια λες το έχω "καταντήσει"?????

777885dugw57gt25.gif

Το σπιτι μου ειναι ασφυκτικα γεματο με πραγματα.Ντουλα πες ντουλαπια βιβλιοθηκες ραφιερες.Ακομα και πισω απο τις πορτες κατω απο τα κρεβατια.Να παρω ενα οικοδομικο σακο που μεταφερουν υλικα και να πεταξω το συμπαν ολο.ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ

Στο σαλονι βοσκουν σιδερωστρα ηλεκτρικη σκουπα και απλωστρα.Στην κουζινα πραγματα απο το χωριο. Στο δωματιο μου στοιβα τα ασιδερωτα. Στο μπανιο μεσα σε ενα ΣΚ στοιβα τα απλυτα. Στο διδυμοδωματιο σκονταφτεις στα παιχνιδια.Απο που να αρχισω

Διαφημίσεις

Οι πορτες δεν ανοιγουν γιατι απο πισω υπαρχουν πραγματα.Ακομα και το πορτακι του ηλεκτρολογικου πινακα δεν ανοιγει γιατι μπροστα υπαρχει μια ραφιερα γεματη που δεν εχει βρει ακομα τη θεση της.Στα γραφω λιγα λιγα γιατι τα μεγαλα μηνυματα δεν καταφερνω να τα στειλω

Στο σαλονι βοσκουν σιδερωστρα ηλεκτρικη σκουπα και απλωστρα.Στην κουζινα πραγματα απο το χωριο. Στο δωματιο μου στοιβα τα ασιδερωτα. Στο μπανιο μεσα σε ενα ΣΚ στοιβα τα απλυτα. Στο διδυμοδωματιο σκονταφτεις στα παιχνιδια.Απο που να αρχισω

Αρχικά ηρέμισε!

Σκέψου το εξής: ακόμα και τα κλάματα να βάλεις, θα γίνει κάποιο θαύμα και θα εξαφανιστούν όλα??? ΟΧΙ! Οπότε πάρε βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και θα τα δούμε ενα-ένα.

1) Στο σαλόνι μου βρίσκεται και μένα η σιδερώστρα γιατί πριν 1 ωρα τελείωσα το σίδερο αλλά επειδή το υπόλοιπο σπίτι είναι τακτοποιημένο το ξεπερνάω σαν να μην είναι καν εκεί! ;)

2) Πράγματα μας έδωσε και μας η πεθερά μου (να ναι καλά!) το μεσημέρι. Είχαμε 4 τσάντες, τα οποία και σιγά-σιγά όταν επιστρέψαμε, τα τακτοποίησα. Τα πράγματα από το χωριό. Τι είναι? Είναι πολλά? Μπορείς να τα τακτοποιήσεις?

3) Κρύψε τα ασιδέρωτα! Ή βάλτα με σχετικά όμορφο τρόπο επάνω στην σιδερώστρα (τουλάσχιστον να ειναι μαζί με την σιδερώστρα) ή βάλτα σε μία ντουλάπα προσωρινά. Προσωρινά, μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκινήσεις το σιδέρωμα.

4) Για τα παιχνίδια των παιδιών θα χρειαστεί καιρός. Θα μπορούσες να κάνεις τις επόμενες ημέρες (και αυτό χωρίς άγχος) μία εκκαθάριση για να επιλέξεις κάποια (που έχουν καιρό να παίξουν και δεν θα τους λείψουν) και να τα δώσεις σε κάποια οργάνωση / εκκλησία ή κάπου που τα χρειάζονται?

5) Η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει "θέση"?

Ηρέμισε, εδώ ειμαστε! ;)

777885dugw57gt25.gif

χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολα.ειρηνη μου να σε κλ κ παλι θα το πω,γτ τολμησα εξαιτιας σου κ πηρα τελικα τετοιες λεκανες για τα ασιδερωταCY_56979_01_b.jpg που μετα το σιδερο εβαλα μεσα τα σιδερωμενα κ δεν με επιασε το ανχος να τα συμμαζεψω αμεσως ουτε ειναι σε βουνα εξω απο τις ντουλαπες των παιδιων για να τα βαλουνε μεσα,τι απλο κ τι καλο μωρε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Οι πορτες δεν ανοιγουν γιατι απο πισω υπαρχουν πραγματα.Ακομα και το πορτακι του ηλεκτρολογικου πινακα δεν ανοιγει γιατι μπροστα υπαρχει μια ραφιερα γεματη που δεν εχει βρει ακομα τη θεση της.Στα γραφω λιγα λιγα γιατι τα μεγαλα μηνυματα δεν καταφερνω να τα στειλω

Το να βρεις θέση για έπιπλα θα γίνει και αυτό σιγά-σιγά.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ένα πλάνο στο μυαλό σου. Εγώ αυτό κάνω ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ! Οτιδήποτε δηλαδή και αν μου ρθει, πρώτα το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι καλά.

Σκέφτομαι δηλαδή τις ανάγκες μου, τον χώρο που διαθέτω, τα χρήματα που πρέπει (αν πρέπει) να διαθέσω... τα πάντα! Δεν βιάζομαι... Έτσι και συ. Μη βιάζεσαι. Αφού εντόπισες το πρόβλημα (πως είσαι "γεμάτη" πράγματα) οργανώσου σιγά-σιγά.

Κάνε ένα πλάνο στο μυαλό σου από που θα ξεκινήσεις πρώτα. Επέλεξε το δωμάτιο που σε προβληματίζει περισσότερο και σιγά-σιγά αποφάσισε τι χρειάζεσαι.

Να ξερεις πως όσο πιο πολλά πράγματα έχεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να οργανωθείς!

Ίσως λοιπόν το καλύτερο, θα ήταν, να ξεκινήσεις να "αδειάζεις". Ξεκίνα από κάπου που σε προβληματίζει. Από τα ρούχα σου, τις τσάντες σου, τα παπούτσια σας, τα κουζινικά σου...κράτα μόνο αυτά που χρειάζεσαι για να μπορείς να τα τακτοποιείς πιο εύκολα και να... χωράνε! :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...