Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μεγάλο αγκάθι η αποθήκη μου, η οποία είναι τίγκα από πράγματα βρεφικά (κούνια, καρεκλάκια, κλπ.) αλλά δε θέλω να τα δώσω, καθώς η κουνιάδα μου προσπαθεί για παιδί και θα τα χρειαστεί!

Kαι γιατί δεν τα δίνεις στην κουνιάδα σου να τα φυλάξει εφόσον τα χρειαστεί...εγώ αυτό θα έκανα πάντως ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dalia μου εάν προσπαθεί και ίσως να έχει και λίγο αγχωθεί καλύτερα να μην της τα δώσει. Έχω πολλές φίλες (δυστυχώς) που το παλεύουν με διάφορα προβληματα και ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι. Έτσι έχω τιγκάρει όσους αποθηκευτικούς χώρους διαθέτω και περιμένω διακριτικά και από απόσταση......

Επίσης, Ειρήνη, έχω το εξής πρόβλημα. Με το που ξεφορτώνομαι κάτι που κρατάω καιρό αχρησιμοποιητο, μου χρειάζεται τελικά: Παράδειγμα - δίνω 2 σετ ριχτάρια και τώρα που μας χάλασε αυτό που είχαμε και βαρεθήκαμε και το ανοιξιάτικο, θα έστρωνα ευχαρίστως αντί να έχω αυτό με τα τραβήγματα....

Παράδειγμα 2: ξέχασα τις κουρτίνες από το παλίο σπίτι του άντρα μου και δεν τις πήγα στην πεθερά. Τις είδα, τις κρέμασα για αλλαγή αυτής που έχω στο πίσω δωμάτιο και.. τι καλα! ανανέωση!

Καλημέρα κόρες μου!

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας σήμερις?

Εγώ χθες ήμουν χάλια... απίστευτη κόπωση ένιωθα. Οπότε όπως σας είχα γράψει ήδη, κάναμε από νωρίς τα μπάνια μας και ξαπλώσαμε αγκαλιά με το φιογκάκια και διαβάσαμε παραμυθάκια.

Σήμερα δούλευα και πριν φύγω μαγείρεψα και ένα σπανακόρυζο να δώσω στον άντρα μου για τη δουλειά.

Πριν 10 λεπτάκια επέστρεψα, ανέβασα στο facebook καλοκαιρινή διακόσμηση νυχιού με καρπουζάκια... {:tongue:...!} και πάω ν' απλώσω άλλο ένα πλυντήριο που πλενόταν όσο έλειπα.

Σας φιλώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Και σαν να μην εφταναν όλα αυτά,ο αντρας μου εχει κρυάδες και δεκατα.:confused::(:(Με φτύνει κάποιοος?

Ο νόμος του Μέρφυ φίλη (δεν θα τον βρω τον κερατά??? :evil: )... όταν σου ρθει ένα στραβό μετά σε χτυπάνε άλλά 10!!! :? Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει και δεν ξέρω πως να το πρωτο-παλέψω!

Περαστικά του!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια αναφέρω με περισσή χαρά πως τελείωσα με τις ντουλάπες συρτάρια κομοδίνα μας!

Μοσχομυρισαν οι ντουλάπες μας, μαζεψα κ δύο μεγάλες σακούλες ρούχα τις πηγα εκκλησία ήδη. Ανασαναν οι ντουλάπες μας, έδωσα κ της μικρής μια ακόμη σακούλα μεγάλη:-):-)

Μπράβο καλαμαράκι μου! Εύγε που έκανες το "ντου" σου και ξεσκάρταρες. Και έδωσες και ανάσαναν οι χώροι σου! Εύγε! :P

Τώρα μου έμειναν οι δύο βιβλιοθήκες μας...τις κοιτάω με λοξό μάτι.. γιατί πολύ τσιμπρακαλο έχει μαζευτεί κ θα κάνω ένα ντου σύντομα
Σιγά-σιγά θα γίνει κι αυτό. Σημασία έχει πως το χεις εντοπίσει και το έχει κρατήσει ο εγκέφαλος σου οπότε όταν βρεις κέφι και χρόνο... όρμα!!!
Έκανα κ ένα ντου στα ταπερ μου πέταξα κάποια παλιά!
Τα μισώ τα ρημάδια!!!! :mad::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έχω να δηλώσω μια αταξία... τελικά χθες δεν καθάρισα το μπάνιο.

Παρακαλώ να έρθεις με τον κηδεμόνα σου και θέλω τετράδιο τιμωρίας που να γράφει 50 φορές {καλογραμμένο!}

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ....!

:tongue::tongue::tongue::tongue::D

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα πήρα άδεια και... ξεσκαρτάρω!!!

1. Ρούχα χειμερινά δικά μου και της μικρής, τα οποία θα πάω στην εκκλησία και τα παιδικά σε μια οικογένεια που τα χρειάζεται... Επίσης, αποφάσισα να δώσω και τα ρούχα εγκυμοσύνης που φύλαγα και μου την έδιναν αφού πια το όνειρο του 2ου παιδιού εγκαταλείφθηκε...

2. Συρτάρια

3. Φάρμακα που έχουν λήξει (θα τα πάω στο φαρμακείο)

4. Το συρτάρι με τις άδειες σακούλες (θα πάω τις μισές στην ανακύκλωση)

Και φυσικά παράλληλα βάζω πλυντήρια, θα βάλω να μαγειρέψω, κλπ.

Ουφ! Ξαλάφρωσα! Ήδη πριν κάποιες μέρες έκανα ντου στα ντουλάπια της κουζίνας και ξεφορτώθηκα κάποια πράγματα, έκανα ανακατατάξεις και ξαλάφρωσαν και αυτά λίγο...

Μεγάλο αγκάθι η αποθήκη μου, η οποία είναι τίγκα από πράγματα βρεφικά (κούνια, καρεκλάκια, κλπ.) αλλά δε θέλω να τα δώσω, καθώς η κουνιάδα μου προσπαθεί για παιδί και θα τα χρειαστεί!

Αχ.. σε νιώθω...! Και γω κρατάω τα μη φθαρμένα ρούχα για 2ο παιδάκι που δεν βλέπω να κάνουμε.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:.

Για τα λοιπά ΜΠΡΑΒΟ που έκανες τόσες εκκαθαρίσεις και συγχαρητήρια για τα "ντου"!!! Θα νιώθεις σίγουρα καλύτερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και απο εμένα

Σήμερα είχε τρέξιμο με εξωτερικές δουλειές, πρίν λίγο μπήκα!!! φαγητό έχουμε και τώρα κάνω κάτι ψιλομαζέματα!!!

Ετοιμαζόμαστε για την Κυριακή πυρετωδώς για το πάρτυ ανταλλαγής και επίσης να σας ενημερώσω όσες ενδιαφέρεστε ότι στις 20-5 ανακοινώθηκε ότι θα γίνει απο μια άλλη ομάδα πάρτυ ανταλλαγής για ενήλικες....εκεί βρίσκεις ρούχα ανδρικά και γυναικεία για όλα τα γούστα!!! όποια ενδιαφέρεται να μπει εδώ http://www.ance-hellas.org/LinkClick.aspx?fileticket=O70%2f3ZL0hrc%3d&tabid=38

Επίσης, Ειρήνη, έχω το εξής πρόβλημα. Με το που ξεφορτώνομαι κάτι που κρατάω καιρό αχρησιμοποιητο, μου χρειάζεται τελικά: Παράδειγμα - δίνω 2 σετ ριχτάρια και τώρα που μας χάλασε αυτό που είχαμε και βαρεθήκαμε και το ανοιξιάτικο, θα έστρωνα ευχαρίστως αντί να έχω αυτό με τα τραβήγματα....

Παράδειγμα 2: ξέχασα τις κουρτίνες από το παλίο σπίτι του άντρα μου και δεν τις πήγα στην πεθερά. Τις είδα, τις κρέμασα για αλλαγή αυτής που έχω στο πίσω δωμάτιο και.. τι καλα! ανανέωση!

Εδώ μπαίνει ο "κανόνας" του να προβλέπεις. Του να προβλέπεις τι θα χρειαστείς και πόσα έχεις.

Εγώ πως το σκέφτομαι και δεν πελαγώνω:

1) Συνήθως έχω τα περισσότερα αντικείμενα από 2. Σε κάποια έχω και περισσότερα ΟΤΑΝ τα χρησιμοποιώ αρκετά και μόνο τότε! {π.χ. κουρτίνες έχω κρατήσει μόνο 2 από όλες γιατί τις χρησιμοποιώ. Θ' αγοράσω κουρτίνα όταν θα παλιώσει κάποια ή θα την βαρεθώ αλλά αμέσως το ένα κομμάτι θα φύγει! Η θα δοθεί ή θα πεταχτεί! Οπότε θα παραμείνω και πάλι με 2! Ράνερ έχω κρατήσει 5-6 γιατί τα χρησιμοποιώ}.

2) Δίνω πράγματα που ξέρω πως θα περάσω αρκετό καιρό μ' αυτό το ΕΝΑ αντικείμενο ακόμη κι αν έχω και 2ο. Π.χ. είχα 2 αποχυμωτές. Δεν κράτησα τον 2ο, με τη δικαιολογία πως κάποτε θα μου χαλάσει, γιατί μου γέμιζε το ντουλάπι! Ή όταν μου έφεραν δώρο στη γιορτή μου πιτζαμάκια καλοκαιρινά, τα άλλαξα αμέσως γιατί είχα ήδη 2. Δεν τα κρατησα παρόλο που ήταν καταπληκτικά γιατί θα γέμιζε το συρτάρι μου.

Κάπως έτσι "κινούμαι" και μ' αυτή τη λογική και ποτέ δεν είναι φίσκα τα συρτάρια / ντουλάπια μου αλλά και δεν ξεμένω.

Θα σκέφτεσαι δηλαδή τις αδυναμίες σου. Τα αντικείμενα που σου αρέσουν και τα χρησιμοποιείς και τα ανανεώνεις θα κρατάς και 2 και 3 ανάλογα με το τι είναι. Για τα λοιπά... ΠΕΤΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Παρακαλώ να έρθεις με τον κηδεμόνα σου και θέλω τετράδιο τιμωρίας που να γράφει 50 φορές {καλογραμμένο!}

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ....!

:tongue::tongue::tongue::tongue::D

Ναι κυρία!!!

Μόλις προλάβω, θα γράψω την τιμωρία μου!!!

:P:p:p:p:p:p:p

(Ρε γμτ, αυτά έπρεπε να μου τα λένε εμένα οι μαθητές μου, αλλά έλα που είμαι άνεργη... Και μου λείπουν κι όλας, τα σκασμένα...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κυρία!!!

Μόλις προλάβω, θα γράψω την τιμωρία μου!!!

:P:p:p:p:p:p:p

(Ρε γμτ, αυτά έπρεπε να μου τα λένε εμένα οι μαθητές μου, αλλά έλα που είμαι άνεργη... Και μου λείπουν κι όλας, τα σκασμένα...)

:?:-?:? ελπίζω να βρεις κάτι βρε κοριτσάκι! :|

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα,τι κανετε?

Εμεις δυστυχώς περασαμε μια νύχτα με πυρετό ,αλλα ελπίζω απο το απόγευμα να καλυτερυσει.Το ασχημο είναι πως είχαμε προγραματίσει να ανεβούμε στον Πειραια για το νοσοκομείο,όσο είμαστε έτσι δεν μπορούμε να πάμε μην τμεταφέρουμε την ίωση:confused:

Τα πρώτα δείγματα των εξετέσεων του μπαμπά μου δείχνουν νεοπλασιά και προσανατολιζόμαστε προς καποια κατευθυνση και ίσως ξεκινήσει αμεσα θεραπεία.:(:(Προσευχομαι μονο για το καλύτερο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εδώ μπαίνει ο "κανόνας" του να προβλέπεις. Του να προβλέπεις τι θα χρειαστείς και πόσα έχεις.

Εγώ πως το σκέφτομαι και δεν πελαγώνω:

1) Συνήθως έχω τα περισσότερα αντικείμενα από 2. Σε κάποια έχω και περισσότερα ΟΤΑΝ τα χρησιμοποιώ αρκετά και μόνο τότε! {π.χ. κουρτίνες έχω κρατήσει μόνο 2 από όλες γιατί τις χρησιμοποιώ. Θ' αγοράσω κουρτίνα όταν θα παλιώσει κάποια ή θα την βαρεθώ αλλά αμέσως το ένα κομμάτι θα φύγει! Η θα δοθεί ή θα πεταχτεί! Οπότε θα παραμείνω και πάλι με 2! Ράνερ έχω κρατήσει 5-6 γιατί τα χρησιμοποιώ}.

2) Δίνω πράγματα που ξέρω πως θα περάσω αρκετό καιρό μ' αυτό το ΕΝΑ αντικείμενο ακόμη κι αν έχω και 2ο. Π.χ. είχα 2 αποχυμωτές. Δεν κράτησα τον 2ο, με τη δικαιολογία πως κάποτε θα μου χαλάσει, γιατί μου γέμιζε το ντουλάπι! Ή όταν μου έφεραν δώρο στη γιορτή μου πιτζαμάκια καλοκαιρινά, τα άλλαξα αμέσως γιατί είχα ήδη 2. Δεν τα κρατησα παρόλο που ήταν καταπληκτικά γιατί θα γέμιζε το συρτάρι μου.

Κάπως έτσι "κινούμαι" και μ' αυτή τη λογική και ποτέ δεν είναι φίσκα τα συρτάρια / ντουλάπια μου αλλά και δεν ξεμένω.

Θα σκέφτεσαι δηλαδή τις αδυναμίες σου. Τα αντικείμενα που σου αρέσουν και τα χρησιμοποιείς και τα ανανεώνεις θα κρατάς και 2 και 3 ανάλογα με το τι είναι. Για τα λοιπά... ΠΕΤΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ;);)

Αυτό χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία.Και εγώ δεν θα αγοράσω κάτι αν πραγματικά δεν μου λείπει αλλά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ωραίο δώρο και να μην το κρατήσω.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημερα,τι κανετε?

Εμεις δυστυχώς περασαμε μια νύχτα με πυρετό ,αλλα ελπίζω απο το απόγευμα να καλυτερυσει.Το ασχημο είναι πως είχαμε προγραματίσει να ανεβούμε στον Πειραια για το νοσοκομείο,όσο είμαστε έτσι δεν μπορούμε να πάμε μην τμεταφέρουμε την ίωση:confused:

Τα πρώτα δείγματα των εξετέσεων του μπαμπά μου δείχνουν νεοπλασιά και προσανατολιζόμαστε προς καποια κατευθυνση και ίσως ξεκινήσει αμεσα θεραπεία.:(:(Προσευχομαι μονο για το καλύτερο.

Τι είναι η νεοπλασιά, Χρύσα μου???

777885dugw57gt25.gif

Αυτό χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία.Και εγώ δεν θα αγοράσω κάτι αν πραγματικά δεν μου λείπει αλλά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ωραίο δώρο και να μην το κρατήσω.:)

Σωστά.

Εγώ "κινούμαι" έτσι γιατί έχω πλήρη άποψη της ντουλάπας άρα και των αναγκών μου.

Δηλαδή, το υπέροχο πιτζαμάκι από το oysho που μου έφεραν, το άλλαξα επειδή όπως είπα είχα ήδη και επειδή χρειαζόμουν βρακάκια! Οπότε δεν σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω.

Τώρα και πιτζαμάκια έχω και βρακάκια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...