Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόλις εκανα ένα μπάνιο,εφτιαξα τα φρύδια μου,περιποιήθηκα τα ποδαράκια μου και πάω να φτιάξω τα μαλλιά μου.

Ολες τις ημέρες ήμουν στα χάλια μου,ενα ντουζ και πολύ ηταν. Ομως δεν θέλω να πάω σε αυτά τα χαλια στο νοσοκομείο αυριο και ετσι επιβάλλεται επισκευή και περιποίηση.

Και για να σχολιάσω Ειρήνη, το ποστ στο blog οσο φροντίζουμε τον εαυτό μας και μέσα και εξω ,μας το ανταποδίδει.Σε ευχαριστούμε που μας θυμίζεις πόσο σπουδαίο ειναι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πω, πως είμαι παραΜυΘακι!!!! :tongue::tongue::tongue:

H μικρη μου ηταν παρανυφακι το Σαββατο και ελεγε συνεχεια οτι θα γινει παραμυθακι και δεν της το διορθωνα,μου αρεσε τοσο πολυ:tongue:

Oύτε σήμερα είχαμε απότελέσματα,περιμένουμε τη δευτέρα:?

Αυτή η αναμονή με σκοτώνει:?:-?

Μηπως ειναι για καλο ρε Χρυσα τα ασχημα αποτελεσματα συνηθως φαινονται αμεσως τα αλλα παλευονται.;)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Μόλις εκανα ένα μπάνιο,εφτιαξα τα φρύδια μου,περιποιήθηκα τα ποδαράκια μου και πάω να φτιάξω τα μαλλιά μου.

Ολες τις ημέρες ήμουν στα χάλια μου,ενα ντουζ και πολύ ηταν. Ομως δεν θέλω να πάω σε αυτά τα χαλια στο νοσοκομείο αυριο και ετσι επιβάλλεται επισκευή και περιποίηση.

Και για να σχολιάσω Ειρήνη, το ποστ στο blog οσο φροντίζουμε τον εαυτό μας και μέσα και εξω ,μας το ανταποδίδει.Σε ευχαριστούμε που μας θυμίζεις πόσο σπουδαίο ειναι.

Χρυσάκι μου, έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι....

Και σε μένα βλέπω να "βγαίνει" τώρα η άσχημη και σκληρή συμπεριφορά μου προς τον εαυτό μου, όταν είχα γεννήσει, δούλευα και ήθελα να έχω άψογα τα πάντα. Το κατάλαβα, το δέχτηκα και δεν το επαναλαμβάνω. :?

Τώρα δεν πιέζομαι περισσότερο απ ότι πρέπει, δεν λιώνω τον εαυτό μου μέχρι αηδίας. Τον προστατεύω, τον προσέχω, τον περιποιούμε. Έστω αυτό που κάνω για μένα είναι σημαντικό. Και κυρίως μου φτιάχνει την ψυχολογία και μου εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής με ένα κουφάρι σε καλύτερη κατάσταση.

Μπράβο και να περιποιηθείς λιγάκι όσο μπορείς το κουφαράκι σου! :P

777885dugw57gt25.gif

H μικρη μου ηταν παρανυφακι το Σαββατο και ελεγε συνεχεια οτι θα γινει παραμυθακι και δεν της το διορθωνα,μου αρεσε τοσο πολυ:tongue:

Αααααααααα γίναμε 2 τα παραμυθάκια!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Φαντάζομαι πόσο θα την καμάρωσες ε?????

777885dugw57gt25.gif

Μα είναι τόσο γλυκό,να την χαίρεσαι!

Μηπως ειναι για καλο ρε Χρυσα τα ασχημα αποτελεσματα συνηθως φαινονται αμεσως τα αλλα παλευονται.;)

:rolleyes::rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Λούστηκα, το υψηλο μικρό ήθελε πατατούλες τηγανιτές και αυγουλάκι οπότε... τηγάνισμα και πάλι πλύσιμο πιατικών! :lol:

Αχ.. και το ότι λούστηκα με έκανε να νιώσω καλύτερα... έβαλα και μία μάσκα στα μαλλάκια και έγιναν μαλακά...

Σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει δουλειές. Θα ξεκουραστούμε και θα ξαπλώσω από νωρίς με το φιογκίδιο για να διαβάσουμε κανά παραμύθι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας! "ήρθα" διαβασμένη... αλλά δεν θυμάμαι και πολλα.. :(

Χρύσα, θέλει κουράγιο και δύναμη αυτό που περνάτε ως οικογένεια.... Εύχομαι, να έχετε καλά αποτελέσματα!

Ειρήνη, μεγειά το φόρεμα! και να είναι καλά η φίλη σου που σε έκανε τόσο χαρούμενη!

Και σαν να μην εφταναν όλα αυτά,ο αντρας μου εχει κρυάδες και δεκατα.:confused::(:(Με φτύνει κάποιοος?

εγώ όσο θες....:tongue:

Αν σε παρηγορεί και οι δικές μας τελευταίες 5 μέρες πάνε απο το κακό στο χειρότερο... μας έτυχαν τόσα μαζεμένα που δεν ξέρουμε απο που να τα μαζέψουμε... Δύναμη και θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά :D

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ενα γεια στα γρηγορα μπηκα να πω και φυσικα να σας διαβασω. γενικως εχω μια κακη διαθεση σημερα. φιλια σε ολες. ειρηνακι καταπληκτικο το φορεμα. και εμενα μου αρεσουνε τα ρομαντικα -σικ φορεματακια αλλα τα οικονομικα μας ειναι μαλλον μονο για να τα βλεπουμε! χα χα.

Καλημέρα κορίτσια αναφέρω με περισσή χαρά πως τελείωσα με τις ντουλάπες συρτάρια κομοδίνα μας!

Μοσχομυρισαν οι ντουλάπες μας, μαζεψα κ δύο μεγάλες σακούλες ρούχα τις πηγα εκκλησία ήδη. Ανασαναν οι ντουλάπες μας, έδωσα κ της μικρής μια ακόμη σακούλα μεγάλη:-):-)

Χτες κάναμε γενική με τον σύζυγό, όσο ήμουν δουλειά εκείνος σκούπισε έκανε το μπάνιο κ τα μπαλκόνια μας κ όταν γύρισα εγώ έκανα την κουζίνα, της μικρής το δωμάτιο ξεσκόνισμα κ πλύσιμο λουτρινων σφουγγαρίσα και στις 8 είχαμε σπίτι πεντακάθαρο λαμπικο!

Αναψαμε τα κερακια μας,κάναμε τα μπανακια μας, κατσαμε ήπιαμε ένα ποτάκι αφού βαλαμε τη μικρή για νάνι.

Κ όταν έφυγε ο χαζμπαντ για τρέξιμο είχα έτοιμο ζυμαρακι στη καταψυξη το είχα βγάλει κ έφτιαξα μια σπανακόπιτα, έφτιαξα κ το ψωμακι μας.

Μετά φυσικά παρεδωσα πνεύμα στον μορφεα χε χε αλλά ξύπνησα σήμερα από τις 6μίση ξεκούραστη:-)!!

Πάντα μια δύο μέρες πριν αδιαθετησω εχω τρομερή ενεργεια δεν ξέρω γιατί!

Τώρα μου έμειναν οι δύο βιβλιοθήκες μας...τις κοιτάω με λοξό μάτι.. γιατί πολύ τσιμπρακαλο έχει μαζευτεί κ θα κάνω ένα ντου σύντομα. Τακτοποιησα κ το χώρο πάνω από το ψυγείο.

Έκανα κ ένα ντου στα ταπερ μου πέταξα κάποια παλιά!

Σας αφήνω με μια καλημέρα ξανά, παω να ξυπνήσω τη μικρή μου!

Χρύσα σου εύχομαι καλά αποτελέσματα:-)

Ειρήνη το φόρεμα σου είναι απίθανο θα σκισεις !!

:-):-):-)

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έχω να δηλώσω μια αταξία... τελικά χθες δεν καθάρισα το μπάνιο. Βγάλαμε, βέβαια, τα χαλιά από το σαλόνι και την τραπεζαρία. Επιτέλους!!!

Σήμερα είχα πολύ διάθεση, οπότε:

1. Τάισα το μικρό

2. Άπλωσα ένα πληντύριο με ρούχα του πιτσιρίκου

3. Έβαλα κάτι ρούχα που του έφεραν δώρο να μουλιάζουν για να τα πλύνω αργότερα

4. Πήγαμε στη λαϊκή

5. Γυρίσαμε και κοίμησα το μικρό

6. Έστρωσα το κρεβάτι μας

7. Τακτοποίησα τα πράγματα από τη λαϊκή

8. Σκούπισα σαλόνι και τραπεζαρία

9. Σφουγγάρισα σαλόνι και τραπεζαρία

10.Έβαλα το φαγητό του πιτσιρίκου να γίνεται

11. Έπλυνα και άπλωσα τα ρούχα που είχα βάλει να μουλιάζουν

Έκανα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα! Σας παρακολουθώ καθημερινά και σήμερα κατάφερα να γράψω...

Σήμερα πήρα άδεια και... ξεσκαρτάρω!!!

1. Ρούχα χειμερινά δικά μου και της μικρής, τα οποία θα πάω στην εκκλησία και τα παιδικά σε μια οικογένεια που τα χρειάζεται... Επίσης, αποφάσισα να δώσω και τα ρούχα εγκυμοσύνης που φύλαγα και μου την έδιναν αφού πια το όνειρο του 2ου παιδιού εγκαταλείφθηκε...

2. Συρτάρια

3. Φάρμακα που έχουν λήξει (θα τα πάω στο φαρμακείο)

4. Το συρτάρι με τις άδειες σακούλες (θα πάω τις μισές στην ανακύκλωση)

Και φυσικά παράλληλα βάζω πλυντήρια, θα βάλω να μαγειρέψω, κλπ.

Ουφ! Ξαλάφρωσα! Ήδη πριν κάποιες μέρες έκανα ντου στα ντουλάπια της κουζίνας και ξεφορτώθηκα κάποια πράγματα, έκανα ανακατατάξεις και ξαλάφρωσαν και αυτά λίγο...

Μεγάλο αγκάθι η αποθήκη μου, η οποία είναι τίγκα από πράγματα βρεφικά (κούνια, καρεκλάκια, κλπ.) αλλά δε θέλω να τα δώσω, καθώς η κουνιάδα μου προσπαθεί για παιδί και θα τα χρειαστεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...