Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είμαι σίγουρη πως τα περισσότερα παιδάκια τα ίδια κάνουν. Ολα έχουν μια φυσική περιέργεια για τα περισσότερα πράγματα.

Και ο δικός μου το ίδιο, φυσικά! Ναι, κατά διαστήματα κολλάει με πράγματα που για κάποιον λόγο τον ιντριγκάρουν και θέλει να τα "παίζει" συνέχεια. Τελευταία έχει κολλήσει με τα βερνίκια της δουλειάς μου!!! Επειδή πλέον είναι παρα πολλά (πριν 3 μέρες άλλαξα βαλιτσάκι γιατί και πάλι δεν χωρούσαν... :? } του αρέσει να τα βγάζει έξω και να παίζει! Αλλα δεν τον μαλώνω. Τον αφήνω και του λέω μόνο να είναι προσεκτικός και μετά να τα μαζέψει! :P:p

γειααααααααααα σε όλες!!!

Δηλαδή τον αφήνεις να παίζει με τα μανό??? δηλαδή να τα ανοίγει και να βάφει ή απλά να τα βάζει στην σειρά?? αν εγώ το κάνω αυτό επειδή είναι 2 θα αρχίσουν να τσακώνονται και στο τέλος θα πέσουν όλα τα μανό κάτω και θα σπάσουν χαχαχαχαχαχα .....μπράβο πάντως γιατί εγώ θα είχα το άγχος μην σπάσει κανένα και γίνει χαμός!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς είναι πολύς κόσμος που βασανίζεται από πολλά προβλήματα υγείας...Η ταλαιπωρία σου αφήνει τα σημάδια της ,αλλα ευχομαι και για το μπαμπά μου και για όλο τον κόσμο, να τα ξεπερνάει και να γυρίζει στα σπίτια του υγιής!:(

Ευχαριστώ για τις ευχές...

Αχ... να ήξερες πόσο σε νιώθω!!! :|:neutral:

Μη χάνεις το κουράγιο σου.. μην το χάνεις ποτέ! Θα γίνει καλά το μπαμπάκι σου!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνηηηη!!! Τι φόρεμα είναι αυτο;;; πανέμορφο, το ερωτεύτηκα!! Με γεια σου κοριτσάκι, να το φορέσεις και να το ευχαριστηθείς, και να σε καμαρώνουν οι άντρες σου :D :D Εντελώς στο στυλ μου πρέπει να σου πω, έτσι ρομαντικά μου αρέσουν κι εμένα..

Μα είδες τι όμορφο που είναι βρε Μαριλουδι μου????

Η φίλη μου έχει υπέροχο γούστο! Πάντα τρίβω τα μάτια μου με τα ρούχα της!

Και μένα είναι ακριβώς το στυλ μου!!!! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γειααααααααααα σε όλες!!!

Δηλαδή τον αφήνεις να παίζει με τα μανό??? δηλαδή να τα ανοίγει και να βάφει ή απλά να τα βάζει στην σειρά?? αν εγώ το κάνω αυτό επειδή είναι 2 θα αρχίσουν να τσακώνονται και στο τέλος θα πέσουν όλα τα μανό κάτω και θα σπάσουν χαχαχαχαχαχα .....μπράβο πάντως γιατί εγώ θα είχα το άγχος μην σπάσει κανένα και γίνει χαμός!!!

Ναι τον αφήνω. Οχι, δεν τ ανοίγει, ευτυχώς. Του είπα πως μπορούσε να τα ανοίξει το Πάσχα, που έβαψε τ' αυγά με τα βερνίκια και το ευχαριστήθηκε.

Τα παίρνει τα βάζει στη σειρά, κάποια τα κάνει "καλούς" και κάποια "κακούς"... ανάλογα τα κέφια του!! :tongue::tongue::tongue:

Παντως εσύ έχεις πιο δύσκολη δουλειά γιατί έχεις 2 φιογκάκια και μπορεί μαζί να κάνουν έναν... κόμπο!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ακόμη σέρνω το πτώμα μου... :tongue::tongue: .

Το φιογκάκι διαβάζει {διπλα του εγώ...!}.

Στο προηγούμενο 10λεπτο διάλειμμα που κάναμε έκανα και ένα "ντου" στην πάνω ντουλάπα.

Διάλεξα το ένα από τα 2 χειμωνιάτικα σετ ριχτάρια που έχω για δόσιμο γιατί έχουν φθαρεί πολύ και έπρεπε...:rolleyes:.

Επίσης, του άντρα μου το μπουφάν για δόσιμο γιατί το έχει αρκετά χρόνια {της δουλειάς} και έχει φθαρεί. Οπότε πλύθηκε κι αυτό και τα έβαλα σε μία μεγάλη σακούλα αύριο ή μεθαύριο να τα πάω στην εκκλησία! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ακόμη σέρνω το πτώμα μου... :tongue::tongue: .

Το φιογκάκι διαβάζει {διπλα του εγώ...!}.

Στο προηγούμενο 10λεπτο διάλειμμα που κάναμε έκανα και ένα "ντου" στην πάνω ντουλάπα.

Διάλεξα το ένα από τα 2 χειμωνιάτικα σετ ριχτάρια που έχω για δόσιμο γιατί έχουν φθαρεί πολύ και έπρεπε...:rolleyes:.

Επίσης, του άντρα μου το μπουφάν για δόσιμο γιατί το έχει αρκετά χρόνια {της δουλειάς} και έχει φθαρεί. Οπότε πλύθηκε κι αυτό και τα έβαλα σε μία μεγάλη σακούλα αύριο ή μεθαύριο να τα πάω στην εκκλησία! ;);)

Αχ τιποτα δεν θα του αφήσεις του 'ερμου':tongue::P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...