Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπον Ειρηνακι αυτο το δυσκολο διαστημα που μας περασε κατι καταφερα.Αδειασα τους χωρους κατω απο τα κρεβατια απο τα κουτια και πλεον καθαριζω σε λιγοτερο χρονο.Επισης απο τις ντουλαπες εδιωξα αρκετα και πλεον ξερω που εχω τι.Δεν εχω τελειωσει βεβαια τα παντα αλλα σε 15 μερες κλεινουν τα φροντιστηρια οποτε θα εχω χρονο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές,σήμερα είναι μια κρισιμη ημέρα,περιμένουμε απαντήσεις:( και ελπίζω να βοηθήσει η θετική σκεψη όλων.

Για τα μυρμήγια το μόνο που μπορώ να πω είναι συνεχες καθάρισμα.Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει σπρευ,αλλά μολις τα βλέπω στην πόρτα,γιατί από εκεί πάντα μου μπαίνουν,στο σπίτι,αμέσως ρίχνω νερό.Αν καταφέρουν και περάσουν μέσα τότε φροντίζω να μην αφήνω κάτω ψύχουλα κ.τ.λ,καθημερινά σκούπισμα και σφουγγάρισμα και προς το παρόν τα εξολοθρέυω!

Χρυσα μου σου ευχομαι ολοψυχα τα αποτελεσματα να ειναι θετικα και γρηγορα να ειναι γερος κοντα σας.Να ξερεις οτι σε νιωθω μιας και εχω περασει τα ιδια.Φιλακια.

Σας βάζω το φόρεμα, κορίτσια μου:

forem1.jpg

Από κοντά το πάνω μέρος

forem2.jpg

Το υπέροχο μανικάκι

forem3.jpg

Δεν είναι υπέροχο!!!??? :P:p:p

FOREM.jpg

Υ.Γ. Έχει και ίδιο μπουστάκι, το οποίο φοριέται στο στήθος {από μέσα} γιατί είναι αρκετά ανοιχτό στο στήθος.

777885dugw57gt25.gif

Βασικά το πήρε από ένα πολύ ακριβό {για τα δικά μου δεδομένα :?} μαγαζί του Πειραιά. Λέγεται IVANA CAPPUCCINI {στην Η. Πολυτεχνείου}. Η φίλη μου, έχει μεγάλη οικονομική άνεση και ψωνίζει σχεδόν αποκλειστικά από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Εγώ σκέψου από εκεί της αγόρασα πέρσι ένα μπρελόκ (υπερ-παραγωγή φυσικά, πανέμορφο) και ήταν το μόνο που μπορουσα να αγοράσω (κόστος 80?) αφού μέχρι και τα φουλάρια κοστίζουν από 120? και πάνω! :?:?:?

Θα βάλω φωτό κορίτσι μου, να το δεις. :P

Οπότε απορρίπτεται... :?

Σκεφτόμουν που είπες ότι θα το φορέσεις στο γάμο του αδερφού σου... νομίζω ότι οι άμεσοι συγγενείς που στέκονται δίπλα στο ζευγάρι καλό είναι να μη φοράνε άσπρο ή εκρού, γνώμη μου πάντα, μη με παρεξηγήσεις...

Edit: τώρα είδα τη φωτό, είναι πανέμορφο!!!

Οπότε απορρίπτεται... :?

Σκεφτόμουν που είπες ότι θα το φορέσεις στο γάμο του αδερφού σου... νομίζω ότι οι άμεσοι συγγενείς που στέκονται δίπλα στο ζευγάρι καλό είναι να μη φοράνε άσπρο ή εκρού, γνώμη μου πάντα, μη με παρεξηγήσεις...

Έχεις δίκιο και το υποστηρίζω και γω αυτό με πάθος!:P:p:p

Αλλά επειδή είναι ετεροθαλής αδερφός μου, δεν θα κάτσω στο ιερό μαζί με το ζευγάρι. ;);) Είμαστε μεγάλη οικογένεια και το θεωρώ υπερβολή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον Ειρηνακι αυτο το δυσκολο διαστημα που μας περασε κατι καταφερα.Αδειασα τους χωρους κατω απο τα κρεβατια απο τα κουτια και πλεον καθαριζω σε λιγοτερο χρονο.Επισης απο τις ντουλαπες εδιωξα αρκετα και πλεον ξερω που εχω τι.Δεν εχω τελειωσει βεβαια τα παντα αλλα σε 15 μερες κλεινουν τα φροντιστηρια οποτε θα εχω χρονο.

Σοφάκι,

Μεγάλη υπόθεση ο χώρος κάτω από τα κρεβάτια να είναι άδειος...! Το έχω ξαναπεί! :? Και σου προκαλεί ηρεμία το να είναι κενός και όπως σωστά είπες, τον καθαρίζεις πολύ ευκολότερα και το διατηρείς έτσι!

Μπράβο σου!!!

Σιγά-σιγά, όλα θα τα καταφέρεις! Σιγά-σιγά και μην πιέζεσαι! :D

777885dugw57gt25.gif

Σας βάζω το φόρεμα, κορίτσια μου:

forem1.jpg

Από κοντά το πάνω μέρος

forem2.jpg

Το υπέροχο μανικάκι

forem3.jpg

Δεν είναι υπέροχο!!!??? :P:p:p

FOREM.jpg

Υ.Γ. Έχει και ίδιο μπουστάκι, το οποίο φοριέται στο στήθος {από μέσα} γιατί είναι αρκετά ανοιχτό στο στήθος.

Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!!!!!

Είναι ό,τι πρέπει για το γάμο,και επειδή δεν είναι τόσο πολύ ανοιχτόχρωμο δεν θα δείχνει καπως.Τέλειο και σε έβγαλε και από μεγάλο εξοδο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσα μου σου ευχομαι ολοψυχα τα αποτελεσματα να ειναι θετικα και γρηγορα να ειναι γερος κοντα σας.Να ξερεις οτι σε νιωθω μιας και εχω περασει τα ιδια.Φιλακια.

Δυστυχώς είναι πολύς κόσμος που βασανίζεται από πολλά προβλήματα υγείας...Η ταλαιπωρία σου αφήνει τα σημάδια της ,αλλα ευχομαι και για το μπαμπά μου και για όλο τον κόσμο, να τα ξεπερνάει και να γυρίζει στα σπίτια του υγιής!:(

Ευχαριστώ για τις ευχές...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!!!!!

Είναι ό,τι πρέπει για το γάμο,και επειδή δεν είναι τόσο πολύ ανοιχτόχρωμο δεν θα δείχνει καπως.Τέλειο και σε έβγαλε και από μεγάλο εξοδο.:)

Συμφωνώ Χρύσα μου!!!

Είναι απίθανο και απίστευτα "ταιριαστό" για καλοκαιρινές, επίσημες εμφανίσεις. ;)

Πράγματι... όχι απλά με γλύτωσε... δεν το συζητώ! Δεν ειχα σκοπό ν' αγοράσω τίποτα για μένα!!! :shock::shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Aέρισα τα κουβερλί μας και έστρωσα τα κρεβάτια,

συμμαζεψα σαλόνι και υπνοδωμάτια,

τακτοπόιησα λίγα σιδερωμένα ρούχα από χθες,

και ετοίμασα γεμιστά και ψήνονται.Σέρνομαι και σήμερα...

Τελικά κάτι έκανα,

έπλυνα τα μπάνια,

σκούπισα και σφουγγάρισα το σαλόνι και την κουζίνα,

πήρα το γιόκα μου από το σχολείο,

πήγα φούρνο,

εφτιαξα τις πορτοκαλάδες μας και ξεκινάω επιτέλους σιδέρωμα για κανά μισάωρο μέχρι να φάμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνηηηη!!! Τι φόρεμα είναι αυτο;;; πανέμορφο, το ερωτεύτηκα!! Με γεια σου κοριτσάκι, να το φορέσεις και να το ευχαριστηθείς, και να σε καμαρώνουν οι άντρες σου :D :D Εντελώς στο στυλ μου πρέπει να σου πω, έτσι ρομαντικά μου αρέσουν κι εμένα...

Επίσης, καλημέρα σας κορίτσια!Έχω ξυπνήσει απ΄ τις 6 και δεν έχω σταματήσει καθόλου, ατελείωτη η μέρα σήμερα..

Miriki είσαι η ελπίδα μου..Λες κι εγώ κάποτε να καταφέρω απ΄ τα 60 να επανέλθω στα 52;! Τα ίδια είχα κι εγώ με ΜΕΝΝ και θηλασμό, αλλά σε εμένα λειτούργησε αντίστροφα, πήρα κιλά :(

Χρύσα όλα καλά να πάνε, καλά αποτελέσματα :)

g8Sbp2.png

Marilou μου αν δεις τι τρώω θα φρικάρεις. Μπες στο θέμα , gaps diet candida και αλλεργίες στο παρεντσ να πάρεις μια ιδέα. Ομολογώ ότι τρώω πολύ τώρα πια, αλλά αυτά που τρώω δεν παχαίνουν. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχουν ένα α οικονομικό κόστος και β απαιτούν διαρκές μαγείρεμα, ακόμη και το αλεύρι μόνη μου το φτιάχνω από αμύγδαλα. Το να αδυνατίσω δεν ήταν καν στις προθέσεις μου φαντάσου.....

Χρύσα fingers crossed περιμένουμε νέα.

Λενιώ απίθανη ιδέα το πάρτυ να χαίρεσαι τη νεραϊδούλα σου.

Ειρήνη υπέροχο το φόρεμα και η φίλη..... Όσο για το λευκό μην ανησυχείς πες πως είσαι το παρανυφάκι....

sbxre6a2f.png

Αχ.. η πρώτη μέρα της περιόδου είναι πάντα κάπως... νιώθω έντονη κόπωση γι αυτό δεν θα πιεστώ για τίποτα.

Εκανα μία απλή μακαρονάδα, φάγαμε και ούτε τα πιάτα μας δεν έπλυνα... μετά. :|

Έχω αφήσει λίγο ήσυχο το φιογκάκι να δει τηλεόραση και να παίξει και μετά θα διαβάσουμε.

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ.1 Νέο ποστ στο blog μας. :P

Υ.Γ.2 Είδατε τη διακόσμηση που ανέβασα το πρωί στα νύχια? Πως σας φάνηκε? Λεω, να ανεβάσω μερικές ακόμη... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...