Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Λενα να την χαίρεσαι την κορούλα σου,πολύ πρωτότυπη ιδέα να το γιορτάσετε σε δασάκι,μπράβο μπραβο!Ετσι δεν τρελαίνεσαι στο τι δραστηριότητες να τους προσφέρεις,η φύση προσφέρει από μόνη της!

Χθες το απόγευμα οι αντρες μου βγήκαν εξω για βόλτες και μαστορέματα και αφού είχα το πεδίο ελευθερο,εφτιαξα τη ντουλαπα μας.Κατέβασα τα καλοκαιρινά, μαζεψα τα χειμωνιάτικακαθάρισα τα συρτάρια,εβσαλα αρωματικά και μαζεψα και μια σκουπιδοσακούλα ρούχα για πέταμα και δώσιμο.(Αχ,Ειρήνη!!!:P).

Το καλύτερο?Οργάνωσα καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο φύλο της ντουλάπας και μου περίσσεψαν δυο ραφια οπου και έβαλα όμορφα τις τσάντες μου.

Επλυνα και τα μπουφαν μας και περιμάνουν ετοιμα για φύλαγμα.

Τώρα πίνω το καφεδάκι μου και πιάνω σίδερο σιγά σιγα μηπως και καταφέρω κατι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! τι να πρωτο πω. 4 U συμφωνω με αυτα που ειπες για την εισοδο της ΧΑ στη βουλη! οτι και να πουμε ειναι λιγο πιστευω. ενταξει ειπαμε αντιδραση στο κατεστημενο αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα! καλα επαθα πλακα μ αυτα που σας κλεψανε απο το αυτοκινητο!!!!!!! απιστευτο. τι να πει κανεις. ειρηνη μου μεγια το φορεμα! ακουγεται να ταιριαζει στα γουστα μου!!!!!!!! αν μπορεσεις και αμα θελεις βεβαια βαλε φωτο. οπως και να εχει καλοφορετο. χρυσα καλη δυναμη κοριτσι. γενικως σε ολα τα κοριτσια οσο μπορουμε θετικη σκεψη. και εγω κοριτσια πολυ πεσμενη. με δουλειες ευτυχως βοηθαει πολυ ο συζηγος. τα μυρμηγκια τεινουνε να εξαφανιστουνε. επεσε ψεκασμα με φυτικα προιοντα καλο σφουγγαρισμα με ξυδι. μετακινησαμε καναπε , επιπλα τα παντα. ψεκασα και τα φυτα γιατι υπηρχανε και στις γλαστρες. αντε να δουμε. αυτα για την ωρα. σιδερο κοριτσια καθε μερα κανω και απο λιγο αλλα η στοιβα ακατεβατη!!!!!!!!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές,σήμερα είναι μια κρισιμη ημέρα,περιμένουμε απαντήσεις:( και ελπίζω να βοηθήσει η θετική σκεψη όλων.

Για τα μυρμήγια το μόνο που μπορώ να πω είναι συνεχες καθάρισμα.Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει σπρευ,αλλά μολις τα βλέπω στην πόρτα,γιατί από εκεί πάντα μου μπαίνουν,στο σπίτι,αμέσως ρίχνω νερό.Αν καταφέρουν και περάσουν μέσα τότε φροντίζω να μην αφήνω κάτω ψύχουλα κ.τ.λ,καθημερινά σκούπισμα και σφουγγάρισμα και προς το παρόν τα εξολοθρέυω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Εχθές, αφού μαγείρεψα για εμάς και το μικρό, μάζεψα το νεροχύτη και δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει ξεσκόνισμα σε όλο το σπίτι και γενική μπάνιου. Υποθέτω ότι θα προλάβω, αφού ο μικρός κοιμάται τώρα και θα κοιμηθεί και λίγο το μεσημέρι. Για σήμερα φαγητό έχω κάνει από εχθές, εχω μαζέψει και το νεροχύτη, οπότε όλα τέλεια. Έχω μόνο να βάλω δύο πλυντήρια (ένα δικό μας κι ένα του μικρού), αλλά θα μπουν από το μεσημέρι και μετά, που θα έρθει ο άντρας μου να τα πάει στην ταράτσα (μαρτύριο αυτό το πλυντήριο στην ταράτσα...)

Χρύσα, καλά αποτελέσματα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Aέρισα τα κουβερλί μας και έστρωσα τα κρεβάτια,

συμμαζεψα σαλόνι και υπνοδωμάτια,

τακτοπόιησα λίγα σιδερωμένα ρούχα από χθες,

και ετοίμασα γεμιστά και ψήνονται.Σέρνομαι και σήμερα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ελπίζω τα κέφια σας να είναι καλά σήμερα!

Εγώ νιώθω έντονη κατάπτωση... είναι συνδιασμός κούρασης και του ότι μολις αδιαθέτησα και πάντα οι πρώτες 2 μέρες επιβαρύνουν τον οργανισμό μου... :? .

Χθες, μαζεύτηκα δώδεκα παρά....νιώθω όμως πολύ καλά που έχω δουλίτσα.

Σήμερα πήγα το φιογκάκι σχολείο, ψώνισα υγρά πλυντηρίου, ψωμάκι και μαζεύτηκα σπίτι.

Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο και έπλυνα τα πιατικά που είχαν αφήσει τ' αγόρια από χθες το βράδυ που δούλευα. Σιδέρωσα λίγο και τώρα κάθομαι. Το σπίτι θέλει άμεσα σκούπα και σφουγγάρισμα αλλά δεν έχω καθόλου κουράγιο... ίσως αργότερα.

Υ.Γ. Εννοείται θα σας βάλω φωτογραφία του φορέματος! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη λύσε μου μια απορία βρε κοπέλα μου.....εσύ όταν συγυρίζεις το σπίτι ή όταν τακτοποιείς τα ντουλάπια σου ή όταν έχεις καλαθάκια στο μπάνιο ή όταν φέρνεις κάτι καινούργιο στο σπίτι .....ο γιός σου δεν τα πειράζει????????????????

εμένα οι δικές μου γιατί τα ψάχνουν όλα, γιατί τα παίρνουν να τα δουν και μετά προσπαθώ να τα φέρω στην θέση τους....γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????? :P :p

και εντάξει η μεγάλη τα ψαχουλεύει και ας πούμε τα ξαναβάζει στην θέση τους...η μικρή που τα θέλει για να παίξει κιόλας.!!!!

Μα πόσες φορές σε έχω σκεφτεί όταν τακτοποιώ κάτι και το χαίρομαι και μόλις το εντοπίσουν τρέχω να μην το σπάσουν ή το λερώσουν ή το εξαφανίσουν....μήπως επειδή είναι κοριτσούδια????

Είμαι σίγουρη πως τα περισσότερα παιδάκια τα ίδια κάνουν. Ολα έχουν μια φυσική περιέργεια για τα περισσότερα πράγματα.

Και ο δικός μου το ίδιο, φυσικά! Ναι, κατά διαστήματα κολλάει με πράγματα που για κάποιον λόγο τον ιντριγκάρουν και θέλει να τα "παίζει" συνέχεια. Τελευταία έχει κολλήσει με τα βερνίκια της δουλειάς μου!!! Επειδή πλέον είναι παρα πολλά (πριν 3 μέρες άλλαξα βαλιτσάκι γιατί και πάλι δεν χωρούσαν... :? } του αρέσει να τα βγάζει έξω και να παίζει! Αλλα δεν τον μαλώνω. Τον αφήνω και του λέω μόνο να είναι προσεκτικός και μετά να τα μαζέψει! :P:p

777885dugw57gt25.gif

ΑΜΑΝ βρε Ειρήνη, σου μένει τίποτα να φορέσεις τελικά;

Δυστυχώς έχω ακόμη κατάλοιπα του παλιού μου {πολύ παλιού ευτυχώς!} τρόπο αγορών. Αυτά που τώρα εφαρμόζω και σας τα συμβουλεύω κατά διαστήματα και σας. Που ψώνιζα σαν βλάκας... χωρίς καθόλου μυαλό.

Γι αυτό και αισθάνομαι υπέροχα κάθε φορά που ξεφορτώνω την ντουλάπα μου. Γιατί πλέον ξέρω τι κομμάτια έχω, ξέρω τι ακριβώς μου λείπει και ξέρω τι υπάρχει στην κάθε κρεμάστρα...!

Υ.Γ. Χθες έκανα και ένα "ντου" στα τσαντάκια μου. Διαπίστωσα πως ένα από τα αγαπημένα μου, το χρυσό, έχει φθαρεί στο κλιπ που κλείνει. Έτσι το έβγαλα και αυτό στην τσαντούλα για την κόρη της φίλης μου!;););)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν με τη διατροφή αυτή που κάνουμε έχω χάσει αρκετά κιλά που τα είχα εδώ και χρόνια (της γέννας τα έχασα του πρώτους δύο μήνες με τα πήγαινε έλα στη ΜΕΝΝ και με το θηλασμό).

Οπότε για άλλη μια φορά δεν έχω τι να βάλω. Γιατί τα ρούχα που μου ήταν μικρά τα έδωσα πέρσι έχοντας πάρει απόφαση ότι για πάντα θα είμαι 60 κιλά. Οπότε τώρα που είμαι 52 τόμπολα, πάλι ψώνια θέλω......

Νομίζω πως πρέπει να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου και να ψωνίσεις! Μπράβο που έχασες τα κιλά! Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κοριτσαρες.

Ειρηνη σου ευχομαι να εισαι παντα γερη χαμογελαστη και με πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες με την φιογκοοικογενεια σου.:P

Ευχαριστώ οπλαρχηγέ μου!!! Να είσαι καλά, ματάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Με γειες! Από που στο πήρε το φόρεμα γιατί ψάχνω κάτι ανάλογο αλλά δε βρίσκω μίντι...

Βασικά το πήρε από ένα πολύ ακριβό {για τα δικά μου δεδομένα :?} μαγαζί του Πειραιά. Λέγεται IVANA CAPPUCCINI {στην Η. Πολυτεχνείου}. Η φίλη μου, έχει μεγάλη οικονομική άνεση και ψωνίζει σχεδόν αποκλειστικά από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Εγώ σκέψου από εκεί της αγόρασα πέρσι ένα μπρελόκ (υπερ-παραγωγή φυσικά, πανέμορφο) και ήταν το μόνο που μπορουσα να αγοράσω (κόστος 80?) αφού μέχρι και τα φουλάρια κοστίζουν από 120? και πάνω! :?:?:?

Θα βάλω φωτό κορίτσι μου, να το δεις. :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα

κορίτσια ευχαριστω για τις ευχές σας για τη μικρούλα μου.

Ειρηνη ειλικρινα ζηλεψα το φορεμα μόνο απο την περιγραφή σου!!!!!

Καλοφορετο κορίτσι μου Να το φοράς να σκίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Λενάκι ευχαριστώ {όλες σας ευχαριστώ!!!}.

Πραγματικά στην φωτογραφία σίγουρα θα χάνει. Το φόρεσα χθες και έπαθα την πλάκα μου! Είναι πολύ ωραίο και κυρίως σικ φόρεμα.

Θα σας το ποστάρω αργότερα να μου πείτε γνώμες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Χθες το απόγευμα οι αντρες μου βγήκαν εξω για βόλτες και μαστορέματα και αφού είχα το πεδίο ελευθερο,εφτιαξα τη ντουλαπα μας.Κατέβασα τα καλοκαιρινά, μαζεψα τα χειμωνιάτικακαθάρισα τα συρτάρια,εβσαλα αρωματικά και μαζεψα και μια σκουπιδοσακούλα ρούχα για πέταμα και δώσιμο.(Αχ,Ειρήνη!!!:P).

Το καλύτερο?Οργάνωσα καλύτερα τα πράγματα στο μεσαίο φύλο της ντουλάπας και μου περίσσεψαν δυο ραφια οπου και έβαλα όμορφα τις τσάντες μου.

Εύγε!!!! Εύγε!! {υπάρχει κατι να πατήσω που να τσιρίζει?????!!!}

Είδες? Και ξαλαφρωσες την ντουλάπα σου και κέρδισες χώρο για τις τσάντες σου!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές,σήμερα είναι μια κρισιμη ημέρα,περιμένουμε απαντήσεις:( και ελπίζω να βοηθήσει η θετική σκεψη όλων.

Η αγάπη μου, η θετική μου σκέψη και οι προσευχές μου, μαζί του... :|:neutral:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...