Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

http://www.roostblog.com/roost/cinnamon-roll-almond-flour-donuts.html

Τα γλυκάκια είναι αυτά. Επειδή δεν έχω τις ειδικές φόρμες τα έβαλα σε ατομικές φόρμες για muffins, αντί για μέλι (που είναι πανάκριβο) πετιμέζι κι επειδή έχουμε αλλεργία στο αβγό έβαλα ζελατίνη. Τέλεια.....

Λοιπόν με τη διατροφή αυτή που κάνουμε έχω χάσει αρκετά κιλά που τα είχα εδώ και χρόνια (της γέννας τα έχασα του πρώτους δύο μήνες με τα πήγαινε έλα στη ΜΕΝΝ και με το θηλασμό).

Οπότε για άλλη μια φορά δεν έχω τι να βάλω. Γιατί τα ρούχα που μου ήταν μικρά τα έδωσα πέρσι έχοντας πάρει απόφαση ότι για πάντα θα είμαι 60 κιλά. Οπότε τώρα που είμαι 52 τόμπολα, πάλι ψώνια θέλω......

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιρικι, πολυ ωραια τα κουλουρακια σου. ειρηνακι θαθελα και εγω παρακαλω, ακομη 2 χερια και 4 ποδια :D:D:D:D!!!!

το σπιτακι μου ειναι σε καλη κατασταση , τριτη γαρ!!!χθες απλα συμμαζεψα τα διαφορα που ηταν σκορπια, εφτιαξα κρεπες και ενα κεικ αλμυρο για να εκμεταλλευτω τα πολλα αυγα που εχω, επλυνα παγκους, πιατικα και οτι αλλο υπηρχε στην κουζινα και εκανα το μπανιο μου και χαλαρωσα. εχω ενα χαλι τωρα γι απλυσιμο που μου υποσχεθηκε ο αντρουλης οτι θα το πλυνει το απογευμα, για να δουμε....

βρηκα το καθριν στο σμ. εμενα τα σημαδια ειναι σαν απο σκουριες, δεν ξερω δεν ειναι καλα τα πλακακια και με το παραμικρο λερωνουν, λιγο και απο τα νερα. μη φανταστειτε οτι ειναι πολλα τα σημαδια, αλλα εμενα μου φτανουν για να εκνευριστω!!!

σας φιλωωω

Καλημέρα!

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε σχετικά καλά!

Ξύπνησε ο μικρός τον τάισα, παίξαμε λιγάκι, κοιμήθηκε και ξεκίνησα δουλειές:

1. Έβγαλα δύο μπριζόλες από την κατάψυξη να τις μαγειρέψω μετά

2. Άλλαξα σεντόνια στο κρεβάτι μας και το έστρωσα

3. Φύλαξα τα χειμωνιάτικα ρούχα του μικρού και αυτά που δεν του κάνουν

4. Μάζεψα το νεροχύτη

Έκανα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω για λίγο μέχρι να ξεπαγώσουν οι μπριζόλες να μαγειρέψω

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειρήνη λύσε μου μια απορία βρε κοπέλα μου.....εσύ όταν συγυρίζεις το σπίτι ή όταν τακτοποιείς τα ντουλάπια σου ή όταν έχεις καλαθάκια στο μπάνιο ή όταν φέρνεις κάτι καινούργιο στο σπίτι .....ο γιός σου δεν τα πειράζει????????????????

εμένα οι δικές μου γιατί τα ψάχνουν όλα, γιατί τα παίρνουν να τα δουν και μετά προσπαθώ να τα φέρω στην θέση τους....γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????? :P :p

και εντάξει η μεγάλη τα ψαχουλεύει και ας πούμε τα ξαναβάζει στην θέση τους...η μικρή που τα θέλει για να παίξει κιόλας.!!!!

Μα πόσες φορές σε έχω σκεφτεί όταν τακτοποιώ κάτι και το χαίρομαι και μόλις το εντοπίσουν τρέχω να μην το σπάσουν ή το λερώσουν ή το εξαφανίσουν....μήπως επειδή είναι κοριτσούδια????

Δεν έχει να κάνει με κοριτσιούδια ή αγορούδια αλλά μόνο με παιδούδια:tongue:

Όλες το ίδιο έργο ζούμε, ανάλογα με την ηλικία τους (είδες η μεγάλη σου τα επιστρέφει εκεί που τα βρήκε).

Εμείς τις τελευταίες μέρες έχουμε κολλήσει με τα μαξιλιάρια του καναπέ. Τα πετάει όλα πατωμα και κάνει τραμπολίνο και μιλάω και για τα μεγάλα δλδ πλάτης και καθίσματος. Όταν δω ότι σταμάτα τις δραστηριότητες μαζί τους :tongue: τότε τα μαζέυω μετά απο μερικές ώρες τα ξαναβγάζει κλπ κλπ ...

Να γιατι πέρνουμε τους δρόμους:cool:

Διαφημίσεις

4uάκι, την άλλη φορά που θα πάτε θάλασσα λέω να έρθουμε να σας βρούμε...... (απ΄το να πάρουμε τα βουνά, καλύτερα τα Φάληρα).

ΑΜΑΝ βρε Ειρήνη, σου μένει τίποτα να φορέσεις τελικά;

Εννοείται ότι είναι πολυ καλύτερα;).. να έρθετε:D

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Εχθές τελικά εκανα αρκετές δουλίτσες και έτσι σήμερα είμαι πιο χαλαρή.Εχω βέβαια αρκετό σιδερο αλλα προς το παρόν το αγνοώ επιδεικτικά!Σκούπισα και σφουγγάρισα το σαλόνι,ξεσκόνισα και αλλαξα τα καρέ μου,εκανα ένα καλό καθάρισμα στην κουζίνα και βεβαια πήγαμε και βόλτα με το γιοκα μου.

Για σήμερα είχα προγραματίσει να τελειώσω το σιδερο, αλλα δεν με κρατάει το σπίτι και έτσι θα βγω.Εβαλα κιμά να βρασει και θα τελειώσω το μαγείρεμα αργότερα!Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες... καλημέρα!

Είναι μέρες που αναρωτιέμαι πόσα πράγματα κάνει μια μαμά και ειλικρινά αναρωτιέμαι για το καημένο το κουφαράκι μας... πόσα μπορεί να κάνει και να συνεχίσει να αντέχει χωρίς να κατεβάζει παροχές???? :tongue:

Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα για μένα!

1) Ξυπνήσαμε σαν τους τρελούς (δεν χτύπησε το ξυπνητήρι :?) και πήγαμε σαν μουρλοί στο σχολείο με το φιογκάκι!

2) Επέστρεψα, ντύθηκα, έγινα άνθρωπος και πήγα για δουλειά.

3) Μετά κατέβηκα Πειραιά.

4) Πέρασα από την ναυτιλιακή που εργαζόμουν πριν, να πάρω τη δήλωση μου για τους 2 μήνες (Ιανουάριο / Φεβρουάριο). Η φιλη μου εκεί, μου είχε πάρει ένα φόρεμα για την γιορτή μου... Μα τι φόρεμα κορίτσια μου, άλλο να σας λέω και άλλο να το δείτε! Ενα καταπληκτικό, ιβουάρ δαντελένιο (μες στη μόδα!) φόρεμα μίντι με ίδιο κολιέ με πέρλες!!! Είναι ιδανικό για ειδικές εμφανίσεις και θα το φορέσω σίγουρα στον γάμο του αδερφού μου τέλη Αυγούστου!!! Αχ.. η διάθεση μου, ανέβηκε!!! :P:p:p:p

5) Πήγα στο μαγαζί που αγοράζω τα ημι-μόνιμα και αγόρασα ένα νέο, καλοκαιρινό χρώμα τριανταφυλλί..... όνειρο!! Τι να σας λέω!

6) Πέρασα από τη σχολή μου και αγόρασα ακόμη μερικά προϊόντα για τη δουλίτσα μου (λίμες, βερνίκια, 2 τροφές για 2 πελάτισσες μου κλπ).

7) Πήγα στα crocs και αγόρασα ένα καταπληκτικό ζευγάρι κόκκινο McQueen (cars) για το βαφτιστηράκι μας που έχει γεννέθλια το Σάββατο και θα κάνει πάρτυ

:cool: Επέστρεψα σπίτι και γέμισα τα κανελλόνια και μόλις τα έβαλα στον φούρνο....

.... πόσα κάνουν τα μαγικά χεράκια μας τελικά?

Πάω να κάνω ένα ντους γιατί όταν έρθει το φιογκάκι από το σχολείο θα πρέπει να διαβάσουμε γιατί δουλεύω και πάλι από τις 18.00 μέχρι αργά!!!! :o:o:o

ΧΑΟΣ!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Πήγα μανάβικο,

φαρμακείο και εφοδιάστηκα με αντηλιακά,

ψώνισα δυο ρουχαλάκια του μικρού μου,

πήρα το γιόκα μου από το σχολείο και επιστρέψαμε.

Ευτυχώς πρωί πρωί,πριν φύγουμε, τα είχα όλα συμμαζέψει και βρήκα το σπίτι απόλυτα τακτοποιημένο.Εβαλα και τα μακαρόνια και μόλις πριν από λίγο φάγαμε.

Ή που έπιασαν οι ζέστες ή φταινε τα ψυχολογικά μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα,μάλλον θα πάω για ύπνο με το αντράκι μου:rolleyes:.

Ειρήνη μου, μεγεια και το υπέροχο φόρεμα και τα υπόλοιπα,καλή δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πήγα μανάβικο,

φαρμακείο και εφοδιάστηκα με αντηλιακά,

ψώνισα δυο ρουχαλάκια του μικρού μου,

πήρα το γιόκα μου από το σχολείο και επιστρέψαμε.

Ευτυχώς πρωί πρωί,πριν φύγουμε, τα είχα όλα συμμαζέψει και βρήκα το σπίτι απόλυτα τακτοποιημένο.Εβαλα και τα μακαρόνια και μόλις πριν από λίγο φάγαμε.

Ή που έπιασαν οι ζέστες ή φταινε τα ψυχολογικά μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα,μάλλον θα πάω για ύπνο με το αντράκι μου:rolleyes:.

Ειρήνη μου, μεγεια και το υπέροχο φόρεμα και τα υπόλοιπα,καλή δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας!:):)

ύπνο γρήγορα.....

Ειρήνη μεγειά!

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες.

Ειρηνη σου ευχομαι να εισαι παντα γερη χαμογελαστη και με πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες με την φιογκοοικογενεια σου.:P

Χρυσα μια μεγαλη αγκαλια ((( )))) κουραγιο και θετικη σκεψη,βοηθαει.Να ξερεις οτι ειδικα οσες εχουμε περασει κατι αντιστοιχο σε νιωθουμε απολυτα.:cry:

Λενα να τα εκατοστησει η μικρη σου πολυ σας ζηλεψα που το γιορτασατε σε δασακι και μου εδωσες και ιδεα.;)

Εγω απο δουλειες δεν εκανα τιποτα.Ημουν αρρωστη και οπως καταλαβαινετε επικρατει πανικος.Αφου τωρα που αναρρωσα επιτελους λεω να ξαναπεσω στον καναπε γιατι δεν ξερω απο που ν'αρχισω.:tongue:

Για τη σκουρια δοκιμαστε και το cilit bang.

Φιλια σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

4) Πέρασα από την ναυτιλιακή που εργαζόμουν πριν, να πάρω τη δήλωση μου για τους 2 μήνες (Ιανουάριο / Φεβρουάριο). Η φιλη μου εκεί, μου είχε πάρει ένα φόρεμα για την γιορτή μου... Μα τι φόρεμα κορίτσια μου, άλλο να σας λέω και άλλο να το δείτε! Ενα καταπληκτικό, ιβουάρ δαντελένιο (μες στη μόδα!) φόρεμα μίντι με ίδιο κολιέ με πέρλες!!! Είναι ιδανικό για ειδικές εμφανίσεις και θα το φορέσω σίγουρα στον γάμο του αδερφού μου τέλη Αυγούστου!!! Αχ.. η διάθεση μου, ανέβηκε!!! :P:p:p:p

Με γειες! Από που στο πήρε το φόρεμα γιατί ψάχνω κάτι ανάλογο αλλά δε βρίσκω μίντι...

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! τι να πρωτο πω. 4 U συμφωνω με αυτα που ειπες για την εισοδο της ΧΑ στη βουλη! οτι και να πουμε ειναι λιγο πιστευω. ενταξει ειπαμε αντιδραση στο κατεστημενο αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα! καλα επαθα πλακα μ αυτα που σας κλεψανε απο το αυτοκινητο!!!!!!! απιστευτο. τι να πει κανεις. ειρηνη μου μεγια το φορεμα! ακουγεται να ταιριαζει στα γουστα μου!!!!!!!! αν μπορεσεις και αμα θελεις βεβαια βαλε φωτο. οπως και να εχει καλοφορετο. χρυσα καλη δυναμη κοριτσι. γενικως σε ολα τα κοριτσια οσο μπορουμε θετικη σκεψη. και εγω κοριτσια πολυ πεσμενη. με δουλειες ευτυχως βοηθαει πολυ ο συζηγος. τα μυρμηγκια τεινουνε να εξαφανιστουνε. επεσε ψεκασμα με φυτικα προιοντα καλο σφουγγαρισμα με ξυδι. μετακινησαμε καναπε , επιπλα τα παντα. ψεκασα και τα φυτα γιατι υπηρχανε και στις γλαστρες. αντε να δουμε. αυτα για την ωρα. σιδερο κοριτσια καθε μερα κανω και απο λιγο αλλα η στοιβα ακατεβατη!!!!!!!!

καλημερα

κορίτσια ευχαριστω για τις ευχές σας για τη μικρούλα μου.

Ειρηνη ειλικρινα ζηλεψα το φορεμα μόνο απο την περιγραφή σου!!!!!

Καλοφορετο κορίτσι μου Να το φοράς να σκίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...