Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σιδερωσα τρια πλυντήρια,

μαζεψα ένα και απλωσα αλλο ένα,έβαλα και ένα ακόμη να πλένει,

έπλυνα την βεράντα και περιποιήθηκα λίγο τα φυτά μου,καθάρισα και το τραπέζι με τις καρέκλες,

έβαλα πατζάρια και πατάτες να βράζουν και καθάρισα ψάρια να είναι έτοιμα για τηγάνι.

Παω να φτιάξω να πιούμε πορτοκαλάδες με το αντράκι μου...

Εφτιαξα πορτοκαλάδες,

πήγα φούρνο,

άπλωσα το τρίτο πλυντήριο,έβαλα και ένα τεταρτο στο συντομο πρόγραμμα,το απλωσα και αυτό και εβαλα και το πεμπτο.

Αλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας,

συμμαζεψα το σαλόνι ,τίναξα τα ριχτάρια και

παω να τελειώσω το μαγείρεμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορώ να καταπιώ οτι η ΧΑ μπηκε στη βουλή με τπτ, αν και το φανταζόμουν απο αυτά που άκουγα. Όσο για τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα ποσοστά των 2 πρωην μεγάλων κομμάτων ήταν μεγάλα κατα την άποψή μου για όλο αυτό που ζούμε!

Συγνώμη αν σας ζάλισα :(

Όπως είπα και στο facebook η ψήφος στην χρυσή αυγή δεν είναι αντι-μνημονιακή. Είναι ψήφος κατά της μνήμης.... :?:?:?

777885dugw57gt25.gif

εννοείται οχι μαζί σου βρε... αλλά με τη λέξη μικρή

εγώ του το λέω συνέχεια οτι είμαι αλλά αυτός δεν το πιστεύει ;)

πες το νουμερο και έγινε! :)

by the way, ξεχασα να το αναφέρω, μας άνοιξαν και το αυτοκίνητο του συζύγου το πρωί... επειδή είναι η δευτερη φορά, σκίζουν την οροφή, δεν είχε τπτ αξίας μέσα πια... θελετε να μαθετε τι πηραν? έτσι για να γελασει το χειλάκι σας ...

- 2 αναπτήρες

- 1 στυλό

- τα κουβαδακια του μικρου...

- 1 αυτοκινητάκι του

ζζζζζζντοιγκ!!!

Αυτό εννούσα παιδί μου!!!! :tongue::tongue:

Και μην ανησυχείς, αφού ξέρεις πως δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα! ;);););)

:shock::shock::shock: είναι για χαστούκια αυτά τα τσογλάνια τελικά!

Ίσα τη ζημιά που σας έκαναν....

Εμάς τη 2η φορά που μας το άνοιξαν μας πήραν... τσίχλες!!!! :rolleyes::rolleyes:

Της φίλης μου, που επίσης δεν είχε τίποτα αξίας μέσα, της πήραν μία πετσέτα {του γυμναστηρίου της}!!! :?:?:?

777885dugw57gt25.gif

Αν αυξήσετε τις ώρες τις ημέρας μπορείτε να αυξήσετε και τα χέρια τη μαμάς;

Να ζητήσω και γω κάτι? Μήπως μπορώ ν' αποκτήσω σούπερ δυνάμεις????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλέ μη στεναχωριέσαι με τη ΧΑ στη Βουλή πάνε αυτά πια.....Μουαχ μουαχ μουαχ (σατανικό γέλιο).

Αχ πες το βρε παιδί μου και έλεγα γιατί από το πρωί αισθάνομαι τέτοια ασφάλεια!!!!!!!! :evil::evil::evil::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εννοείται πως δεν είμαι καλά,απλά προσπαθώ να έχω υπομονή και ελπίδα και για εμένα και για τους υπόλοιπους.

Εχω ξεκινήσει δουλειές για να απασχολώ το μυαλό μου και να μην σκεφτομαι,όσο είναι εφικτό.

:? Κάνε κουράγιο...

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια πράγματι το χτεσινό αποτέλεσμα και εμένα με εξέπληξε...άκουγα τον κόσμο που έλεγε μαυρίστε τους αλλά δεν περίμενα τόσο μαύρισμα......να σας πω την αλήθεια μου το ευχαριστήθηκα που έπεσαν τόσο πολύ τα μεγάλα κόμματα, το χρειαζόντουσαν το μάθημα τους και επίσης χάρηκα που δίνονται ευκαιρίες και σε κάποια αντιμνημονιακά κόμματα για να δούμε αν αυτά που λένε περί καταγγελίας της δανειακής σύμβασης ευσταθούν και αν μπορούν να γίνουν.....διότι δεν μπορείς να είσαι μόνο λόγια!

Σχετικά με την ΧΑ πολλοί προβληματίστηκαν, αλλά να σας πω κάτι, κατά την γνώμη μου, δεν ήρθαν για να μείνουν για πάντα, ο κόσμος τους έβαλε μέσα για να δώσουν το ξύλο που δεν μπόρεσε να δώσει ο πολίτης.....εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο, πολλοί έλεγαν θα τους ψηφίσω για να φοβηθούν μέσα στην Βουλή, και όντως αν γίνει καμία μανούρα σίγουρα θα πέσει και μπουνίδι....Να δω τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη να τρώνε ξύλο και θα πω ότι τα είδα όλα σε αυτή την ζωή!!!!

Επίσης να λέμε και ευτυχώς που δεν έπιασαν κανένα 20% όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες !!!

sorry για το οφ τόπικ

Ειρηνακι μου πολυχρονη να εχει παντα η οικογενεια σου υγεια και αγαπη.Μου λειψατε πολυ. Ελπιζω να μη με ξεχασατε.Χρυσα μου περαστικα και καλη δυναμη.Φιλακια παω για μαθημα:P

Το φαντάστηκα γι αυτό ακριβώς και το ρώτησα για να βεβαιωθώ.

Η λύση είναι απλή: δεν ποτίζουμε τόσο τα λουλούδια ώστε να ξεχειλίσουν και οταν στεγνώσουν να γίνουν αυτά τα εκνευριστικά σημάδια. Τουλάχιστον για μένα είναι πιο ξεκούραστο να τα ποτίζω πιο συχνά από το να βλέπω αυτά τα σημάδια και να τα τρίβω! :?:-?:?

Οπότε... λιγότερο νερό ώστε να μην ξεχειλίζουν τα πιατάκια τους! ;)

Ειρήνη μου, συμφωνώ απόλυτα!!!

Εγώ έχω βάλει αυτόματο πότισμα και έχω καταφέρει αυτό που λες. Όμως πριν από εμάς έμενε εδώ η πεθερά μου και τα πλακάκια έχουν ήδη σημάδια από τότε. Γι' αυτό ρώτησα τρόπο να τους καθαρίσω.

Έγώ δεν έχω δημιουργήσει καινούργια σημάδια προσέχω πολύ!

Ηλιαχτίδα, αυτό το υγρό το "Κάθριν" είναι θαυματουργό, ψάξε να το βρεις :)

Το ξέρω αυτό. Το χρησιμοποιούσε καιο η μαμά μου αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν ήξερα αν κάνει για τα πλακάκια (νόμιζα ότι είναι μόνο για μάρμαρα) και αν είναι ακόμη "θαυματουργό" (πολλά προϊόντα τα χαλάνε μετά από κάποια χρόνια). Για να το λες, σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει, οπότε θα το δοκιμάσω κι εγώ. Ευχαριστώ για τη συμβουλή!

4U, και μη χειρότερα..:(

lenaG να σου ζήσει η μουμπού! :D

Κορίτσια είμαι κι εγώ πολύ πεσμένη σήμερα με τα χθεσινά...Σέρνομαι :(:(

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Λοιπόν, σήμερα:

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα το κρεβάτι μας

3. Μαγείρεψα για το μικρό

4. Μαγείρεψα για εμάς

5. Τακτοποίησα τα σιδερωμένα

6. Τελείωσα με την τακτοποίηση της ντουλάπας (καλοκαιρινά στη ντουλάπα - χειμωνιάτικα φυλαγμένα)
:D
:D:D:D

7. Μάζεψα το νεροχύτη

Φάγαμε και ο μπαμπάς μας τάισε τον πιτσιρίκο, οπότε εγώ

8. Μάζεψα το τραπέζι και (ξανά) το νεροχύτη

9. Άλλαξα σεντόνια στην κούνια του μικρού

10. Αλλαξα σεντόνια στο παρκοκρέβατο του μικρού

Τώρα που κοιμήθηκε, πάω να πλύνω μια κατσαρόλα που ξέμεινε και να τακτοποιήσω τα πλυμένα και τους πάγκους της κουζίνας.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Κόρες...

Εκανα ένα μικρό και ξαφνικό "ντου" στην ντουλάπα μου! :P

Έβαλα στην άκρη κάποια ζακετάκια που κι αυτά θα ανέβουν στα χειμωνιάτικα

Ξεχώρισα 4 υπέροχα κομμάτια για δώσιμο στην κόρη της φίλης μου.

Τακτοποίησα τα ρουχαλάκια μου στις κρεμάστρες ανάλογα με τα κέφια μου... {έβαλα λευκά παντελονάκια με λευκά πουκαμισάκια / μπλουζίτσες... σκούρα κάπρι με ανάλογα πανωφόρια... :P:p}...

Δεν τελείωσα ώστε να γίνει ακριβώς όπως την θέλω αλλά είμαι κοντά!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Πήγαμε στο καράτε με το φιογκάκι... φάγαμε κι από ένα σουβλάκι στην επιστροφή (αυτό, της δίαιτας!!! :tongue::tongue::tongue:) και μαζωχτήκαμε σπίτι μας.

Τώρα το φιογκάκι κάνει το μπάνιο του και εγώ μίλησα με την φίλη μου τηλεφωνικά και ήδη την ενημέρωσα να βρεθούμε την άλλη εβδομάδα γιατί έχω ρουχαλάκια να τους δώσω! Αχ... πόσο μ αρέσει να ξεφορτώνω το σπίτι μου!!! ;);)

Αύριο δεν θα μπω πριν το μεσημέρι γιατί δουλεύω και πρωί και απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ!

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου πολυχρονη να εχει παντα η οικογενεια σου υγεια και αγαπη.Μου λειψατε πολυ. Ελπιζω να μη με ξεχασατε.Χρυσα μου περαστικα και καλη δυναμη.Φιλακια παω για μαθημα:P

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! :P:p:p

Πως είσαι? Περνάς καλά???

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη λύσε μου μια απορία βρε κοπέλα μου.....εσύ όταν συγυρίζεις το σπίτι ή όταν τακτοποιείς τα ντουλάπια σου ή όταν έχεις καλαθάκια στο μπάνιο ή όταν φέρνεις κάτι καινούργιο στο σπίτι .....ο γιός σου δεν τα πειράζει????????????????

εμένα οι δικές μου γιατί τα ψάχνουν όλα, γιατί τα παίρνουν να τα δουν και μετά προσπαθώ να τα φέρω στην θέση τους....γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????? :P :p

και εντάξει η μεγάλη τα ψαχουλεύει και ας πούμε τα ξαναβάζει στην θέση τους...η μικρή που τα θέλει για να παίξει κιόλας.!!!!

Μα πόσες φορές σε έχω σκεφτεί όταν τακτοποιώ κάτι και το χαίρομαι και μόλις το εντοπίσουν τρέχω να μην το σπάσουν ή το λερώσουν ή το εξαφανίσουν....μήπως επειδή είναι κοριτσούδια????

Μπααα και κάποια αγορούδια (εχμ, γκουχ γκουχ) τα ίδια κάνουν.

Το λοιπόν. Είδα κι απόειδα ότι δε θα δουλέψω σήμερα κι έτσι: έφτιαξα κάτι τέλεια γλυκάκια για πρωινό, μαγείρεψα για αύριο που θα πάω στο Πατιτινιο (Πανεπιστήμιο) που λέει κι ο μικρός μου, έβαλα ένα κοτόπουλο να βράζει για να έχω ζωμό γιατην εβδομάδα. Μάζεψα κουζίνα και τα απλωμένα.

Όμως νιώθω τόσο άχρηστη που περνάνε οι μέρες και δε δουλεύω το διδακτορικό μου. Έχω κάψει φλάντζα όμως το μυαλό μου είναι πουρές. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο να σηκωθώ νωρίς. Ελπίζω να τα καταφέρω....

Χρύσα, η μόνη θεραπεία για την κατάστασή σου είναι η δουλειά. Καλά το πας, εύχομαι σύντομα να μη χρειάζεται.

4uάκι, την άλλη φορά που θα πάτε θάλασσα λέω να έρθουμε να σας βρούμε...... (απ΄το να πάρουμε τα βουνά, καλύτερα τα Φάληρα).

ΑΜΑΝ βρε Ειρήνη, σου μένει τίποτα να φορέσεις τελικά;

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...