Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Παρον:P:p:p

Τα εχω παιξει με τις δουλιες συν οτι με το που εγινε ο καιρος καλος δεν κρατιουνται μεσα με τιποτα τα παιδια... δεν προλαβαινω ασε:(:(

γιατι η μερα να ειναι μονο 24 ωρες,γιατι??????? :P:p:p

Αχ κοριτσάκι μου...

Μηπως κι αν είχε 40 θα μας έφταναν....???? :?:?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!

Θα λειψω για καμμια βδομαδα γιατι αρχιζω βαψιματα.

Καλα να περασετε κοριτσακια μου.

Θα διαβασω τα γραφομμενα σας οταν επιστρεψω.

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

Ω, ρε γλέντια!!!!!!! Κουραση!!!!

Κουράγιο βρε παιδί μου!!! Κουραγιο! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Αν αυξήσετε τις ώρες τις ημέρας μπορείτε να αυξήσετε και τα χέρια τη μαμάς;

Σήμερα δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Νιώθω ότι τσάμπα έστειλα το μικρούλη στο σχολείο.

Μέχρι στιγμής:

1. Ετοίμασα την τσαντούλα του για το σχολείο (αφού τον άλλαξα, τάισα κλπ)

2. Άπλωσα ένα πλυντήριο

3.Έχει ρεπό ο καλός μου και πήγαμε σουπερ μάρκετ

4. Τακτοποιήσαμε τα πράγματα

5. Κρεβάτια

6. Νεροχύτης.

7.Ετοίμασα άλλο πλυντήριο για το βράδυ.

Θέλω μόνο να κοιμηθώ γίνεται;

sbxre6a2f.png

εννοείται οχι μαζί σου βρε... αλλά με τη λέξη μικρή

εγώ του το λέω συνέχεια οτι είμαι αλλά αυτός δεν το πιστεύει ;)

πες το νουμερο και έγινε! :)

by the way, ξεχασα να το αναφέρω, μας άνοιξαν και το αυτοκίνητο του συζύγου το πρωί... επειδή είναι η δευτερη φορά, σκίζουν την οροφή, δεν είχε τπτ αξίας μέσα πια... θελετε να μαθετε τι πηραν? έτσι για να γελασει το χειλάκι σας ...

- 2 αναπτήρες

- 1 στυλό

- τα κουβαδακια του μικρου...

- 1 αυτοκινητάκι του

ζζζζζζντοιγκ!!!

Ε,όχι!!!Ας είναι μέχρι εκεί το κακό!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε 4u έλεος πια.....Ό,τι πρέπει για να σου φτιάξει το κέφι.

Έλεος δε λες τπτ... και να φανταστεις οτι παρκαρουμε σε γκαραζ.. η προηγούμενη φορα ήταν πριν απο 6 μήνες ... σε 1,5 χρόνο μας ανοιξαν 2 φορες το ένα αυτοκίνητο, 1 το δικό μου - έσπασαν τζάμι και ήμουν Γλυφάδα και δεν μπορούσα να βάλω το παιδί στο καθισμά τόυ που ήταν γεματο γυαλιά να φύγω και επίσης μας ανοιξαν και το σπίτι .. έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε :rolleyes::evil:

Καλέ μη στεναχωριέσαι με τη ΧΑ στη Βουλή πάνε αυτά πια.....Μουαχ μουαχ μουαχ (σατανικό γέλιο).

έχουν μπει στο σπίτι μου και ναι ήταν μέσα οι γονείς μου και έκλεψαν και ολόκληρο το αυτοκίνητό μου με το που έφερα το παιδί στο σπίτι από το νοσοκομείο (έπρεπε να το πάω για επανέλεγχο στη ΜΕΝΝ και ΝΟΜΙΖΑ ότι είχα αυτοκίνητο.που να είχαμε χρειαστεί και τίποτα δηλ. κι έλειπε κι ο άντρας μου στο εξωτερικό). Καμιά δεκαριά μέρες μετά μου ζήτησαν και λύτρα....

Σας έπρηξα; Παω να ξαπλώσω λίγο σε μία ώρα θα πάω να φέρω το μικρούλι μου που το απαρνήθηκα σήμερα η σκύλα μάνα.....

sbxre6a2f.png

...επίσης, τα αυτιά μου βουίζουν απο το πρωί.... οι αιτίες? διαλέξτε και πάρτε..

1. την άκουσα με τα αποτελέσματα

2. η κούραση

3. η ηλικία :)

φιλιά πολλά

(ξύπνησε το μικρό μου και φευγουμεεεεεε )

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα, αυτό το υγρό το "Κάθριν" είναι θαυματουργό, ψάξε να το βρεις :)

4U, και μη χειρότερα..:(

lenaG να σου ζήσει η μουμπού! :D

Κορίτσια είμαι κι εγώ πολύ πεσμένη σήμερα με τα χθεσινά...Σέρνομαι :(:(

g8Sbp2.png

Ειρηνη μου καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλά κάνεις και τα λες εδω πέρα. Μια παρέα είμαστε που δυστυχως περνάμε λίγο πολύ όλοι τα ιδια. Ξερεις πόσες φορές έχω σκεφτει πως με τα λεφτα που παίρνω δεν ξερω αν με συμφερει να δουλευω; Πάντως υγεια να έχουμε πάνω από όλα.

Φωτεινή μου... μας έχουν βάλει σε ένα καζάνι και μας σιγοβράζουν. Οπως λεω συχνά

δεν ζούμε.. απλώς επιζούμε! :|:-|

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα ,τι κάνετε?Δεν σας είχα διαβάσει όλες τις ημέρες την περασμένη εβδομάδα και πράγματι πελάγωσα.

Ειρήνη μου να είσαι πολύχρονη,υγιής,δημιουργηκή και ευτυχισμένη!όΟσο για τα χρήματα στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι,δυστυχώς!

Εμείς δυστυχώς περνάμε μια δυσκολη κατάσταση με τον μπαμπά μου και το μόνο που παρακαλάω είναι να είναι αναστρέψιμη.Τώρα έχει πάει σε νοσοκομείο στην Αθήνα και βέβαια θα ανέβω και εγώ στο τέλος της εβδομάδας.

Σε σκεφτόμουν Χρύσα μου. Τι κανεις? Πως εισαι? :confused:

Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Ειρήνη μου όσα λουλούδια έχει ο Μάιος και όσα ο χειμώνας χιόνια τόσα να ζήσεις και εσύ ευτυχισμένα χρόνια,είμαι ασυγχώρητη που καθυστέρησα να σου ευχηθώ αλλά κάτι οι δουλειές που κοντεύουν να με τρελάνουν κάτι επισκέψεις που έπρεπε να γίνουν δεν πρόλαβα.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Τι ομορφη η ευχη σου!!! :P:p

Κορίτσια όσο αφορά το ημιμόνιμο εγώ προσωπικά τον Απρίλη που το έκανα σώθηκα.Το έκανα το Σάββατο του Λαζάρου και το έβγαλα την Τρίτη που μας πέρασε και αυτό γιατί μου μάκρυναν τα νύχια και δεν μου άρεσε.Το νύχι μου μια χαρά, το καταευχαριστήθηκα,τί τσουρέκια έκανα ,τι μπιμπερό καθημερινά έπλυνα,τί καθαρισμούς και αυτά τίποτα.Δεν είχα ξανακάνει και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και με την πρώτη ευκαιρία θα ξανακάνω.

Χάρηκα πολύ που το ευχαριστήθηκες! Αυτό είναι το σημαντικό για μένα γιατί δεν λέει κάτι να σε έχω μια φορά πελάτισσα. Ο ευχαριστημένος πελάτης φυσικά και θα σε ξανασκεφτεί!

Οσο για τις δουλειές που έκανες.... δεν θα το σχολιάσω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Οι μειώσεις μισθών είναι κάτι τραγικό.Εμένα ο άντρας έπαιρνε 1600? το 2009 και πλέον παίρνει 1200? και επειδή είναι στρατιωτικός άκουσα ότι τον Ιούνιο θα κόψουν αλλα 12% δηλαδή 1000? με τρία παιδιά είκοσι χρόνια θαλάσσια υπηρεσία,ξενύχτια,ασκήσεις κα.Εμένα από 900? πήγε ήδη στα 800? και τέλος Μαίου έρχεται και το 22% δηλαδή 650? αντε βγάλτα πέρα με δάνειο σπιτιού 655? και δάνειο για την τρίτη γέννα άλλα 260?.Θα καταντήσουμε ζητιάνοι στο τέλος αλλά την υγειά μας να έχουμε και την ελπίδα για κάτι καλύτερο.Στην δουλειά τελικά δεν με βάλανε στο σεμινάριο αλλά η γκομενίτσα του προισταμένου με έβαλε και έγινε το έλα να δείς ανέβηκα επάνω (στους διευθυντές) και τους έθεσα ξανά πως έχει η κατάσταση και ότι θέλει ας κατεβάσει.Πάντως μου είπαν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από εμένα και δεν υπάρχει θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πάντως όπως έχω ξαναπεί ας με διώξουν τώρα να προλάβω να πάρω την αποζημείωση γιατί από τον Ιούνιο την κόβουν και αυτήν.

Μια χαρά και σεις κορίτσι μου.... σ ένα καζάνι όλοι μας... τι να πω..? Κουραγιο? Μηπως μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο??? :?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

Σε σκεφτόμουν Χρύσα μου. Τι κανεις? Πως εισαι? :confused:

Ευχαριστω για τις ευχες σου!!!

Εννοείται πως δεν είμαι καλά,απλά προσπαθώ να έχω υπομονή και ελπίδα και για εμένα και για τους υπόλοιπους.

Εχω ξεκινήσει δουλειές για να απασχολώ το μυαλό μου και να μην σκεφτομαι,όσο είναι εφικτό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...