Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Λοιπόν, εχθές οι εκλογές μου έκατσαν πάρα πολύ καλά.

Έφυγε ο άντρας μου με τα πεθερικά μου να ψηφίσουν στο χωριό και εγώ επειδή ψηφίζω εδώ, πήγα στη μαμά μου.

1. Σηκώθηκα και τάισα το παιδί

2. Έστρωσα τα κρεβάτια

3. Μάζεψα το νεροχύτη και έφυγα

Εκμεταλλεύτηκα όλη τη μέρα!

4. Μαγείρεψα του παιδιού

5.Σιδέρωσα δύο πλυντήρια δικά μας και ένα του πιτσιρίκου.

Πήγαμε όλοι μαζί να ψηφίσουμε, γυρίσαμε, φάγαμε.

Κοιμήθηκα μια ωρίτσα μαζί με το παιδάκι μου

6.Σιδέρωσα 6 πουκάμισα που είχαν ξεμείνει από διάφορα πλυντήρια και λίγα από τα ρούχα της μαμάς μου που είχε πλύνει το πρωί (μιας και το παιδί το είχε η μαμά μου και δεν είχε τελειώσει ακόμη το νερό από το boiler, είπα να το εκμεταλλευτώ).

Γύρισα σπίτι

7. Έβαλα μια μακαρονάδα να φάνε οι "ξενιτεμένοι" που γύρισαν κουρασμένοι

8. Τάισα κι έβαλα το παιδί για ύπνο

Δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο, γιατί ήμουν κομμάτια.

Τουλάχιστον ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!!! (ανθρωπάκι που χοροπηδάει δεν έχουμε στα emoticon???)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορούλες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φτάνω δε στο σπίτι μου και ο άντρας μου, μου είχε και χαρμόσυνα... να σας πω να πέσετε κάτω???

Θυμάστε που πριν 6 περίπου μήνες σας είχα γράψει πως του έκανα μείωση περί τα 300 ευρώ. Ε, τώρα αποφάσισαν πως είναι.... ηψιλόμισθος και του έκαναν κι άλλα μείωση με αποτέλεσμα να φτάσει ο καθαρός μισθός του στα 650?!!!!!!!!!!! :?:-?:?:(:(

650? με 25 χρόνια προϋπηρεσία, 40 χρονών άνθρωπος............!!! :mad:

Πείτε μου... πως να ζήσουμε...?

Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά πλέον σας νιώθω "δικούς" μου ανθρώπους.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να νιώσω λίγο καλύτερα!

Σας γλυκοφιλώ όλες:mad:..

Ειρηνη μου καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλά κάνεις και τα λες εδω πέρα. Μια παρέα είμαστε που δυστυχως περνάμε λίγο πολύ όλοι τα ιδια. Ξερεις πόσες φορές έχω σκεφτει πως με τα λεφτα που παίρνω δεν ξερω αν με συμφερει να δουλευω; Πάντως υγεια να έχουμε πάνω από όλα.

Ηλιαχτιδα μου περαστικά στο παιδάκι σου. Κι ευχομαι να μη χρειαστει καμία επεμβασουλα.

Φιλιά σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Και για μένα η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη δουλειές!

1)Σήκωσα τη μοκέτα από το δωμάτιο του μικρού

2)Τελείωσα με τις ντουλάπες

3)Καθάρισα τον έναν όροφο του σπιτιού

4)Σιδέρωσα

5)Μάζεψα και αποθήκευσα τις μοκέτες που έπλυνα το Σάββατο

Και φυσικά ...πήγα και ψήφισα και ήπια και ενα καφεδάκι!!!

Εχω πολλές δουλίτσες να κάνω ακόμα,αλλά τα δύσκολα πέρασαν

Ελπίζω μέχρι και αύριο να έχω ξεμπερδέψει

Καλημέρα ,τι κάνετε?Δεν σας είχα διαβάσει όλες τις ημέρες την περασμένη εβδομάδα και πράγματι πελάγωσα.

Ειρήνη μου να είσαι πολύχρονη,υγιής,δημιουργηκή και ευτυχισμένη!όΟσο για τα χρήματα στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι,δυστυχώς!

Εμείς δυστυχώς περνάμε μια δυσκολη κατάσταση με τον μπαμπά μου και το μόνο που παρακαλάω είναι να είναι αναστρέψιμη.Τώρα έχει πάει σε νοσοκομείο στην Αθήνα και βέβαια θα ανέβω και εγώ στο τέλος της εβδομάδας.

Ηλιαχτίδα,μην στενοχωριέσαι με το παιδάκι σου,θα διορθωθεί το πρόβλημα.Εχω 2 κοριτσακια στο πολύ κοντινο μου περιβάλλον με το ίδιο πρόβλημα.Εκαναν και τα δυο χημειοπροφύλαξη με αντιβίωση μεχρι τα 2 τους χρόνια και πλέον είναι μια χαρα.:)

Στο σπίτι μου επικρατεί χαος.Εχθές μόνο έπλυνα τα μπάνια και καθάρισα-τακτοποίησα την κουζίνα και τώρα ξεκινάω σιδερο γιατί δεν υπάρχει ρούχο να φορέσουμε.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ειρήνη μου όσα λουλούδια έχει ο Μάιος και όσα ο χειμώνας χιόνια τόσα να ζήσεις και εσύ ευτυχισμένα χρόνια,είμαι ασυγχώρητη που καθυστέρησα να σου ευχηθώ αλλά κάτι οι δουλειές που κοντεύουν να με τρελάνουν κάτι επισκέψεις που έπρεπε να γίνουν δεν πρόλαβα.

Κορίτσια όσο αφορά το ημιμόνιμο εγώ προσωπικά τον Απρίλη που το έκανα σώθηκα.Το έκανα το Σάββατο του Λαζάρου και το έβγαλα την Τρίτη που μας πέρασε και αυτό γιατί μου μάκρυναν τα νύχια και δεν μου άρεσε.Το νύχι μου μια χαρά, το καταευχαριστήθηκα,τί τσουρέκια έκανα ,τι μπιμπερό καθημερινά έπλυνα,τί καθαρισμούς και αυτά τίποτα.Δεν είχα ξανακάνει και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και με την πρώτη ευκαιρία θα ξανακάνω.

Οι μειώσεις μισθών είναι κάτι τραγικό.Εμένα ο άντρας έπαιρνε 1600€ το 2009 και πλέον παίρνει 1200€ και επειδή είναι στρατιωτικός άκουσα ότι τον Ιούνιο θα κόψουν αλλα 12% δηλαδή 1000€ με τρία παιδιά είκοσι χρόνια θαλάσσια υπηρεσία,ξενύχτια,ασκήσεις κα.Εμένα από 900€ πήγε ήδη στα 800€ και τέλος Μαίου έρχεται και το 22% δηλαδή 650€ αντε βγάλτα πέρα με δάνειο σπιτιού 655€ και δάνειο για την τρίτη γέννα άλλα 260€.Θα καταντήσουμε ζητιάνοι στο τέλος αλλά την υγειά μας να έχουμε και την ελπίδα για κάτι καλύτερο.Στην δουλειά τελικά δεν με βάλανε στο σεμινάριο αλλά η γκομενίτσα του προισταμένου με έβαλε και έγινε το έλα να δείς ανέβηκα επάνω (στους διευθυντές) και τους έθεσα ξανά πως έχει η κατάσταση και ότι θέλει ας κατεβάσει.Πάντως μου είπαν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από εμένα και δεν υπάρχει θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πάντως όπως έχω ξαναπεί ας με διώξουν τώρα να προλάβω να πάρω την αποζημείωση γιατί από τον Ιούνιο την κόβουν και αυτήν.

Διαφημίσεις

καλημερα

Ειρηνη εστω και αργα χρόνια σου πολλα ευχομαι απο καρδιας να είσαι πάντα καλά χαρούμενη κι ευτυχισμένη να χαιρεσαι την οικογένειά σου.

σήμερα ειλικρινα τρομάζω να σας περιγραψω το χάος που επικρατει στο σπίτι!!!

Χτες γιορτάσαμε τα γενέθλια της μικρής μου κλεισαμε τα τρία!!!!

Από προχτές λοιπόν αρχισα τις προετοιμασίες εφτιαξα την τουρτα της, ετοιμασα πατατοσαλάτα, τζατζικι, παστιτσιο, ρυζοσαλατα και 2 αναμεικτεσ σαλατες λαχανικών και εκανα διαφορετικες μαρινάρες για τα κρεατα.

Ταυτοχρονα η μεγάλη μου κόρη είχε φερει τις φίλες της για ..... παρτυ ομορφιάς!! Φανταστείτε 6 εφηβες (16 άρες) να πασαλέιβονται μασκες να κάνουν αποτριχώσεις, να μπαινοβγαινουν στο μπάνιο και τελικα να τις φιλοξενήσω:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Χτεςτο πρωι πηραμε τις προμήθειες και τις φιλοξενούμενες μας και πηγαμε σε ενα δασακι εξω απο την πόλη μου που ρθαν και οιν φιλοι μας και γιορτασαμε τα γενεθλια της τσούπρας. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑ. Μ αζευτηκαν 10πιτσιρίκια τα οποιά ξεχασαμε όλη μερα στις κούνιες στα χώματα και σε ένα ρυάκι που υπήρχε εκει κοντά!!! Ετσι χαλαρωσαμε κι εμεις.

Επιστρεψαμε βραδυ λιωμα στν κούραση αλλα πολυ χαλαροι!!!

Ευτυχ'ως σήμερα δε δουλευω αλλα ειλικρινά δεν ξέρω απ που να αρχίσω!!!!

Ρούχα, σεντόνια πετσετες, πιατομανι τακτοποιημα περισευμάτων........................

ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!! Τι τραβάμε εμεις οι μάνες.........................:?

Καλημέρα,

τι κάνετε? πριν απο λίγο τελείωσα τις βασικές δουλειές.

Αλλαξα πετσέτες

Εβαλα 2 πλυντήρια και μάζεψα άλλα 2

Ξεσκόνισμα και σκούπισμα όλο το σπίτι

Μαγείρεμα

σε λίγο θα βγούμε και λέω να πάμε παραλία να παίξουμε με τα κουβαδάκια μας, έχω μεγάλη ανάγκη αν ""ξεφύγει" το μάτι μου στη θάλασσα ... τα χτεσινα με στενοχώρησα πολυ ... δεν μπορώ να καταπιώ οτι η ΧΑ μπηκε στη βουλή με τπτ, αν και το φανταζόμουν απο αυτά που άκουγα. Όσο για τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα ποσοστά των 2 πρωην μεγάλων κομμάτων ήταν μεγάλα κατα την άποψή μου για όλο αυτό που ζούμε!

Συγνώμη αν σας ζάλισα :(

Καλημέρα κόρες μου...

Τι κανετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εμένα δεν θα τα έλεγα και καλά... είμαι αρκετά πεσμένη... :? .

Από το πρωί έκανα διάφορες δουλίτσες, στο πολύ χαλαρό. Δεν έχω καθόλου όρεξη για πίεση...

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Κρεοπώλη

3) Πλήρωσα τράπεζα

4) Εστρωσα κρεβάτια

5) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα κίτρινα :tongue:

6) Έβαλα κυμά να γίνεται

7) Τακτοποίησα τα ντουλάπια μου με τα τρόφιμα (το χρειαζόντουσαν)

8 ) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου.

Τώρα με καφεδάκι χαλαρώνω και θα σας γραψω...

Φιλια σε ολες!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κόρες μου...

Τι κανετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εμένα δεν θα τα έλεγα και καλά... είμαι αρκετά πεσμένη... :? .

Από το πρωί έκανα διάφορες δουλίτσες, στο πολύ χαλαρό. Δεν έχω καθόλου όρεξη για πίεση...

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Κρεοπώλη

3) Πλήρωσα τράπεζα

4) Εστρωσα κρεβάτια

6) Έβαλα κυμά να γίνεται

Τώρα με καφεδάκι χαλαρώνω και θα σας γραψω...

Φιλια σε ολες!

Εγώ πάλι κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες και τα σάρωσα όλα για να μη σκέφτομαι! και πανω που έλεγα να βγουμε βόλτα ... το μικρό μου κοιμήθηκε :( αφου ξυπνησε στις 6 που με άκουσε!

απο κέφια τι να σου πω... ημουν που ημουν τώρα με αποτελείωσαν ... καλό μας κουράγιο ...

Να 'μαι κι εγώ!! Ειρήνη μου, λίγο καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλοι όσοι σ΄ αγαπούν, να σε χαιρόμαστε κι εμείς, κορίτσι μας γλυκό! :D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! Ευχαριστώ πολυ!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για αυτό το "μικρή" θα σου φτιάξω άγαλμα!!!:P:p:p... το έδειξα και στο σύζυγο και γελά ακόμα:P:p:p

Έτσι ε? Γελαγατε μαζί μου ε???? :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Μπορεί το άγαλμα να ειναι ψηλότερο από το κανονικό μου ύψος...??? :cool::cool::cool::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Σιδερωσα τρια πλυντήρια,

μαζεψα ένα και απλωσα αλλο ένα,έβαλα και ένα ακόμη να πλένει,

έπλυνα την βεράντα και περιποιήθηκα λίγο τα φυτά μου,καθάρισα και το τραπέζι με τις καρέκλες,

έβαλα πατζάρια και πατάτες να βράζουν και καθάρισα ψάρια να είναι έτοιμα για τηγάνι.

Παω να φτιάξω να πιούμε πορτοκαλάδες με το αντράκι μου...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το 2ο το ρώτησα κι εγώ σε κάποιο post μου. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποια. Εμένα τα σημάδια είναι από τα νερά που στραγγίζουν οι γλάστρες μετά το πότισμα.

Το φαντάστηκα γι αυτό ακριβώς και το ρώτησα για να βεβαιωθώ.

Η λύση είναι απλή: δεν ποτίζουμε τόσο τα λουλούδια ώστε να ξεχειλίσουν και οταν στεγνώσουν να γίνουν αυτά τα εκνευριστικά σημάδια. Τουλάχιστον για μένα είναι πιο ξεκούραστο να τα ποτίζω πιο συχνά από το να βλέπω αυτά τα σημάδια και να τα τρίβω! :?:-?:?

Οπότε... λιγότερο νερό ώστε να μην ξεχειλίζουν τα πιατάκια τους! ;)

777885dugw57gt25.gif

Έτσι ε? Γελαγατε μαζί μου ε???? :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Μπορεί το άγαλμα να ειναι ψηλότερο από το κανονικό μου ύψος...??? :cool::cool::cool::tongue:

εννοείται οχι μαζί σου βρε... αλλά με τη λέξη μικρή

εγώ του το λέω συνέχεια οτι είμαι αλλά αυτός δεν το πιστεύει ;)

πες το νουμερο και έγινε! :)

by the way, ξεχασα να το αναφέρω, μας άνοιξαν και το αυτοκίνητο του συζύγου το πρωί... επειδή είναι η δευτερη φορά, σκίζουν την οροφή, δεν είχε τπτ αξίας μέσα πια... θελετε να μαθετε τι πηραν? έτσι για να γελασει το χειλάκι σας ...

- 2 αναπτήρες

- 1 στυλό

- τα κουβαδακια του μικρου...

- 1 αυτοκινητάκι του

ζζζζζζντοιγκ!!!

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Κρεοπώλη

3) Πλήρωσα τράπεζα

4) Εστρωσα κρεβάτια

6) Έβαλα κυμά να γίνεται

9) Αποστείρωσα τα υλικά μου :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...