Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά ήθελα να σου ευχηθώ Ειρήνη χρόνια πολλά και καλά. Υγεία για εσένα και την οικογένεια σου. Όσο προλαβαίνω σας διαβάζω αλλά πολλές δουλειές μου βγαίνουν και τρέχω...

Που είσαι εσύ βρε φατσόνι?????

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω και κάτι, που σκέφτηκα και ίσως ήδη παρατηρήσατε.

Κάθε φορά που θα γράφω κάποιο tip/συμβουλή, θα την ποστάρω με χρώμα ώστε να είναι πιο εύκολες στην αναζήτηση!

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

ηλιαχτιδα μακαρι να πανε ολα καλα με το παιδακι σου και να ξεμπερδευετε με τους γιατρους και λεφτα θα βρεθουν, υγεια ναχουμε πρωτα απολα.

ειρηνακι πολυ λυπαμαι για τον αντρα σου. και στον δικο μου εκαναν τον προηγουμεο μηνα που δεν ηταν και υψηλομισθος , με πολλες ωρες εργασιας και δυσκολη δουλεια. και μη χειροτερα!!!!!

μυρτουλ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου , ναναι γερο και ευτυχισμενο, να τα χιλιασει.

2 βασικα προβληματα που εχω στη βεραντα ειναι :1)οι κουτσουλιες.ναι οι κουτσουλιες, μη γελατε. συνεχεια πρεπει να καθαριζω και να τριβω γιατι δεν βγαινουν!!!

2)τα σημαδια στα πλακακια, κιτρινα σαν απαο σκουρια.

εχετε κατι να μου προτεινετε??μακια

Διαφημίσεις

Κόρες, καλό απόγευμα!

Πριν λίγο γυρίσαμε! Πήγαμε ψηφίσαμε και μετά στον μπαμπά μου για... "περίθαλψη"!!! Καλοφάγαμε... αχ τι ωραία είναι να έχεις έτοιμο φαγάκι!! :tongue::tongue:

Πριν λίγο γυρίσαμε, έχω βάλει το φιογκάκι και γράφει και γω... ασχολούμαι λιγάκι με την καλοκαιρινή μας διακόσμηση! :D:D

Έβαλα τα καλοκαιρινά μου μαξιλαράκια στους 3 καναπέδες μου, τα τυρκουάζ.

Δεν είναι πανέμορφα???!!! :D Μου έφτιαξαν το κέφι!

P5060139.jpg

anda.jpg

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι πολυ λυπαμαι για τον αντρα σου. και στον δικο μου εκαναν τον προηγουμεο μηνα που δεν ηταν και υψηλομισθος , με πολλες ωρες εργασιας και δυσκολη δουλεια. και μη χειροτερα!!!!!

Ετσι μας έχουν καταντήσει βρε Αφροδιτάκι μου... να λέμε και μη χειρότερα! Να θεωρούμε τα αυτονόητα, ευλογία!

Κουράγιο, σε νιώθω πολύ!

2 βασικα προβληματα που εχω στη βεραντα ειναι :1)οι κουτσουλιες.ναι οι κουτσουλιες, μη γελατε. συνεχεια πρεπει να καθαριζω και να τριβω γιατι δεν βγαινουν!!!

Μου τη δίνουν όσο δεν μπορώ να σου εξηγήσω με λόγια οι κουτσουλιές!!! :evil::evil::evil::evil: Μου γυρίζει το μάτι λέμε!

Μήπως να κρεμάσεις τίποτα άχρηστα cdακια, ώστε να κουνιούνται με τον αέρα και να φοβούνται τα περιστέρια να πλησιάσουν???? :confused:

Από τι γίνονται σημάδια? Από το πότισμα?

777885dugw57gt25.gif

Να 'μαι κι εγώ!! Ειρήνη μου, λίγο καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλοι όσοι σ΄ αγαπούν, να σε χαιρόμαστε κι εμείς, κορίτσι μας γλυκό! :D

Ουφ home sweet home...Πώς γίνεται πείτε μου, ενώ το άφησα στην πένα πριν φύγουμε κι ενώ λείψαμε μόνο μια μέρα, να έχω τόσες δουλειές να κάνω;; :( ουαααα!! Πάω να σωριαστώ στον καναπέ για την ώρα..Φιλάκια :)

g8Sbp2.png

Εγώ τις λαδιές τις βγάζω με υγρό πιάτων.

Ξεχωρίζω τα ρούχα που έχουν λαδιές, ρίχνω πάνω στην λαδιά υγρό πιάτων, διπλώνω εκείνο το σημείο και ρίχνω το ρούχο στο πλυντήριο. Βγαίνουν ΠΑΝΤΑ!:P

Ειρήνη και εγώ έτσι έκανα αλλά κάποιες δεν μου έβγαιναν ειδικά όσες είχαν μείνει πάνω απο 15 μέρες.....επίσης μια φορά το έκανα με υγρό πιάτων πράσινο χρώμα και επειδή το άφησα μια μέρα στο πλυντήριο πριν το πλύνω...έμεινε πράσινη στάμπα στην μπλούζα και ήταν και άσπρη και καινούργια :mad: :mad:

Χαμόγελο! Οτι καλύτερο μαζί με την υγεία!

Ευχαριστώ, μικρή μου!

Για αυτό το "μικρή" θα σου φτιάξω άγαλμα!!!:P:p:p... το έδειξα και στο σύζυγο και γελά ακόμα:P:p:p

Να σας πω και κάτι, που σκέφτηκα και ίσως ήδη παρατηρήσατε.

Κάθε φορά που θα γράφω κάποιο tip/συμβουλή, θα την ποστάρω με χρώμα ώστε να είναι πιο εύκολες στην αναζήτηση!

Μάκια-μάκια!

πολυ καλή ιδέα!;)

ηλιαχτιδα μακαρι να πανε ολα καλα με το παιδακι σου και να ξεμπερδευετε με τους γιατρους και λεφτα θα βρεθουν, υγεια ναχουμε πρωτα απολα.

μυρτουλ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου , ναναι γερο και ευτυχισμενο, να τα χιλιασει.

είχαμε και εμείς πρόβλημα με κουτσοyλιές στο πίσω μπαλκόνι το οποίο χρησιμοποιώ για το άπλωμα των ρούχων! οπότε είχα σοβαρό πρόβλημα. Πήγα σε χρωματοπωλείο και αγόρασα αυτά:arrow:http://www.generalcontrol.gr/index.php?p=13 τα προσάρμοσα στα σημεία που πηγαίναν περισσότερο - πανω στα κάγκελα είχαμε θέμα και τώρα πλεον πολυ σπανια βλέπω κουτσουλιές ;). Εννοείται οτι τα πουλιά δεν πληγώνονται απλά δεν πλησιαζουν!;)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια τιπ για λαδιες....Καθαρη βενζινη σε χαρτοπετσετα και τριψτε το καθαριζει λαδιες που εχουν ξεχαστει και αρκετο καιρο χωρις να αλιωνει το χρωμα της μπλουζας απλα μετα πλυντετο για να μην μυριζει.....Εχω βγαλει λεκε λαδιου και απο μπουφαν....Επισης ο λεκες απο το πρασινο απορυπαντικο με βενζινη επισης φευγει παντως και εγω κανω το κολπακι με το απορυπαντικο πιατων και με βενζινη εξαρταται ποση ωρα εμεινε με λεκε και αν εχω να βαλω πλυντηριο 'η οχι αν δεν εχω να βαλω βαζω βενζινη αν ετοιμαζω να βαλω ρουχα για πλυσιμο τοτε απορυπ.πιατων φιλακια

ηλιαχτιδα μακαρι να πανε ολα καλα με το παιδακι σου και να ξεμπερδευετε με τους γιατρους

Ευχαριστώ για τις ευχές

και λεφτα θα βρεθουν, υγεια ναχουμε πρωτα απολα.

Εννοείται!!! Συμφωνώ απόλυτα!

Το 2ο το ρώτησα κι εγώ σε κάποιο post μου. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποια. Εμένα τα σημάδια είναι από τα νερά που στραγγίζουν οι γλάστρες μετά το πότισμα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Που είσαι εσύ βρε φατσόνι?????

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

Παρον:P:p:p

Τα εχω παιξει με τις δουλιες συν οτι με το που εγινε ο καιρος καλος δεν κρατιουνται μεσα με τιποτα τα παιδια... δεν προλαβαινω ασε:(:(

γιατι η μερα να ειναι μονο 24 ωρες,γιατι??????? :P:p:p

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!

Θα λειψω για καμμια βδομαδα γιατι αρχιζω βαψιματα.

Καλα να περασετε κοριτσακια μου.

Θα διαβασω τα γραφομμενα σας οταν επιστρεψω.

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

Πριν πολλα χρονια πηρα απο το sm ενα υγρο κατα της σκουριας που το ελεγαν:καθριν εβγαζε την σκουρια απο παντου,και απο τα ρουχα ακομη.

Εαν δεν το βρεις, πολυ καλη δουλεια κανει το ακουα-φορτε.

Εχεις διπλα σου ενα κουβα με νερο και μολις ριξεις το υγρο πανω στην σκουρια εξαφανιζεται αμεσως.Τοτε ριχνεις αμεσως νερο επανω,και μετα το σφουγγαριζεις για να μην σου χαλασει το πλακακι.

Προσοχη στα χερια σου μονο γιατι ειναι καυστικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...