Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν φίλες μου.... σας χρωστάω ένα μήνυμα για το κανάκεμα του... κουφαριού μας!!! :lol:

Κορίτσια μου,

Από τα χέρια μας περνούν καθημερινά τόσα και τόσα πράγματα... Έχουμε άγχος, στρες, οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο....

Μην παραλείπετε να φροντίζετε τον εαυτό σας.... Δώστε του τον χρόνο που του αξίζει. Ακόμα και αν νιώθετε πως δεν μπορείτε να τον διαθεσετε, δώστε του τουλάχιστον λίγο από τον χρόνο σας ανά τακτά διαστήματα.

- Μην κρατάτε τα "καλά" σας για τις... ειδικές περιστάσεις! Ειδική περίσταση είστε εσείς και η οικογένειά σας!

Πιείτε τον καφέ σας, όχι σε μια κούπα της σειράς αλλά στην καλή σας κούπα! Και άμα σας κάνει κέφι βάλτε και το ειδικό της πιατάκι από κάτω. Επίσημα! Όπως θα τον σερβίρατε σε μία καλή φίλη!

- Κάντε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

Ανάψτε κεράκια, βάλτε μουσική της αρεσκείας σας και κάντε τις δουλειές σας... Ή ξεκουραστείτε... Χαλαρώστε... Τα Σαβ/κα, στρώστε ένα από τα καλά σας τραπεζομάντιλα για να φάτε. Μην περιμένετε ξένουν για να τους περιποιηθείτε! Βγάλτε ένα ζευγάρι από τις καλές σας πετσέτες προσώπου να σας περιμένουν μυρωδάτες όταν ξυπνήσετε!

- Ακούστε το σώμα σας και τις ανάγκες του!

Αν νιώθετε κουρασμένη, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ! Αφήστε το σιδέρωμα και χαλαρώστε στον ωραίο σας καναπέ! Το σίδερο θα παραμείνει εκεί και αύριο... ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ!!! :lol:

- Δώστε του λίγη από την φροντίδα που τόσο απλόχερα δίνετε στους άλλους

Κάντε του ένα μανικιούρ... βάλτε την αγαπημένη σας κρέμα σώματος.... βάλτε μια λεκανίτσα με χλιαρό νερό, ρίξτε λίγο σαμπουάν / αφρόλουτρο / αιθέρια έλαια και κάντε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο! Φτιάξτε και για σας ένα μεγάλο ποτήρι πορτοκαλάδα! Όχι μονο για τους αγαπημένους σας!!

Αγαπήστε και ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο εαυτός σας. Είναι ίσως ο μόνος που δεν θα σας προδώσει ποτέ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα!

Διαβασα οοοολο το τοπικ και θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες.

Χρειαζομαι επειγοντως μια παρακινηση για να ξεκινησω παλι να οργανωνω το σπιτι γιατι τελευταια το εχω παραμελησει λιγο και αρχιζει να εξαπλωνεται η ακαταστασια.

Λοιπον, ρημαδοσυρταρι δεν εχω, ΑΛΛΑ εχω ρημαδοβιβλιοθηκη! Ειναι στο γραφειο-σιδερωτηριο και μου αναβουν τα λαμπακια μολις την βλεπω... Ξερω-ξερω πρεπει να ξεσκαρταρω. Και τι δεν εχει επανω! Ελπιζω να το παρω συντομα αποφαση, γιατι μερικες φορες νομιζω οτι θα βγαλει χερια και θα αρχισει να μου πετα ο,τι εχει επανω της.

Ειρηνη, καλωσορισες και απο εδω.

Θαυματάκι μου!!!!!!! {πόσο καιρό έχω να σε πω έτσι!!! ;) )

Καλώς ήρθες... καλώς ήρθες παίδι μου!!!!

Να σου πω... κάποια στιγμή, που θα έχει "ωριμάσει" στο μυαλό σου, ξεκίνησε την! Εγώ έτσι κάνω. Οταν κάτι μου τη δίνει αλλά το βαριέμαι, το δουλεύω πρώτα στο μυαλό μου μέχρι να το πάρω απόφαση.

Αυτό που επίσης πρέπει να δουλέψεις στο μυαλό σου είναι το τι θέλεις να κάνεις. Θέλεις μόνο να ξεσκαρτάρεις ή και να αναδιοργανώσεις? Από κει ξεκίνα.

Μετά, άρχισε κομμάτι - κομμάτι. Δεν ειναι ανάγκη να την κάνεις όλη μαζί αφού την βαριέσαι τόσο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα πούμε?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά γλυκά, παραμονιάτικα σε όλες!!!!!!

Καλημερα,

Xρονια πολλα!!!!!!!!!!! Να τα πειτε!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!!!!!Χρόνια πολλά!!!!Εννοείται να τα πείτε!!!

Ειρηνάκι τί όμορφες και γλυκές συμβουλές που μας δίνεις κάθε μέρα :)

Καλημέρα σε όλες και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ κορίτσια μου!!!

Julie mου,

Σ΄ευχαριστώ πολυ-πολυ! Μου έφτιαξε το κέφι το σχόλιο σου!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αχ κορίτσια μου.....

Παραμονή Χριστουγέννων!!! Πόσο λατρεύω τα Χριστούγεννα (οι περισσότερεες το ξέρετε!! :lol: )....

Aυτές, τις Άγιες μέρες, ας ηρεμίσουμε, ας χαλαρώσουμε, ας χαμογελάσουμε και ας περάσουμε όμορφα με τους αγαπημένους μας...

- Θα δούμε αγκαλιασμένοι όλα τα παιδικά Χριστουγεννιάτικα έργα..! Το Πολικό Εξπρές και τα άλλα πανέμορφα έργα θα μας κάνουν και πάλι παιδιά....!

- Θα πιούμε τα καφεδάκια μας και τις ζεστές σοκολάτες, σε υπέροχα μικρά μαγαζάκια, ειδικά τώρα που έξω κάνει κρύο!

- Το βράδυ, θ' αφήσουμε κουλουράκια και ένα ποτήρι γάλα κάτω από το δέντρο για τον Αγιο που θα περάσει κουρασμένος! (αυτό είναι "παράδοση" στο σπίτι μας τα τελευταία χρόνια! το φροντίζει ο μικρός μου, μόνος του! ;) )...

- Σήμερα θα αποκοιμηθούμε κάτω από το δέντρο με την κουβερτούλα μας, περιμένωντας τον Άγιο....

Καλή ξεκούραση με όμορφες στιγμές...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες! :P

Πολλές ευχές για υγεία και μέρες γεμάτες όμορφες σκέψεις, όμορφα συναισθήματα, όμορφους ανθρώπους, όμορφες χειρονομίες, όμορφη πραγματικότητα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χρόνια πολλά με υγεία , ευτυχία , χαρά και πολύ αγάπη . Γιατί αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων . Εύχομαι όλες να έχετε καλά Χριστούγεννα , με την οικογένεια , τους φίλους σας , τους αγαπημένους σας και όποιον άλλο ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...