Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά ήθελα να σου ευχηθώ Ειρήνη χρόνια πολλά και καλά. Υγεία για εσένα και την οικογένεια σου. Όσο προλαβαίνω σας διαβάζω αλλά πολλές δουλειές μου βγαίνουν και τρέχω...

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημέρα κόρες!!!

Πως είστε?

Εμείς ξυπνήσαμε πολύ χαλαρά... σηκωθήκαμε... έκανα τα τζάμια {το χρειαζόντουσαν :rolleyes:}.. λούστηκα... ο άντρας μου έκανε καφεδάκια και σιδέρωσα για 1 ωρίτσα. Εχω λίγα ακόμη... αντε να δούμε!

Σε λίγο θα φύγουμε, να πάμε να ψηφίσουμε και μετά στον μπαμπά μου για "περίθαλψη"!!!

Σας γλυκοφιλω όλες και καλή ψήφο! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Σύντομο tip:

Για εσάς που μυρίζουν τα παπουτσια {δικά σας ή της οικογένεια σας} ξεχάστε τα ακριβά σπρέυ.

Απλώς βγάλτε τα στο μπαλκόνι!

Ο αέρας θα πάρει την υγρασία και θα εξαφανίσει τις μυρωδιές.

Αν η μυρωδιά επιμείνει, συνεχίστε να τα αφήνετε έξω. Θα δείτε απίστευτη διαφορά. :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη, χρόνια πολλά!!!

Με την κούραση από εχθές και το άγχος να ετοιμαστούμε και να πάμε για ψώνια, το ξέχασα εντελώς!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Φιλάκια πολλά!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη χρόνια σου πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ να σε χαίρονται!

Τώρα κατάλαβα οτι γιορταζεις, αργησα λίγουλάκι! (Μη Ξεχάσω: Να τηλ κ στην νύφη μου που γιορτάζει σήμερα)

Κ εγώ κορίτσια σας διαβάζω καθημερινά αν κ δεν γραφω συχνά κ το blog το διαβάζω αλλά δεν έχω κάνει εγγραφη κ δεν εχω σχολιάσει σε αναρτήσεις (παίζει κάποιο ρόλο πόσα σχόλεια εχει καθε ανάρτηση στην blogοσφαιρα γενικά?)

Φιλιά

Λετάκι μου, ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω!!!

Υ.Γ. Οχι κοριτσάκι μου, δεν παίζει ρόλο! Κάνε όπως νιώθεις! :P

777885dugw57gt25.gif

Εντάξει συμφωνώ και εγώ τα πολύ καλά δεν της τα βάζω....τις λαδιές τις βγάζουμε με τάλκ...αφήνεις πάνω την τάλκ για ένα βράδυ, τινάζεις και έτοιμο!

Εγώ τις λαδιές τις βγάζω με υγρό πιάτων.

Ξεχωρίζω τα ρούχα που έχουν λαδιές, ρίχνω πάνω στην λαδιά υγρό πιάτων, διπλώνω εκείνο το σημείο και ρίχνω το ρούχο στο πλυντήριο. Βγαίνουν ΠΑΝΤΑ!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου γλυκο , χρονια σου πολλα και καλα. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ειδικα το φιογκακι σου και νασαι παντα χαμογελαστη και ευτυχισμενη:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ολες οι "αγαπημένες" μου ευχές, μαζί! ;);)

Ευχαριστώ κουκλί μου!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, το ζούμε όλοι... ή τουλάχιστον η πλειοψηφία. Δεν στο λέω για να σε παρηγορήσω, εμένα τουλάχιστον αυτό δε με παρηγορεί καθόλου αντιθέτως με θυμώνει περισσότερο...

Και μένα το ίδιο. Με παρηγορεί κι όλας αλλά με θυμώνει πολυ! :?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

Οφ τόπικ αλλά εδώ δεν παίζουν κάρτες.

Αφού όλοι είμαστε θυμωμένοι, ας μην το ξεχάσουμε αύριο, μπροστά στην κάλπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ν' αγιάσει το στόμα σου Μαρια μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...