Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ Ειρήνη μου αυτά τα παλιοδάνεια μας έφαγαν. Την ίδια δόση έχουμε κ μεις. Το μετανιώνω κάθε μέρα....

Χρόνια σου πολλά καλή μου!Γερή κ χαρούμενη!Εχει κ η κορούλα μου γενέθλια σήμερα. Κλείνει τα δύο το κοριτσάκι μου!Να στε πάντα καλά και οι δυο!

Ευχαριστώ Μυρτούλα μου! Και συ να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου και να είναι χιλιόχρονο!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου, χρόνια σου πολλά!!

Να έχεις υγεία, αγάπη και την ίδια πάντα όρεξη και ενεργητικότητα για ζωή!!

Πολλά φιλιά!!

Αχ εσύ κοριτσάκι μου, με την υπέροχη φωτό εκεί αριστερά..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Η ευχή σου, είναι πραγματικά από τα πράγματα που εύχομαι και γω!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, χρόνια πολλά!!!

Με την κούραση από εχθές και το άγχος να ετοιμαστούμε και να πάμε για ψώνια, το ξέχασα εντελώς!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Φιλάκια πολλά!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τελικά κάτι έκανα σήμερα:

1. Έστρωσα κρεβάτια

2. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο και το ξαναγέμισα

3. Έβαλα ένα πλυντήριο

4. Πήγαμε να δούμε για προσκλητήρια για τη βάφτιση

5. Πήγαμε για ψώνια του πιτσιρίκου

6. Γυρίσαμε, τον τάισα και έβαλα να πλύνω αυτά που του πήραμε (στο χέρι)

7. Αδειασα το πλυντήριο και έβαλα άλλο ένα με ρούχα του πιτσιρίκου

8. Άπλωσα το πρώτο

9. Έκανα μια ομελέτα, φάγαμε, έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα, έφτιαξα μαλλιά (έχουμε γάμο το απόγευμα και μετά γιορτή)

10. Άδειασα και άπλωσα και το δεύτερο πλυντήριο

11. Μάζεψα ό,τι είχε στεγνώσει από το πρώτο

Το βράδυ θα μαζέψω και τα υπόλοιπα, για να σιδερώσω αύριο.

Καλό σαββατοκύριακο και καλή ψήφο αύριο.

Φιλιά σε όλες!

Πάω να ταΐσω το μικρό και να ετοιμαστούμε για το γάμο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειρήνη χρόνια σου πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ να σε χαίρονται!

Τώρα κατάλαβα οτι γιορταζεις, αργησα λίγουλάκι! (Μη Ξεχάσω: Να τηλ κ στην νύφη μου που γιορτάζει σήμερα)

Κ εγώ κορίτσια σας διαβάζω καθημερινά αν κ δεν γραφω συχνά κ το blog το διαβάζω αλλά δεν έχω κάνει εγγραφη κ δεν εχω σχολιάσει σε αναρτήσεις (παίζει κάποιο ρόλο πόσα σχόλεια εχει καθε ανάρτηση στην blogοσφαιρα γενικά?)

Φιλιά

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δώστε μου τα φώτα σας.... οι νερομπογιές πως βγαίνουν απο τις μπλούζες?????? έχει τύχει να μου έρθει η κόρη απο το σχολείο με πιτσιλιές και να έχει μείνει σημάδι παρά το πλύσιμο....

ακόμα και το καλοκαίρι που τις έχω να ζωγραφίσουν και λερώνονται, παίρνω επιτόπου το ρούχο να το πλύνω στο χέρι και πάλι το σημάδι και το χρώμα μένει.....είναι κρίμα να είναι μια μπλούζα καινούργια άσπρη και να έχει σημάδι πάνω....ειδικά πέρσυ με την μικρή λερώθηκαν πόσσσεεςςςς μπλούζες και τις είδα φέτος και έφριξα!

Εσείς τι μαγικό κάνετε????

Χρόνια πολλάαααα!

Μαμαβάσια το μαγικό που κάνω είναι ότι τα μπλουζάκια που φοράει στο σχολείο είναι τα μπλουζάκια που φοράει στο σχολείο ΜΟΝΟ. Οπότε έχουν επάνω όλες τις πιθανές μπογιές λαδιές κλπ.

sbxre6a2f.png

Χρόνια πολλάαααα!

Μαμαβάσια το μαγικό που κάνω είναι ότι τα μπλουζάκια που φοράει στο σχολείο είναι τα μπλουζάκια που φοράει στο σχολείο ΜΟΝΟ. Οπότε έχουν επάνω όλες τις πιθανές μπογιές λαδιές κλπ.

Εντάξει συμφωνώ και εγώ τα πολύ καλά δεν της τα βάζω....τις λαδιές τις βγάζουμε με τάλκ...αφήνεις πάνω την τάλκ για ένα βράδυ, τινάζεις και έτοιμο!

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου γλυκο , χρονια σου πολλα και καλα. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ειδικα το φιογκακι σου και νασαι παντα χαμογελαστη και ευτυχισμενη:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κορούλες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συγνώμη για την απουσία χθες, αλλά όπως σας είχα γράψει ήταν δύσκολη μέρα.

Για την ακρίβεια ήταν η δυσκολότερη εργάσιμη μέρα από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Δούλευα από το πρωί στις 11, χωρίς να φάω, μόνο με νερό μέχρι τις 00.10 το βράδυ, που γύρισα.

Φυσικά δεν είχα κουράγιο ούτε μπάνιο να κάνω. Απλώς ξεράθηκα στο κρεβάτι μου, βγάζωντας τα ρούχα μου.

Είχα δε αφήσει και το κινητό μου {δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξέχασα μια τόσο "γεμάτη" μέρα!!!! :?:-?} και το τι γινόταν... τι να σας περιγράψω...

Φτάνω δε στο σπίτι μου και ο άντρας μου, μου είχε και χαρμόσυνα... να σας πω να πέσετε κάτω???

Θυμάστε που πριν 6 περίπου μήνες σας είχα γράψει πως του έκανα μείωση περί τα 300 ευρώ. Ε, τώρα αποφάσισαν πως είναι.... ηψιλόμισθος και του έκαναν κι άλλα μείωση με αποτέλεσμα να φτάσει ο καθαρός μισθός του στα 650?!!!!!!!!!!! :?:-?:?:(:(

650? με 25 χρόνια προϋπηρεσία, 40 χρονών άνθρωπος............!!! :mad:

Πείτε μου... πως να ζήσουμε...?

Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά πλέον σας νιώθω "δικούς" μου ανθρώπους.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να νιώσω λίγο καλύτερα!

Σας γλυκοφιλώ όλες:mad:..

Ειρήνη, το ζούμε όλοι... ή τουλάχιστον η πλειοψηφία. Δεν στο λέω για να σε παρηγορήσω, εμένα τουλάχιστον αυτό δε με παρηγορεί καθόλου αντιθέτως με θυμώνει περισσότερο...

Καλημέρα και απο εμένα

Όλες στα ίδια χάλια είμαστε με μισθούς, και ειδικά όταν εργάζεται μόνο ο ένας είναι ακόμα πιο....ευτυχώς Ειρήνη και εσύ που εργάζεσαι και καταφέρνει να συνεισφέρεις στο σπίτι...

Αύριο λοιπόν να σκεφτούμε όλες καλά που θα ρίξουμε την ψήφο μας !

Όποια έρθει στο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών την Κυριακή στις 13 να έρθει να με βρεί να γνωριστούμε!

Εγώ είμαι σιγουράκι ;) ... πολυ καλή προσπάθεια κοριτσάκι μου και εύχομαι να έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...