Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου τι κρίμα που δεν είμαστε κοντά να μου περιποιηθείς τα χεροποδαράκια μου!

Εχω κλείσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για μανικιούρ ημιμόνιμο και πεντικιούρ,μιας και βαφτίζω το άλλο Σ/Κ τον μικρό μου και θέλω να είμαι περιποιημένη.

Το τζελ το έχω κάνει μια δυο φορές και όντως ταλαιπωρεί πολύ τα νυχάκια.

Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μας δίνεις για το ημιμόνιμο.

Τι πρέπει να προσέξω για να μην μου χαλάσει μέχρι την ημέρα της βάπτισης;

'Εκανες πολύ καλα! Μπράβο, να περιποιηθείς το κουφαράκι σου, που τόσα κάνει για τους άλλους!!!

Οσο μπορείς να αποφύγεις τα απορρυπαντικά και ειδικά τα "σκληρά".

Αν και να ξέρεις, το ημιμόνιμο δεν παθαίνει τίποτα, ειδικά την πρώτη βδομάδα {αν η δουλειά είναι σωστή!} ;);)

Με το καλό η βάφτιση!!!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια μου. ειρηνακι μου χρονια πολλα και καλα. πανω απο ολα ευχομαι υγεια! για τ υπολοιπα τι να πω?! οπως ειπανε ολα τα κοριτσια ολοι τα ιδια πανω κατω. καθε μερα που ξυπναμε λεμε δοξα τω θεο ειχαμε δουλεια και σημερα. εμενα δουλευει ο αντρας μου μονο. και ναι ειρηνη και εγω αισθανομαι σα να τα λεω σε δικους μου ανθρωπους γι αυτο πες εδω οτι σε βαραινει, για να ξελαφρωσεις οπως ολες μας, φανταζομαι.

Ευχαριστώ πατουσιδιάκι μου! Πολύ!

Το ξέρω... :? όλοι πάνω κάτω τα ίδια είμαστε... :?

Ναι, έτσι νιώθω.. τα λεω εδώ σε σας, έχω και την κολλητή μου και ξαλαφρώνω... νιώθω πως έχω γύρω μου ανθρώπους που με καταλαβαίνουν.. και σας ευχαριστώ γι αυτό!

777885dugw57gt25.gif

1) Άλλαξα σεντόνια και έστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Ψευτομάζεψα το σπίτι

3) Ξεσκόνησα την κρεβάτοκάμαρα

4) Έκανα μπανάκι, ξυρίστηκα, έβαλα τις κρέμες μου

5) Πότισα τα λουλούδια

6) Σαπούνισα τις κεραμικές εστίες της κουζίνας

7) Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά.

Σας μίλαγα αλλά εκανα και τις δουλίτσες μου!

8 ) Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

9) Σφουγγάρισα όλο το σπίτι

10) Ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα.

Το σπιτάκι μου τώρα, είναι απόλυτα μαζεμένο και τακτοποιημένο. Θα κάνω και λίγο σιδέρωμα που δεν λέει να τελειώσει...

Και δεν θα μαγειρέψω. Φτιάχνω μόνο σνίτσελ στον φούρνο (παραγγελία του φιόγκου) για τον μικρό και εμείς θα φάμε μια και καλή το βραδάκι που θα βγούμε οι 3 μας να τσιμπήσουμε κάτι για να γιορτάσουμε την γιορτή μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μας,

Πολύχρονη, γερή κι ευτυχισμένη ! Να χαίρεσαι τους άντρες σου - να σε χαίρονται κι εκείνοι !

Δεν γράφω πλέον αλλά σας διαβάζω... σάμπως προλαβαίνω κιόλας ??????? Είναι η εποχή με τις πάμπολλες δουλειές ... οϊμέ !!!! Φιλιά !

Διαφημίσεις

Α ρε περιστερώνι μου!

Τι υπέροχα λόγια.. μου έφτιαξες την πεσμένη μου διάθεση, στο λεω με το χέρι στην καρδιά!!! ;);););)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, γλυκό!!

Τα λέω και τα εννοώ Ρηνάκι μου!

Πράγματι, βρίσκεσαι σε αναβρασμό!

Καλή συνέχεια!!!!

:P:p:p:p

Πάντα βρίσκομαι σε αναβρασμό...Τω πνεύματι,τουλάχιστον!

Απλά όταν θέλω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ,βράζω στο ζουμί μου...:tongue::tongue::tongue:

'Εκανες πολύ καλα! Μπράβο, να περιποιηθείς το κουφαράκι σου, που τόσα κάνει για τους άλλους!!!

Μεγαλοκούφαρο...

Με το καλό η βάφτιση!!!

Ευχαριστώ!!!!

Και οι δουλειές συνεχίζονται...

Μάζεψα τα ρούχα που άπλωσα το πρωί

Συμμαζεύω στο νεροχύτη...Είμαι η βασίλισσά του!Στην κουζίνα μου γίνεται πάντα Ο χαμός!

Μόλις ξεμπερδέψω,θα βάλω σκούπα και θα την σφουγγαρίσω και θα αρχίσω να την...ξαναλερώνω πάλι ετοιμάζοντας το αυριανό φαγητό,ώστε αύριο να συνεχίσω απερίσπαστη τις εργασίες.

Πάλι με βλέπω να σιδερώνω,αλλά και να βάζω πλυντήριο το βράδυ.

Αλλες δουλειές δεν το βλέπω να κάνω.Εχω σκοπό να πάω και για περπάτημα.

Και μετά θα κάτσω να σκεφτώ...Εκλογές αύριο γαρ!Εχω καταλήξει,αλλά θα κάνω έτσι μια ανακεφαλαίωση:tongue:

Φιλάκια

Βάσια μου, αν δεν αγωνιζόμουν και εγώ, με 650? μισθό και 570 δάνειο κατοικίας δεν θα είχαμε ούτε να φάμε!!! :?:-?:?:-?:?

Αχ Ειρήνη μου αυτά τα παλιοδάνεια μας έφαγαν. Την ίδια δόση έχουμε κ μεις. Το μετανιώνω κάθε μέρα....

Χρόνια σου πολλά καλή μου!Γερή κ χαρούμενη!Εχει κ η κορούλα μου γενέθλια σήμερα. Κλείνει τα δύο το κοριτσάκι μου!Να στε πάντα καλά και οι δυο!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

1) Άλλαξα σεντόνια και έστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Ψευτομάζεψα το σπίτι

3) Ξεσκόνησα την κρεβάτοκάμαρα

4) Έκανα μπανάκι, ξυρίστηκα, έβαλα τις κρέμες μου

5) Πότισα τα λουλούδια

6) Σαπούνισα τις κεραμικές εστίες της κουζίνας

7) Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά.

8 ) Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

9) Σφουγγάρισα όλο το σπίτι

10) Ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα.

11) Σιδέρωσα

Αχ κοριτσάκια μου... ξεκουράστηκα λίγο. Ξάπλωσα με το φιογκάκι δίπλα μου, ήρθε και ο άντρας μου και ξεκουραστήκαμε λιγάκι όλοι μας... ;).

Τώρα, θα παω να ετοιμαστώ, να γίνω μία μικρή θεότητα {:tongue::tongue::tongue::tongue:} για να βγάλω τους άντρες μου βολτίτσα για την γιορτή μου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μας,

Πολύχρονη, γερή κι ευτυχισμένη ! Να χαίρεσαι τους άντρες σου - να σε χαίρονται κι εκείνοι !

Δεν γράφω πλέον αλλά σας διαβάζω... σάμπως προλαβαίνω κιόλας ??????? Είναι η εποχή με τις πάμπολλες δουλειές ... οϊμέ !!!! Φιλιά !

Και αναρωτιόμουν αν είσαι κοντά μας ακόμη!!!! :P:p:p

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

Υ.Γ. Απο τις χειρότερες περιοδους από άποψη δουλειών!! Εχεις πολύ δίκιο!!!:?

777885dugw57gt25.gif

Χρόνια Πολλά και Καλά Ρηνιώ !!!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου !!!!!!!!

Να έχετε χαρά και υγεία στο σπίτι σας !!!!!!!!!

Α, Μαράκι μου!!! Πόσο σ' ευχαριστώ!

Και συ να είσαι καλά και να χαίρεσαι την ζωγραφιά σου και τον μικρό αγγελάκο σου!!!:P

777885dugw57gt25.gif

:P:p:p:p

Πάντα βρίσκομαι σε αναβρασμό...Τω πνεύματι,τουλάχιστον!

Απλά όταν θέλω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ,βράζω στο ζουμί μου...:tongue::tongue::tongue:

Σε νιώθω! Και γω όταν για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω δουλειές ενώ θέλω (είτε επειδή είμαι άρρωστη είτε επειδή δεν προλαβαίνω κλπ.)... βράζω στο βρωμο-ζουμο μου! :?:?:tongue::tongue:

Εχω σκοπό να πάω και για περπάτημα.

Να πας! Μην το αφήσεις!

Και μετά θα κάτσω να σκεφτώ...Εκλογές αύριο γαρ!Εχω καταλήξει,αλλά θα κάνω έτσι μια ανακεφαλαίωση:tongue:

Φιλάκια

Εχεις πολύ δίκιο! Μακάρι να σκεφτούμε όλοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θα σκεφτούμε αύριο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...