Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!! Να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπούν! Να σε χαιρόμαστε κ εμείς εδώ στο καφέ να συνεχίσεις να μας δίνεις τις χρήσιμες συμβουλές σου!!!

Πω πω!!!! Ευχαριστώ πολύ που το θυμήθηκες κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ημιμόνιμο είναι καλό, κρατάει περίπου 3 εβδομάδες και δεν χαλάει τα νύχια.

Το κάνω το καλοκαίρι και είναι πολύ καλό.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ Ή ΑΚΡΥΛΙΚΟ !!!!!

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Την έπαθα πέρσυ εν αγνοία μου - ζήτησα ημιμόνιμο και μου έκαναν ακρυλικό - και ένα χρόνο μετά, τα νύχια μου δεν είναι ακόμα όπως ήταν πρίν. Θα σου πώ μόνο ότι ξεφλούδιζαν σαν κρεμμύδια και έσπαγαν πολύ ψηλά, σε σημείο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το ακρυλικό ακόμη χειρότερο...! :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και απο εμένα

Όλες στα ίδια χάλια είμαστε με μισθούς, και ειδικά όταν εργάζεται μόνο ο ένας είναι ακόμα πιο....ευτυχώς Ειρήνη και εσύ που εργάζεσαι και καταφέρνει να συνεισφέρεις στο σπίτι...

Αύριο λοιπόν να σκεφτούμε όλες καλά που θα ρίξουμε την ψήφο μας !

Όποια έρθει στο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών την Κυριακή στις 13 να έρθει να με βρεί να γνωριστούμε!

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!!

Χρόνια πολλά στην άξια αρχηγό μας!!

Ειρήνη μου,να είσαι πάντα καλά με την οικογένειά σου,υγιής και ευτυχισμένη και φυσικά να μας...οργανώνεις!!

Είσαι είδωλο!!

Σήμερα έχω ήδη κάνει αρκετές δουλειές,φτου μου!Μη με ματιάσω!

1)Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

2)Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα ρούχα που σιδέρωσα χθες άγρια νύχτα

3)Μαγείρεψα του μικρού μου

4)Καθάρισα τη βεράντα του σαλονιού

5)Καθάρισα με την ηλεκτρική ενα από τα μεγάλα χαλιά του σαλονιού που φέτος θα το δώσουμε έξω,το ρολάρισα και το έβαλα σε μια άκρη

Ετσι προετοίμασα το...έδαφος για τις δουλειές που ακολουθούν:

6)Μετέφερα στο σαλόνι κομμάτια μοκέτας που έχω σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Και στο μέρος που ήταν πριν το χαλί,εφόσον έμεινε κενό,τα έκανα με την ηλεκτρική μπρος -πίσω και στη συνέχεια τα πέρασα δύο φορές με ξιδόνερο...

Το λοιπόν...

Το χαλάκι της κρεβατοκάμαράς μου και 4 ευμεγέθη κομμάτια μοκέτας,το ένα ασύμμετρο και πάρα πολύ μεγάλο

Τα έβγαλα όλα να στεγνώνουν στο κάγκελο του μπαλκονιού,πλην του μεγάλου

7)Καθάρισα το άλλο μπαλκόνι...Και μετέφερα σε αυτό τα ήδη καθαρισμένα.Κοπος γιατί το σπίτι είναι μεζονέτα και τα ανέβασα από τις σκάλες(αφού το πρωί τα είχα κάνει την ίδια διαδρομή κατεβαίνοντας)Εβγαλα στο μπαλκόνι που εμεινε κενό τη μεγάλη μοκετα

:cool:Εβγαλα το μεγάλο χαλί του σαλονιού,αφού σήκωσα πρώτα την τραπεζαρία,το μετεφερα εκεί που πρωτα ηταν το άλλο μεγάλο και ετοιμάζομαι να το καθαρίσω κι αυτό

Πόντια δεν είμαι!!Αν αναρωτιέστε γιατί μετεφερα τις μοκέτες πάνω-κάτω,ενώ μπορούσα να τις κάνω στο όροφο που τις είχα στρωμένες...

Αλλά με βόλευε

Γιατί είχα μαντρωσει το παιδάκι μου στο πάρκο,στο σαλόνι και όση ώρα εκανα τις δουλειές βλέπαμε και μαζί Τσάρλι και Λόλα.Το απασχολούσα και με καραγκιοζιλίκια μπας και βγει η δουλειά

Σας φιλώ και πάω να συνεχίσω

Καλά τυφλώθηκα..τώρα το είδα! Βρε Ειρήνη μου να σε ρωτήσω κάτι και σόρρυ για το πρήξιμο..Κι εγώ μόνιμο κάνω, ή ημιμόνιμο, θα σε γελάσω, αλλα μετά μου το βγάζουν με τροχό...Να ανησυχήσω;; Τώρα έχω βάλει μετάξι, αλλά δεν με τρελλαίνει το αποτέλεσμα γιατι μετά απο λίγες μέρες "φουσκώνει" στα πλάγια..

ΥΓ. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό, αλλά συγκρατήθηκα :P

Αχ Μαριλιάκι μου.....

Αφού σου βάζουν τροχό για να στο αφαιρέσουν σου βάζουν gel...! Που σημαίνει πως τα νυχάκια σου θα λεπταίνουν όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζουν και να σπάνε.

Γιατί έχεις βάλει μετάξι? Το ρωτάω, με την έννοια πως οτιδήποτε βάζουμε πάνω στο νύχι μας έχει αποτέλεσμα να το εμποδίζει από το να αναπνέει με όλα τα επακόλουθα.

Πως είναι τα νυχάκια σου?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα

επειδή πολλές μου έχετε ζητήσει να σας ενημερώσω το αναφέρω και εδώ για όσες ενδιαφέρονται!!! :P

Kid's Stuff Swap - Πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών

Σας περιμένουμε στις 13/5 στο Συνεργατικό καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος για πολλές ανταλλαγές και ξεφάντωμα!!!

για πληροφορίες δείτε στο http://happyswap.blogspot.com/

Τέλεια Βάσια μου !! Ευχαριστούμε!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου τι κρίμα που δεν είμαστε κοντά να μου περιποιηθείς τα χεροποδαράκια μου!

Εχω κλείσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για μανικιούρ ημιμόνιμο και πεντικιούρ,μιας και βαφτίζω το άλλο Σ/Κ τον μικρό μου και θέλω να είμαι περιποιημένη.

Το τζελ το έχω κάνει μια δυο φορές και όντως ταλαιπωρεί πολύ τα νυχάκια.

Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μας δίνεις για το ημιμόνιμο.

Τι πρέπει να προσέξω για να μην μου χαλάσει μέχρι την ημέρα της βάπτισης;

κι άλλη απορία: εγω οταν σιδερώνω απλωνω μαζευω τη σιδερωστρα στο τέλος γι αυτο και καθυστερω να το παρω απόφαση

Εσείς που σιδερωνετε απο λίγο κάθε φορά εχετε κάποιο δωματι που την εχετε συνεωχως ανοιχτη?

εμενα με εκνευρίζει να τη βλέπω ανοιχτη

Κάνε οτι σου δημιουργεί λιγότερο εκνευρισμό.

Εμένα παλιότερα μου την έδινε στα νεύρα να την έχω ανοιχτή! Τώρα, το χω ξεπερασει {δεν ξέρω πως.. μάλλον οι ανοχές μου έγιναν περισσότερες} και την αφήνω ανοιχτή κατά διαστήματα... ;) .

Ειρήνη εχω κανει 2 φορες ημιμονιμο αλλα πανω απο 10 μερες δεν κραταει. Λες να είναι κακη εφαρμογη ή κακο το προιον?

Εννοειται πως πλενω πιατα κάνω δουλειές κλπ.

θα δω τη μαρκα και θα σου στείλω mail να ου πεις τη γνωμη σου

Ναι, είναι ένας από τους λόγους που λες ή και οι 2 μαζί! ;)

Φυσικά και θα κάνεις δουλειές. Τα πάντα κάνεις κανονικά! Η Νάσια μας ζύμωνε κι όλας εκτός από τις δουλειές της, της καθημερινές και της κράτησε κανονικά! Αλλη κοπέλα έπλυνε και τα χαλιά της ταυτόχρονα με τις δουλειές. Αυτό πληρώνεις, το οτι κρατάει.

Εννοείται να μου στείλεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

τα μανταλακια πως τα καθαριζεται?! που εισαι βρε ειρηνη να μου κανεις καμια αποτριχωση?! ασχετο!

Α... πολύ απλά. Οπως είναι μέσα στο πλαστικό τους που έχω στο μπαλκόνι, μία στο τόσο τα βάζω στην μπανιέρα μου και τους ρίχνω νεράκι με το "ακουστικό".... και μετά τ' αφήνω να στεγνώσου! ;););)

Υ.Γ. Αποτρίχωση virtual και μέσω internet εφτασεεεεεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ!!!

Αισθάνθηκα μια ανακούφιση που τα είπα εδώ. Τα είπα σε μανούλες, που καταλαβαίνουν.

Από τους φίλους μας, κανένας δεν έχει παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει την αγωνία μου.

Έχουμε παλλινδρόμηση στο δεξιο ουρητήρα και στένωση στην αριστερή πύελο.

Η παλλινδρόμηση, μας είπε ο γιατρός, θα περάσει μόνη της, κι αν δεν περάσει θα του κάνει μια μικρή επέμβαση και δεν έχουμε χειρουργείο. Πίνουμε αντιβίωση κάθε βράδυ προληπτικά, για να μην κάνει ουρολοίμωξη.

Η στένωση (την ξέρουμε προγεννητικά και την παρακολουθούμε συνέχεια) πάει όλο και καλύτερα, άρα, μάλλον, και αυτό το χειρουργείο το γλυτώσαμε.

Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα!.

Οι προσευχές μου μαζί σας... ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα και σύντομα...!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας νοικοκυρούλες μου!!!

πάλι χάθηκα αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς και καθημερινώς...

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει στις δουλίτσες. Έφταξα μπαλκόνια, σήκωσα χαλιά, άλλαξα ριχτάρια, μάζεψα τα χειμωνιάτικα ρούχα και έβγαλα τα καλοκαιρινα...έκανα καλοκαιρινό το σπιτάκι μου και μου άλλαξε όλη η διάθεση.

Σήμερα έχω να φτιάξω το σαλόνι

ξεσκόνησμα

καθαρισμό στα τζάμια της μπαλκονόπορτας

σκούπισμα

σφουγγάρισμα

να καθαρίσω την τραπεζαρία

Αρκετά ...γιατί είναι και Παρασκευή και μετα΄θα ασχοληθώ με το κουφαράκι μου που λέει και η Ειρήνη;)

Και πολύ καλά θα κάνεις γιατί κι αυτό χρειάζεται φροντίδα κοριτσάκι μου!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

γεια σας προκοπίτσες μου!

τρέχω σαν το βέγγο, έχω άπειρη δουλειά στο σπίτι, αλλά τι να γίνει εμείς να 'μαστε καλά!

μπήκα να πω ένα γεια, σας διαβάζω συνέχεια!

Καλημέρα Βεγγοκάλλιοπο!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και απο εμένα

Όλες στα ίδια χάλια είμαστε με μισθούς, και ειδικά όταν εργάζεται μόνο ο ένας είναι ακόμα πιο....ευτυχώς Ειρήνη και εσύ που εργάζεσαι και καταφέρνει να συνεισφέρεις στο σπίτι..

Βάσια μου, αν δεν αγωνιζόμουν και εγώ, με 650? μισθό και 570 δάνειο κατοικίας δεν θα είχαμε ούτε να φάμε!!! :?:-?:?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια μου. ειρηνακι μου χρονια πολλα και καλα. πανω απο ολα ευχομαι υγεια! για τ υπολοιπα τι να πω?! οπως ειπανε ολα τα κοριτσια ολοι τα ιδια πανω κατω. καθε μερα που ξυπναμε λεμε δοξα τω θεο ειχαμε δουλεια και σημερα. εμενα δουλευει ο αντρας μου μονο. και ναι ειρηνη και εγω αισθανομαι σα να τα λεω σε δικους μου ανθρωπους γι αυτο πες εδω οτι σε βαραινει, για να ξελαφρωσεις οπως ολες μας, φανταζομαι. εγω να ευχαριστησω τα κοριτσια για τις συμβουλες τους. αν και πολυ προβληματιζομαι με την απολυμανση και δυο μωρα στο σπιτι. να φανταστειτε γενικως δε χρησιμοποιω και πολλα απορρυπαντικα!. ξυδι, σοδα και λιγη χλωρινη στο μπανιο. αλλα αυτες οι κατσαριδες! ελεος! μια σκοτωνεις δεκα εμφανιζονται!!!!! τα μυρμηγκια θα τα ψιλοκαταφερω πιστευω μα αυτα που μου ειπατε. φιλακια πολλα και να ειστε οσο καλυτερα γινεται. μακαρι να ημουνα αθηνα να βρισκομασταν σ αυτο το ωραιο παρτυ ανταλλαγης. οσες πατε να μας πειτε τα νεα σας

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!!

Χρόνια πολλά στην άξια αρχηγό μας!!

Ειρήνη μου,να είσαι πάντα καλά με την οικογένειά σου,υγιής και ευτυχισμένη και φυσικά να μας...οργανώνεις!!

Είσαι είδωλο!!

Α ρε περιστερώνι μου!

Τι υπέροχα λόγια.. μου έφτιαξες την πεσμένη μου διάθεση, στο λεω με το χέρι στην καρδιά!!! ;);););)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, γλυκό!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...