Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα να σας ευχηθώ καλό σαββατοκύριακο :) Τελείωσα τις δουλίτσες μου, έκανα κούκλα το σπίτι και πήγα και για ψώνια, να πάρω πέδιλα του μικρού (σσ. καλά τι τιμές είναι αυτές;!). Φεύγουμε αύριο το πρωί και επιστρέφουμε Κυριακή βράδυ..

Να μην ξεχάσετε να δείτε το φεγγάρι την Κυριακή, θα έχει πανσέληνο και θα είναι πολύ κοντά στη γη, οπότε θα φαίνεται τεράστιο! :)

Φιλάκια!!

g8Sbp2.png

Κορούλες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συγνώμη για την απουσία χθες, αλλά όπως σας είχα γράψει ήταν δύσκολη μέρα.

Για την ακρίβεια ήταν η δυσκολότερη εργάσιμη μέρα από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Δούλευα από το πρωί στις 11, χωρίς να φάω, μόνο με νερό μέχρι τις 00.10 το βράδυ, που γύρισα.

Φυσικά δεν είχα κουράγιο ούτε μπάνιο να κάνω. Απλώς ξεράθηκα στο κρεβάτι μου, βγάζωντας τα ρούχα μου.

Είχα δε αφήσει και το κινητό μου {δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξέχασα μια τόσο "γεμάτη" μέρα!!!! :?:-?} και το τι γινόταν... τι να σας περιγράψω...

Φτάνω δε στο σπίτι μου και ο άντρας μου, μου είχε και χαρμόσυνα... να σας πω να πέσετε κάτω???

Θυμάστε που πριν 6 περίπου μήνες σας είχα γράψει πως του έκανα μείωση περί τα 300 ευρώ. Ε, τώρα αποφάσισαν πως είναι.... ηψιλόμισθος και του έκαναν κι άλλα μείωση με αποτέλεσμα να φτάσει ο καθαρός μισθός του στα 650?!!!!!!!!!!! :?:-?:?:(:(

650? με 25 χρόνια προϋπηρεσία, 40 χρονών άνθρωπος............!!! :mad:

Πείτε μου... πως να ζήσουμε...?

Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά πλέον σας νιώθω "δικούς" μου ανθρώπους.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να νιώσω λίγο καλύτερα!

Σας γλυκοφιλώ όλες:mad:..

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συγνώμη για την απουσία χθες, αλλά όπως σας είχα γράψει ήταν δύσκολη μέρα.

Για την ακρίβεια ήταν η δυσκολότερη εργάσιμη μέρα από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Δούλευα από το πρωί στις 11, χωρίς να φάω, μόνο με νερό μέχρι τις 00.10 το βράδυ, που γύρισα.

Φυσικά δεν είχα κουράγιο ούτε μπάνιο να κάνω. Απλώς ξεράθηκα στο κρεβάτι μου, βγάζωντας τα ρούχα μου.

Είχα δε αφήσει και το κινητό μου {δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξέχασα μια τόσο "γεμάτη" μέρα!!!! :?:-?} και το τι γινόταν... τι να σας περιγράψω...

Φτάνω δε στο σπίτι μου και ο άντρας μου, μου είχε και χαρμόσυνα... να σας πω να πέσετε κάτω???

Θυμάστε που πριν 6 περίπου μήνες σας είχα γράψει πως του έκανα μείωση περί τα 300 ευρώ. Ε, τώρα αποφάσισαν πως είναι.... ηψιλόμισθος και του έκαναν κι άλλα μείωση με αποτέλεσμα να φτάσει ο καθαρός μισθός του στα 650?!!!!!!!!!!! :?:-?:?:(:(

650? με 25 χρόνια προϋπηρεσία, 40 χρονών άνθρωπος............!!! :mad:

Πείτε μου... πως να ζήσουμε...?

Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά πλέον σας νιώθω "δικούς" μου ανθρώπους.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να νιώσω λίγο καλύτερα!

Σας γλυκοφιλώ όλες:mad:..

Καλημέρα Ειρήνη!

Λέγε τα εδώ να ξαλαφρώνεις κορίτσι μου!

Πόσο σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς...

Εγώ άνεργη, το μωρό με πρόβλημα που θέλει συνέχεια εξετάσεις και παρακολούθηση (αυτό το μήνα δώσαμε 250? μόνο για τις εξετάσεις του παιδιού συν 50? τον παιδίατρο συν 50? που θα δώσουμε στον παιδοουρολόγο που τον παρακολουθει) και ο άντρας μου να παίρνει 950?.

Ευτυχώς πάμε καλύτερα και από εδώ και πέρα αραιώνουμε τις εξετάσεις. Επόμενες (προγραμματισμένες) εξετάσεις τον Οκτώβριο (σύνολο 400?)

Θέλουμε να κάνουμε και τη βάφτιση τον άλλο μήνα (τρομάρα μας...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Συνεχίζω λίγο τα χθεσινά

Λοιπόν, εγώ σήμερα στρώθηκα στις δουλειές. Ο μικρός είναι πολύ καλά και πολύ ήρεμος, οπότε:

1. Ήπιε το γάλα του

2. Έστρωσα τα κρεβάτια

3. Καθάρισα τον πάγκο της κουζίνας (καιρός ήτανε)

4. Καθάρισα τζάμια και παντζούρια κρεβατοκάμαρας και σαλονιού (του παιδικού και της κουζίνας τα είχα κάνει πριν το Πάσχα)

5. Στο μπαλκόνι, έβαλα στο τραπέζι ένα κεράκι και σε ένα ραφάκι που έχω πάνω από το τραπέζι έβαλα μία θήκη για ρεσώ που μου έχουν φέρει δώρο από τη Σκιάθο. Είναι σαν ποτηράκι με ανάγλυφη εικόνα νησιού και τρύπες για να φαίνεται το φως από το ρεσώ. Το μπαλκόνι μου είναι υπέροχο τώρα που είναι καθαρό και με καινούριες γλάστρες!

6. Μαγείρεψα για εμάς

7. Μάζεψα το νεροχύτη

8. Ξεσκόνισα το σαλόνι

9. Σκούπισα όλο το σπίτι

10. Πήγα κρεοπωλείο

11. Γύρισα και τακτοποίησα τα πράγματα

Ήρθαν επισκέψεις

Έφυγαν 00:30

12. Μάζεψα το νεροχύτη

13. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

και τέλος... έπεσα για ύπνο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Σήμερα δε βλέπω να κάνω πολλά πράγματα.

Εστρωσα τα κρεβάτια και σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε να ψωνίσουμε κάνα καλοκαιρινό του παιδιού, γιατί τον έχω με δύο μπλουζάκια όλα κι όλα και δεν έχει καθόλου καλοκαιρινά πυτζαμάκια. Ο καιρός φταίει για όλα... Πολύ απότομα ζέστανε και με βρήκε απροετοίμαστη.

Σας αφήνω, μήπως και μαζέψω κάτι ψιλά που άφησα εχθές στο νεροχύτη (δε χωρούσαν στο πλυντήριο και ήμουν κομμάτια, οπότε τα άφησα να τα βάλω σήμερα στο πλυντήριο).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

950 είναι χλιδάτος μισθός πλέον καλή μου!Εγω από 1400 παίρνω πλέον 800!!!:(Μακάρι να παιρνα 950 έτσι όπως έγινε....

Συμφωνώ απόλυτα!!! Και ο άντρας μου από 1400 έπεσε στα 950.

Όταν όμως είναι ένας μόνο ο μισθός που μπαίνει στο σπίτι και έχεις και συγκεκριμένα έξοδα που δεν παίρνουν αναβολή... τα πράγματα είναι περισσότερο από χάλια...

Δε μου αρέσει να κλαίγομαι και δεν το κάνω, απλώς το ανέφερα. Ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Απλώς με τις απαιτήσεις (σε χρήμα) του προβλήματος του παιδιού έχω φρικάρει εντελώς και μου φταίνε όλα, γιατί δεν μπορώ να μειώσω άλλο τα έξοδα μας.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα Ειρήνη!

Λέγε τα εδώ να ξαλαφρώνεις κορίτσι μου!

Πόσο σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς...

Εγώ άνεργη, το μωρό με πρόβλημα που θέλει συνέχεια εξετάσεις και παρακολούθηση (αυτό το μήνα δώσαμε 250? μόνο για τις εξετάσεις του παιδιού συν 50? τον παιδίατρο συν 50? που θα δώσουμε στον παιδοουρολόγο που τον παρακολουθει) και ο άντρας μου να παίρνει 950?.

Ευτυχώς πάμε καλύτερα και από εδώ και πέρα αραιώνουμε τις εξετάσεις. Επόμενες (προγραμματισμένες) εξετάσεις τον Οκτώβριο (σύνολο 400?)

Θέλουμε να κάνουμε και τη βάφτιση τον άλλο μήνα (τρομάρα μας...)

Σε νιώθω κοριτσάκι μου... πολυ! :?

Πως να περάσεις με 950?, με τις εξετάσεις του μωρού, τα πάγια, το φαγητό... και πλέον από που να κόψουμε που έχουμε φτάσει να κόβουμε και από το σούπερ μάρκετ???? Απο πού??? :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..δεν γραφω αλλα σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!

Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε με τους μισθους και δυστυχως ο μισθος ειναι εκπληξη καθε μηνα δε ξερω τι θα παρω!την υγεια μας να εχουμε και εχει ο θεος.

Σημερα εχω γενικη,σηκωσα χαλια,θα αλλαξω τιις κουρτινες και με περιμενει και το σιδερο :(

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Καλημερα κοριτσια..δεν γραφω αλλα σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!

Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε με τους μισθους και δυστυχως ο μισθος ειναι εκπληξη καθε μηνα δε ξερω τι θα παρω!την υγεια μας να εχουμε και εχει ο θεος.

Σημερα εχω γενικη,σηκωσα χαλια,θα αλλαξω τιις κουρτινες και με περιμενει και το σιδερο :(

Αχ αυτό το σίδερο!!! Πολύ πονεμένη ιστορία...

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ούτε το βαριέμαι ούτε τίποτα, απλώς από τότε που γέννησα ήρθαν τα πάνω κάτω. Στην αρχή δεν προλάβαινα και μετά που ηρέμησε λίγο και είχα χρόνο να κάνω κάτι, μόλις βάζω σίδερο βάζει τα κλάματα. Ετσι κι εγώ σιδερώνω το βράδυ που κοιμάται (τη μέρα και να κοιμάται ξυπνάει και κλαίει). Ομως πόσο κουράγιο να βρω το βράδυ για σίδερο, αφού και οι περισσότερες δουλειές εκείνη την ώρα γίνονται?

Ευτυχώς αύριο ο άντρας μου θα πάει στο χωριό να ψηφίσει και εγώ θα πάω στη μανούλα μου όλη μέρα, οπότε θα μου κρατήσει το παιδί να σιδερώσω.

Σιδερωτήριο το έχω κάνει το πατρικό μου. Κάθε φορά που πάω να τους δω, παίρνω και μια σακούλα ρούχα να σιδερώσω. Αύριο ελπίζω ότι θα τελειώσουν. Μια μέρα ολόκληρη για σίδερο θα έχω... δεν μπορεί, θα τελειώσουν.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ξεκίνησα να κάνω χαλαρά κάποιες δουλίτσες αν και σήμερα με πονάει όλο μου το κορμάκι... :? .

1) Άλλαξα σεντόνια και έστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Ψευτομάζεψα το σπίτι

3) Ξεσκόνησα την κρεβάτοκάμαρα

4) Έκανα μπανάκι, ξυρίστηκα, έβαλα τις κρέμες μου

5) Πότισα τα λουλούδια

6) Σαπούνισα τις κεραμικές εστίες της κουζίνας

7) Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά.

Σας γλυκοφιλώ και θα επανέλθω ;) .

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα περαστικά!

Ειρήνη, τα κέφια χάλια αλλά προσπαθώ... πάλι καλά που έχω και τους 2 άντρες μου διαφορετικά δεν θα την πάλευα με τπτ...

Ημιμόνιμο - και το gel τι είναι? :)

Είναι 2 διαφορετικές μέθοδοι, ώστε τα νύχια να παραμένουν για καιρό βαμμένα και εμφανίσημα.

Το gel, δεν το συστήνω στις πελάτισσες μου και δεν το κάνω γιατί:

1) Κοστίζει η εφαρμογή του

2) Κοστίζει η αφαίρεσή του

3) Όταν το αφαιρούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάνουμε κακό στο φυσικό μας νύχι, πράγμα απαράδεκτο για μένα.

Το ημιμόνιμο το κάνω με προϊόντα Shellac (τα καλύτερα μέχρι στιγμής για μένα) γιατί:

1) Κοστίζει όσο 2 μανικούρ και κρατάει μέχρι 19 μέρες άρα τα αξίζει τα λεφτά του

2) Δεν έχει κόστος αφαίρεσης γιατί το αφαιρείς μόνη σου με ασετόν

3) Δεν καταστρέφει το φυσικό μας νύχι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς μετά την αφαίρεσή του είναι να αφήσουμε τα νυχάκια μας να αναπνεύσουν!

Οτι άλλο θες, εδώ είμαι! :P

Φιλάκια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...