Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι έχει το παιδί? Πως είναι σήμερα?

Καλησπέρα Ειρήνη μου!

Κάναμε μια κυστεογραφία χθες και ταλαιπωρήθηκε.

Τα νέα μας θα σας τα πω μάλλον αύριο ή το βράδυ. Προς το παρόν τρέχω (χωρίς να κάνω τίποτα)...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Ειρήνη μου!

Κάναμε μια κυστεογραφία χθες και ταλαιπωρήθηκε.

Τα νέα μας θα σας τα πω μάλλον αύριο ή το βράδυ. Προς το παρόν τρέχω (χωρίς να κάνω τίποτα)...

Πολλά-πολλά περαστικά και γρήγορα! :?:-?

Γλυκά φιλάκια από μένα, στα πατουσάκια του!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, κοριτσάκια μου!!!

777885dugw57gt25.gif

πολυ μου αρεσε αυτό με το κρεμοσάπουνο! μπράβο σου!

Ημιμόνιμο? δλδ? περιμένω λεπτομέρειες...;) (όπως καταλαβες δεν έχω ιδέα...)

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! :D

Ναι ναι Ειρήνη κι εγώ θέλω να μάθω για το ημιμόνιμο!

Βρε Μαριλενάκι... εσύ μου βγήκες χρυσοχέρα τελικά!

Οτιδήποτε φτιάχνεις να το ποστάρεις εδώ γιατί μ ενδιαφέρουν πολυ όλα αυτά και σίγουρα και πολλές άλλες!!!!

Μπράβο!

Ειρήνη μου το πιστεύεις, με εσένα και τα κορίτσια μου βγήκε αυτο το..χαρά και προκοπή! :P Δεν ήξερα ότι το ΄χα! Αφού τώρα τελευταία που γνωρίσαμε 2-3 νέους φίλους και πήγαμε σπίτι τους, με το καλησπέρα σας εγω: "καθαρίζεται εύκολα το σπίτι σας;;" :tongue: :tongue:

g8Sbp2.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! :D

Ναι ναι Ειρήνη κι εγώ θέλω να μάθω για το ημιμόνιμο!

Έγραψα Μαριλενάκι μου, ξεχωριστό μήνυμα. Δες το κι αν έχεις κι άλλες απορίες, εδώ είμαι! ;)

Ειρήνη μου το πιστεύεις, με εσένα και τα κορίτσια μου βγήκε αυτο το..χαρά και προκοπή! :P Δεν ήξερα ότι το ΄χα! Αφού τώρα τελευταία που γνωρίσαμε 2-3 νέους φίλους και πήγαμε σπίτι τους, με το καλησπέρα σας εγω: "καθαρίζεται εύκολα το σπίτι σας;;" :tongue: :tongue:

xaxaxaxaxaxa!!!!

Πες μου ότι δεν έψαξες και τα ντουλάπια τους!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ξανα-σιδερώνω..... :?:-?:?:-?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τέλος το σίδερο.. {οχι αγαπημένες μου.. φυσικά και δεν τελείωσε!!! :?:-?:tongue:}.

Έκανα και ένα "ντου" το λατρεμένο-μισητό ντουλάπι μου με τα τάπερ.

Βρήκα 3 που έχω να χρησιμοποιήσω καιρό άρα... δεν μου κάνουν! Ηδη μπήκαν σε τσαντούλα για να δωθούν με την πρώτη ευκαιρία στην εκκλησία! :P:p

777885dugw57gt25.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν σε πιστεύω!

Ηλιαχτίδα περαστικά!

Ειρήνη, τα κέφια χάλια αλλά προσπαθώ... πάλι καλά που έχω και τους 2 άντρες μου διαφορετικά δεν θα την πάλευα με τπτ...

Ημιμόνιμο - και το gel τι είναι? :)

Το ημιμόνιμο είναι καλό, κρατάει περίπου 3 εβδομάδες και δεν χαλάει τα νύχια.

Το κάνω το καλοκαίρι και είναι πολύ καλό.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ Ή ΑΚΡΥΛΙΚΟ !!!!!

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Την έπαθα πέρσυ εν αγνοία μου - ζήτησα ημιμόνιμο και μου έκαναν ακρυλικό - και ένα χρόνο μετά, τα νύχια μου δεν είναι ακόμα όπως ήταν πρίν. Θα σου πώ μόνο ότι ξεφλούδιζαν σαν κρεμμύδια και έσπαγαν πολύ ψηλά, σε σημείο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

BOftp3.png PzWNp3.png

Έγραψα Μαριλενάκι μου, ξεχωριστό μήνυμα. Δες το κι αν έχεις κι άλλες απορίες, εδώ είμαι! ;)

xaxaxaxaxaxa!!!!

Πες μου ότι δεν έψαξες και τα ντουλάπια τους!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ξανα-σιδερώνω..... :?:-?:?:-?

Καλά τυφλώθηκα..τώρα το είδα! Βρε Ειρήνη μου να σε ρωτήσω κάτι και σόρρυ για το πρήξιμο..Κι εγώ μόνιμο κάνω, ή ημιμόνιμο, θα σε γελάσω, αλλα μετά μου το βγάζουν με τροχό...Να ανησυχήσω;; Τώρα έχω βάλει μετάξι, αλλά δεν με τρελλαίνει το αποτέλεσμα γιατι μετά απο λίγες μέρες "φουσκώνει" στα πλάγια..

ΥΓ. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό, αλλά συγκρατήθηκα :P

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Πολλά-πολλά περαστικά και γρήγορα! :?:-?

Γλυκά φιλάκια από μένα, στα πατουσάκια του!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, κοριτσάκια μου!!!

Περαστικά σας Ηλιαχτίδα!
Ηλιαχτίδα περαστικά!

Ειρήνη, τα κέφια χάλια αλλά προσπαθώ... πάλι καλά που έχω και τους 2 άντρες μου διαφορετικά δεν θα την πάλευα με τπτ...

Ημιμόνιμο - και το gel τι είναι? :)

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Σήμερα ήταν πολύ καλά, απλώς εχθές ήταν πολύ ανήσυχος. Του έβαλαν καθετήρα για να του κάνουν την εξέταση, οπότε καταλαβαίνετε...

Δυστυχώς έχουμε παλλινδρόμηση. Βέβαια, δεν είναι κάτι τραγικό.

Περιμένουμε να διορθωθεί μόνο του μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε πολύ καλά!!!

Ήπιε το γάλα του, έστρωσα τα κρεβάτια και τώρα θα ετοιμαστούμε να πάμε στη λαϊκη και μετά στη μαμά μου.

Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω μαγειρέψει για σήμερα (νοικοκυρά σου λέει μετά...:oops::oops::oops: )

Το βρήκα!!! Θα κάνω αυγά τηγανητά με πατάτες (επίσης τηγανητές), οπότε το πρόβλημα λύθηκε. Μπορώ να φύγω χωρίς τύψεις...:-P:razz::-P

Συνεχίζω:

Πήγαμε στη λαϊκή.

Πήγαμε στη μαμά μου, όπου οι μικρός έφαγε τη φρουτόκρεμά του και εγώ του μαγείρεψα το μεσημεριανό του. Επίσης, όση ώρα η μαμά μου κρατούσε το παιδί σιδέρωσα αρκετά από τα ρούχα μας (φυσικά έχουν μείνει πολλά ακόμη).

Γυρίσαμε σπίτι, φάγαμε εμείς, μετά έφαγε ο μικρός, κοιμήθηκε, συμμάζεψα λίγο το νεροχύτη και τακτοποίησα τα πράγματα από τη λαϊκή. Ξύπνησε, έφαγε την κρέμα του και πήγαμε να κλείσουμε κέντρο για τη βάφτιση του.

Πριν λίγο γυρίσαμε, ήπιε το γάλα του, κοιμήθηκε, μάζεψα τον υπόλοιπο νεροχύτη και τώρα θα βάλω λίγο σίδερο.

Επίσης ο άντρας μου καθάρισε το μπαλκόνι (να' ναι καλά), γιατί αύριο περιμένουμε επισκέψεις και σκεφτόμαστε να κάτσουμε έξω (αν ο καιρός είναι όπως σήμερα)

Αυτά για σήμερα!

Φιλιά σε όλες!

Καλό βράδυ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γειά σας και απο εμένα

επειδή πολλές μου έχετε ζητήσει να σας ενημερώσω το αναφέρω και εδώ για όσες ενδιαφέρονται!!! :P

Kid's Stuff Swap - Πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών

Σας περιμένουμε στις 13/5 στο Συνεργατικό καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος για πολλές ανταλλαγές και ξεφάντωμα!!!

για πληροφορίες δείτε στο http://happyswap.blogspot.com/

κορίτσια τα φωτα σας. Μόλις συνεδητοποιησα οτι η μεταλικη τραπεζαρία που εχω στο μπαλκονι η παλατη των καρεκλών σκούριασε!!!!!!!!!!!Φανταστείτε πως στην πλατη εχει κατι σα λεππτο πλέγμα. Καλα φρίκαρα λετε νε υπάρχει τρόπος να καθαρίσεί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...