Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευχαριστώ!!!!

πανεύκολη συνταγή cheesecake

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cheese-cake.html

Εγώ δεν βάζω κορν φλάουερ ή αλεύρι ούτε βανίλια και πάλι γίνεται νόστιμο!!!!

Ευχαριστω και για την συμβουλη θα την δοκιμασω 100%!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας βάζω ένα γκατζετάκι που αγόρασα το Σάββατο και το βρήκα πολύ πρακτικό. Είναι συρταρωτό ραφάκι που εφαρμόζει στα ράφια και βοηθάει στο συμμάζεμα. Το πήρα από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στην συνταρακτική τιμή των 7-8 ευρώ και έχει μάκρος 40 εκ., ύψος 15 εκ και βάθος 25 εκ. Βοηθάει στο να χωρίσεις το ράφι στα δύο και να μην πέφτουν τα πράγματα. Θα πάρω και το μικρότερο.

Μεγεια! ωραίος τρόπος για να αυξήσουμε χώρο στα ντουλάπια!

καλημέρα....σήμερα έχει σούπερ μάρκετ και μαγείρεμα!!!

χαλαρά πράγματα...έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα του φτιάξω cheesecake :P

έχω βρεί μια συνταγή πανεύκολη και το γλυκό εξαφανίζεται με το που βγαίνει χιχιιχ

Να τον χαίρεσαι! Υγεια, αγάπη και ευτυχία σας εύχομαι!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Είμαι ενθουσιασμένη, γιατι εχθές έκανα τη συνταγή για το σπιτικό κρεμοσάπουνο και...ΠΕΤΥΧΕ!! :D Το είχα αφήσει από χθες στην κατσαρόλα να πήξει και σήμερα το βρήκα έτοιμο!

Λοιπόν, για τη Λένα και για όποια άλλη κοπέλα θέλει να το δοκιμάσει, χρησιμοποίησα 1 σαπούνι (διάλεξα κορρέ με γλυκερίνη των 125γρ. 3,50 ευρώ), 1 κουτ. σούπας γλυκερίνη (1 ευρώ το μπουκαλάκι) κι έβαλα και 1 κουτ. σούπας μέλι, και τέλος 10 φλυτζάνια των 250ml νερό..Βγήκαν 2+ λίτρα κρεμοσάπουνο άριστης ποιότητας!! Απίστευτο;; :idea:

Τώρα που πήρα το κολάι θα φτιάξω και αφρόλουτρο για τον μικρό..Ρώτησα τον φαρμακοποιό και μου είπε ότι μπορώ να βάλω και σε αυτό γλυκερίνη άφοβα. Ο μικρός μου έχει από νεογέννητο ατοπικό δέρμα (εγω η ηλίθια του είχα πάρει αφρόλουτρο με άρωμα και του χάλασε το δερματάκι του) κι από τότε ούτε ξέρω πόσα εικοσάευρα έχω δώσει για να παίρνω την ειδική σειρά για την ατοπική δερματίτιδα :mad:

πολυ μου αρεσε αυτό με το κρεμοσάπουνο! μπράβο σου!

Κόρες μου... τα χω δει όλα! :rolleyes:

Δούλευα από το πρωί, για λίγο μπήκα σπίτι, ανέβασα 2 νύχια στο facebook (σας άρεσε το γαλλικό και το φούξια???? :confused: ) και ξαναέφυγα.

Πήγα, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο και φάγαμε... είμαι λιώμα!

Αύριο δε.... δεν υπάρχει η μέρα μου! Σκεφτείτε τελευταίο ραντεβού έχω στις 9 το βράδυ που μιλάμε για 2πλο (2 κυρίες) μανικιούρ/πεντικιούρ και η μία θα κάνει ημιμόνιμο γαλλικό! Θα τελειώσω καλές 11 την νύχτα!!! :?:-?:? Χαμός! Γι αυτό χάθηκα, συγνώμη!

Επανέρχομαι!!!

Ημιμόνιμο? δλδ? περιμένω λεπτομέρειες...;) (όπως καταλαβες δεν έχω ιδέα...)

φιλιά σε όλες

Εγώ περα απο τα κλασσικά στο σπίτι σήμερα, αγόρασα 2 διαφορετικά υφάσματα για να φτιάξω καλοκαιρινή κουρτίνα στην κουζίνα... εύχομαι μόνο να βγει καλή - δικής μου επινόησης... ή που θα την πετάξω στο τέλος ή που θα την ερωτευτώ ... ελπίζω το 2ο ;)

Τώρα βουτάμε κουβαδάκια, φτυαράκια, τσουγκράνες και μπάλα και παμε για παιχνίδι!

Αχ κόρες... αχ... τα χω δει ολα το κοριτσι...! :tongue:

Επιτέλους μαζεύτηκα σπίτι και έκανα και δουλίτσες γιατί και αύριο θα λείπω όλη μέρα και δεν θα σηκώσω δαχτυλάκι εδώ μέσα. Οπότε μερικά έπρεπε να γίνουν ΤΩΡΑ! :?

Λοιπόν...

1) Έστρωσα κρεβάτια

2) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου

3) Ετοίμασα άλλο πλυντήριο για να δουλέψει σήμερα την νύχτα.

4) Άλλαξα και πάλι καλύμματα στους 3 καναπέδες. Λόγω της ζέστης έβαλα κρεμ (με κρεμ καναπέδες, είμαι τρελή το ξέρω!!! :tongue:).

5) Ψευτο-ξεσκόνισα το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού και του άλλαξα το ράνερ.

6) Σιδέρωσα

7) Μαγείρεψα, φάγαμε.

:cool: Έπλυνα τα πιατικά

9) Τακτοποίησα τα πιατικά του πλυντηρίου πιάτων που είχα βάλει χθες.

Εκανα ακόμη ένα σωρό πράγματα... ψώνισα για τις αυριανές αποτριχώσεις... πήγα σούπερ μάρκετ.... ένα σωρό δουλίτσες στο σπίτι...Ουφ...

Καμιά φορά αναρωτιέμαι πως δεν κάνει shut down το καημένο το κουφαράκι μας... έτσι στο ξαφνικό! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλό Μήνα! να έχουμε επιτέλους :(

δεν είμαι και στα καλύτερά μου σήμερα ...

Ευχομαι να περάσατε όλες πολύ ομορφα χτες και να φτιάξατε στεφανάκια !

Εμείς το απόγευμα είχαμε βάπτικση και ηοα μπομπονιερα μας έδωσαν χειροποίητα στεφανάκια, τα οποία διακοσμούν την πόρτα εισόδου μας. Πήραμε και λουλουδάκια για το σπίτι και τα έβαλα στα βαζα μας .. μέχρι στο τραπέζι στο μπαλκόνι βάλαμε ... τι ωραίο που είναι το σπιτι με τα λουλουδάκια... θα πέρνω πιο συχνά, κάποτε αγοράζαμε 1 φορά την εβδομάδα τα αγαπημένα μου ηλιάνθους ... αλλά όλα αυτά κάποτε :(

σήμερα το πρόγαρμμά μας ήταν και είναι ight.. πήγαμε για κάτι δουλειές εξωτερικές, παιδική χαρά.. τα κλασσικά αυτονόητα δεν τα γράφω (στρώσιμο κρεβάτια,πλυντήριο, μαγείρεμα κλπ)

το απόγευμα παιχνίδι και ποδήλατο σε άλλη παιδική χαρά!

Ελπίζω σήμερα να είσαι σε καλύτερα κέφια κοριτσάκι!

Οσο για τα λουλούδια θα συμφωνήσω! Και γω παλιά, αγόραζα κάθε Παρασκευή απόγευμα για να τα χαιρόμαστε μέσα στο Σαβ/κο... Τώρα... :?:-?

777885dugw57gt25.gif

καλο μηνα και απο εμενα κοριτσια. εμεις χθες βγηκαμε εως το μπαλκονι! ακομη δε σαραντησα βλεπετε. αλλα και παλι δυσκολα. ο μεγαλος! γιος υποτροπιασε και εκει που λεγαμε περασε η ιωση ηταν χαλια ο καημενουλης. εγω καταφερα καθαρισα το μπανιο!!!!!! με διακοπες! μια το μεροχυτη μετα κανα δυο ωρες τη λεκανη! τι να σας λεω?! εβαλα πλυντηρια και σιδερωσα 5 φανελακια! αυτα προλαβα εν μεσο θηλασμων! χα χα.

Και πολλά έκανες για την φάση που βρίσκεσαι!

Εύγε!;)

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια που είστε εξαφανισμένες σήμερα όλες????? κάνετε κανένα πάρτυ και δεν το ξέρω????? :D :D :D

Ναι! Εγώ ειδικά, είχα πάρτυ μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτριχώσεων, μασάζ και σχεδιασμού φρυδιών!!! Που να στα λέω! Τρελό παρτάκι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Πήγαμε για την εξέταση, γυρίσαμε στις 15:00.

Ο μικρός μες στην γκρίνια (πονάει ο καημενούλης μου), κατάφερε να κοιμηθεί μια ωρίτσα το μεσημέρι. Από τις 18:00 που ξύπνησε γκρινιάζει και κλαίει. Σε λίγο θα φάει και ελπίζω να κοιμηθεί. Του έδωσα λίγο depon το μεσημέρι, θα του δώσω και το βράδυ και ελπίζω αύριο να μη θυμάται τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε, δουλειές τέλος για σήμερα. Μόνο το νεροχύτη θα μαζέψω μόλις κοιμηθεί.

Τι έχει το παιδί? Πως είναι σήμερα?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα σ ολες τις νοικοκυρουλες!!

Μπορει να γραφω αραια και που αλλα σας διαβαζω:D

Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και τις οικογενειες σας!

Ειρηνακι καλα κουραγια!!:D

Φιλια στο φιογκακι σου,τον Αντρικο!!

Εγω μαζεψα χαλια,και τωρα ειμαι στον πανικο του ξεσκαρταριζματος ντουλαπων:|:(:eek: που θα παει θα φανουν οι ντουλαπες μου ΜΟΝΟ με τ απαραιτητα καλοκαιρινα ρουχακια μας.

Τακτοποιησα της μικρης και τωρα οι δικες μας κλαψ...

φιλια και καλο βραδακι σ ολες!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!

Σιγά-σιγά, το ξέρεις! Αυτό που έχεις αναλάβει τώρα είναι μεγάλο "μανίκι"! Με την ηρεμία σου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας βάζω ένα γκατζετάκι που αγόρασα το Σάββατο και το βρήκα πολύ πρακτικό. Είναι συρταρωτό ραφάκι που εφαρμόζει στα ράφια και βοηθάει στο συμμάζεμα. Το πήρα από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στην συνταρακτική τιμή των 7-8 ευρώ και έχει μάκρος 40 εκ., ύψος 15 εκ και βάθος 25 εκ. Βοηθάει στο να χωρίσεις το ράφι στα δύο και να μην πέφτουν τα πράγματα. Θα πάρω και το μικρότερο.

p5020474.jpg

Είναι απλώς ΤΕΛΕΙΟ!

Μαράκι είναι ιδανικό για να αποκτήσεις ένα νέο ραφάκι και ουσιαστικά να 2πλασιάσεις το ντουλάπι σου!

Εύγε, τέλεια ιδέα!!!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα....σήμερα έχει σούπερ μάρκετ και μαγείρεμα!!!

χαλαρά πράγματα...έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα του φτιάξω cheesecake :P

έχω βρεί μια συνταγή πανεύκολη και το γλυκό εξαφανίζεται με το που βγαίνει χιχιιχ

Δέχεστε κούριερ με χρέωσή μου??? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:\

Υ.Γ. Να τον χαίρεσαι!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Είμαι ενθουσιασμένη, γιατι εχθές έκανα τη συνταγή για το σπιτικό κρεμοσάπουνο και...ΠΕΤΥΧΕ!! :D Το είχα αφήσει από χθες στην κατσαρόλα να πήξει και σήμερα το βρήκα έτοιμο!

Λοιπόν, για τη Λένα και για όποια άλλη κοπέλα θέλει να το δοκιμάσει, χρησιμοποίησα 1 σαπούνι (διάλεξα κορρέ με γλυκερίνη των 125γρ. 3,50 ευρώ), 1 κουτ. σούπας γλυκερίνη (1 ευρώ το μπουκαλάκι) κι έβαλα και 1 κουτ. σούπας μέλι, και τέλος 10 φλυτζάνια των 250ml νερό..Βγήκαν 2+ λίτρα κρεμοσάπουνο άριστης ποιότητας!! Απίστευτο;; :idea:

Τώρα που πήρα το κολάι θα φτιάξω και αφρόλουτρο για τον μικρό..Ρώτησα τον φαρμακοποιό και μου είπε ότι μπορώ να βάλω και σε αυτό γλυκερίνη άφοβα. Ο μικρός μου έχει από νεογέννητο ατοπικό δέρμα (εγω η ηλίθια του είχα πάρει αφρόλουτρο με άρωμα και του χάλασε το δερματάκι του) κι από τότε ούτε ξέρω πόσα εικοσάευρα έχω δώσει για να παίρνω την ειδική σειρά για την ατοπική δερματίτιδα :mad:

Βρε Μαριλενάκι... εσύ μου βγήκες χρυσοχέρα τελικά!

Οτιδήποτε φτιάχνεις να το ποστάρεις εδώ γιατί μ ενδιαφέρουν πολυ όλα αυτά και σίγουρα και πολλές άλλες!!!!

Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Ημιμόνιμο? δλδ? περιμένω λεπτομέρειες...;) (όπως καταλαβες δεν έχω ιδέα...)

Είναι ένας, σχετικά, νέος τρόπος μανικιούρ για να αποφύγουμε το gel {το οποίο ΔΕΝ συστήνω σε καμία πελάτισσα μου, καθώς καταστρέφει το νύχι}.

Είναι ειδικά προϊόντα (όχι δηλαδή απλά βερνίκια σαν αυτά που βάφουμε τα νύχια μας} και κρατούν περί τις 15 μέρες. Από 15 έως 19 περίπου.

Τα συν του ημιμόνιμου:

1) Δεν καταστρέφει το νύχι αρκεί να γίνει αφαίρεση του και μετά, να το αφήσουμε να "αναπνεύσει" για καμιά εβδομάδα.

2) Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κοπέλα για να στα αφαιρέσει {όπως το gel} γιατί αφαιρείτε με ασετόν.

3) Διαρκεί σαν το gel.

Οτι απορία έχεις μου λες.

Υ.Γ. Προσοχή στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε καθώς υπάρχουν πάρα πολλά που είναι ..... και δυστυχώς την έχω πατήσει και εγώ! :?

777885dugw57gt25.gif

Επίσης, αποφάσισα να αρχίσω στο blog μας, μία "κατηγορία" δημοσιεύσεων που θα ονομάζεται

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ

{θα έχει και την χαρακτηριστική φωτογραφία που έχω βάλει}

Και κατά διαστήματα, όποτε χρειάζεται, θα δημοσιεύω υπενθυμίσεις!

Μάκια-μάκια! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...