Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια μου, ξεκινάω με τα σημερινά:

1. Ήπιε το γάλα του ο μικρός

2. Έστρωσα κρεβάτια

3. Μαγείρεψα για εμάς

4. Μαγείρεψα για το μικρό

Ήπια ένα καφεδάκι

5. Μάζεψα το νεροχύτη

Τώρα κοιμάται και σε λίγο θα τον ξυπνήσω να φύγουμε, γιατί πρέπει να τον πάμε να κάνει μια εξέταση.

Πήγαμε για την εξέταση, γυρίσαμε στις 15:00.

Ο μικρός μες στην γκρίνια (πονάει ο καημενούλης μου), κατάφερε να κοιμηθεί μια ωρίτσα το μεσημέρι. Από τις 18:00 που ξύπνησε γκρινιάζει και κλαίει. Σε λίγο θα φάει και ελπίζω να κοιμηθεί. Του έδωσα λίγο depon το μεσημέρι, θα του δώσω και το βράδυ και ελπίζω αύριο να μη θυμάται τίποτα. Όπως καταλαβαίνετε, δουλειές τέλος για σήμερα. Μόνο το νεροχύτη θα μαζέψω μόλις κοιμηθεί.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σ ολες τις νοικοκυρουλες!!

Μπορει να γραφω αραια και που αλλα σας διαβαζω:D

Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και τις οικογενειες σας!

Ειρηνακι καλα κουραγια!!:D

Φιλια στο φιογκακι σου,τον Αντρικο!!

Εγω μαζεψα χαλια,και τωρα ειμαι στον πανικο του ξεσκαρταριζματος ντουλαπων:|:(:eek: που θα παει θα φανουν οι ντουλαπες μου ΜΟΝΟ με τ απαραιτητα καλοκαιρινα ρουχακια μας.

Τακτοποιησα της μικρης και τωρα οι δικες μας κλαψ...

φιλια και καλο βραδακι σ ολες!!

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

βρε κοριτσια εχει δικιο η mamavasia που χαθηκατε σημερα?! mamavasia ευχαριστω για τις ευχες σου. και εσυ οτι επιθυμεις. σημερα ηταν μια καλυτερη μερα! μαγειρεψα! εστω και μακαρονια! ο αντρας μου το μεσημερι επλυνε το διαδρομο και καθαρισε το μπαλκονι εγω ψιλοσιδερωσα και εβαλα και ενα πλυντηριο ακομη! τελικα το καλοκαιρακι εχει αρκετα θετικα! στεγνωνουνε ευκολα τα ρουχα, βγαινουνε τα χαλια οποτε καθαριζεις πιο ευκολα. σημαντικα θα ελεγα! ειρηνακι μου πολυ ωραια και πολυ τρυφερα τα "τυχαια" πραγματα που εγραψες στο μπλογκ. ουπς! με καλει το καθηκον! τα λεμε!

Σας βάζω ένα γκατζετάκι που αγόρασα το Σάββατο και το βρήκα πολύ πρακτικό. Είναι συρταρωτό ραφάκι που εφαρμόζει στα ράφια και βοηθάει στο συμμάζεμα. Το πήρα από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στην συνταρακτική τιμή των 7-8 ευρώ και έχει μάκρος 40 εκ., ύψος 15 εκ και βάθος 25 εκ. Βοηθάει στο να χωρίσεις το ράφι στα δύο και να μην πέφτουν τα πράγματα. Θα πάρω και το μικρότερο.

p5020474.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p5020475.jpg

Uploaded with ImageShack.us

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε πολύ καλά!!!

Ήπιε το γάλα του, έστρωσα τα κρεβάτια και τώρα θα ετοιμαστούμε να πάμε στη λαϊκη και μετά στη μαμά μου.

Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω μαγειρέψει για σήμερα (νοικοκυρά σου λέει μετά...:oops::oops::oops: )

Το βρήκα!!! Θα κάνω αυγά τηγανητά με πατάτες (επίσης τηγανητές), οπότε το πρόβλημα λύθηκε. Μπορώ να φύγω χωρίς τύψεις...:-P:razz::-P

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε πολύ καλά!!!

Ήπιε το γάλα του, έστρωσα τα κρεβάτια και τώρα θα ετοιμαστούμε να πάμε στη λαϊκη και μετά στη μαμά μου.

Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω μαγειρέψει για σήμερα (νοικοκυρά σου λέει μετά...:oops::oops::oops: )

Το βρήκα!!! Θα κάνω αυγά τηγανητά με πατάτες (επίσης τηγανητές), οπότε το πρόβλημα λύθηκε. Μπορώ να φύγω χωρίς τύψεις...:-P:razz::-P

Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι είχα απλωμένο το πάπλωμα μας από προχθές το βράδυ... Ε! Το μάζεψα κι αυτό και πήγε στη θέση του!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρα....σήμερα έχει σούπερ μάρκετ και μαγείρεμα!!!

χαλαρά πράγματα...έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα του φτιάξω cheesecake :P

έχω βρεί μια συνταγή πανεύκολη και το γλυκό εξαφανίζεται με το που βγαίνει χιχιιχ

καλημέρα....σήμερα έχει σούπερ μάρκετ και μαγείρεμα!!!

χαλαρά πράγματα...έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα του φτιάξω cheesecake :P

έχω βρεί μια συνταγή πανεύκολη και το γλυκό εξαφανίζεται με το που βγαίνει χιχιιχ

Να χαιρεσαι τον συζυγο για στειλε συνταγη...

Καλημεραααααα!!:-P

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Είμαι ενθουσιασμένη, γιατι εχθές έκανα τη συνταγή για το σπιτικό κρεμοσάπουνο και...ΠΕΤΥΧΕ!! :D Το είχα αφήσει από χθες στην κατσαρόλα να πήξει και σήμερα το βρήκα έτοιμο!

Λοιπόν, για τη Λένα και για όποια άλλη κοπέλα θέλει να το δοκιμάσει, χρησιμοποίησα 1 σαπούνι (διάλεξα κορρέ με γλυκερίνη των 125γρ. 3,50 ευρώ), 1 κουτ. σούπας γλυκερίνη (1 ευρώ το μπουκαλάκι) κι έβαλα και 1 κουτ. σούπας μέλι, και τέλος 10 φλυτζάνια των 250ml νερό..Βγήκαν 2+ λίτρα κρεμοσάπουνο άριστης ποιότητας!! Απίστευτο;; :idea:

Τώρα που πήρα το κολάι θα φτιάξω και αφρόλουτρο για τον μικρό..Ρώτησα τον φαρμακοποιό και μου είπε ότι μπορώ να βάλω και σε αυτό γλυκερίνη άφοβα. Ο μικρός μου έχει από νεογέννητο ατοπικό δέρμα (εγω η ηλίθια του είχα πάρει αφρόλουτρο με άρωμα και του χάλασε το δερματάκι του) κι από τότε ούτε ξέρω πόσα εικοσάευρα έχω δώσει για να παίρνω την ειδική σειρά για την ατοπική δερματίτιδα :mad:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Τη γλυκερίνη την πήρες από το φαρμακείο;

Στου μικρού μπορείς να ρίξεις και μερικές σταγόνες λαδάκι καλέντουλας ή βάλσαμου για την ατοπική.

Επίσης μην ξοδεύεσαι για κρέμες η κεραλοιφή κάνει θαύματα.

sbxre6a2f.png

Να χαιρεσαι τον συζυγο για στειλε συνταγη...

Καλημεραααααα!!:-P

ευχαριστώ!!!!

πανεύκολη συνταγή cheesecake

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cheese-cake.html

Εγώ δεν βάζω κορν φλάουερ ή αλεύρι ούτε βανίλια και πάλι γίνεται νόστιμο!!!!

Τη γλυκερίνη την πήρες από το φαρμακείο;

Στου μικρού μπορείς να ρίξεις και μερικές σταγόνες λαδάκι καλέντουλας ή βάλσαμου για την ατοπική.

Επίσης μην ξοδεύεσαι για κρέμες η κεραλοιφή κάνει θαύματα.

Ευχαριστώ πολυ για το tip miriki! Θα το πάρω οπωσδήποτε το λαδάκι :D Την κυραλοιφή την ξέρω, την έμαθα από το πάρεντς! Χαχα ;) Δεν την έχω φτιάξει όμως, νομίζω ήρθε και εκείνης η σειρά.. Τη γλυκερίνη την πήρα από το φαρμακείο, λες να μην είναι καλή;; :shock:

g8Sbp2.png

Κόρες μου... τα χω δει όλα! :rolleyes:

Δούλευα από το πρωί, για λίγο μπήκα σπίτι, ανέβασα 2 νύχια στο facebook (σας άρεσε το γαλλικό και το φούξια???? :confused: ) και ξαναέφυγα.

Πήγα, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο και φάγαμε... είμαι λιώμα!

Αύριο δε.... δεν υπάρχει η μέρα μου! Σκεφτείτε τελευταίο ραντεβού έχω στις 9 το βράδυ που μιλάμε για 2πλο (2 κυρίες) μανικιούρ/πεντικιούρ και η μία θα κάνει ημιμόνιμο γαλλικό! Θα τελειώσω καλές 11 την νύχτα!!! :?:-?:? Χαμός! Γι αυτό χάθηκα, συγνώμη!

Επανέρχομαι!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...