Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ως συνήθως, αποτελειώνω τα χθεσινά και μετά ξεκινάω νέα λίστα

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Τάισα το μικρό

3. Έκανα ένα καφεδάκι (το χρειαζόμουν)

4. Έκανα κιμά για εμάς (φάγαμε μακαρόνια με κιμά και τυράκι το μεσημέρι)

5. Μαγείρεψα για το παιδί

6. Τακτοποίησα (όσο μπορούσα, γιατί χρειάζομαι κι άλλα δοχεία, το ντουλάπι με τα τρόφιμα)

7. Ο μικρός έφαγε τη φρουτόκρεμα του

8. Έβαλα τη μακαρονάδα να γίνεται

Φάγαμε για μεσημέρι (λίγο νωρίς, αφού κοιμήθηκε ο μικρός) και τώρα χαλαρώνω... μέχρι να ξυπνήσει. Πάω να κάνω ένα καφεδάκι και να χαζέψω στο internet, γιατί το απόγευμα έχει συνέχεια.

9. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλύνει

Ήπια το καφεδάκι μου και παράλληλα ξύπνησε ο μικρός

Παίξαμε λίγο

10. Έφαγε το μεσημεριανό του

Ξαναπαίξαμε και κοιμήθηκε (πάλι)

11. Μάζεψα λίγο το νεροχύτη (από το μεσημεριανό του πιτσιρίκου και από τον καφέ)

12. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο

13. Έβαλα το πάπλωμα μας στο πλυντήριο να πλένεται

Ξύπνησε ο πιτσιρίκος μου και κάτσαμε μαζί με τον μπαμπά μας στο μπαλκόνι να του κάνουμε παρέα που φύτεψε άλλη μία γλάστρα (το έχει αναλάβει εκείνος το μπαλκόνι)

14. Έφαγε ο μικρός την κρέμα του

15. Έκανε μπάνιο

16. Απλωσα το πάπλωμα

17. Ήπιε το γάλα του και κοιμήθηκε

18. Ξαναμάζεψα το νεροχύτη

19. Σιδέρωσα (επιτέλους!!!). Όχι ότι τελείωσαν, αλλά κάτι έκανα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κόρες!

Πως είστε σήμερις??? :P

Εγώ τρέχω η γυναίκα γιατί σήμερα έχω πολύ δουλίτσα. Μόνο το μεσημέρι λασκάρω λιγάκι που έχω αφήσει "άνοιγμα" ώστε να προλάβω να διαβάσω το φιογκάκι μου! :rolleyes:

1) Απλωσα τα ριχτάρια που είχα βάλει την νύχτα

2) Έστρωσα κρεβάτια

3) Ψευτο-μάζεψα.

Πάνω στο face να ανεβάσω ένα πεντικιούρ και φεύγω για δουλίτσα!

Σας γλυκοφιλώ ΌΛΕΣ! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και Καλό Μήνα,

ακόμα ενημέρωση καμία για το σεμινάριο.Οι καλές εταιρείες κάνουν σεμινάρια και προωθούν αυτούς που αξίζουν αλλά εμείς έχουμε μείνει όλοι και όλοι 40 άτομα μαζί με γενικούς διευθυντές οπότε δεν τίθεται θέμα αξίζεις πάς σεμινάριο για να γίνεις καλύτερος αλλά πας σεμινάριο για να πάρει η εταιρεία την επιδότηση από το σεμινάριο.Ξέρω ότι η αγορά είναι πολύ δύσκολη και σαφώς πιο δύσκολη για μία μάνα με τρία παιδιά οπως εγώ,αλλά όπως ήδη σας έχω πεί ήδη διώχνει δηλαδή αργά ή γρήγορα θα βρεθώ χωρίς δουλειά.Φροντίζει να πέρνει άτομα για πρακτική που δεν τους πληρώνει και έτσι και κέρδος έχει και μειωμένα έξοδα, οποτε εμένα με 10 1/2 χρόνια τί να με κάνει;

Απλά τώρα έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι και εκβιάζουν,δεν τους νοιάζει που θα αφήσω τα παιδιά μου ούτε και τί θα γίνουν αυτοί για τα δικά τους έχουν από 10 νταντάδες και ξημεροβραδιάζονται στην εταιρεία οπότε τα άλλα δεν τους ενδιαφέρουν.Είμαι φορτισμένη το ξέρω αλλά η κατάσταση πλέον δεν παίζεται για αυτό ο Θεός βοηθός.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, ξεκινάω με τα σημερινά:

1. Ήπιε το γάλα του ο μικρός

2. Έστρωσα κρεβάτια

3. Μαγείρεψα για εμάς

4. Μαγείρεψα για το μικρό

Ήπια ένα καφεδάκι

5. Μάζεψα το νεροχύτη

Τώρα κοιμάται και σε λίγο θα τον ξυπνήσω να φύγουμε, γιατί πρέπει να τον πάμε να κάνει μια εξέταση.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Επανήλθα κάνω διάλλειμμα...

1. Σκούπισα με ηλεκτρική όλο το σπίτι

2. Έβγαλα καλοκαιρινά συζύγου και μάζεψα τα χειμωνιάτικα του

3. Ξεσκόνισα

4. Καθάρισα παιδικό

5. Έπλυνα και άπλωσα ριχτάρια

Τώρα θέλω να σφουγγαρίσω και συζητάω με τις κουρτίνες μου αν θα τις πλύνω σήμερα :P :p

Ευτυχώς φαγητό έχουμε!

καλημερα τσούπρες!!!!

παω για σιδερο μπας και τελειωσει η στοιβα για να ασχοληθω και με το υπόλοιπο χάος!!!!!

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Αχ δεν τελειώνει Λενάκι!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Απλά τώρα έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι και εκβιάζουν,δεν τους νοιάζει που θα αφήσω τα παιδιά μου ούτε και τί θα γίνουν αυτοί για τα δικά τους έχουν από 10 νταντάδες και ξημεροβραδιάζονται στην εταιρεία οπότε τα άλλα δεν τους ενδιαφέρουν.Είμαι φορτισμένη το ξέρω αλλά η κατάσταση πλέον δεν παίζεται για αυτό ο Θεός βοηθός.

Έτσι όπως τα λες, Νάσια μου και δικαιολογημένα είσαι έξαλη! :mad:

Σα δεν ντρέπονται! Να υποχρεώνουν μητέρα με 3 παιδιά να εργάζεται τόσες extra ώρες και Σάββατα! Αλλά που? Εχουν φιλότιμο??? :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

3. Ξεσκόνισα

4. Καθάρισα παιδικό

Τώρα θέλω να σφουγγαρίσω και συζητάω με τις κουρτίνες μου αν θα τις πλύνω σήμερα :P :p

Ευτυχώς φαγητό έχουμε!

Μια χαρά το πας σήμερα!

Υ.Γ. Οι κουρτίνες... τι λένε?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

3. Ξεσκόνισα

4. Καθάρισα παιδικό

6. Στέγνωσαν ριχτάρια και τα έστρωσα

7. Σφουγγάρισα σπίτι

8. Σφουγγάρισα βεράντες

Οι κουρτίνες είπαν άλλη μέρα...είχαν δουλειές σήμερα

Τέλος οι δουλειές.... Παρέλαβα τις πριγκίπισσες :P :p

Καλό Μήνα! να έχουμε επιτέλους :(

δεν είμαι και στα καλύτερά μου σήμερα ...

Ευχομαι να περάσατε όλες πολύ ομορφα χτες και να φτιάξατε στεφανάκια !

Εμείς το απόγευμα είχαμε βάπτικση και ηοα μπομπονιερα μας έδωσαν χειροποίητα στεφανάκια, τα οποία διακοσμούν την πόρτα εισόδου μας. Πήραμε και λουλουδάκια για το σπίτι και τα έβαλα στα βαζα μας .. μέχρι στο τραπέζι στο μπαλκόνι βάλαμε ... τι ωραίο που είναι το σπιτι με τα λουλουδάκια... θα πέρνω πιο συχνά, κάποτε αγοράζαμε 1 φορά την εβδομάδα τα αγαπημένα μου ηλιάνθους ... αλλά όλα αυτά κάποτε :(

σήμερα το πρόγαρμμά μας ήταν και είναι ight.. πήγαμε για κάτι δουλειές εξωτερικές, παιδική χαρά.. τα κλασσικά αυτονόητα δεν τα γράφω (στρώσιμο κρεβάτια,πλυντήριο, μαγείρεμα κλπ)

το απόγευμα παιχνίδι και ποδήλατο σε άλλη παιδική χαρά!

καλο μηνα και απο εμενα κοριτσια. εμεις χθες βγηκαμε εως το μπαλκονι! ακομη δε σαραντησα βλεπετε. αλλα και παλι δυσκολα. ο μεγαλος! γιος υποτροπιασε και εκει που λεγαμε περασε η ιωση ηταν χαλια ο καημενουλης. εγω καταφερα καθαρισα το μπανιο!!!!!! με διακοπες! μια το μεροχυτη μετα κανα δυο ωρες τη λεκανη! τι να σας λεω?! εβαλα πλυντηρια και σιδερωσα 5 φανελακια! αυτα προλαβα εν μεσο θηλασμων! χα χα.

patousitsa.....είσαι τυχερή που γέννησες τώρα και θα προλάβεις το καλοκαίρι.....να σου ζήσει το νινάκι σου!!!

Κορίτσια που είστε εξαφανισμένες σήμερα όλες????? κάνετε κανένα πάρτυ και δεν το ξέρω????? :D :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...