Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια ήρθε η ώρα να σας ευχηθώ ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Να περάσετε σούπερ και να σκάσετε από Υγεία....

Επίσης θα ήθελα να σας αφιερώσω και το παρακάτω τραγούδι

υ.γ. πάω να καμαρώσω το μικρό μου καλικατζαράκι στην χρ.γιορτούλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι όμως κοριτσάκι μου...

Πέρσι είχε δημοσιευτεί και σοκαρίστηκα τόσο που με πόναγε το στομάχι μου... :( . Αρχίσαμε να ψάχνουμε πως θα βοηθήσουμε ώσπου σε κάποια κοπέλα "έκοψε" να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο... εκεί μας είπαν πως δεν φιλοξενούν παιδάκια.... :(

Τι να πεις...

κοριτσια ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

Ειρήνη μου θα με σώσεις με αυτό το μήνυμα!!!Θα το εκτυπώσω και θα το κολλήσω στο ψυγείο μου μου φαίνεται χαχαχαχαχα. Μακάρι να βρω σιγά σιγά τον ρυθμό μου, σίγουρα αυτό το θεματάκι θα με βοηθήσει πάρα πολύ :D Να είσαι καλά Ειρηνάκι μου, είσαι θησαυρός!:)

Κουκλιά μου καλημέρα! Ελπίζω να μου είστε όλες καλά!

Σήμερα... τα χω παιξει... δουλεύω από τις 8 το πρωί και θα επιστρέψω σπίτι περί τις 22.00 υπολογίζω.. :( . Τα χω δει όλα.... :( . Ίσα-ίσα μόλις μπήκα στο σπίτι για ένα τεταρτάκι και μέχρι να κάνω αποστείρωση στα υλικά {για τα επόμενα ραντεβού μέχρι το βράδυ} είπα να σας γράψω 2 λογάκια....! ουφ.... Kαι πιστέψτε με: δεν είμαι άνθρωπος που λέω συχνά "ουφ" αλλά μας έχει πάει.... ολίγον τι... πως θα το θέσω κομψά??? "αίμα" που λένε! Χθες, μας χάλασε το αμαξάκι μου και ο λογαριασμός... 300?.... και σήμερα έκαναν περί τα 300? μείωση μισθού στον άντρα μου.... μαγεία και χαρά ένα πραγμα... :(

Julie, not to worry my love! Δεν ξέρω πότε θα στο ετοιμάσω, γιατί δεν θέλω να "πνίγομαι" αλλά να είμαι ήρεμη, αλλά θα στο ετοιμάσω! ;)

Σε γλυκοφιλώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη τον άδειασα το πάγκο της κουζίνας, πόσο πιο ανάλφρος είναι.

Εγω κορίτσια χρησιμοποιώ και πανωσεντονο.Εχω 5 σετ σεντόνια τα οποία τα χρησιμοποιώ με την ίδια σειρά. Δηλ. δεν ανοίγω το συρτάρι και βάζω όποιο μου ρθει όποιο έχει τη σειρά του. Πως μου κόλλησε αυτό δεν κατάλαβα.

Και γω βάζω και το πάπλωμα και την ισπανική στο πλυντηριο. Δεν μπορώ το πλύσιμο στο χερι σε κουβέρτες παπλώματα. Φοβάμαι για το κάδο βέβαι μην πέσει αλλά τι να κάνω.

Ξυδι στα χαλιά το έχω ακούσει δεν έχω αξιωθεί να το κάνω ακόμα. Πρέπει κάποια στιγμή.

Αχ αστέρι μου ΜΠΡΑΒΟ.... ο πάγκος είναι ανάλαφρος... εσύ πως νιώθεις που τον βλέπεις έτσι λιτό και μη-μπουκωμένο? ;)

Α, και γω πάντα! Χωρίς πανοσέντονο κρυώνω... δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω πως δεν ζεσταίνομαι! Ασε που θέλω να νιώθω την μυρουδιά του μαλακτικού πάνω στο σεντόνι μου που αλλάζω κάθε Παρασκευή... :)

Πάπλωμα βάζω μόνο του μικρού και αυτό το ένα από τα 2 που είναι ελαφρώς μικρότερο. Φοβάμαι για τον κάδο και ούτως ή άλλως το πάπλωμα μου δεν χωράει καν... :(

777885dugw57gt25.gif

Koritsia egw exw paplwma pou den xwraei sto plintirio, alla to skeftomai k gia katharistirio - exw akousei oti tous kanoun stegno katharisma

(ta psekazoun diladi me kapoio pharmako kai den ta plusiazei skoros gia 2-3 xronia) anarwtiemai auto den einai anthigieino k gia mas??

Na to plinw pali sti baniera mou fainetai poly kourastiko..

Eseis ti lete? :confused:

Sygnwmi gia ta greeklish - exei kanei kati allages o andras mou sto pc k den gyrizei sta ellhnika.:-(

Δεν ξέρω βρε Γιάννα μου αλλά εγώ όσες φορές και αν έδωσα το πάπλωμα μου σε καθαριστήρια (δοκίμαζα διάφορα για να δω μήπως ήταν η ιδέα μου) δεν έμεινα ποτέ μα ποτέ ευχαριστημένη. Δεν ξέρω γιατί... δεν είχε κάτι που να μπορώ να πω αλλά δεν έμοιαζε καθαρό... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... :( Και αυτός είναι και ο λόγος που φέτος αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις πανέμορφες ισπανικές κουβερτούλες μου, που τις πλένω στο πλυντήριο μου με τα μαλακτικά και.... μοσχομυρίζουν!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γκρρρ... δε σας προλαβαίνω λέμε!!! Είναι κι η μικρή μου στα φόρτε της αυτές τις μέρες. Έχω αρχίσει και τις εκκαθαρίσεις σε συρτάρια :P κι έμεινα πολύ πίσω. Ελπίζω αυτές τις μέρες να κάνω ένα καλό catching up στη θεωρία (να σας διαβάσω) για να πάρω δυνάμεις και ιδέες να συνεχίσω μετά τις γιορτές τα του σπιτιού. Αυτές τις μέρες προσωπικό easy living ;)!

Για τα του πλυντηρίου να πω ότι είμαι της σχόλης DALIA: όλα μπαίνουν (ή πιο σωστά, τα βάζω :tongue:), χωρίς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια "απώλεια". Βέβαια, μην εμπιστεύστε τη γνώμη ενός ανθρώπου που αμέσως μετά ρωτάει: Υπάρχει περίπτωση το πλυντήριό μου να μην έχει κουμπί για στροφές; (Δεν είναι αντίκα!)

Σιγά-σιγά... μην αγχώνεσαι. Μόλις βρίσκεις χρόνο διάβαζε λίγο-λίγο... ;)

Προσωπικό easy-living.... το καλύτερο. Σήμερα το βράδυ αργά, αύριο το αργότερο θα σας γράψω λίγα λογάκια για να κανακέψουμε και τα... κουφάρια μας!!! :lol:

Easy living everywhere... ;)

Y.Γ. Γιατρέ μου.... ΟΧΙ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κουμπί για στροφές!!!! xaxaxaxaxaxaxa Δεν βγάζεις μια φωτο να το δουμε μηπως βοηθησουμε??? :D

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου το ποσο χαρηκα που σε ξαναβρηκα δε λεγεται.Ευτυχως για 15 μερες εχουμε διακοπες οποτε ευελπιστω να ξεκουραστω αλλα πανω απο ολα να οργανωσω το ταλαιπωρο σπιτακι μου.:P:p

http://christinad-christinascorner.blogspot.com/

δείτε τη νέα μου τσαντούλα για τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ,για να μεταφέρω τα άπλυτα στα πλυντήρια...και για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.

ακόμα και για την βόλτα μου είναι ωραία,να την έχω στη πλάτη!!

αυτό είναι το blog μου,μπορείτε να πάρετε ιδέες για διάφορα θέματα!!

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ειδα πρωτη φορα το θεματακι...Easy lining και εχω μεινει speechless. Ειρινακι μπραβο σου!!!!!!!!!!!!

Eιστε ολες σας φοβερες!!!!!!!!!!! ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΙ Η ΜΑΜΜΑ ΜΟΥ......αλλα το λαδακι και τα ξυδολεμονα τα εχει κατω απο το νεροχυτη......χαχαχα

Εκανα κιολας καθαρισμα με το μαλακτικο...και το σπιτι μοσχομυριζει λεμε!!!!!!!!!!!!!Λογω της μικρης δεν χρησιμοποιω πλεον αρωματικα χωρου..... ;).

Θα σας παρακολουθω ανελλιπως!!!!!!!!!!

Την καλησπερα μου και παλι....

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Ειρηνακι μου το ποσο χαρηκα που σε ξαναβρηκα δε λεγεται.Ευτυχως για 15 μερες εχουμε διακοπες οποτε ευελπιστω να ξεκουραστω αλλα πανω απο ολα να οργανωσω το ταλαιπωρο σπιτακι μου.:P:p

Ωπ!!!! Κοριτσάκι μου, τι κάνεις???!!!!

Καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκα! ;)

Κοίτα να ξεκουραστείς πρώτα απ' όλα και να ευχαριστηθείς τους αγαπημένους σου!

Το σπίτι και η οργάνωση του εκεί θα είναι... δεν θα φύγει! ;)

Άντε και σε περιμένω να τα λέμε εδώ!

Mάκια-μάκια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

http://christinad-christinascorner.blogspot.com/

δείτε τη νέα μου τσαντούλα για τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ,για να μεταφέρω τα άπλυτα στα πλυντήρια...και για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.

ακόμα και για την βόλτα μου είναι ωραία,να την έχω στη πλάτη!!

αυτό είναι το blog μου,μπορείτε να πάρετε ιδέες για διάφορα θέματα!!

Καλώς την!

Υπέροχη τσαντούλα! Μ' αρέσει πολυ!

Καλές επιτυχίες στο blog σου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ειδα πρωτη φορα το θεματακι...Easy lining και εχω μεινει speechless. Ειρινακι μπραβο σου!!!!!!!!!!!!

Eιστε ολες σας φοβερες!!!!!!!!!!! ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΙ Η ΜΑΜΜΑ ΜΟΥ......αλλα το λαδακι και τα ξυδολεμονα τα εχει κατω απο το νεροχυτη......χαχαχα

Εκανα κιολας καθαρισμα με το μαλακτικο...και το σπιτι μοσχομυριζει λεμε!!!!!!!!!!!!!Λογω της μικρης δεν χρησιμοποιω πλεον αρωματικα χωρου..... ;).

Θα σας παρακολουθω ανελλιπως!!!!!!!!!!

Την καλησπερα μου και παλι....

Vivian, καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!!!

Αλήθεια? Σου αρέσει το θεματάκι μας???? Να σαι καλά κοριτσάκι μου! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Θα πούμε πολλά ακόμα... έχουμε χιλιάδες θέματα. Απλώς προσπαθώ να μην σας φορτώνων καθημερινά με tips και θέματα επειδή βλέπω πως υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε και οι αρκετές φίλες μένουν πίσω στις συζητήσεις και δεν θέλω να τις κουράζω!

Σε γλυκο-φιλώ!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

ευχαριστώ ειρηνάκι!!

λέτε για ξαλάφρωμα...και θυμήθηκα το δικό μου...

λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό,όπως θα βλέπετε ήρθαμε Σουηδία από 12 δεκ!! αρχές δεκέμβρη κάναμε το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα που υπάρχει!! πέταξα και τι δεν πέταξα!!! πακέταρα τα πιο σημαντικά για να έρθουν πάνω και τα υπόλοιπα πέταμα και χάρισμα!!

οπότε σιγά σιγά τώρα θα ανανεώσουμε το σπίτι μας!!!δλδ πολλά πράγματα θα τα ξαναγοράζω από την αρχή!!

πάντως απίστευτο πόση σαβούρα κρατάμε...

Καλησπερα και απο μενα!

Διαβασα οοοολο το τοπικ και θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες.

Χρειαζομαι επειγοντως μια παρακινηση για να ξεκινησω παλι να οργανωνω το σπιτι γιατι τελευταια το εχω παραμελησει λιγο και αρχιζει να εξαπλωνεται η ακαταστασια.

Λοιπον, ρημαδοσυρταρι δεν εχω, ΑΛΛΑ εχω ρημαδοβιβλιοθηκη! Ειναι στο γραφειο-σιδερωτηριο και μου αναβουν τα λαμπακια μολις την βλεπω... Ξερω-ξερω πρεπει να ξεσκαρταρω. Και τι δεν εχει επανω! Ελπιζω να το παρω συντομα αποφαση, γιατι μερικες φορες νομιζω οτι θα βγαλει χερια και θα αρχισει να μου πετα ο,τι εχει επανω της.

Ειρηνη, καλωσορισες και απο εδω.

ευχαριστώ ειρηνάκι!!

λέτε για ξαλάφρωμα...και θυμήθηκα το δικό μου...

λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό,όπως θα βλέπετε ήρθαμε Σουηδία από 12 δεκ!! αρχές δεκέμβρη κάναμε το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα που υπάρχει!! πέταξα και τι δεν πέταξα!!! πακέταρα τα πιο σημαντικά για να έρθουν πάνω και τα υπόλοιπα πέταμα και χάρισμα!!

οπότε σιγά σιγά τώρα θα ανανεώσουμε το σπίτι μας!!!δλδ πολλά πράγματα θα τα ξαναγοράζω από την αρχή!!

Κοριτσάκι μου!!!

Καλώς ήρθες!!

Πω-πω... τι γιγάντια αλλαγη! Σουηδία ε? Παρά το ότι σίγουρα θα σας λείψουν πολλά-πολλά πράγματα τουλάχιστον εκεί θα έχετε κράτος και θα το αντισταθμίζει κάπως.

Άσχετο: πόσες και πόσες φορές δεν έχω σκεφτεί πως η Ελλάδα μας θα έπρεπε να οργανωθεί από μια καλή νοικοκυρά! Πως μια καλή νοικοκυρά φροντίζει να τα βγάζει πέρα με τα χρήματα που διαθέτει, οργανώνει όσα πρέπει να γίνουν στην οικογένεια, καθαρίζει και φροντίζει τα μέλη και τα μέρη της....έτσι ακριβώς χρειαζεται μια νοικοκυρα να νοικοκυρέψει τη χώρα μας... :(

Και φαντάζομαι το τι θα έγινε με το ξεσκαρτάρισμα σου! Πω-πω... δεν με φώναζες να... βλέπω!!! :lol: xaxaxaxa Θα ήταν σαν ένα ταξίδι στη Disneyland!!! :lol: :lol:

Αυτό.... το προσυπογράφω!!!! Πες τα! Και επειδή αυτό είναι ένα από τα λίγα νοήματα της ζωής που έχω καταλάβει (το να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά για μας...) προσπαθώ να το μεταφέρω και στους άλλους...

Εχω μια φίλη, που τα ντουλάπια της είναι... ΓΕΜΑΤΑ! Όταν λέω γεμάτα, εννοώ γεμάτα! Ολα τα ντουλάπια... της κουζίνας, του μπάνιου, οι ντουλάπες, τα συρτάρια.... πολλές φορές μιλάμε και μου λέει "δεν ξέρω τι έχω μέσα στα ντουλάπια μου" και... τρελαίνομαι! Eιλικρινά, δεν ξέρω πως ζει εκεί μέσα... την αγχώνει... κι όμως! Δεν ξεμπερδεύει... Μα είναι ο χώρος μας!!! Είναι το καταφύγιό μας! Το σπίτι μας πρέπει να είναι το καταφύγιό μας! Και τα καταφύγια δεν μας προκαλούν πανικό! Δεν μας κάνουν να πνιγόμαστε... δεν μας προκαλούν εκνευρισμό... Αυτό που πρέπει να μας προκαλούν είναι ΓΑΛΗΝΗ... ΗΡΕΜΙΑ... Το σπίτι μας.... το καταφύγιο μας.... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...