Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά θα ζητήσω να με εξαιρέσουν και ο Θεός βοηθός προτιμώ να είμαι με την οικογένεια μου παρά να τους χαρίσω το καλοκαίρι μου και μετά να με διώξουν γιατί απολύσεις κάνουν ήδη.Επιπλέον προτιμώ να με διώξουν τώρα να προλάβω να πάρω την αποζημιώση γιατί από Ιούνη γιοκ.

Νάσια, δεν θέλω να σου πω τι θα κάνεις... αλλά ως κακιά πεθερά θα πω το εξής...

συνήθως οι εταιρίες όταν προωθούν τέτοια προγράμματα είναι σε άτομα που θέλουν να προωθήσουν... μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτείς;

Eπίσης, θέλω να σκεφτείς καλά την επόμενη μέρα... τι σημαίνει να σε διώξουν σε μία οικονομία που παραπαίει... πόσο εύκολο θα είναι να βρεις δουλειά... και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην οικογένειά σου...

Δεν ξέρω ούτε εσένα.... ούτε την εταιρία σου... αλλά ξέρω ότι αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ...

Να πω επίσης, ότι ήμουν 18 μήνες άνεργη με 2 παιδιά οπότε έχω δει και την άλλη πλευρά...

και στα λέω απλά για να τα σκεφτείς...

φιλάκια πολλά και καλή Πρωτομαγιά σε όλες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα λατρεμένες μου!

Τι κανετε?

Καλό μήνα! Καλή πρωτομαγιά!!!

Μόλις μαζωχτήκαμε!

Σήμερα, για κάποιο περίεργο λόγο, ξυπνήσαμε νωρίς! Και όπως θα έχετε καταλάβει, εγώ είμαι άνθρωπος της μέρας! Μου αρέσει τόσο πολυ να την εκμεταλλεύομαι! ;)

Ντυθήκαμε λοιπόν με άνετα ρουχαλάκια και βγάλαμε τα ποδαράκια έξω (έκαναν επίσημη πρώτη χθες και ευτυχώς γιατί ήδη ζεσταινόντουσαν! :tongue: ) και πήγαμε τις βόλτες μας. Πήραμε καφεδάκι στο χέρι, περπατήσαμε, ο φιόγκος έπαιξε... μια χαρά!

Επιστρέψαμε τώρα και ξεκίνησα να κάνω δουλίτσες. Εχω πολύ όρεξη και επειδή αυτή την εβδομάδα δουλεύω όλες τις μέρες, δεν θα έχω άλλη τέτοια ευκαιρία να κάνω λίγο το σπιτάκι μου.

1) Ψευτο-τακτοποίησα το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη και η σακουλίτσα με τις πατατούλες έφυγαν δια παντώς από εκεί! ;) {είδατε, τακτοποιούμε και γω μαζί σας!!!}

2) Έφτιαξα πατατοσαλάτα να φάμε μαζί με το φαγάκι μας.

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο.

Πάω να βάλω ηλεκτρική... τα λέμε σε λίγο κοριτσάκια μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνάκι σχολίασα στο μπλόγκ...ενημέρωσε με αν έχει έρθει...εκεί με τα 7 πράγματα

Ναι παιδί μου! {ευχαριστώ!}

Μ' αρέσει που ενώ έχεις τα password και το ΟΚ από μένα να μπαίνεις όποτε σου κάνει κέφι... δεν μπαίνεις!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

είδες βρε λενάκι τι βρίσκεις στο νετ;; και πόσα ακόμα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας και να γλυτώσουμε χρήματα που δεν "φαίνονται"! Π.χ. με τον ίδιο τρόπο σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φτιάξω αφρόλουτρο με ένα σαπούνι προδέρμ για το μπάνιο του μικρού, απλά ίσως να μην βάλω τη γλυκερίνη..θα το ψάξω να δω αν γίνεται! ;)

Επίσης, ακόμη ένα project που μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω είναι σπιτικό μούσλι και σπιτικά bars! Ο άντρας μου καταναλώνει ανά τρεις ημέρες ένα κουτί δημητριακά και ένα κουτί bar! ασύμφορος πολύ μου βγήκε...:P

Χρυσοχέρα μου εσύ με τις υπέροχες ιδέες!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν επειδή προώθηκα με τα μανό και τα νύχια βρήκα και άλλα βιντεάκια που δείχνουν διαφορετικά σχέδια για τα νύχια...

για δείτε κυρίες μου

Υπάρχουν εκατοντάδες!

Οπου χρειαστείτε βοήθεια, είμαι εδώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ξεκινάω τα σημερινά:

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Τάισα το μικρό

3. Έκανα ένα καφεδάκι (το χρειαζόμουν)

4. Έκανα κιμά για εμάς (φάγαμε μακαρόνια με κιμά και τυράκι το μεσημέρι)

5. Μαγείρεψα για το παιδί

6. Τακτοποίησα (όσο μπορούσα, γιατί χρειάζομαι κι άλλα δοχεία, το ντουλάπι με τα τρόφιμα)

7. Ο μικρός έφαγε τη φρουτόκρεμα του

8. Έβαλα τη μακαρονάδα να γίνεται

Φάγαμε για μεσημέρι (λίγο νωρίς, αφού κοιμήθηκε ο μικρός) και τώρα χαλαρώνω... μέχρι να ξυπνήσει. Πάω να κάνω ένα καφεδάκι και να χαζέψω στο internet, γιατί το απόγευμα έχει συνέχεια.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ναι παιδί μου! {ευχαριστώ!}

Μ' αρέσει που ενώ έχεις τα password και το ΟΚ από μένα να μπαίνεις όποτε σου κάνει κέφι... δεν μπαίνεις!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

xaxaxxaxaxaxxa....προχτές πήγα να μπω να διορθώσω κάτι και δεν το θυμόμουν τον κωδικό το πιστεύεις?????? έψαχνα να το βρω....στο είχα πει εγώ ότι τα ξεχνάω εύκολα!!!

Καλό μήνα και καλή πρωτομαγιάαααααα

Σήμερα είμασταν όλοι στο σπίτι, ξυπνήσαμε φάγαμε οικογενειακώς πρωινό και ντυθήκαμε και πήγαμε για καφέ σε μια ωραία καφετέρια με παιδική χαρά.....τα παιδιά ξεσάλωσαν, έγιναν μπέζ απο το χώμα και εμείς απολαύσαμε καφεδάκι....γυρίσαμε μεσημέρι, τις έβαλα για μπάνιο, αλλά επειδή είχα να φτιάξω μπριζόλες με πατάτες τηγανιτές (καμία φορά κάνουμε παρασπονδία στο φαι) τις άφησα μέσα να παίζουν....υπό την επίβλεψη του μπαμπά τους, ξεσάλωσαν στο νερό....μετά φάγαμε, και άπλωσα το τρίτο πλυντήριο καλοκαιρινά ρούχα.....τώρα κοιμούνται όλοι και πάω για τέταρτο άπλωμα....φιλάκια

Διαφημίσεις

1) Ψευτο-τακτοποίησα το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη και η σακουλίτσα με τις πατατούλες έφυγαν δια παντώς από εκεί! ;) {είδατε, τακτοποιούμε και γω μαζί σας!!!}

2) Έφτιαξα πατατοσαλάτα να φάμε μαζί με το φαγάκι μας.

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο.

Αχ κοριτσάκια μου...

Μόλις ξύπνησα το κτήνος!!! :cool: Τι τέλειο μεσημεριανό σουρούπι ήταν αυτό????!!! :tongue::tongue:

Λοιπόν:

4) Μαγείρεψα, φάγαμε,

5) Έπλυνα τα πιατικά

6) Έβαλα ηλεκτρική σε όλο το σπίτι και όπως είπαμε...

... κοιμηθήκαμε!! :tongue::tongue::tongue:

Θελω και να σιδερώσω αργότερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, με την ευκαιρία που το καλαμαράκι άνοιξε το θέμα περί μακιγιάζ, θα σας βάλω και γω τα δικά μου, που εννοείται είναι στην γενικότερη έννοια του αφαιρετισμού που λατρεύω!!! :tongue:

Έτσι, όπως σας έχω ήδη πει:

1) Πάνω στο πλυντήριο μου έχω 2 ψαθάκια από το jumbo.

P5010164.jpg

1.α Στο μεγαλύτερο έχω τα είδη μακιγιάζ μου

P5010167.jpg

1.β Στο μικρότερο έχω τα κοκκαλάκια μου

P5010170.jpg

2. Έχω ένα τσαντάκι, στο οποίο μέσα βάζω τα μολύβια και τα κραγιόν μου. Και αυτό το κρατώ στο μπάνιο για να το έχω εύχρηστο όταν βάφομαι εκτός από την καλοκαιρινή περίοδο {από σήμερα} που το βάζω στο ψυγείο για να μην λιώνουν οι μύτες των μολυβιών και τα κραγιονάκια μου! :P

P5010171.jpg

Υ.Γ. 1 Μην ξεχάσετε να βάλετε και εσείς τα μολύβια/κραγιόν σας μέσα στο ψυγείο σύντομα!

Υ.Γ. 2 Όχι, δεν χρειάζομαι περισσότερο μακιγιάζ!

Μέσα εκεί έχω:

1) Το πινέλο μου

2) Μάσκαρα

3) Ρουζ

4) Πούδρα

5) 6 σκιές {σχεδόν όλα τα χρώματα που μου αρέσουν και χρησιμοποιώ}

6) Καθρεφτάκι για τα φρυδάκια μου

7) 2 υγρά liposan

8 ) Τα πινέλα για τις σκιές μου

9) Ένα φλατ σετάκια της Loreal που μου είχαν κάνει δώρο και περιλαμβάνει 3 σκιές, 1 κραγιόν και 1 ρουζ

10) Δώρο φακελάκια υγρού make up.

777885dugw57gt25.gif

1
. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Τάισα το μικρό

3. Έκανα ένα καφεδάκι (το χρειαζόμουν)

4. Έκανα κιμά για εμάς (φάγαμε μακαρόνια με κιμά και τυράκι το μεσημέρι)

5. Μαγείρεψα για το παιδί

6. Τακτοποίησα (όσο μπορούσα, γιατί χρειάζομαι κι άλλα δοχεία, το ντουλάπι με τα τρόφιμα)

7. Ο μικρός έφαγε τη φρουτόκρεμα του

8. Έβαλα τη μακαρονάδα να γίνεται

Φάγαμε για μεσημέρι (λίγο νωρίς, αφού κοιμήθηκε ο μικρός) και τώρα χαλαρώνω... μέχρι να ξυπνήσει. Πάω να κάνω ένα καφεδάκι και να χαζέψω στο internet, γιατί το απόγευμα έχει συνέχεια.

9. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλύνει

Ήπια το καφεδάκι μου και παράλληλα ξύπνησε ο μικρός

Παίξαμε λίγο

10. Έφαγε το μεσημεριανό του

Ξαναπαίξαμε και κοιμήθηκε (πάλι)

11. Μάζεψα λίγο το νεροχύτη (από το μεσημεριανό του πιτσιρίκου και από τον καφέ)

12. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο

JAf3p3.png

qtEXp3.png

είδες βρε λενάκι τι βρίσκεις στο νετ;; και πόσα ακόμα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας και να γλυτώσουμε χρήματα που δεν "φαίνονται"! Π.χ. με τον ίδιο τρόπο σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φτιάξω αφρόλουτρο με ένα σαπούνι προδέρμ για το μπάνιο του μικρού, απλά ίσως να μην βάλω τη γλυκερίνη..θα το ψάξω να δω αν γίνεται! ;)

Επίσης, ακόμη ένα project που μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω είναι σπιτικό μούσλι και σπιτικά bars! Ο άντρας μου καταναλώνει ανά τρεις ημέρες ένα κουτί δημητριακά και ένα κουτί bar! ασύμφορος πολύ μου βγήκε...:P

φυσικα και να το δοκιμασουμε και αυτό οσο για τη γλυκερίνη μην τη φοβάσαι είναι ενυδατικο συστατικο κραταει 7 φορές το βάρος της σε νερό!!!! άρα αφηνει το δέρμα τρελα!!!!! και δεν το ξηραίνει το σαπούνι!

μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φυτικη γλυκερίνη που τρώγεται!!;)

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα . Δεν προλαβαίνω να μπω και να σας διαβάσω ... Έτσι το blog είναι η σωτήρια λύση . Το στερητικό το έχω πάθει που δε σας διαβάζω και ναι το ομολογώ έχω ένα σπίτι άνω κάτω !!!!!

Ειρηνάκι μου είχα διαβάσει μια μέρα που είχα μπει ότι ρώτησες τον αδερφούλη σου για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και σου είπε ότι δεν επηρεάζονται τα τρόφιμα .... Ευχαριστώ πολύ το είχα ένα βάρος , αν και το αλεύρι το εξαφάνισα από εκεί αλλά τα λάδια είναι αδύνατον να τα βάλω αλλού .

Πολλά φιλιά σε όλες σας και να περνάτε καλά!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...