Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαχαχα miamama καλόγεροι απ' το Βατικανό ήταν;; Δεν θα με εξέπλητε καθόλου πάντως αν τα αγόραζαν :P

:D:D είχα μείνει κι εγώ κάγκελο...πολύ γέλιο!!!

Με έστειλες αδιάβαστη.....τρελάθηκα....θα το κάνω σίγουρα.!!!!!

Απορία....στεγνώνει μετά κανονικά το νύχι σαν να το βάφαμε???? μένει το σχέδιο στο νύχι ή λόγω νερού είναι ευαίσθητο??

Τέλειο το μπλόγκ σου!

δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ:D,αλλά φαντάζομαι πως ναι. μετά βάζεις και διάφανο βερνίκι από πάνω να το σταθεροποιήσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορες μου....

Ψώφια... :?:-?. Θα σας γράψω αργότερα τη σημερινή μου μέρα... πολύ κούραση!

Μόλις όμως, έκανα ένα ποστάρισμα στο blog μας για τα τάπερ!

Σας γλυκοφιλώ ΌΛΕΣ

... και θα επανέλθω! :P

777885dugw57gt25.gif

Να λοιπόν τι θα κάνω εκείνες τις κιμωλίες που έχω και δεν πέταξα κι ας μην είχα τι να τις κάνω.... Ορίστε εγώ φταίω τώρα που δε θέλω να πετάω (πού τις έβαλα πείτε μου όμως :tongue: )

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά θα ζητήσω να με εξαιρέσουν και ο Θεός βοηθός προτιμώ να είμαι με την οικογένεια μου παρά να τους χαρίσω το καλοκαίρι μου και μετά να με διώξουν γιατί απολύσεις κάνουν ήδη.Επιπλέον προτιμώ να με διώξουν τώρα να προλάβω να πάρω την αποζημιώση γιατί από Ιούνη γιοκ.

Νάσια μου,

Εχεις απόλυτο δίκιο να το σκέφτεσαι έτσι!

Ελεος ρε γμτ!!!! Μας πατάνε στον λαιμό!!! :?:?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια, καλησπερα Ειρηνακι!!!!!

Εχω παρα μα παρα πολυ καιρο αν μπω και βλεπω νεα κοριτσακια..νεες νοικοκυρουλες ακι χαιρομαι!!!!!!!!!!!! Sorry που τοσο καιρο δεν εμπαινα αλλα δεν ειχα καμια διαθεση να ασχοληθω με το σπιτι..επρεπε να μετακομισω...και τα ειχα αφησει ολα...οποτε δεν μπορουσα να διαβαζω για τακτοποιηση ακι παλι sorry...νεακια απο το Ειρηνακι εβλεπα στο FB...χιχιχι...Πλεον λοιπον μετακομισα...αργησα αλλα το βρηκα...ενα υπεροχο σπιτακι...και εχω σχεδον τακτοποιηθει...μας εχει βολεψει πολυ, οποτε αλλαξε και η διαθεση μου και τσουπ σας ηρθα...ελπιζω να μην με αποβαλλεις δασκαλα.... Ειρηνακι καλη αρχη στο Blog σου τα εγραψα και εκει....το εκανες πραγματικοτητα τελικα...μπραβο, εχω να πω τα καλυτερα...πολυ ωραιο στησιμο ακι μπραβο και για το πρωτο βραβειο...Αυτα για σημερα πλεον θα τριγυριζω εδω γυρο....Καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!

Μου έλειψες πολύ! Κάποια στιγμή, κοίταγα στις αρχές τα γραφόμενα μας στο θέμα και έβλεπα και σένα. Αναρωτήθηκα λοιπόν που να είσαι!

Χαίρομαι που μετακόμισες και που σου αρέσει το σπιτάκι σου! Καλά κουράγια για τη συνέχεια κοριτσάκι μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Τα έχεις φυλάξει με τα κουτιά τους?Σιγουρα χωρίς αυτά πιάνουν πολύ λιγότερο χωρο αλλα στα κουτιά είναι πιο τακτοποιημένα.:rolleyes:

Χωρίς Χρυσάκι μου! Αλλιώς θα ήθελα 3 βαλίτσες ήδη! :?

Κοίτα με τι σκεπτικό τα μαζεύω:

Σαν μωρό, δεν τα πάταγε καθόλου. Οπότε ήταν όλα ολοκαίνουργια. Κράτησα τα περισσότερα, τουλάχιστον αυτά που μου άρεσαν.

Σαν παιδάκι 3-5, δεν χάλαγαν τα παπουτσάκια του. Τα φορούσε πολύ λίγο γιατί άλλαζε συνεχώς νούμερα οπότε πάλι τα κρατούσα γιατί δεν ήταν χαλασμένα.

Τώρα όμως (από πέρσι δηλαδή στο νήπιο) που πηγαίνει ώρες σχολείο, τρέχει, παίζει κλπ., τα παπούτσια του έχουν μεγαλύτερη φθορά. Οπότε δεν τα κρατώ. Μόλις αλλάξει νούμερο ή η εποχή τους, αν δεν είναι χάλια, τα πηγαίνω στην εκκλησία.

Φιλάκια Χρύσα μου!

777885dugw57gt25.gif

λυστε μου μια απορια:πως γινεται μονιμως να καθαριζω και παλι να ειμαστε χαλια μου λετε???μεχει πιασει απογοητευση, καθε μερα σκουπα σχεδον και παλι χαλια. χθες επεσαν και 2 φορες γυαλια πανω στο χαλι της κουζινας, οποτε 3 φορες σκουπαα!!!αγανακτισηηηη!!!

Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής! Το φελεκι μου!!! :?:?

777885dugw57gt25.gif

Ευτυχώς έχω τους φύλακες άγγελους μου και σ' αυτήν την περίπτωση η Νάσια μας, με ενημέρωσε τι πρέπει να κάνω με το βραβείο για το blog μας!!! ;););)

Δημοσιεύτηκε το βραβειάκι μας και φυσικά έγραψα και 7 τυχαία πράγματα για μένα!

Υ.Γ. Οπως γράφω και στο blog, ελπίζω να συνεχίσετε να με κάνετε παρέα και αφού τα διαβάσετε!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Πώς να φτιάξετε σπιτικό κρεμοσάπουνο για τα χέρια!

(είναι μεσημέρι, οι άντρες μου κοιμούνται κι εγώ χαζεύω στο pinterest..φαίνεται;;; :tongue: )

Τρίβουμε ένα σαπούνι στον τρίφτη και το βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαζί με ένα κουτάλι της σούπας γλυκερίνη (από το φαρμακείο, πάμφθηνη) και 10 φλυτζάνια νερό. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το σαπούνι, 1-2 λεπτά χρειάζεται. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, και έτοιμο το κρεμοσάπουνο! :D Αν μας βγει κάπως νερουλό, προσθέτουμε κι άλλο σαπούνι και γλυκερίνη ή επίσης μπορούμε να το περάσουμε απ' το μπλέντερ και σίγουρα θα σφίξει..Αυτά!

Θα το κάνω μεθαύριο που θα είναι ανοιχτά τα φαρμακεία γιατί θέλω να το δοκιμάσω με ένα αγαπημένο μου σαπούνι απ' τον κορρέ :D

τι ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!

θα την κανω σύντομα!!!

Διαφημίσεις

τι ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!

θα την κανω σύντομα!!!

είδες βρε λενάκι τι βρίσκεις στο νετ;; και πόσα ακόμα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας και να γλυτώσουμε χρήματα που δεν "φαίνονται"! Π.χ. με τον ίδιο τρόπο σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φτιάξω αφρόλουτρο με ένα σαπούνι προδέρμ για το μπάνιο του μικρού, απλά ίσως να μην βάλω τη γλυκερίνη..θα το ψάξω να δω αν γίνεται! ;)

Επίσης, ακόμη ένα project που μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω είναι σπιτικό μούσλι και σπιτικά bars! Ο άντρας μου καταναλώνει ανά τρεις ημέρες ένα κουτί δημητριακά και ένα κουτί bar! ασύμφορος πολύ μου βγήκε...:P

g8Sbp2.png

Καλημέρα!

Καλό μήνα να έχουμε!!!

Συνεχίζω τη χθεσινή λίστα και μετά θα ξεκινήσω τη σημερινή

1. Τάισα το μικρό
  2. Έστρωσα τα κρεβάτια
  3. Μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει (ουφ... τέλος τα πλυντήρια, να δω πότε θα σιδερώσω)
  4. Μάζεψα το νεροχύτη (όχι όλο, γιατί ο μικρός γκρίνιαζε και ήθελε παρέα)
  5. Παίξαμε για λίγο και κοιμήθηκε (ευτυχώς, ευκαιρία για δουλειές)
  6. Μάζεψα τον υπόλοιπο νεροχύτη
  7. Μαγείρεψα για το παιδί (για εμάς, ευτυχώς, δε χρειάζεται, έχει μείνει από εχθές)

Ξύπνησε... Διακοπή εργασιών για ευνόητους λόγους.

9.Τάισα τον πιτσιρίκο μου

10.Δίπλωσα τις κάλτσες να μην τις βλέπω (μειώθηκε ο όγκος των ασιδέρωτων)

11.Έβρασα ένα λάχανο που είχε ξεμείνει, για να το κάνω κάποια στιγμή λαχανόρυζο

Φάγαμε για μεσημέρι

Έφαγε και ο μικρός το μεσημεριανό του

12.Μάζεψα το τραπέζι

13.Μάζεψα το νεροχύτη

Κοίμησα το μικρό για λίγο

Όταν ξύπνησε έφαγε την κρέμα του και πήγαμε να πάρουμε ένα δώρο για ένα γάμο που έχουμε το Σάββατο

Γυρίσαμε

14.Καθάρισα το τραπεζάκι του σαλονιού

15.Καθάρισα το τραπέζι στην τραπεζαρία

16.Σφουγγάρισα

Τάισα το μικρό

Παίξαμε για καμιά ώρα και ξεράθηκε στον ύπνο, οπότε:

17.Ξαναμάζεψα το νεροχύτη (ό,τι είχε προκύψει)

και... ΤΕΛΟΣ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια, καλή Πρωτομαγιά σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα! Εμείς θα κάνουμε μπάρμπεκιου με φίλους, οπότε έχω φούριες από χτες :D

Λοιπόν επειδή προώθηκα με τα μανό και τα νύχια βρήκα και άλλα βιντεάκια που δείχνουν διαφορετικά σχέδια για τα νύχια...

για δείτε κυρίες μου

Ουάου τέλεια τα tutorial mamavasia! Όλο πεταλούδες και λουλουδάκια, ας κάνουμε και κάτι διαφορετικό! Θα δοκιμάσω σίγουρα το δεύτερο, αλλά μάλλον θα το κάνω σε ένα νύχι μόνο..Αν μου πετύχει θα το ποστάρω! :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...