Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia εαν βαλεις μολοχες θα ειναι ανθισμενο το μπαλκονι σου ολο το χρονο.

Αρκει να καθαριζεις τα ξερα ανθη.Δεν θελει πολυ περιποιηση,παρα αραιο ποτισμα,δεν καταλαβαινει απο αρρωστιες,ουτε απο μαμουνια διαφορα,ουτε απο παγωνια,εχει διαφορα χρωματα,εμενα το μπαλκονι μου ειναι παντα ανθισμενο,ολο τον χρονο,αλλα αυτη την εποχη μεχρι το φθινοπωρο η ανθοφορια του οργιαζει.Σε θερμοκηπια τα βρισκεις σε γλαστρουλες μετριες με 3 ευρω.Ελπιζω να βοηθησα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα σου προτεινα καμμια πρασιναδα (δεν ειναι αναγκη να παρεις μεγαλη, υπαρχουν και μικρα φθηνα γλαστρακια και μεγαλωνουν γρηγορα) και αζαλεες. αν σε παιρνει οικονομικα βαλε και τρια γλαστρακια με βασιλικο , ανηθο, μαιντανο, θα σοιυ ειναι πολυ χρησιμα.

λυστε μου μια απορια:πως γινεται μονιμως να καθαριζω και παλι να ειμαστε χαλια μου λετε???μεχει πιασει απογοητευση, καθε μερα σκουπα σχεδον και παλι χαλια. χθες επεσαν και 2 φορες γυαλια πανω στο χαλι της κουζινας, οποτε 3 φορες σκουπαα!!!αγανακτισηηηη!!!

Καλημέρα κόρες μου!

Καλή μας εβδομάδα!

Εγώ σήμερα ξύπνησα από τις 6... δεν ξέρω γιατί...Και ειπα να το εκμευταλλευτώ και να ψιλομαζευτώ πριν ξυπνήσει το φιογκάκι για το σχολείο του.

Έτσι

1) Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

2) Άδειασα το πλυντήριο πιάτων

3) Έστρωσα κρεβάτια (αφού ξύπνησε το φιογκάκι και το δικό του)

4) Πήγα τον σπόρο σχολείο

5) Σούπερ μάρκετ

6) Τακτοποίησα τα τρόφιμα

Πάω να ετοιμαστώ γιατί δουλεύω και τα λέμε μετά κόρες!

Σας φιλώ όλες!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ σήμερα μόνο κρεβάτια έστρωσα και καθάρισα τον νεροχύτη και τώρα στην δουλειά.Το απόγευμα πάλι.Στο σπίτι γίνεται ο χαμός ή έτσι μου φαίνεται εμένα.Εχουν μείνει κάποια πράγματα που πρέπει να κατέβουν αποθήκη και νομίζω ότι χαλάνε όλη την εικόνα του σπιτιού αλλά ήμουν τόσο κομμάτια εχτές που δεν άντεχα άλλο.

Όσο αφορά τα μανικετόκουμπα πρότεινα τον δικέφαλο γιατί είναι σύμβολο της ιεροσύνης αλλά σαφώς μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο σχέδιο.Όσο αφορά τα αρχικά αν είναι αρχιερέας βάζει τα αρχικα συνήθως της μητρόπολης διαφορετικά γράφεις Μητροπολίτης Τάδε χωρίς το επίθετο αλλιώς βάζεις πάλι το ιερατικό όνομα και το επίθερο δεν βάζεις δηλαδή το λαικό όνοματεπώνυμο.

Διαφημίσεις

Εκστρατεία/ συλλογή υπογραφών για πιο αποφασιστική προστασία του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα.

Παρακαλώ υποστηρίξτε την και διαδώστε την.

http://ibfan.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%88%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba/

Ευχαριστώ

καλημερούδια με ευχές για ήζυ λίβινγκ!

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε σήμερα?

Η σημερινή μου λίστα:

1. Τάισα το μικρό
  2. Έστρωσα τα κρεβάτια
  3. Μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει (ουφ... τέλος τα πλυντήρια, να δω πότε θα σιδερώσω)
  4. Μάζεψα το νεροχύτη (όχι όλο, γιατί ο μικρός γκρίνιαζε και ήθελε παρέα)
  5. Παίξαμε για λίγο και κοιμήθηκε (ευτυχώς, ευκαιρία για δουλειές)
  6. Μάζεψα τον υπόλοιπο νεροχύτη
  7. Μαγείρεψα για το παιδί (για εμάς, ευτυχώς, δε χρειάζεται, έχει μείνει από εχθές)

Ξύπνησε... Διακοπή εργασιών για ευνόητους λόγους.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρα κορίτσια, λίγες μέρες να μην μπω κι έχετε γράψει τόσα...

το καλαμαράκι μας βάζει τα γυαλιά βλέπω...χιχι

εγώ πάλι έχω να κάνω κάποια δουλειά στο σπίτι 10 μέρες...υποφέρω από την μέση και είμαι ξάπλα...να'ναι καλά ο άντρας μου!!

Ειρηνάκι τόσα βερνίκια νυχιών έχεις...δες εδώ τι μπορείς να κάνεις ακόμα...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/04/diy-weekend-marbled-glassware.html

Καλή πρωτομαγιά να έχετε!!

Όσο αφορά τα μανικετόκουμπα πρότεινα τον δικέφαλο γιατί είναι σύμβολο της ιεροσύνης αλλά σαφώς μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο σχέδιο.Όσο αφορά τα αρχικά αν είναι αρχιερέας βάζει τα αρχικα συνήθως της μητρόπολης διαφορετικά γράφεις Μητροπολίτης Τάδε χωρίς το επίθετο αλλιώς βάζεις πάλι το ιερατικό όνομα και το επίθερο δεν βάζεις δηλαδή το λαικό όνοματεπώνυμο.

NASIA σε υπερ-ευχαριστώ για τη βοήθεια! :D

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/04/diy-weekend-marbled-glassware.html

Καλά, τέλειο;!;! Πολύ μου άρεσε αυτό το water marble :D Και πολύ ωραίο το blog σου επίσης!

g8Sbp2.png

ευχαριστώ Μαριλού μου για τα γλυκά σου λόγια!

Γιαυτό που λέτε για το δωράκι στον θείο σου, μπορεί να σε εκπλήξει το τι θα του άρεσε...

Στο μαγαζί που είχα με είδη σπιτιού, μια φορά είχαν έρθει 2 καλόγεροι και ξετρελάθηκαν με κάποια κρυστάλλινα ποτηράκια λικέρ σε μαύρο χρώμα, τύπου bacarat!! Και τα ήθελαν για όταν έρχονται κάποια σημαντικά άτομα της εκκλησίας!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, λίγες μέρες να μην μπω κι έχετε γράψει τόσα...

το καλαμαράκι μας βάζει τα γυαλιά βλέπω...χιχι

εγώ πάλι έχω να κάνω κάποια δουλειά στο σπίτι 10 μέρες...υποφέρω από την μέση και είμαι ξάπλα...να'ναι καλά ο άντρας μου!!

Με έστειλες αδιάβαστη.....τρελάθηκα....θα το κάνω σίγουρα.!!!!!

Απορία....στεγνώνει μετά κανονικά το νύχι σαν να το βάφαμε???? μένει το σχέδιο στο νύχι ή λόγω νερού είναι ευαίσθητο??

Τέλειο το μπλόγκ σου!

Γειά σας και απο εμένα

Σήμερα αν και λίγες δουλειές είμαι κομμάτια...

Βγήκα το πρωί για εξωτερικές δουλειές και γύρισα στις 10....απο τις 10 μέχρι τις 1 μαγείρεψα και έβγαζα καλοκαιρινά....τα ποδαράκια μου πονάνε! όλη την ώρα όρθια ήμουν

Δύσκολη δουλειά ταυτόχρονα με τα καλοκαιρινα που έβγαζα, κοίταζα ποιά δεν θέλω, ποιά είναι για πλύσιμο, ποιά ρούχα της μεγάλης κάνουν τώρα στην μικρή, πόσα να κρατήσω κάτω....οπότε καταλαβαίνετε πως είμαι...

μετά έβγαλα και τα δικά μου και εκεί τα ίδια έκανα

πάω για ξεκούραση!

Πώς να φτιάξετε σπιτικό κρεμοσάπουνο για τα χέρια!

(είναι μεσημέρι, οι άντρες μου κοιμούνται κι εγώ χαζεύω στο pinterest..φαίνεται;;; :tongue: )

Τρίβουμε ένα σαπούνι στον τρίφτη και το βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαζί με ένα κουτάλι της σούπας γλυκερίνη (από το φαρμακείο, πάμφθηνη) και 10 φλυτζάνια νερό. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το σαπούνι, 1-2 λεπτά χρειάζεται. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, και έτοιμο το κρεμοσάπουνο! :D Αν μας βγει κάπως νερουλό, προσθέτουμε κι άλλο σαπούνι και γλυκερίνη ή επίσης μπορούμε να το περάσουμε απ' το μπλέντερ και σίγουρα θα σφίξει..Αυτά!

Θα το κάνω μεθαύριο που θα είναι ανοιχτά τα φαρμακεία γιατί θέλω να το δοκιμάσω με ένα αγαπημένο μου σαπούνι απ' τον κορρέ :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...