Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ ξέρεις τι θα σκεφτόμουν?

Θα του αγόραζα ένα πολύ καλό, ακριβό, μαύρο δερμάτινο, χαρτοφύλακα.

Πολύ ωραία κι αυτή η ιδέα Ειρήνη μου, αλλά πόσο να κάνει ένας τέτοιος χαρτοφύλακας..?! :rolleyes: Από αύριο θα βγω στα μαγαζιά με δερμάτινα να κοιτάξω..

Marilou, μήπως γνωρίζεις πράγματα του αρέσουν ή συνήθειες που έχει; Μπορεί ας πούμε να μαγειρεύει ή να συλλέγει ξέρω κι εγώ πεταλούδες κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Για να καταλάβεις πριν χρόνια έκανα δώρο σ' ένα θείο μου (με πολύ μεγάλη θέση και οικονομική επιφάνεια στον οποίο έχω τρελλή υποχρέωση ακόμη και τώρα που μιλάμε) μια... σφεντόνα. Γιατί έμαθα ότι στα παιδικά του χρόνια ήταν άσσος στο σπορ. Πήρα λοιπόν ένα ωραίο κουτί, του έφτιαξα μια ωραία κάρτα και έβαλα μέσα τη σφεντόνα. Ε, ξετρελλάθηκε.

ίσως λοιπόν ένα άλμπουμ (δερματόδετο με τα αρχικά του) με φωτογραφίες δικές του και της οικογένειας (από σημαντικές στιγμές του, από τα παιδικά του χρόνια κλπ) και φυσικά και δικές σας με μια ζεστή αφιέρωση να είχε ενδιαφέρον. Ρώτα και το μπαμπά σου που τον ξέρει καλά.

χαχα σούπερ το δώρο σου! Εμ έτσι είναι, τέτοιοι άνθρωποι που μπορούν να έχουν ό,τι θέλουν, προτιμούν δώρα περισσότερο συναισθηματικής αξίας..Αυτό είναι και το πλέον δύσκολο όμως :( Τον θείο μου δεν το ξέρω καθόλου σαν άνθρωπο - τον φοβάμαι κιόλας από μικρή χαχα, κι ο μπαμπάς μου επίσης λίγα ξέρει, γιατί λόγω αγιοσύνης έχει αποτραβηχτεί από τα "εγκόσμια", αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να μάθω..Και το άλμπουμ πάντως, πολύ ωραία ιδέα! Από εκείνα τα δερμάτινα με το ρυζόχαρτο δεν εννοείς;

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσες κρατάτε τα παππουτσια τα παλλιά των παιδιών σας που τα αποθηκευετε?

Καποια εχω πετάξει αλλα τα έχω δώσει αλλά κρατάω και αρκετά με την ελπίδα να τα χρησιμοποιήσω σε δευτερο παιδάκι.Τα έχω στα κουτιά τους μέσα στη ντουλάπα αλλά εχουν αρχίσει να γίνονται πολλά και μεχρι να τρο πάρω απόφαση να τα διώξω τι να τα κάνω?

Αχ Χρύσα μου, σε νιώθω.

Εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή, λογω αποθήκης. Εκεί, έχω μία πλαστική, διάφανη βαλιτσουλα, στην οποία βάζω τα παπούτσια του φιογκου.

Πριν ένα χρόνο, "με έπιασε" το γνωστό μου και έκανα ένα "ντου" και ξεδιάλεξα τα παπούτσια. Αποτέλεσμα να δώσω πολλά στην εκκλησία και να έχω τώρα αρκετό χώρο!

777885dugw57gt25.gif

Η χαρά ήταν όλη δική μου. Χεράκια και ποδαράκια όμορφα μετά από πολύ καιρό........... Η μικρή μου ακόμα μοστράρει τα χεράκια της, βεραμάν το ένα χέρι και σκούρο μπλέ το άλλο, να δω πως θα την πείσω να βγάλει τα μανό το βράδυ :D:D Ευχαριστώ πολύ !!!! ;);)

Χαρά μου! Για την καλλονή σου οτιδήποτε την κάνει χαρούμενη! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Πολύ ωραία κι αυτή η ιδέα Ειρήνη μου, αλλά πόσο να κάνει ένας τέτοιος χαρτοφύλακας..?! :rolleyes: Από αύριο θα βγω στα μαγαζιά με δερμάτινα να κοιτάξω..

Υπάρχουν σε διάφορες τιμές.

Από 70-90? μέχρι... όσο φτάνει το πορτοφόλι σου...!

Είναι κάτι που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει και επίσης είναι δώρο που δείχνει ποιότητα.

Καλά ψαξίματα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Υπάρχουν σε διάφορες τιμές.

Από 70-90? μέχρι... όσο φτάνει το πορτοφόλι σου...!

Είναι κάτι που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει και επίσης είναι δώρο που δείχνει ποιότητα.

Καλά ψαξίματα!

ευχαριστώ! :D :D Θα κατέβω κέντρο αυτές τις μέρες να ψάξω, καλές είναι αυτές οι τιμές που λες :)

Κορίτσια, μια που το έφερε η κουβέντα, να πούμε πώς οργανώνουμε τα μωρουδιακά και τα "baby gear" γενικότερα που δεν χρησιμοποιούμε πια;; Τις προάλλες έκανα ένα ντου στο πατάρι και τα έχω φρέσκα, οπότε θα σας γράψω τι έκανα:

Αγόρασα όπως έγραψα πιο πάνω κάτι τεράστια, υφασμάτινα λευκά κουτιά αποθήκευσης από το ΙΚΕΑ, που είναι χωρίς καπάκι και τα χώρισα ως εξής:

1. Ένα για τα ρουχαλάκια - Τα ρούχα χωρισμένα ανά ηλικίες και σε ξεχωριστές σακούλες

2. Ένα για τα όλα τα παιχνίδια - Από το χαλί δραστηριοτήτων μέχρι τις κουδουνίστρες.

3. Ένα για οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό - Από τα μπιμπερό (γυάλινα), σαλιάρες, αποστειρωτή, θήλαστρο, μέχρι τον ατμομάγειρα.

4. Ένα με τα ρούχα εγκυμοσύνης - αυτό το κουτί το έβαλα έξω-έξω γιατί αν κι εφόσον, θα είναι η πρώτη κούτα που θα χρειαστώ ;)

5. Ένα με τα λευκά είδη - Από τις κουβερτούλες μέχρι την κουνουπιέρα και τα σελτεδάκια.

6. Ένα κουτί για τα παπούτσια και τις κάλτσες.

Επίσης κράτησα κι ένα μικρότερο κουτί στο κάτω μέρος της ντουλάπας του μικρού, για να βάζω τα τρέχοντα είδη που δεν χρησιμοποιεί πια, μέχρι να τα ξεσκαρτάρω και να τα βάλω στα αντίστοιχα κουτιά στο πατάρι.

Τα μεγάλα αντικείμενα, ριλάξ, κούνια, κάθισμα αυτοκινήτου, τα έβαλα σε σελοφάν (απ' αυτό που τυλίγουμε τα χαλιά) στην αποθήκη.

Πώς με βρίσκετε;; :tongue:

g8Sbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά θα ζητήσω να με εξαιρέσουν και ο Θεός βοηθός προτιμώ να είμαι με την οικογένεια μου παρά να τους χαρίσω το καλοκαίρι μου και μετά να με διώξουν γιατί απολύσεις κάνουν ήδη.Επιπλέον προτιμώ να με διώξουν τώρα να προλάβω να πάρω την αποζημιώση γιατί από Ιούνη γιοκ.

Σήμερα τελειώσαμε με την αλλαγή ρούχων,τακτοποιήση ντουλαπιών,σκουπισμα,ξεσκονισμα,αλλαγή στα πετσετάκια και τρελό σιδερο από τι 5.3 σιδωρώνω και ακόμα να τελειώσω ευτυχώς τώρα έκανα ένα διάλειμμα και συνεχίζει ο άντρας μου ευτυχώς να ναι καλά.

Τώρα για την κοπέλα που ψάχνει δώρο για ιερέα και επειδή έχω και πεθερό ιερέα και θείο δεσπότη μπορεί να του κάνει δώρο μανικετόκουμπα με τον δικέφαλο αετό,χρησιμοποιούν πολλά μανικετόκουμπα ειδικά οι αρχιερείς.Επίσης μπορείς να κάνεις κάτι για το γραφείο του και αν είναι μικρός στην ηλικία και έχει επαφή με την τεχνολογία μπορείς να του πάρεις κάποιο μίνι υπολογιστή ή κάτι αντίστοιχο βέβαια ανάλογα με το πορτοφόλι.Διαφορετικά κάτι από την στολή ή κάποιο πουκάμισο ή πιτζάμες ή κάποια εικόνα με χαραγμένη αφιέρωση σας.

ευχαριστώ! :D :D Θα κατέβω κέντρο αυτές τις μέρες να ψάξω, καλές είναι αυτές οι τιμές που λες :)

Κορίτσια, μια που το έφερε η κουβέντα, να πούμε πώς οργανώνουμε τα μωρουδιακά και τα "baby gear" γενικότερα που δεν χρησιμοποιούμε πια;; Τις προάλλες έκανα ένα ντου στο πατάρι και τα έχω φρέσκα, οπότε θα σας γράψω τι έκανα:

Αγόρασα όπως έγραψα πιο πάνω κάτι τεράστια, υφασμάτινα λευκά κουτιά αποθήκευσης από το ΙΚΕΑ, που είναι χωρίς καπάκι και τα χώρισα ως εξής:

1. Ένα για τα ρουχαλάκια - Τα ρούχα χωρισμένα ανά ηλικίες και σε ξεχωριστές σακούλες

2. Ένα για τα όλα τα παιχνίδια - Από το χαλί δραστηριοτήτων μέχρι τις κουδουνίστρες.

3. Ένα για οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό - Από τα μπιμπερό (γυάλινα), σαλιάρες, αποστειρωτή, θήλαστρο, μέχρι τον ατμομάγειρα.

4. Ένα με τα ρούχα εγκυμοσύνης - αυτό το κουτί το έβαλα έξω-έξω γιατί αν κι εφόσον, θα είναι η πρώτη κούτα που θα χρειαστώ ;)

5. Ένα με τα λευκά είδη - Από τις κουβερτούλες μέχρι την κουνουπιέρα και τα σελτεδάκια.

Επίσης κράτησα κι ένα μικρότερο κουτί στο κάτω μέρος της ντουλάπας του μικρού, για να βάζω τα τρέχοντα είδη που δεν χρησιμοποιεί πια, μέχρι να τα ξεσκαρτάρω και να τα βάλω στα αντίστοιχα κουτιά στο πατάρι.

Τα μεγάλα αντικείμενα, ριλάξ, κούνια, κάθισμα αυτοκινήτου, τα έβαλα σε σελοφάν (απ' αυτό που τυλίγουμε τα χαλιά) στην αποθήκη.

Άψογη!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τώρα για την κοπέλα που ψάχνει δώρο για ιερέα και επειδή έχω και πεθερό ιερέα και θείο δεσπότη μπορεί να του κάνει δώρο μανικετόκουμπα με τον δικέφαλο αετό,χρησιμοποιούν πολλά μανικετόκουμπα ειδικά οι αρχιερείς.Επίσης μπορείς να κάνεις κάτι για το γραφείο του και αν είναι μικρός στην ηλικία και έχει επαφή με την τεχνολογία μπορείς να του πάρεις κάποιο μίνι υπολογιστή ή κάτι αντίστοιχο βέβαια ανάλογα με το πορτοφόλι.Διαφορετικά κάτι από την στολή ή κάποιο πουκάμισο ή πιτζάμες ή κάποια εικόνα με χαραγμένη αφιέρωση σας.

Μανικετόκουμπα ε;;; Μμμ δεν θα το σκεφτόμουν με τίποτα, ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω, πρέπει να είναι με το δικέφαλο αετό πάνω οπωσδήποτε ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο (στα πλαίσια του κόσμιου βέβαια); Επίσης ωραία ιδέα το πουκάμισο και οι πιτζάμες, αλλά μένει σε άλλη πόλη και θα είναι αδύνατη η αλλαγή αν δεν του κάνουν..Μια που σε βρήκα βρε κοριτσάκι να σε ρωτήσω κάτι ακόμα;; Αν στο δώρο που θα του κάνω βάλω πάνω τα αρχικά του, αυτά θα είναι το κανονικό του όνοματεπώνυμο ή το άλλο της ιεροσύνης; Κι αν είναι της ιεροσύνης, μπαίνει και το επώνυμο μαζί ή σκέτο; :confused: Σορρυ για το πρήξιμο :)

Ηλιαχτίδα ευχαριστώ!! :-)

g8Sbp2.png

Καλησπερα κοριτσακια, καλησπερα Ειρηνακι!!!!!

Εχω παρα μα παρα πολυ καιρο αν μπω και βλεπω νεα κοριτσακια..νεες νοικοκυρουλες ακι χαιρομαι!!!!!!!!!!!! Sorry που τοσο καιρο δεν εμπαινα αλλα δεν ειχα καμια διαθεση να ασχοληθω με το σπιτι..επρεπε να μετακομισω...και τα ειχα αφησει ολα...οποτε δεν μπορουσα να διαβαζω για τακτοποιηση ακι παλι sorry...νεακια απο το Ειρηνακι εβλεπα στο FB...χιχιχι...Πλεον λοιπον μετακομισα...αργησα αλλα το βρηκα...ενα υπεροχο σπιτακι...και εχω σχεδον τακτοποιηθει...μας εχει βολεψει πολυ, οποτε αλλαξε και η διαθεση μου και τσουπ σας ηρθα...ελπιζω να μην με αποβαλλεις δασκαλα.... Ειρηνακι καλη αρχη στο Blog σου τα εγραψα και εκει....το εκανες πραγματικοτητα τελικα...μπραβο, εχω να πω τα καλυτερα...πολυ ωραιο στησιμο ακι μπραβο και για το πρωτο βραβειο...Αυτα για σημερα πλεον θα τριγυριζω εδω γυρο....Καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Eξαιρετικά οργανωμένη!!!:eek:

Λοιπόν εκτός από τα παιχνίδια τα οποία τα έχω βάλει σε κούτες στο πατάρι,όλα τα επιπλάκια,καθίσματακαι πάρκο τα πήγα στο πατρικό μου και τα ρουχαλάκια σε υφασμάτινες βαλιτσούλες στο σπίτι της πεθεράς μου,όπου έχουμε έρνα δωμάτιο και το χρησιμοπιούμε από κοινού ως αποθήκη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσακια, καλησπερα Ειρηνακι!!!!!

Εχω παρα μα παρα πολυ καιρο αν μπω και βλεπω νεα κοριτσακια..νεες νοικοκυρουλες ακι χαιρομαι!!!!!!!!!!!! Sorry που τοσο καιρο δεν εμπαινα αλλα δεν ειχα καμια διαθεση να ασχοληθω με το σπιτι..επρεπε να μετακομισω...και τα ειχα αφησει ολα...οποτε δεν μπορουσα να διαβαζω για τακτοποιηση ακι παλι sorry...νεακια απο το Ειρηνακι εβλεπα στο FB...χιχιχι...Πλεον λοιπον μετακομισα...αργησα αλλα το βρηκα...ενα υπεροχο σπιτακι...και εχω σχεδον τακτοποιηθει...μας εχει βολεψει πολυ, οποτε αλλαξε και η διαθεση μου και τσουπ σας ηρθα...ελπιζω να μην με αποβαλλεις δασκαλα.... Ειρηνακι καλη αρχη στο Blog σου τα εγραψα και εκει....το εκανες πραγματικοτητα τελικα...μπραβο, εχω να πω τα καλυτερα...πολυ ωραιο στησιμο ακι μπραβο και για το πρωτο βραβειο...Αυτα για σημερα πλεον θα τριγυριζω εδω γυρο....Καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!

Καλόγουρο,καλή διαμονή να έχετε.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ Χρύσα μου, σε νιώθω.

Εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή, λογω αποθήκης. Εκεί, έχω μία πλαστική, διάφανη βαλιτσουλα, στην οποία βάζω τα παπούτσια του φιογκου.

Πριν ένα χρόνο, "με έπιασε" το γνωστό μου και έκανα ένα "ντου" και ξεδιάλεξα τα παπούτσια. Αποτέλεσμα να δώσω πολλά στην εκκλησία και να έχω τώρα αρκετό χώρο!

Τα έχεις φυλάξει με τα κουτιά τους?Σιγουρα χωρίς αυτά πιάνουν πολύ λιγότερο χωρο αλλα στα κουτιά είναι πιο τακτοποιημένα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ξυπνάει επειδή πεινάει ή επειδή θέλει μαμα?

Κοίτα όλες ξέρουμε οτι καθε παιδί είναι διαφορετικό, προσωπικά και απο την εμπειρία μου με το γιο μου θα δοκίμαζα τα εξής..

α. να τρώει κάτι εξτρα το βράδυ

β. να είναι πιο γεμάτο απο παιχνίδι το απόγευμά του- ιδανικά παιδική χαρά

δεν ξέρω πόσο είναι το δικό σου παιδάκι, αν το έχεις αναφέρει συγνώμη δεν θυμάμαι, αλλά ο δικός μου ενώ θήλαζε αποκλειστικά και ουδέποτε πήρε ξένο γάλα (που λένε ότι τα χορταίνει και κοιμούνται) κοιμάται σερί απο 40 ημερών! (miriki, μη με βριζεις σε ακούω

:) ) μην απελπίζεσαι λοιπόν, εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :-P

ειναι 18 μ και δεν θελει κανενα ξενο γαλα

:eek: αλλαα δεν με πηραζει κοιμομαστε μαζι:P αλοστε για ποσο καιρο θα εχω τα πμουτια του αγαλια?θα με βαρεθει μια μερα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...