Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσες κρατάτε τα παππουτσια τα παλλιά των παιδιών σας που τα αποθηκευετε?

Καποια εχω πετάξει αλλα τα έχω δώσει αλλά κρατάω και αρκετά με την ελπίδα να τα χρησιμοποιήσω σε δευτερο παιδάκι.Τα έχω στα κουτιά τους μέσα στη ντουλάπα αλλά εχουν αρχίσει να γίνονται πολλά και μεχρι να τρο πάρω απόφαση να τα διώξω τι να τα κάνω?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Στο κατάστημα μικρών ζώων:

-Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δυο ποντίκια και μερικές αράχνες.

-Κάνετε πειράματα; ρωτάει τον πελάτη απορημένος ο υπάλληλος.

-Όχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του μου είπε να το αφήσω όπως ακριβώς το βρήκα.

Aφιερωμένο σε όσες σκέφτονται μετακόμιση...

:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα!!!

777885dugw57gt25.gif

Κόρες... κόρες... κόρες...! Πως είστε μικρές μου??? :P:p:p

Τι υπέροχη μέρα και σήμερα!

Πριν μισή ώρα μαζευτήκαμε από νωρίς το πρωί...

Ξυπνήσαμε..... ντυθήκαμε... δεν κάναμε απολύτως τίποτα, μόνο κρεβάτια στρώσαμε και την κοπανήσαμε. Πήγαμε για βόλτα στην Γλυφάδα, χαζέψαμε βιτρίνες με καφεδάκι στο χέρι, πήγαμε το γιογκάκι παιδική χαρά και μετά βουρ στην πεθερά μου. Έκανα της αδερφής του άντρα μου ένα ημι-μονιμο γαλλικό που το ήθελε και φάγαμε έτοιμο και ζεστό παστίτσιο. Τώρα μαζωχτήκαμε!!! :tongue::tongue::tongue:

Αυτές τις μέρες είχα πολύ δουλίτσα {καλά να μαστε} και την επόμενη εβδομάδα επίσης. Την άλλη Παρασκευή δε, έχω να ετοιμάσω και διάφορα άτομα για μια βάφτιση που με έχουν κλείσει και γινεται πανικ... :tongue: . Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.

Αλλά το χειρότερο βρε κόρες είναι η όρεξη μου... μ' έχει πιάσει λύσσα τελευταία...! Πάντα ήμουν λίγο... κτήνος στο φαγητό {Τζωρτζίνα ΜΗ μιλήσεις!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:} αλλά τις τελευταίες ημέρες... :?:?:?

Χθες δε, το τελευταίο ραντεβού που έκλεισα μου "βγήκε" σούπερ! Γνώρισα τη Chatzico και ναι μεν της έφτιαξα τα νυχάκια αλλά με περιποιήθηκε, τα είπαμε... πέρασα πολύ καλά! :P Είναι ένα παιδί με γνήσιο χαμόγελο που στα λέει όπως είναι. Στα ίσα και χωρίς να στα γλυκαίνει. Οπως είναι και σταράτα, πράγμα που εκτιμώ απεριόριστα σε έναν άνθρωπο. Ευγε βρε Μαρακι!

Κοριτσάκια μου, θα επανέλθω! :P:p

Η χαρά ήταν όλη δική μου. Χεράκια και ποδαράκια όμορφα μετά από πολύ καιρό........... Η μικρή μου ακόμα μοστράρει τα χεράκια της, βεραμάν το ένα χέρι και σκούρο μπλέ το άλλο, να δω πως θα την πείσω να βγάλει τα μανό το βράδυ :D:D Ευχαριστώ πολύ !!!! ;);)

Την φωτό με το γλυκό την αντιπαρέρχομαι γιατί δεν με συμφέρει.:rolleyes::rolleyes:

Δεν μπορώ να βάλω φωτό μέχρι να επιστρέψει το λαπτόπ μου, το έχει πάρει ο γιατρός για να το γιάνει.

Όταν επιστρέψει, θα σας δείξω τα έργα της Ειρήνης και ένα κρεμαστό συρταράκι που πήρα, το οποίο είναι και φθηνό και πολύ πρακτικό.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Η χαρά ήταν όλη δική μου. Χεράκια και ποδαράκια όμορφα μετά από πολύ καιρό........... Η μικρή μου ακόμα μοστράρει τα χεράκια της, βεραμάν το ένα χέρι και σκούρο μπλέ το άλλο, να δω πως θα την πείσω να βγάλει τα μανό το βράδυ :D:D Ευχαριστώ πολύ !!!! ;);)

Την φωτό με το γλυκό την αντιπαρέρχομαι γιατί δεν με συμφέρει.:rolleyes::rolleyes:

Δεν μπορώ να βάλω φωτό μέχρι να επιστρέψει το λαπτόπ μου, το έχει πάρει ο γιατρός για να το γιάνει.

Όταν επιστρέψει, θα σας δείξω τα έργα της Ειρήνης και ένα κρεμαστό συρταράκι που πήρα, το οποίο είναι και φθηνό και πολύ πρακτικό.

Μεγεια τα νυχάκια!!!Και παρεούλα και μανικιούρ,μπράβο,μπράβο!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κορίτσια γειά σας....ελπίζω να περνάτε καλά και ήρεμα και να ξεκουραστήκατε σήμερα Κυριακή...

Θέλω την βοήθεια σας....θέλω να φυτέψω λουλούδια στις γλάστρες μου και είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, για πείτε εσείς που ξέρετε..τι να κάνω???

1. Βρήκα να αγοράσω βασιλικό, διόσμο και ρίγανη, να βάλω τέτοια να φυτέψω ή δεν κρατάνε γενικά σαν λουλούδια και μαραίνονται εύκολα...θέλω κάτι που να αντέχει σε όλες τις εποχές

2. Η' να αγοράσω λουλούδια με ανθάκια διάφορα τα οποία είναι ανθεκτικά στον χρόνο..είχα πάρει παλιά ένα που είχε αντέξει ένα χρόνο, δεν θυμάμαι όνομα

Τι να κάνω για πείτε???

Να σε ρωτήσω το εξής:

Μπορείς να κάνεις και τα 2? Γιατί και τα 2 θα σε "βοηθήσουν".

Τα πρώτα, για να έχεις μυρωδικά πάντα φρέσκα και σε απόσταση αναπνοής {έχω και γω} και τα δεύτερα για να έχεις όμορφο το μπαλκονάκι σας!

Αν επιλέξεις τα ανθάκια, σου προτείνω και γω γεράνια. Είναι τόσο ανθεκτικά... αν σου πω θα γελάσεις. Και βγαίνουν και σε πανέμορφα χρώματα! Ροζ, σομόν, φούξια, μωβ... είναι πανέμορφα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Δεν ξέρω πως είναι ο χώρος σου, οπότε σκέψου το εσύ.

Καλέ κυρία... γράψε και για το τέλειο εξάρτημα που αγόρασες και μου έδειξες, στα κορίτσια!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ο βασιλικός είναι πολύ ωραίος τώρα το καλοκαίρι αλλά το Σεμπτέβρη θα σου χαλάσει,θέλει ήλιο,νερό καθε μέρα αλλα λίγο και πάντα να στεγνώνει το χώμα στο επόμενο πότισμα.Ο δυόσμος είναι πιο ανθεκτικός και η ρίγανη πολύ ανθεκτική.Βέβαι με αυτά έχεις τελείως διαφορετικό αισθητικά ,αποτέλεσμα.

Εγώ Χρυσάκι μου έχω 2 και ο ένας μάλιστα γίγας!!! Συνέχεια τον κόβω και αυτός.. μεγαλώνει!! Είναι ο "χειμωνιάτικος", μου τον έφερε ο άντρας μου πριν 2 χρόνια νομίζω, του Σταυρού και από τότε μου έχει ζητήσει η μισή γειτονιά! Τόσο όμορφα μυρίζει και δείχνει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Δεν νομίζω να παρεξηγηθεί,γενικώς μπορείς να κοιτάξεις για δερμάτινα είδη,ατζέντες,χαρτοφύλακες κ.τ.λ.Οι υψηλά ιστάμενοι στο χώρο της εκκλησίας εκτός από την ιερό κομμάτι της δουλειάς τους εχουν και αρκετή δουλειά γραφείου ,οπότε τέτοια αντικείμενα θα ήταν χρήσιμα.

Ναι όντως έχεις δίκιο Χρύσα μου, κι ο θείος μου έτσι, πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να του μιλήσεις :rolleyes: Θα κοιτάξω σίγουρα τα δερμάτινα είδη που λες, απλά έλεγα μήπως του έκανα δώρο κάτι πιο πρωτότυπο γιατί φαντάζομαι ότι κι άλλοι θα του δωρίζουν τέτοια πράγματα...Ουφ όλα τα δύσκολα μου τυχαίνουν!

Οσες κρατάτε τα παππουτσια τα παλλιά των παιδιών σας που τα αποθηκευετε?

Καποια εχω πετάξει αλλα τα έχω δώσει αλλά κρατάω και αρκετά με την ελπίδα να τα χρησιμοποιήσω σε δευτερο παιδάκι.Τα έχω στα κουτιά τους μέσα στη ντουλάπα αλλά εχουν αρχίσει να γίνονται πολλά και μεχρι να τρο πάρω απόφαση να τα διώξω τι να τα κάνω?

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, ένα πατάρι γεμάτο ρούχα/παπούτσια του μικρού που δεν του κάνουν, με την προοπτική του επόμενου..κι αν είναι κορίτσι;; :P

Εγώ έχω πάρει κάτι μεγάλα κουτιά αποθήκευσης από το ΙΚΕΑ και τα έχω χωρίσει ανά ηλικία, 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18 (μηνών). Εκεί βάζω και τα παπούτσια ανά ηλικία, αφόρετα τα περισσότερα δυστυχώς..ξέρεις, η μανία του πρώτου παιδιού, όλες μας έχει πιάσει :rolleyes:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ Χρυσάκι μου έχω 2 και ο ένας μάλιστα γίγας!!! Συνέχεια τον κόβω και αυτός.. μεγαλώνει!! Είναι ο "χειμωνιάτικος", μου τον έφερε ο άντρας μου πριν 2 χρόνια νομίζω, του Σταυρού και από τότε μου έχει ζητήσει η μισή γειτονιά! Τόσο όμορφα μυρίζει και δείχνει! ;)

Ναι αυτοί είναι ψηλοί και αντέχουν και το χειμώνα,εγώ εγραφα για τους μικρούς που γίνονται στρογγυλοί σαν" μπάλα.":razz:Αυτοί ζουν λιγότερο,ανάλογα το κλίμα βεβαια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι όντως έχεις δίκιο Χρύσα μου, κι ο θείος μου έτσι, πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να του μιλήσεις :rolleyes: Θα κοιτάξω σίγουρα τα δερμάτινα είδη που λες, απλά έλεγα μήπως του έκανα δώρο κάτι πιο πρωτότυπο γιατί φαντάζομαι ότι κι άλλοι θα του δωρίζουν τέτοια πράγματα...Ουφ όλα τα δύσκολα μου τυχαίνουν!

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, ένα πατάρι γεμάτο ρούχα/παπούτσια του μικρού που δεν του κάνουν, με την προοπτική του επόμενου..κι αν είναι κορίτσι;; :P

Εγώ έχω πάρει κάτι μεγάλα κουτιά αποθήκευσης από το ΙΚΕΑ και τα έχω χωρίσει ανά ηλικία, 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18 (μηνών). Εκεί βάζω και τα παπούτσια ανά ηλικία, αφόρετα τα περισσότερα δυστυχώς..ξέρεις, η μανία του πρώτου παιδιού, όλες μας έχει πιάσει :rolleyes:

Πόσα να χωρέσει αυτό το πατάρι πια?:confused:Αν και εκεί νομίζω θα καταλήξω.Ειρήνη μην φωνάζεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια κι εγώ θέλω λίγο τη βοήθειά σας..Είναι λίγο άσχετο το θέμα, αλλά επειδή είμαι κι εγώ τελείως άσχετη, με προβληματίζει πολύ..Ο αδελφός του μπαμπά μου είναι παπάς, αλλά όχι απλός παπάς, είναι κάπως ψηλά στην ιεραρχεία ή πώς το λένε τέλος πάντων και θέλω να του κάνω ένα "καλό" δώρο..Για να καταλάβετε, ήρθε από άλλη πόλη που μένει, μας πάντρεψε και μας έκανε κι ένα σωρό δώρα κι εμείς τίποτα :( Μέσα στο Μάιο λοιπόν θα τον επισκεφτούμε και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μα τίποτα που να αρμόζει στην περίσταση :confused: Έχει καμιά από εσάς κορίτσια επαφή με παπάδες να μου πει μια ιδέα;; Τι μπορεί να τους αρέσει και να είναι και "πρέπον"; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι σε δερμάτινο (πορτοφόλι, θήκη για κάρτες κτλ), και να παραγγείλω να βάλουν πάνω το μονόγραμμά του..Κι άμα όμως δεν κάνει και παρεξηγηθεί;; :confused: Please help! :)

Είναι "κάπως" αυτό, έχεις δίκιο.

Εγώ ξέρεις τι θα σκεφτόμουν?

Θα του αγόραζα ένα πολύ καλό, ακριβό, μαύρο δερμάτινο, χαρτοφύλακα.

Νομίζω πως έιναι χρήσιμο στους παπάδες και ειδικά σ΄αυτούς που είναι ψηλά στην ιεραρχεία.

Σίγουρα θα έχει κάτι παρόμοιο αλλά αυτό είναι ένα δώρο ακριβό και πάντα καλοδεχούμενο.

Τι λες?:confused:

777885dugw57gt25.gif

Marilou, μήπως γνωρίζεις πράγματα του αρέσουν ή συνήθειες που έχει; Μπορεί ας πούμε να μαγειρεύει ή να συλλέγει ξέρω κι εγώ πεταλούδες κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Για να καταλάβεις πριν χρόνια έκανα δώρο σ' ένα θείο μου (με πολύ μεγάλη θέση και οικονομική επιφάνεια στον οποίο έχω τρελλή υποχρέωση ακόμη και τώρα που μιλάμε) μια... σφεντόνα. Γιατί έμαθα ότι στα παιδικά του χρόνια ήταν άσσος στο σπορ. Πήρα λοιπόν ένα ωραίο κουτί, του έφτιαξα μια ωραία κάρτα και έβαλα μέσα τη σφεντόνα. Ε, ξετρελλάθηκε.

ίσως λοιπόν ένα άλμπουμ (δερματόδετο με τα αρχικά του) με φωτογραφίες δικές του και της οικογένειας (από σημαντικές στιγμές του, από τα παιδικά του χρόνια κλπ) και φυσικά και δικές σας με μια ζεστή αφιέρωση να είχε ενδιαφέρον. Ρώτα και το μπαμπά σου που τον ξέρει καλά.

sbxre6a2f.png

Κοριτσάκια μου,

Σχεδόν τελείωσα να σας απαντώ. Μα ήσασταν ιδιαίτερα λαλίστατες απο χθες!!! :tongue::tongue::tongue: Σας ευχαριστώ!

Αν δείτε τις ώρες που απαντώ, μου πήρε πολλές γιατί κάνω και δουλίτσες ταυτόχρονα.

1) Έβαλα ένα σύντομο, ελαφρύ πλυντήριο με λευκά. Εβαλα τα λευκά μου φορεματάκια, ζακετάκια, εσώρουχα λεπτά και γενικά αέρινα καλοκαιρινά.

2) Έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με ελαφρά σκούρα.. αντίστοιχα με το προηγούμενο! :P

3) Σιδέρωσα περίπου μιάμιση ώρα (φυσικά ΔΕΝ τελείωσα!!! :?:?)

4) Έκανα και πεντικιούρ στο κουφαράκι μου γιατί ΤΕΛΟΣ εγώ με τα κλειστά! Ηδη ζεσταίνομαι και τα ποδαράκια μου ίδρωναν με τις μπαλαρίνες! Θα βάλω μπαλαρίνα πλέον μόνο σε καμιά βροχή! Ουφ...

Πάω να κάνω χυμό για όλους... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...