Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τωρα που τα διαβαζω τα βρισκω πολλα...θα κατσω να πιω ενα τσαι που εφτιαξα απο το πρωι και δεν εχω καταφερει φυσικα να πιω:D

Πάντα είναι πολλές οι δουλίτσες μας κοριτσάκι!!! ;);)

Ευγε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες απλα ειναι πολυ δυσκολο! αισθανομαι να βλεπω στα ματια του διχρονου παιδιου μου οτι τον αποφευγω και ολοι μερα ειμαι αγκαλια με το μωρο. πολυ ψυχοφθορο! κοντευω να σαλταρω! εξαλλου θεωρω πως ισως κατι κανω λαθος διοτι και τον πρωτο τον θηλασα 14 μηνες και ειχαμε τα ιδια! δεν ειναι δυνατον να εχω ενα παιδι συνεχεια στο στηθος! κατι κανω λαθος! και το λεω επειδη εχω διαβασει! πρεπει και να κοιμουνται! εστω 1-2 ωρες. τεσπα μη σας ζαλιζω μ αυτα. εμενα παρολο που ο αντρας μου ειναι αρρωστουλης προσπαθει να συμμαζεψει αυτος τα ασυμμαζευτα!!!!!! εγω εγινα ενα με το κρεβατι και το μωρο! Ηλιαχτιδα ευχαριστω για τη συνταγη!!! μολις καταφερω θα τη φτιαξω και θα σας πω.

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου!

Εasy living για οτιδήποτε, έχουμε πει! Βγάλτα από μέσα σου! :D

Κουράγιο!!!

777885dugw57gt25.gif

Πως τα πάτε στο καράτε?Του αρέσει του μικρού σου?Με γεια τα πραγματάκια σου.:)

Χρύσα μου, του αρέσει πολύ! Στην αρχή "ξίνισε" γιατί εκεί θέλει πειθαρχία και .... καταλαβαίνετε αλλά τώρα... σούπερ καλά {μέχρι στιγμής!}... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! ;)

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς καλυτερεύει?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μάλλον δεν το εξηγώ καλά και είναι αδύνατο να βάλω φωτο προς το παρόν. Άστο θα δω τι θα κάνω.

Αχ ρε κοριτσάκι συγνώμη. Δεν μπορώ να το "πιάσω" ακριβώς για να σου πω την γνώμη μου σωστά και μισώ τις "ξεπέτες"! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα δηλαδή από χθές δεν είμαι και πολύ στα καλά μου γιατί με φορτώσανε από την δουλειά και θα ήθελα την γνώμη σας.Δουλεύω συνήθως 9 με 5 δουλειά γραφείου και τους ήρθε τώρα να οργανώσουν ένα σεμινάριο που ξεκινάει στι 8 Μαίου και θα τελειώσει τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.Θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα από τις 5 μέχρι τις 9 και 2 Σάββατα το μήνα για 6 ώρες έκαστο.Στην αρχή είπαν για προαιρετικό και επειδή δεν δήλωσε κανείς το έκαναν υποχρεωτικο για όλους.Τους εξήγησα ότι δεν παίζει να μπορώ να παρακολουθήσω κάτι τέτοιο λόγω παιδιών (ούτως ή άλλως αφορά υπολογιστές που ήδη έχω πάρει πιστοποιήση,πωλήσεις,call center που και στα δύο έχω ήδη διπλή πιστοποιηση και λογιστικά που δεν με αφορούν)και δεν θέλουν να με βγάλουν.Ξέρετε αν μπορούν να με υποχρεώσουν για μετά του ωραρίου μου?Δεν ξέρω τί να κάνω κοντεύω να τρελαθώ όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.

Βρε Νάσια μου...

τι έπαθες βρε παιδάκι μου στα καλά καθούμενα??? :?:?

Καλά, αυτοί οι αναίσθητοι, επέλεξαν εσένα με 3 παιδιά????????:mad::mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Είδες Ειρήνη ζήλεψε και αυτός....τόσο καιρό του έλεγα έλα να σου κάνω ένα μπλογκάκι για την δουλειά σου και δεν ήθελε...τώρα όμως το ζήτησε μόνο τους γιατί έγινε ενεργειακός επιθεωρητής....πήραμε μια χαρα οικογενειακώς :P :p

κορίτσια ότι απορίες έχετε εδώ!

Φτιάχνω που λες το μπλόγκ του και πάει και σκαλίζει και εκείνος και μετά χάνεται και άντε εγώ να βγάλω άκρη.....χαχαχαχχχα...ενώ εσύ Ειρήνη είσαι άριστη μαθήτρια!!!

φιλάκια

Α πα πα πα ζηλιάρης!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να τον χρέωσες κανονικά, Βάσια μου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ευχαριστώ που δεν λες πως είμαι τόσο κότα ώστε να πειράξω τίποτα!!! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Πολυ καλά έκανες!!! μπράβο! απλά μην ξεχάσεις να πετάξεις τα παλιά (κάποια εδώ μέσα θα σε μαλώσει αν δεν το κάνεις.. :) )

Σφυρίζοντας αδιάφορα......... :mrgreen:

καλά που μας λες να ρωτήσουμε και τη Βάσια... γιατί έχω μια αμφιβολία ότι δεν λες αλήθεια (πσττττ πας καλά ? :) ) α, και δεν υπάρχουν σχόλια μάλλον διότι καλύπτεις τα πάντα αρα δεν υπάρχουν απορίες για σχόλια ή κάτι που δεν αρέσει για να σχολιαστεί - σκεφτηκες ποτέ την πιθανότητα αυτή????:tongue: (άντε να δω τι θα μου πεις τώρα?)

Καλέ... να θυμηθώ να σου στείλω ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

συμφωνώ! εμείς σήμερα παραγγείλαμε καινούργιες πριζες για όλο το σπίτι και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος και ανυπομονώ να τοποθετηθούν... φαντασου, και πήραμε πρίζες :confused:

Μα τι λες! Λιγο ειναι? Φυσικά και σε νιώθω και σε καταλαβαίνω! Θα αλλάξει σημαντικά η εικόνα του σπιτιού σου {μη γελάτε καθόλου}! Οι πρίζες είναι σε κάθε δωμάτιο και τις βλέπουμε και τις χρησιμοποιούμε συνέχεια!

777885dugw57gt25.gif

11.επειδη εχθες ζηλεψα και επειδη η Ειρηνη φωναζει να πεταμε οτι δεν χρησιμοποιουμε εεεε αφου κρατησα την παγωτομηχανη εφτιαξακαι ενα μοκα παγωτο.

Ω, ρε παιδί μου! Εχω γίνει ο φόβος και ο τρόμος της νοικοκυράς!!!! :rolleyes::rolleyes::shock::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

14 ξεπαγωσα παιδακια κοτοπουλο και τα εβαλα στο μπαρμπεκιου να γινονται γυρνωντας τα

15 απλωθηκε το πλυντηριο

16 γεμισε απο τα επομενα βαζω λιγα λιγα τα πουλοβερ γιατι το προγραμμα για μαλλινα θελει λιγα

17 Σκουπιστηκε σαλονι

18 σφουγγαιρστικε σαλονι μου

19 εβγαλε ο συζυξ που γυρισε 17 πουκαμισα που δεν του κανουν ποια αλλαθελει να τα κρατησει μπας και χασει κανει κιλο απο αυτα που πηρε απο την παραλληλη εγκυμοσυνη οποτε μιας και ηταν πλυμμενα και καθαρα τα μαζεψα και τα εβαλα στην θηκη διπλωνοντας τα

20 εφτιαξα και 2 καφεδακια να πιουμε και συνεχιζω

Αμάν πουλάκι μου! Εσύ είσαι αυτο-επαναφορτιζόμενο με 2πλο καρμπυρατέρ!!!!! :tongue::tongue:

Πόσα κιλά εχασες???? :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια χάλασα από το Πάσχα τη δίαιτά μου και νιώθω εντελώς χάλια, έχουν επιστρέψει όλα τα άσχημα συμπτώματά μου και κυρίως η απύθμενη κόπωση. Πρέπει να ξαναξεκινήσω άμεσα..... Αλλά θέλει πολλή οργάνωση και πολύ χρόνο που δεν έχω.

Ξέρω πως θέλει πολύ υπομονή και απίστευτη επιμονή... :? Το ξέρω. Αλλά ξέρεις πως αξίζει γιατί μετά νιώθεις πως πετάς κυριολεκτικά.

Κάνε λίγο κουράγιο και επιπλέον προσπάθεια, βρες τα κέφια να ξεκινήσεις και με το 1ο κιλό που θα χάσεις η ψυχολογική τόνωση που θα πάρεις θα είναι τόση που μετά θα σε σπρώχνει "μόνο" του, ας πούμε.

Κουράγιο!

777885dugw57gt25.gif

Οι αντρες μου πήγαν βολτίτσα και εγώ εμεινα λίγο να ησυχάσω και να κανω ένα μπανάκι.

Τακτοποίησα το κομοδίνο μου και όλο πάω και το χαζεύω.Στο πρώτο συρτάρι επειδή δεν έπαιρνε στο ύψος τις θήκες που είχα αγοράσει,απλά ξανατακτοποίησα τα εσωρουχα μου και δείχνουν σούπερ.Από κάτω έχει ντουλαπάκι και στο πρώτο ράφι έβαλα μεσα σε υφασμάτινα κουτάκια τις κάλτσες μου και στο λίγο χώρο που έμεινε δίπλα έβαλα τα καλσόν μου.(πως τα αποθηκευετε?Ελεγα να τα βάλω μέσα σε νεσεσερ:rolleyes:,δεν χωράει αλλο κουτάκι.)Στο κάτω έβαλα τα νυχτικάκια μου και κάποια εσώρουχα καινούρια(για ώρα αναγκης,κατάλοιπο από τη μαμά μου)

Πρεπει να μάθω να βαζω φωτό:confused:

:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη, το είδα το βραβείο σου! Δεν το ήξερα ότι μεταξύ σας οι bloggers κάνετε και τέτοια, μπράβο και στη Χρυσόσκονη για την απονομή :D

Και να σου πω τώρα...100 επισκέψεις/μέρα ακόμη δεν ξεκίνησες;;!! :shock: Ειρήνη μου αυτό είναι πολύυυυ καλό, πίστεψέ με!! :D Μπράβο κοριτσάκι, έτσι γερά να συνεχίσεις!

Πράγματι είναι πολλές οι επισκέψεις, έχεις δίκιο και το ξέρω. Απλώς αναρωτιόμουν βρε Μαριλακι μου... έλεγα.. "μα τι γινεται? μηπως δεν ενδιαφερουν κανεναν τελικα?" :?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :P:p:p

kalamaraki, να σου πω ότι δεν ζήλεψα με το συρτάρι των καλλυντικών σου, ψέματα θα είναι...Ζηλεύωωωω!! Παν-τέλειο το έφτιαξες κι αυτό, μπράβο σου :D Αχ πολύ θα ήθελα κι εγώ ένα τέτοιο, αλλά το μπάνιο μου δεν έχει συρτάρια και δεν μπορώ να βαφτώ οπουδήποτε αλλού γιατί με τις πούδρες και τα ρουζ τα κάνω όλα χάλια :rolleyes: Έχω πάρει όμως ένα ωραιότατο βαλιτσάκι για make up, επαγγελματικό από τον Δάφνη, με πολλές θήκες για τα πινέλα, τα κραγιόν κτλ, και το έχω βολευτεί πολύ.

Ούτε και μένα το μπάνιο μου έχει συρτάρια, δυστυχώς! :? Γι αυτό έχω αγοράσει ένα κουτάκι και ένα τσαντάκι.

Μπράβο που πήρες το βαλιτσάκι αυτό και βολεύτηκες! :P:p

Έ μα πια, όλο καφέ, καφέ, καφέ, έβαλα ένα κοραλλί και ήρθα και φώτισα η γυναίκα! χαχα Και ναι, έκανα ένα γερό ξεκαθάρισμα στα παλιά make up - ακούς αρχηγέ;; :D

Ακουω... ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! {το γραψα αρκετά τρομακτικό???!!! :tongue::tongue::tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Χρύσα μου, του αρέσει πολύ! Στην αρχή "ξίνισε" γιατί εκεί θέλει πειθαρχία και .... καταλαβαίνετε αλλά τώρα... σούπερ καλά {μέχρι στιγμής!}... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! ;)

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς καλυτερεύει?

Μπράβο,θα του κάνει καλό.

Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερα ,αλλά περισσότερα θα ξέρουμε μέχρι την Τέτάρτη.Εγώ προσπαθώ να μην το συζητώ πολύ γιατί με ρίχνει.Απλά ελπίζω σε λίγο να είναι όπως πριν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια κι εγώ θέλω λίγο τη βοήθειά σας..Είναι λίγο άσχετο το θέμα, αλλά επειδή είμαι κι εγώ τελείως άσχετη, με προβληματίζει πολύ..Ο αδελφός του μπαμπά μου είναι παπάς, αλλά όχι απλός παπάς, είναι κάπως ψηλά στην ιεραρχεία ή πώς το λένε τέλος πάντων και θέλω να του κάνω ένα "καλό" δώρο..Για να καταλάβετε, ήρθε από άλλη πόλη που μένει, μας πάντρεψε και μας έκανε κι ένα σωρό δώρα κι εμείς τίποτα :( Μέσα στο Μάιο λοιπόν θα τον επισκεφτούμε και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μα τίποτα που να αρμόζει στην περίσταση :confused: Έχει καμιά από εσάς κορίτσια επαφή με παπάδες να μου πει μια ιδέα;; Τι μπορεί να τους αρέσει και να είναι και "πρέπον"; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι σε δερμάτινο (πορτοφόλι, θήκη για κάρτες κτλ), και να παραγγείλω να βάλουν πάνω το μονόγραμμά του..Κι άμα όμως δεν κάνει και παρεξηγηθεί;; :confused: Please help! :)

Δεν νομίζω να παρεξηγηθεί,γενικώς μπορείς να κοιτάξεις για δερμάτινα είδη,ατζέντες,χαρτοφύλακες κ.τ.λ.Οι υψηλά ιστάμενοι στο χώρο της εκκλησίας εκτός από την ιερό κομμάτι της δουλειάς τους εχουν και αρκετή δουλειά γραφείου ,οπότε τέτοια αντικείμενα θα ήταν χρήσιμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...