Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! Σε θαυμάζω!!!
Καλαμαρακι,τέλεια τα έχεις οργανώσει,πολλά μπράβο!!!!

:D:D:D

Πλέον δεν σε φοβάμαι εσένα! Γιατί αυτό που γράφεις, πως έχεις "επεκτείνει" τις οργανωτικές σου ικανότητες οπουδήποτε είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι σου... είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ! :P:p ΕΥΓΕ!

Τα σχόλια μου για εδώ:

1) Τέλεια ιδέα που κράτησες σε νεσεσέρ τα καθημερινά και έχεις βολευτεί!

2) Τέλεια ιδέα που τα έβαλες σε ανοιχτά "κουτάκια" και ανά κατηγορία ώστε να τα έχεις πάντα στην εντελεια, συνεχώς διαθέσιμα στο ματάκι σου και τακτοποιημένα τέλεια!

3) Διαφωνώ στο να έχουμε εκατοντάδες, το έχω ξαναπεί. Ειδικά στα καλλυντικά μας πρέπει να είμαστε ολιγαρκείς στις αγορές μας. Να αγοράζουμε τόσα όσα χρειαζόμαστε γιατί ΧΑΛΑΝΕ και σκεφτείτε πως πάνε στο πρόσωπο μας!!! {θα βάλω σχετικό ποστ και στο blog}

4) Ξεχώρισε αυτά που έχεις καιρό {αν υπάρχουν} και πέτα τα.

5) Εκεί που έχεις τις "μασκαρα", βλέπω νομίζω 3-4? Αν ναι και ειδικά αν είναι και το ίδιο χρώμα, ξεφορτώσου τις παλαιότερες. Στεγνώνουν και δεν κάνουν καλό στα ματάκια σου οι πολυκαιρισμένες!

Κατα τ' άλλα χίλια μπράβο!!!! :P:p:p

Μερσι μερσί :D:D

Να φανταστείς ειχα περισσότερα.... :oops::shock: αυτά ειναι μετά το πεταμα χαχαχα

Τα περισσότερα είναι του χρόνου αγορασμένα(εκανα μια γερή παραγγελία από το www.eyeslipsface.co.uk κ βγήκαν άριστα σε ποιότητα οτι πήρα) οποτε δεν έχω να πετάξω κάτι άμεσα, αλλά βαλε βάλε το ποστ να μαθαίνουμε!

Εκει για τις μάσκαρες οχι δεν ειναι ολες μαυρες μια ειναι μαυρη , μια ειναι βαθύ μπλε κ μια ειναι καφέ. :D

Πολυ καλή δουλειά, μπράβο σου! τελικά το είχες μέσα σου εσυ και απλά δεν το ήξερες :)

Ετσι λέει κ ο χαζμπαντ που είναι εντελώς τακτικός σε σημείο που αναρωτιέμαι πως τον παντρεύτηκα χαχαχα αλλά οπως λεει με έβαλε στο σωστό δρόμο :rolleyes::tongue:

Κλείνω το σεντόνι λέγοντας: βρήκα πώς θα φτιάξω τα συρτάρια με τα ρούχα μου! Τώρα το μόνο που μένει είναι να το κάνω κιόλας. Κι άμα μεγαλώσω και μάθω πώς θα σας βάλω και φωτο....

Να μας βάλεις να θαυμάσουμε τον κόπο σου!! :D

Αν χρειαστείς οδηγίες στείλε μου πμ να σου πω ;)

kalamaraki, να σου πω ότι δεν ζήλεψα με το συρτάρι των καλλυντικών σου, ψέματα θα είναι...Ζηλεύωωωω!! Παν-τέλειο το έφτιαξες κι αυτό, μπράβο σου :D Αχ πολύ θα ήθελα κι εγώ ένα τέτοιο, αλλά το μπάνιο μου δεν έχει συρτάρια και δεν μπορώ να βαφτώ οπουδήποτε αλλού γιατί με τις πούδρες και τα ρουζ τα κάνω όλα χάλια :rolleyes: Έχω πάρει όμως ένα ωραιότατο βαλιτσάκι για make up, επαγγελματικό από τον Δάφνη, με πολλές θήκες για τα πινέλα, τα κραγιόν κτλ, και το έχω βολευτεί πολύ..

χε χε :D Ειναι ομορφα τακτοποιημένα οντως, που να τα δεις οταν κανει ντου η μικρή για να ψάξει το σκληρηντικό να βαψει τα νυχια της ή το λιπ γκλος της να βαφτει....σαν να πέρασε τυφώνας γινονται :evil: αλλά χαλάλι της :D

Και εγώ δεν τα έχω στο μπάνιο, εβαλα τα βασικά μόνο στο μπάνιο που εχει καλό φωτισμό γιατί στο ενοικιο ειμαστε κ έχω μονο αυτή τη ραφιέρα από το Ικεα κ τα δυο μικρά πλαινά ντουλαπάκια του καθρέφτη που χωράνε λιγα πράγματα.

Πολύ μου αρέσουν κ μένα εκεινα τα επαγγελματικά βαλιτσάκια που όλα έχουν τη θέση τους ;)

Κι επειδή μια φωτογραφία δεν είναι ποτέ αρκετή, δείτε άλλη μία:

scaled.php?server=515&filename=0044j.jpg&res=landing

Παναγία μου !!! Σλουρρρρπππππππππππ

Φαίνεται κ σίγουρα ήταν πεντανόστιμο!! Γειας στα χέρια σου! ;)

Καλημερούδια σας...

και συνεχίζω.. ένα ωραίο άρθρο με πράγματα που ήδη ξέρουμε... αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι μητήρ μαθήσεως...

Πως να «αποθηκεύσετε» σωστά τα χειμωνιάτικα ρούχα σας

http://www.tsantiri.gr/sygxroni-zwi/chrisimo-pos-na-apothikefsete-sosta-ta-chimoniatika-roucha-sas.html

Τέλος... ποια με γλωσόφαγε ε; Βάσει του τελευταίου μου post τον σύζυγο έπρεπε να ματιάσετε... μετά την ωραία Τετάρτη που πέρασα λοιπόν.. ήρθε η Πέμπτη που ήμουν κάπως... και από το απόγευμα της Πέμπτης ως το απόγευμα του Σαββάτου έλιωσα στον πυρετό... κανένα άλλο σύμπτωμα... απλώς χτυπούσα 39 για πλάκα... τώρα αισθάνομαι καλύτερα οπότε άλλαξα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, παπλώματα... τα πάντα και ξεκίνησα πλυντήρια...

Το μόνο καλό είναι ότι έχασα και 3 κιλάκια...

φιλάκια

Περαστικά σου Γεωργίνα

Το έκανα ήδη σελιδοδείκτη να το χαζέψω μετά.

Εγώ χτες δεν έκανα ιδιαιτερα δουλειες μόνο τα βασικά να μαγειρέψω , (πήρα ρεπό χε χε) αλλά εβαλα δυο πλυντήρια στεγνωτήρια το βράδυ κ συγχρόνως ζυμωσα τρια ελαιοψωμα να στείλω πεσκέσι σε πεθερά κ κουνιάδα μιας κ κατεβαίνει ο αδερφός μου κάτω αθήνα. Εως τις 2 έψηνα.... :shock:

Τωρα το πρωί σηκωθήκαμε ηπιαμε καφεδάκι με τους γονεις μου κ τον αδερφό μου , εφυγε ο χαζμπαντ με τη μικρή για ποδηλατάδα κ εγώ ετοιμασα κατσικάκι στη γάστρα κ το εβαλα να ψήνεται :D κ θα βάλω ενα πλυντήριο πετσέτες κ ένα σεντόνια

Καλό μεσημέρι να έχουμε !!

υγ Ακομη δεν έκανα τράμπα στα ρουχα μας.....:rolleyes: ολο το αναβάλω... :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας! Ηλιαχτίδα σλουρπ! Τέελεια φαίνεται η σπιτική πανακότα!

GeorginaT περαστικά! Τί ήταν αυτό καλοκαιριάτικα παιδί μου;

Εμείς σήμερα χαλαρά γιατί έφτιαξα χτες γεμιστά τα οποία δεν τιμήσαμε γιατί πήγαμε σε φίλους και μας βρήκε εκεί το βράδυ και παραγγείλαμε. Οπότε σήμερα γεμιστά!

Φιλάκια και καλές βολτίτσες !

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Μεγαλεία μιλάμε, εχθές το βράδυ άφησα τον μικρό στη μαμά μου και θυμηθήκαμε πώς ήταν η ζωή μας προ τέκνου..:D Δεν θα κάνω τί-πο-τα σήμερα, delivery θα φάμε και θα λιώσουμε στους καναπέδες με dvd :tongue:

Βρε Ηλιαχτίδα δεν μας λυπάσαι καθόλου, μας αποτελείωσες με τη φωτο! Τέλεια η παρουσίαση και ξετρελάθηκα και με το πιατάκι σου! :)

στο www.mymemory.com εχει αρκετα συχνα 50% και δωρεαν μεταφορικα επισης μ αρεσει η εκτυπωση του και το σερβις του και το προτιμω φιλακια καλημερουδια

Ααα δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ! Απ' ό,τι είδα στα γρήγορα - θα το ξεψαχνίσω μετά, έχει πιο απλά templates απ' το shutterfly, αλλά για μια απλή εκτύπωση photobook (πχ. διακοπές), μια χαρά φαίνεται και κυρίως βλέπω ότι δεν χρεώνει μεταφορικά;! :shock: Ρίξε κι εσύ μια ματιά πάντως στο shutterfly..Είναι πιο περίπλοκο, αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι αρκετά εύκολο, έχει πανέμορφα templates και αυτοί δίνουν κατά καιρούς -50%. :)

http://www.tsantiri.gr/sygxroni-zwi/chrisimo-pos-na-apothikefsete-sosta-ta-chimoniatika-roucha-sas.html

Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο Georgina, σαν να το έχει γράψει η Ειρήνη μας :D Περαστικά σου!!

g8Sbp2.png

Καλημερούδια σας...

και συνεχίζω.. ένα ωραίο άρθρο με πράγματα που ήδη ξέρουμε... αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι μητήρ μαθήσεως...

Τέλος... ποια με γλωσόφαγε ε; Βάσει του τελευταίου μου post τον σύζυγο έπρεπε να ματιάσετε... μετά την ωραία Τετάρτη που πέρασα λοιπόν.. ήρθε η Πέμπτη που ήμουν κάπως... και από το απόγευμα της Πέμπτης ως το απόγευμα του Σαββάτου έλιωσα στον πυρετό... κανένα άλλο σύμπτωμα... απλώς χτυπούσα 39 για πλάκα... τώρα αισθάνομαι καλύτερα οπότε άλλαξα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, παπλώματα... τα πάντα και ξεκίνησα πλυντήρια...

Το μόνο καλό είναι ότι έχασα και 3 κιλάκια...

φιλάκια

Περαστικά σου,μαλλον σας ματιάσαμε:rolleyes:,καλή επάνοδο!

Πολύ χρήσιμο το αρθρο και με ευστοχες συμβουλές!Συμφωνώ με τη Μαριλού,σαν να το έγραψε η Ειρήνη.Μήπως γράφεις και αλλού????:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ηλιαχτίδα δε σου μιλάω. Τι είναι αυτό που ανέβασες κοπέλα μου; Πού είπες ότι μένεις;

Καλαμαρίδιο, φτιάξε ρε άλλο ένα και πες στον αδελφό να περάσει μία κι από δω.

Κορίτσια μπας και μπορείτε να αναλάβετε το κείτερινγκ γιατί καταρρέω;

Ενδεικτικά (μετά από το χτεσινό νυχτέρι)

1. Άλλαξα το μικρό

2.Άλλαξα το μικρό (όχι δε μπερδεύτηκα, αλλά ήθελε καθαρή πάνα για τα κακά του φαίνεται).

3. Του έβαλα να φάει το πρωινό του (τέλειες μπαλίτσες με αλεσμένο χουρμά, αμύγδαλα και κυλισμένες σε τριμμένη καρύδα).

4. Τακτοποίησα τα φαγητά που μαγείρεψα χτες το βράδυ σε μερίδες στην κατάψυξη.

5. Έβαλα να βράζει το κοτόπουλο για το ζωμό .

6. Μάζεψα κουζίνα.

7. Έπαιζα με το μικρό και ταυτόχρονα τακτοποιούσα τα πλακάκια από αφρώδες υλικό στο δωμάτιό του που τα έβγαλε χθες η κοπέλα για να καθαρίσει (ναι σήκωσα και τη μπασκέτα).

8. Δίπλωσα τις κάλτσες μας (γιατί είχαμε ξεμείνει, αλλιώς ακόμη θα τις κοίταζα).

9. Δεκατιανό για το μικρό (και για μένα γιατί να το κρύψομεν άλλωστε).

10. Φύγανε επιτέλους για κούνιες οπότε έκανα ένα μπάνιο.

11. Δούλεψα μια ωρίτσα

12 Ετοίμασα το μεσημεριανό (το είχα φτιάξει χτες).

13 Κοίμισα μικρό

14 Άπλωσα πλυντήριο.

Αυτά από τις 7.30 ως τις 2:00

Είναι το 1/3 από αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα.......

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γειά σας....ελπίζω να περνάτε καλά και ήρεμα και να ξεκουραστήκατε σήμερα Κυριακή...

Θέλω την βοήθεια σας....θέλω να φυτέψω λουλούδια στις γλάστρες μου και είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, για πείτε εσείς που ξέρετε..τι να κάνω???

1. Βρήκα να αγοράσω βασιλικό, διόσμο και ρίγανη, να βάλω τέτοια να φυτέψω ή δεν κρατάνε γενικά σαν λουλούδια και μαραίνονται εύκολα...θέλω κάτι που να αντέχει σε όλες τις εποχές

2. Η' να αγοράσω λουλούδια με ανθάκια διάφορα τα οποία είναι ανθεκτικά στον χρόνο..είχα πάρει παλιά ένα που είχε αντέξει ένα χρόνο, δεν θυμάμαι όνομα

Τι να κάνω για πείτε???

Γεια σας,τι κάνετε?Εμείς σήμερα περάσαμε πολύ χαλαρά,ήπιαμε καφεδάκι,μαγείρεψα και φάγαμε,παρέα με την αδερφή μου,που ήρθε για το ΣΚ.

Κατέβασα τα καλοκαιρινά του γιόκα μου και ανέβασα τα χεμωνιάτικα.

Μετά τακτοποίησα και τις κάλτσες και τα εσώρουχά του στις καινούριες θήκες που αγόρασα και τα μετέφερα στο κομοδίνο του που τα συρτάρια ήταν αδεια.Ολα τώρα οργανωμένα και στη θέση τους.

Μιρίκι καλή συνέχεια...

Ηλιαχτίδα μας λύγωσες!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κορίτσια γειά σας....ελπίζω να περνάτε καλά και ήρεμα και να ξεκουραστήκατε σήμερα Κυριακή...

Θέλω την βοήθεια σας....θέλω να φυτέψω λουλούδια στις γλάστρες μου και είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, για πείτε εσείς που ξέρετε..τι να κάνω???

1. Βρήκα να αγοράσω βασιλικό, διόσμο και ρίγανη, να βάλω τέτοια να φυτέψω ή δεν κρατάνε γενικά σαν λουλούδια και μαραίνονται εύκολα...θέλω κάτι που να αντέχει σε όλες τις εποχές

2. Η' να αγοράσω λουλούδια με ανθάκια διάφορα τα οποία είναι ανθεκτικά στον χρόνο..είχα πάρει παλιά ένα που είχε αντέξει ένα χρόνο, δεν θυμάμαι όνομα

Τι να κάνω για πείτε???

Δεν ξέρω πως είναι ο χώρος σου, οπότε σκέψου το εσύ.

Έχω πάντα δύοσμο, βασιλικό (απλό και πλατυφυλλο), μαιντανό και σέλινο. Κόβω από τις γλάστρες μου για την μαγειρική μου. Τον βασιλικό δε, τον φτιάχνω πέστο (αλλά χωρίς το τυρί για να μην χαλάσει) σε βάζο και βάζω τον χειμώνα στις σάλτσες μου. Ρίγανη δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σκέφτομαι το σχοινόπρασο.

Λουλούδια ανθεκτικά, θα είναι καλύτερα να ρωτήσεις. Εγώ, επειδή μένω δίπλα στην θάλασσα και έχει πολύ αέρα και αρμύρα, δεν αντέχουν και πολλά, το καλοκαίρι ανανεώνω αν χρειαστεί τα γεράνια μου και ότι άλλο μου αρέσει. Αλλά τον χειμώνα μόνο τα γεράνια μου αντέχουν.

BOftp3.png PzWNp3.png

Τι να κάνω για πείτε???

Ο βασιλικός είναι πολύ ωραίος τώρα το καλοκαίρι αλλά το Σεμπτέβρη θα σου χαλάσει,θέλει ήλιο,νερό καθε μέρα αλλα λίγο και πάντα να στεγνώνει το χώμα στο επόμενο πότισμα.Ο δυόσμος είναι πιο ανθεκτικός και η ρίγανη πολύ ανθεκτική.Βέβαι με αυτά έχεις τελείως διαφορετικό αισθητικά ,αποτέλεσμα.

Τώρα αν επιλέξεις λουλούδια με ανθη,δύσκολα πάλι θα βρεις κάποιο με ανθοφορία όλο το χρόνο.Μπορείς να βάλεις αζαλέα η μίνι τριανταφυλλιά,γκαζάνιες...

Εγώ στη βεράντα μου έχω μια σεφλέρα,ενα μπεντζαμιν,αλλη μία πρασινάδα(δεν ξέρω πως λέγεται),μια μίνι τριανταφυλλίτσα και αλλες 2 γλάστρες,μία πάνω στο τραπέζι και μια κάτω στις οποίες φυτευω λουλούδια με ανθη που τα ανανεώνω ανάλογα με την εποχή.Ετσι χωρίς κόστος,την εχω πάντα περιποιημένη και γεμάτη.

Αν θές πες μας τι έχεις να σου δώσουμε ιδέες.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν ξέρω πως είναι ο χώρος σου, οπότε σκέψου το εσύ.

Έχω πάντα δύοσμο, βασιλικό (απλό και πλατυφυλλο), μαιντανό και σέλινο. Κόβω από τις γλάστρες μου για την μαγειρική μου. Τον βασιλικό δε, τον φτιάχνω πέστο (αλλά χωρίς το τυρί για να μην χαλάσει) σε βάζο και βάζω τον χειμώνα στις σάλτσες μου. Ρίγανη δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σκέφτομαι το σχοινόπρασο.

Λουλούδια ανθεκτικά, θα είναι καλύτερα να ρωτήσεις. Εγώ, επειδή μένω δίπλα στην θάλασσα και έχει πολύ αέρα και αρμύρα, δεν αντέχουν και πολλά, το καλοκαίρι ανανεώνω αν χρειαστεί τα γεράνια μου και ότι άλλο μου αρέσει. Αλλά τον χειμώνα μόνο τα γεράνια μου αντέχουν.

Πολύ σαωστα,τα γεράνια είναι ίσως τα πιο ανθεκτικά και στις καιρικές συνθήκες και στο νερό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να κοιμηθώ... θέλω να βγω βόλτα και να φάω σουβλάκια...

φυσικά το τι θέλω με το τι θα κάνω απέχουν τρελά....

Περαστικά! Μπόνους τα μείον τρία ε;

Δεν λες τίποτα φιλενάδα... κουτί μου ήρθε... αν και όπως πάω με βλέπω κορμάρα για τον Μάιο και χωρίς να κάνω τίποτα...

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές... και νομίζω ότι πιάνουν... πλέον έχω πέσει στο 37.8, οπότε κάτι είναι και αυτό...

Ηλιαχτίδα... και εγώ την ίδια συνταγή χρησιμοποιώ για πανακότα... απλά έχω μειώσει λίγο τη ζελατίνη... μας αρέσει πιο πολύ έτσι... και πάει και καταπληκτικά η σως μελιού... μέλι, νεράκι, λίγα δευτερόλεπτα στα μικροκύματα να ζεσταθεί και έτοιμο... :)

mamavasia... έχω κάψει τα πάντα στο μπαλκόνι μου οπότε δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές... οι τελευταίες γλάστρες έφυγαν μάλιστα από λάθος στο σύστημα ποτίσματος οπότε πλέον εγκατέλειψα το σπορ...

με φωνάζει ο καναπές μου...

φιλάκιααααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κορίτσια κι εγώ θέλω λίγο τη βοήθειά σας..Είναι λίγο άσχετο το θέμα, αλλά επειδή είμαι κι εγώ τελείως άσχετη, με προβληματίζει πολύ..Ο αδελφός του μπαμπά μου είναι παπάς, αλλά όχι απλός παπάς, είναι κάπως ψηλά στην ιεραρχεία ή πώς το λένε τέλος πάντων και θέλω να του κάνω ένα "καλό" δώρο..Για να καταλάβετε, ήρθε από άλλη πόλη που μένει, μας πάντρεψε και μας έκανε κι ένα σωρό δώρα κι εμείς τίποτα :( Μέσα στο Μάιο λοιπόν θα τον επισκεφτούμε και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μα τίποτα που να αρμόζει στην περίσταση :confused: Έχει καμιά από εσάς κορίτσια επαφή με παπάδες να μου πει μια ιδέα;; Τι μπορεί να τους αρέσει και να είναι και "πρέπον"; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι σε δερμάτινο (πορτοφόλι, θήκη για κάρτες κτλ), και να παραγγείλω να βάλουν πάνω το μονόγραμμά του..Κι άμα όμως δεν κάνει και παρεξηγηθεί;; :confused: Please help! :)

g8Sbp2.png

Κόρες... κόρες... κόρες...! Πως είστε μικρές μου??? :P:p:p

Τι υπέροχη μέρα και σήμερα!

Πριν μισή ώρα μαζευτήκαμε από νωρίς το πρωί...

Ξυπνήσαμε..... ντυθήκαμε... δεν κάναμε απολύτως τίποτα, μόνο κρεβάτια στρώσαμε και την κοπανήσαμε. Πήγαμε για βόλτα στην Γλυφάδα, χαζέψαμε βιτρίνες με καφεδάκι στο χέρι, πήγαμε το γιογκάκι παιδική χαρά και μετά βουρ στην πεθερά μου. Έκανα της αδερφής του άντρα μου ένα ημι-μονιμο γαλλικό που το ήθελε και φάγαμε έτοιμο και ζεστό παστίτσιο. Τώρα μαζωχτήκαμε!!! :tongue::tongue::tongue:

Αυτές τις μέρες είχα πολύ δουλίτσα {καλά να μαστε} και την επόμενη εβδομάδα επίσης. Την άλλη Παρασκευή δε, έχω να ετοιμάσω και διάφορα άτομα για μια βάφτιση που με έχουν κλείσει και γινεται πανικ... :tongue: . Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.

Αλλά το χειρότερο βρε κόρες είναι η όρεξη μου... μ' έχει πιάσει λύσσα τελευταία...! Πάντα ήμουν λίγο... κτήνος στο φαγητό {Τζωρτζίνα ΜΗ μιλήσεις!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:} αλλά τις τελευταίες ημέρες... :?:?:?

Χθες δε, το τελευταίο ραντεβού που έκλεισα μου "βγήκε" σούπερ! Γνώρισα τη Chatzico και ναι μεν της έφτιαξα τα νυχάκια αλλά με περιποιήθηκε, τα είπαμε... πέρασα πολύ καλά! :P Είναι ένα παιδί με γνήσιο χαμόγελο που στα λέει όπως είναι. Στα ίσα και χωρίς να στα γλυκαίνει. Οπως είναι και σταράτα, πράγμα που εκτιμώ απεριόριστα σε έναν άνθρωπο. Ευγε βρε Μαρακι!

Κοριτσάκια μου, θα επανέλθω! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα δε σου μιλάω. Τι είναι αυτό που ανέβασες κοπέλα μου; Πού είπες ότι μένεις;

Καλαμαρίδιο, φτιάξε ρε άλλο ένα και πες στον αδελφό να περάσει μία κι από δω.

Κορίτσια μπας και μπορείτε να αναλάβετε το κείτερινγκ γιατί καταρρέω;

Πες τι θες κι έφτασε...

Ενδεικτικά (μετά από το χτεσινό νυχτέρι)

1. Άλλαξα το μικρό

2.Άλλαξα το μικρό (όχι δε μπερδεύτηκα, αλλά ήθελε καθαρή πάνα για τα κακά του φαίνεται).

Πόσο σε καταλαβαίνω... Αφού λέω ότι όταν βγάλουμε την πάνα θα μου λέει: "Μαμά, καθάρισε τη λεκάνη της τουαλέτας, θέλω να κάνω κακά..."

:-P:razz::-P:razz::-P

3. Του έβαλα να φάει το πρωινό του (τέλειες μπαλίτσες με αλεσμένο χουρμά, αμύγδαλα και κυλισμένες σε τριμμένη καρύδα).

4. Τακτοποίησα τα φαγητά που μαγείρεψα χτες το βράδυ σε μερίδες στην κατάψυξη.

5. Έβαλα να βράζει το κοτόπουλο για το ζωμό .

6. Μάζεψα κουζίνα.

7. Έπαιζα με το μικρό και ταυτόχρονα τακτοποιούσα τα πλακάκια από αφρώδες υλικό στο δωμάτιό του που τα έβγαλε χθες η κοπέλα για να καθαρίσει (ναι σήκωσα και τη μπασκέτα).

8. Δίπλωσα τις κάλτσες μας (γιατί είχαμε ξεμείνει, αλλιώς ακόμη θα τις κοίταζα).

9. Δεκατιανό για το μικρό (και για μένα γιατί να το κρύψομεν άλλωστε).

10. Φύγανε επιτέλους για κούνιες οπότε έκανα ένα μπάνιο.

11. Δούλεψα μια ωρίτσα

12 Ετοίμασα το μεσημεριανό (το είχα φτιάξει χτες).

13 Κοίμισα μικρό

14 Άπλωσα πλυντήριο.

Αυτά από τις 7.30 ως τις 2:00

Είναι το 1/3 από αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα.......

Τι να κάνω για πείτε???

Οπως σου είπε και η chatzico, τα γεράνια αντέχουν και το χειμώνα. Δεν ξέρω ποιο άλλο φυτό αντέχει.

Από μυρωδικά, εγώ έχω μαϊντανό, δυόσμο και βασιλικό (υπάρχει και βασιλικός που αντέχει και το χειμώνα) στο μπαλκόνι. Τώρα θέλω να βάλω και σέλινο. Στην πυλωτή, που έχω ένα παρτέρι, έχω βάλει λεβάντα, ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο και θέλω να βάλω και λεμονοθύμαρο. Νομίζω ότι όλα τα μυρωδικά αντέχουν και το χειμώνα.

Απο λουλούδια στο μπαλκόνι έχω μία γαρδένια και μία πορτοκαλί τριανταφυλλιά και σε ζαρτινιέρες που κρέμονται από το μπαλκόνι έχω βάλει γαρυφαλλιές, διμορφοθήκες (μοιάζουν με μαργαρίτες) και τεμαρια.

Αν θες σου βάζω φωτογραφίες να τα δεις.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ... θέλω να βγω βόλτα και να φάω σουβλάκια...

φυσικά το τι θέλω με το τι θα κάνω απέχουν τρελά....

Δεν λες τίποτα φιλενάδα... κουτί μου ήρθε... αν και όπως πάω με βλέπω κορμάρα για τον Μάιο και χωρίς να κάνω τίποτα...

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές... και νομίζω ότι πιάνουν... πλέον έχω πέσει στο 37.8, οπότε κάτι είναι και αυτό...

Περαστικά και από εμένα.

Αντε, μέχρι το βράδυ να έχει πέσει εντελώς σου εύχομαι.

Ηλιαχτίδα... και εγώ την ίδια συνταγή χρησιμοποιώ για πανακότα... απλά έχω μειώσει λίγο τη ζελατίνη... μας αρέσει πιο πολύ έτσι... και πάει και καταπληκτικά η σως μελιού... μέλι, νεράκι, λίγα δευτερόλεπτα στα μικροκύματα να ζεσταθεί και έτοιμο... :)

Λες,ε?

Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά

mamavasia... έχω κάψει τα πάντα στο μπαλκόνι μου οπότε δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές... οι τελευταίες γλάστρες έφυγαν μάλιστα από λάθος στο σύστημα ποτίσματος οπότε πλέον εγκατέλειψα το σπορ...

με φωνάζει ο καναπές μου...

φιλάκιααααααα

Καλή ξεκούραση!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τώρα που κοιμάται ο πιτσιρίκος μου, μπορώ να γράψω τι έκανα σήμερα

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Ηπιε το γάλα του

3) Μάζεψα νεροχύτη

4) Μαγείρεψα του παιδιού

5) Μαγείρεψα για εμάς

6) Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει χθες

7) Απλωσα τα υπόλοιπα (δυστυχώς δε χώρεσε όλο το πλυντήριο στη απλώστρα)

8 ) Εφαγε το μεσημεριανό του (φρουτόκρεμα δεν έφαγε, κοιμόταν. Δεν ξέρω τι έχει πάθει σήμερα...)

9) Φάγαμε εμείς

10) Μάζεψα τραπέζι

11) Μάζεψα νεροχύτη

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...