Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εύχομαι το καλύτερο για εσάς!

δλδ βρε κοριτσάκι μου πόσες φορές ξυπνάει βραδύ?

Τις καλές νύχτες μία στις 2 και μία στις 5. Σηκώνεται στις 9. Τελευταία έκανε και κάτι σερί κατευθείαν στις 5

Τις κακές νύχτες δεν κοιτάω ρολόγια γιατί με πιάνουν τα διαόλια μου.....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις καλές νύχτες μία στις 2 και μία στις 5. Σηκώνεται στις 9. Τελευταία έκανε και κάτι σερί κατευθείαν στις 5

απ οτι βλεπω κοριτσια σε κανα2 χρονια θα κοιμηθω

:confused: κι εγω που καθε βραδυ νομηζω οτι δεν θα ξυπνησω:eek:

Για την ασπιρινομάσκα... εγώ που έχω ευαισθησίες/αλλεργίες... αν την κάνω, λέτε να τουμπανιαστώ?:rolleyes: Βέβαια, ασπιρίνες πίνω και δεν παθαίνω κάτι.

Κι όλο ξεχνάω... τι άλλο θέλω να πω... Γενικά, περνάω μια "αφαιρετική" φάση τελευταία...

Έχω επίσης ευαίσθητο δέρμα και δερματικές αλλεργίες (πέρα απο χρυσο και ασήμι δεν μπορει τπτ άλλο να ακουμπήσει το δέρμα μου) και σήμερα έκανα τη μάσκα.

1. Δεν με πείραξε στο δέρμα

2. Καθάρισαν τα λίγα μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης

3. Το πρόσωπο μου έγινε πιο λείο και απαλό

- Mamavasia ευχαριστώ - θα την επαναλάβω ;)

αυτό που επίσης ξεχνάω τι άλλο θέλω να πω... αρχισε στην εγκυμοσύνη και απο τότε που γέννησα χειροτέρεψε.. θα γίνω ποτέ καλά γιατρέ??? :)

Έχω επίσης ευαίσθητο δέρμα και δερματικές αλλεργίες (πέρα απο χρυσο και ασήμι δεν μπορει τπτ άλλο να ακουμπήσει το δέρμα μου) και σήμερα έκανα τη μάσκα.

1. Δεν με πείραξε στο δέρμα

2. Καθάρισαν τα λίγα μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης

3. Το πρόσωπο μου έγινε πιο λείο και απαλό

- Mamavasia ευχαριστώ - θα την επαναλάβω ;)

αυτό που επίσης ξεχνάω τι άλλο θέλω να πω... αρχισε στην εγκυμοσύνη και απο τότε που γέννησα χειροτέρεψε.. θα γίνω ποτέ καλά γιατρέ??? :)

Τέλεια!!!! Χαίρομαι πολύ!

ξυπνάει επειδή πεινάει ή επειδή θέλει μαμα?

Κοίτα όλες ξέρουμε οτι καθε παιδί είναι διαφορετικό, προσωπικά και απο την εμπειρία μου με το γιο μου θα δοκίμαζα τα εξής..

α. να τρώει κάτι εξτρα το βράδυ

β. να είναι πιο γεμάτο απο παιχνίδι το απόγευμά του- ιδανικά παιδική χαρά

απ οτι βλεπω κοριτσια σε κανα2 χρονια θα κοιμηθω

:confused: κι εγω που καθε βραδυ νομηζω οτι δεν θα ξυπνησω:eek:

δεν ξέρω πόσο είναι το δικό σου παιδάκι, αν το έχεις αναφέρει συγνώμη δεν θυμάμαι, αλλά ο δικός μου ενώ θήλαζε αποκλειστικά και ουδέποτε πήρε ξένο γάλα (που λένε ότι τα χορταίνει και κοιμούνται) κοιμάται σερί απο 40 ημερών! (miriki, μη με βριζεις σε ακούω

:) ) μην απελπίζεσαι λοιπόν, εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :-P

Διαφημίσεις

21 φαγητο ετοιμο

22 φαγαμε μαζεψα τραπεζι κουζινα μπαρμπεκιου

23 σχαρα πλυντηριο ταμπλετα μπηκε και ετοιμο να πλυνει

24 γαλα μικρου ετοιμο

25 αλλαγη πανας και κοιμηθηκε

26 ωρα να ξεκουραστω εκανα τελικα αρκετα φιλακια τσουπρες

ώρα να ξεκουραστείς??? καλεεεεε!!! στο νο 26 θα σταματήσεις ??? ντροπή!!!:tongue:

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση... και πρόσεξε ξημερώνει Κυριακή, οπότε δεν επιτρέπονται δουλειές... μόνο ξεκούραση;)

Καλησπέρα στα νυχτοπούλια!

Ηλιαχτίδα ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή! Γενικά δεν τα πάω και πολύ καλά με τα γλυκά, αλλά αυτή μου φαίνεται αρκετά εύκολή και θα τη δοκιμάσω! :D

Ειρήνη, το είδα το βραβείο σου! Δεν το ήξερα ότι μεταξύ σας οι bloggers κάνετε και τέτοια, μπράβο και στη Χρυσόσκονη για την απονομή :D

Και να σου πω τώρα...100 επισκέψεις/μέρα ακόμη δεν ξεκίνησες;;!! :shock: Ειρήνη μου αυτό είναι πολύυυυ καλό, πίστεψέ με!! :D Μπράβο κοριτσάκι, έτσι γερά να συνεχίσεις!

kalamaraki, να σου πω ότι δεν ζήλεψα με το συρτάρι των καλλυντικών σου, ψέματα θα είναι...Ζηλεύωωωω!! Παν-τέλειο το έφτιαξες κι αυτό, μπράβο σου :D Αχ πολύ θα ήθελα κι εγώ ένα τέτοιο, αλλά το μπάνιο μου δεν έχει συρτάρια και δεν μπορώ να βαφτώ οπουδήποτε αλλού γιατί με τις πούδρες και τα ρουζ τα κάνω όλα χάλια :rolleyes: Έχω πάρει όμως ένα ωραιότατο βαλιτσάκι για make up, επαγγελματικό από τον Δάφνη, με πολλές θήκες για τα πινέλα, τα κραγιόν κτλ, και το έχω βολευτεί πολύ..

patousitsa, σου στέλνω την αγάπη μου..Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι περνάς γιατί έχω ένα παιδί, αλλά συμπάσχω! Πολλά φιλιά :)

6.Εφτιαξα 2 photobook και εσταλησαν απο τη βαφτιση που δεν ειχα ασχοληθει και αλλο ενα απο τον πρωτοχρονο μας (ευτυχως τις φωτογραφιες τις ειχα ξεσκαρταταρει μεσα στη βδομαδα που περασε)

kelli πού φτιάχνεις photobook;; Εγώ την έχω καταβρεί με το shutterfly, έχω ήδη φτιάξει 3 και αυτή τη στιγμή ετοιμάζω άλλο ένα του γάμου μας (3 χρόνια μετά :tongue: )

Πολυ καλά έκανες!!! μπράβο! απλά μην ξεχάσεις να πετάξεις τα παλιά (κάποια εδώ μέσα θα σε μαλώσει αν δεν το κάνεις.. :) )

Έ μα πια, όλο καφέ, καφέ, καφέ, έβαλα ένα κοραλλί και ήρθα και φώτισα η γυναίκα! χαχα Και ναι, έκανα ένα γερό ξεκαθάρισμα στα παλιά make up - ακούς αρχηγέ;; :D

g8Sbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά εχθές καθάρισα το νεροχύτη, φάγαμε, έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο και τάισα το μικρό.

Έβαλα τους δυο άντρες για ύπνο (για μισή ώρα) και ετοίμασα τα πράγματα του μικρού, για να πάμε επίσκεψη σε ένα φιλικό ζευγάρι.

Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Καιρό είχαμε να βγούμε. Το μόνο κακό ήταν ότι γυρίσαμε στη 1:00 και το πρωί στις 7:00 ο μικρός είχε ξυπνήσει καο είχε όρεξη για παιχνίδια.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το ωράριο του δεν αλλάζει με τίποτα. Είχε κοιμηθεί από τις 21:45, οπότε το πρωί ξύπνησε νωρίς (όπως πάντα).

Θέλω να σας βάλω φωτο από την πανακότα και δεν τα καταφέρνω.

Μόλις τα καταφέρω θα σας βάλω.

9k=

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

ώρα να ξεκουραστείς??? καλεεεεε!!! στο νο 26 θα σταματήσεις ??? ντροπή!!!:tongue:

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση... και πρόσεξε ξημερώνει Κυριακή, οπότε δεν επιτρέπονται δουλειές... μόνο ξεκούραση;)

τελικα εκανα και 27 επλυνα τα μπιμπερο.Μωρε το προβλημα ειναι οτι ειναι περιοδος δηλωσεων και στο γραφειο γινεται παρτυ το υπουργειο δεν ανοιγει τις πυλες οι ημερομηνιες φτανουν θα παρουν ξανα παραταση και ετσι οπως το πανε θα κανουμε 15αυγουστο με δηλωσεις και ο καθενας ερχεται και ρωταει το μακρυ και το κοντο του....Ενημερωση για να μην πρηξετε και εσεις καποιον δυσμοιρο λογιστη ολοι οι μισθωτοι ανεργοι κλπ χρειαζονται κλειδαριθμο θα κανετε εγγραφη στη σελιδα του υπουργειου και θα πατε να την παρετε απο οποιαδηποτε εφορια...Το ολο αποτελεσμα των ως ανω ειναι μεσα στην εβδομαδα το μονο που κανω ειναι να μπει πλυντηριο και να απλωθει να στρωθουν κρεββατια και να πλενω τα μπιμπερο του μικρου.Τις ημερες που ειναι στην πεθερα μου η κακομοιρα μου μαγειρευει και ενα φαγακι οποτε εγω τοτε σιδερωνω.Τις ημερες που ειναι στη μανα μου επειδη βαριεται να με βοηθησει περαν του να μου κρατησει τον μικρο πρεπει και να μαγειρευω οταν γυρναω....Ναι ναι καλα ακουσατε η πεθερα μου με βοηθαει- ααα μου σιδερωνει και τα πουκαμισα του γιουκα της για να μην κουραζομαι εγω....

Καλησπέρα στα νυχτοπούλια!

kelli πού φτιάχνεις photobook;; Εγώ την έχω καταβρεί με το shutterfly, έχω ήδη φτιάξει 3 και αυτή τη στιγμή ετοιμάζω άλλο ένα του γάμου μας (3 χρόνια μετά :tongue: )

Έ μα πια, όλο καφέ, καφέ, καφέ, έβαλα ένα κοραλλί και ήρθα και φώτισα η γυναίκα! χαχα Και ναι, έκανα ένα γερό ξεκαθάρισμα στα παλιά make up - ακούς αρχηγέ;; :D

στο www.mymemory.com εχει αρκετα συχνα 50% και δωρεαν μεταφορικα επισης μ αρεσει η εκτυπωση του και το σερβις του και το προτιμω φιλακια καλημερουδια

Στο κατάστημα μικρών ζώων:

-Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δυο ποντίκια και μερικές αράχνες.

-Κάνετε πειράματα; ρωτάει τον πελάτη απορημένος ο υπάλληλος.

-Όχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του μου είπε να το αφήσω όπως ακριβώς το βρήκα.

Aφιερωμένο σε όσες σκέφτονται μετακόμιση...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημερούδια σας...

και συνεχίζω.. ένα ωραίο άρθρο με πράγματα που ήδη ξέρουμε... αλλά ως γνωστόν η επανάληψη είναι μητήρ μαθήσεως...

Πως να «αποθηκεύσετε» σωστά τα χειμωνιάτικα ρούχα σας

http://www.tsantiri.gr/sygxroni-zwi/chrisimo-pos-na-apothikefsete-sosta-ta-chimoniatika-roucha-sas.html

Τέλος... ποια με γλωσόφαγε ε; Βάσει του τελευταίου μου post τον σύζυγο έπρεπε να ματιάσετε... μετά την ωραία Τετάρτη που πέρασα λοιπόν.. ήρθε η Πέμπτη που ήμουν κάπως... και από το απόγευμα της Πέμπτης ως το απόγευμα του Σαββάτου έλιωσα στον πυρετό... κανένα άλλο σύμπτωμα... απλώς χτυπούσα 39 για πλάκα... τώρα αισθάνομαι καλύτερα οπότε άλλαξα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, παπλώματα... τα πάντα και ξεκίνησα πλυντήρια...

Το μόνο καλό είναι ότι έχασα και 3 κιλάκια...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Μάλλον εγώ ήμουν. Μα κι εσύ τι τα λες έτσι βρε κορίτσι, τουλάχιστον βγαλτον μια φωτοτυπία επικύρωσέ τη και μοίραζε, να βρούμε την υγειά μας.....

Περαστικά! Μπόνους τα μείον τρία ε;

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...