Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμένα...

εμείς σήμερα χαλαρά στο σπίτι, το βράδυ θα πάμε σε κάτι φίλους....σήμερα έφτιαξα φρικασέ με το αρνί που είχα βάλει στην κατάψυξη απο το Πάσχα.....φάγαμε, τα κορίτσια κοιμούνται και εγώ έφτιαξα και το μπλόγκ του συζύγου...χαχαχχα.

Είδες Ειρήνη ζήλεψε και αυτός....τόσο καιρό του έλεγα έλα να σου κάνω ένα μπλογκάκι για την δουλειά σου και δεν ήθελε...τώρα όμως το ζήτησε μόνο τους γιατί έγινε ενεργειακός επιθεωρητής....πήραμε μια χαρα οικογενειακώς :P :p

κορίτσια ότι απορίες έχετε εδώ!

Φτιάχνω που λες το μπλόγκ του και πάει και σκαλίζει και εκείνος και μετά χάνεται και άντε εγώ να βγάλω άκρη.....χαχαχαχχχα...ενώ εσύ Ειρήνη είσαι άριστη μαθήτρια!!!

φιλάκια

xi xi xi βρε τον ζηλιάρη!! κάτι τέτοια κάνει και ο δικός μου... αν τον ρωτήσω πχ να του φτιάξω κάτι συνήθως λέει όχι μην κουράζεσαι κλπ κλπ... μόλις όμως το δει έτοιμο... "θα μου φτιάξεις και εμένα"???? χα χα χααααα αυτά μπορεί να είναι απο ένα σνακ, έως τα πάντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10. τα μισα ψωμακια ψηθηκαν τα υπολοιπα καταψυξη

11.επειδη εχθες ζηλεψα και επειδη η Ειρηνη φωναζει να πεταμε οτι δεν χρησιμοποιουμε εεεε αφου κρατησα την παγωτομηχανη εφτιαξακαι ενα μοκα παγωτο.

12πλυντηριο με πουλοβερ απλωθηκε

12 φαγητο μικρου ετοιμο

13 μικρος ταιστηκε και συνεχιζω φιλακια

ΠΩ ΠΩ καλέ τι βιταμίνες σου έδωσε ο φαρμακοποιός ? μαρτύρα τώρα :tongue:

Μπράβο τα σάρωσες όλα μιλάμε :)

κοριτσια μου ευχαριστω για την συμπαρασταση. ξερετε ειναι πολυ σημαντικο να ξερω πως περνανε το ιδιο και αλλες κοπελες - προς θεου δε χαιρομαι γι αυτο! - γιατι σιγουρα καταλαβαινετε πως νιωθω και ποσο δυσκολο ειναι! μακαρι να φτιαξουνε ολα γρηγορα. τωρα κοιμουνται οι "μεγαλοι" αντρες στο καναπε! και καταφερα να ησυχασει λιγο ο μικρος βαζοντας τον στο κρεβατι μου!!!! ετσι ξεχωρισα να βαλω 3~! πλυντηρια! και εχω ακομη~ αφηστε που θελω να κανω και μια απολυμανση με το περας της ιωσης πρωτα ο θεος. nasia μου δεν ξερω τι να σου πω αλλα ευχομαι να παρετε την καλυτερη αποφαση για την οικογενεια σας. ξερω ειναι δυσκολη εποχη για τους περισσοτερους απο εμας και μ εκνευριζει που καποιοι "πατανε" πανω σ αυτο. δηλαδη να μην εχουμε ουτε οικογενεια ουτε τιποτα! μονο χμ δουλεια? αν και μου φαινεται πανε να το κανουνε δουλεία και οχι δουλειά! καλη δυναμη.

Mόλις τελείωσα τις δουλίτσες μου.

Επλυνα τα μπάνια,

αλλαξα τις πετσέτες,

απλωσα ενα πλυντήριο και έβαλα αλλο ένα,

ξεσκόνισα ,σκούπισα και σφουγγαρισα το σαλόνι

και καθάρισα την κουζίνα.Θα κάνω ένα μπανάκι και πάω να κάτσω με το παιδάκι μου μέχρι να έρθει ο αντρας μου.Καλό βράδυ...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερουδια κοριτσια.Τι μοθ κανετε?Ειρηνη μπραβο για το βραβειο ειδες που στεναχχωριοσουν.Λοιπον δουλιτσες.

1.Εφτιαξα πρωινο φαγαμε εφυγε ο συζυξ για γραφειο

2.Εβγαλα τα χοντρα παπλωματα για πλυσιμο (2πλυντηρια),ευτυχως τα ελαφρια τα ειχα κανει προχθες. Αλλαξα και σεντονια.

3.Ζυμωσα ψωμακι καιι τωρα φουσκωνει

4.Πηγα φωτογραφοκαι εδωσα 2 φωτος για μεγενθυση περιμενα μιση ωρα να τις εκτυπωσει γυρισα και τις εβαλα στα καδρακια τους

5.Αδειασα πλυντηριο και γεμισε με τα του ψωμιου

6.Εφτιαξα 2 photobook και εσταλησαν απο τη βαφτιση που δεν ειχα ασχοληθει και αλλο ενα απο τον πρωτοχρονο μας (ευτυχως τις φωτογραφιες τις ειχα ξεσκαρταταρει μεσα στη βδομαδα που περασε)

7.Μιλησα τηλ με μαμα και πεθερα για να μην γκρινιαζουν οτι τις θυμαμαι μονο καθημερινες που τους αφηνω τον μικρο.

8.Εβαλα παραγγελια αμαζον για μελανια εκτυπωτη

9.Μαζεψα κουζινα απο πρωινο και ετοιμασια ψωμιου και συνεχιζω φιλακια κοριτσακια

11.επειδη εχθες ζηλεψα και επειδη η Ειρηνη φωναζει να πεταμε οτι δεν χρησιμοποιουμε εεεε αφου κρατησα την παγωτομηχανη εφτιαξακαι ενα μοκα παγωτο.

12 φαγητο μικρου ετοιμο

14 ξεπαγωσα παιδακια κοτοπουλο και τα εβαλα στο μπαρμπεκιου να γινονται γυρνωντας τα

15 απλωθηκε το πλυντηριο

16 γεμισε απο τα επομενα βαζω λιγα λιγα τα πουλοβερ γιατι το προγραμμα για μαλλινα θελει λιγα

17 Σκουπιστηκε σαλονι

18 σφουγγαιρστικε σαλονι μου

19 εβγαλε ο συζυξ που γυρισε 17 πουκαμισα που δεν του κανουν ποια αλλαθελει να τα κρατησει μπας και χασει κανει κιλο απο αυτα που πηρε απο την παραλληλη εγκυμοσυνη οποτε μιας και ηταν πλυμμενα και καθαρα τα μαζεψα και τα εβαλα στην θηκη διπλωνοντας τα

20 εφτιαξα και 2 καφεδακια να πιουμε και συνεχιζω

Διαφημίσεις

4u πόσο είναι ο μικρός σου και αποθήλασε μόνος του; Μας βλέπω να πιάνουμε τα 6 που έλεγε και μια ψυχή δίπλα.... (κράζοντας βέβαια, αλλά σκασίλα μου).

Κορίτσια χάλασα από το Πάσχα τη δίαιτά μου και νιώθω εντελώς χάλια, έχουν επιστρέψει όλα τα άσχημα συμπτώματά μου και κυρίως η απύθμενη κόπωση. Πρέπει να ξαναξεκινήσω άμεσα..... Αλλά θέλει πολλή οργάνωση και πολύ χρόνο που δεν έχω.

Προς το παρόν θα προσπαθήσω αύριο να φτιάξω δυο τρεις τόνους τουρσί που είναι απαραίτητο και θα βάλω και το κοτοπουλάκι να βράζει όλη τη νύχτα να έχω ζωμό για αύριο.

Κατά τα άλλα δε μετράω πόσα έκανα σήμερα, γιατί θα με πιάσει απελπισία που περιμένουν άλλα τόσα.......

Το καλό είναι ότι στις 11 θα έρθει για λίγες ημέρες η θεία μου και θα μπορέσω να παρακολουθήσω ένα συνεδριο, αλλά και να δουλέψω λίγο χωρίς άγχος. Ίσως να φτιάξω και καμιά ντουλάπα.

Κλείνω το σεντόνι λέγοντας: βρήκα πώς θα φτιάξω τα συρτάρια με τα ρούχα μου! Τώρα το μόνο που μένει είναι να το κάνω κιόλας. Κι άμα μεγαλώσω και μάθω πώς θα σας βάλω και φωτο....

sbxre6a2f.png

ΠΩ ΠΩ καλέ τι βιταμίνες σου έδωσε ο φαρμακοποιός ? μαρτύρα τώρα :tongue:

Μπράβο τα σάρωσες όλα μιλάμε :)

ειναι να μην με πιασει και επιπλεον θα ερ8ει την τεαταρτη το αυτοματο πλυσιμο του σπιτιου και θελω να κανει σιδερο να πλυνει τα χαλια τα μπαλκονια και να πλυθουν οι τοιχοι του σαλονιου που δεν αντεχω να τους κανω οποτε μαζευω ολα τα υπολοιπα χεχεχε

4u πόσο είναι ο μικρός σου και αποθήλασε μόνος του; Μας βλέπω να πιάνουμε τα 6 που έλεγε και μια ψυχή δίπλα.... (κράζοντας βέβαια, αλλά σκασίλα μου).

Κορίτσια χάλασα από το Πάσχα τη δίαιτά μου και νιώθω εντελώς χάλια, έχουν επιστρέψει όλα τα άσχημα συμπτώματά μου και κυρίως η απύθμενη κόπωση. Πρέπει να ξαναξεκινήσω άμεσα..... Αλλά θέλει πολλή οργάνωση και πολύ χρόνο που δεν έχω.

Προς το παρόν θα προσπαθήσω αύριο να φτιάξω δυο τρεις τόνους τουρσί που είναι απαραίτητο και θα βάλω και το κοτοπουλάκι να βράζει όλη τη νύχτα να έχω ζωμό για αύριο.

Κατά τα άλλα δε μετράω πόσα έκανα σήμερα, γιατί θα με πιάσει απελπισία που περιμένουν άλλα τόσα.......

Το καλό είναι ότι στις 11 θα έρθει για λίγες ημέρες η θεία μου και θα μπορέσω να παρακολουθήσω ένα συνεδριο, αλλά και να δουλέψω λίγο χωρίς άγχος. Ίσως να φτιάξω και καμιά ντουλάπα.

Κλείνω το σεντόνι λέγοντας: βρήκα πώς θα φτιάξω τα συρτάρια με τα ρούχα μου! Τώρα το μόνο που μένει είναι να το κάνω κιόλας. Κι άμα μεγαλώσω και μάθω πώς θα σας βάλω και φωτο....

Αποθήλασε 7 μέρες πριν κλείσει τον 28 μήνα! Μέχρι τον 26ο έπινε ακαταπαυστα για την ηλικία του δλδ 6-8 φορές κατα μέσο όρο/ημέρα! Πρώτα σταμάτησε τον πρωινό θηλασμό δλδ εκεί που έκανε σαν τρελος τα πρωινά, ξαφνικά ενα πρωί δεν ζήτησε και όταν τον ρώτησα μετα απο κανα μισάωρο απλα μου είπε οχι :tongue:... αυτό συνεχίστηκε για πανω απο 15 μέρες, δλδ ξυπνούσε τπ πρωι και δεν ζητουσε ακόμα και αν του προσέφερα... ζητούσε μεσημέρι απόγευμα χ2 (κάποιες μέρες) και βραδυ πριν τον ύπνο... εκει σιγουρεύτηκα ότι είναι έτοιμος... στη συνέχεια έκοψε το βραδυνο (όλα ανάποδα αυτό το παιδί :confused:) στη συνέχεια εκοψε το απογευματινό και τέλος το μεσημεριανό!

(αν δε σε κάλυψα και θες περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ είμαι ;) )

μην ξεχνάς είσαι μανούλα και πρέπει για το καλό του παιδιού αλλά και όλης της οικογένειας να προσέχεις τον εαυτό σου..

αφού βρηκες τον τρόπο όλα θα γίνουν!

ειναι να μην με πιασει και επιπλεον θα ερ8ει την τεαταρτη το αυτοματο πλυσιμο του σπιτιου και θελω να κανει σιδερο να πλυνει τα χαλια τα μπαλκονια και να πλυθουν οι τοιχοι του σαλονιου που δεν αντεχω να τους κανω οποτε μαζευω ολα τα υπολοιπα χεχεχε

όντως ... είναι να μην σε πιάσει !! :P

Διαφημίσεις

Κορίτσια δείτε αυτό: http://www.childsown.com/

Δεν είναι τέλειο; Άντε που είναι οι προκομμένες που ξέρουν να ράβουν και είναι, χμ πώς να το θέσω "between jobs" να χ.. στο τάλιρο!

Τέλεια, φοβερή, καταπληκτική ΙΔΕΑ!!!

4uάκι μου δίνεις πολλές ελπίδες. Είμαστε στο πρωινό ξύπνημα, πριν και μετά το μεσημεριανό ύπνο, πριν το βραδινό ύπνο και όσες φορές ξυπνήσει το βράδυ.

Ζητάει όταν χτυπήσει, αλλά πια την παλεύει και με αγκαλίτσα. Εχω σταματήσει να προσφέρω από όταν έγινε ενός έτους. Για να δούμε......

Πατουσάκι το the no cry sleep solution το έχεις διαβάσει; Κατέβασέ το από εδώ http://rapidshare.com/files/37612570/The_No-Cry_Sleep_Solution.pdf

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα!! Άργησα αλλά δεν σας λησμόνησα!!

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις απαντήσεις!!

1. εγώ ξέρω για ένα κουτί που υπάρχει και μέσα έχει κάτι σαν μικρό μαξιλάρι με ένα υλικό....το βάζεις σε εξωτειρκό ή εσωτερικό χώρο και απορροφά την υγρασία...μετά απο ένα μήνα το μισό κουτί έχει γεμίσει με νερό, έχει και στα πράκτικερ

Οκ, θα το ψάξω!

2. Νομίζω ότι η λεβάντα κάνει (λουλούδι), την βάζεις σε σακουλάκι στα συρτάρια

Ναι, για λεβάντα είχα ακούσει κι εγώ. Αν βάλω μπουκάλια από παλιά αρώματά μας που ακόμα έχουν (έντονη) μυρωδιά, λέτε να γίνει δουλειά?

3. Φυσικός τρόπος είναι το ξύδι, πρέπει να αλειφτείς ολόκληρη με αυτό για να μην έρχονται πάνω σου....εγώ χρησιμοποιώ το autan spray ή το crilen αν είναι για μωρά

Εννοούσα, εκτός από αυτά. Κάτι για να "δυσκολεύονται" να μπουν στο σπίτι. Νομίζω πως μου είχαν πει, βασιλικό στο μπαλκόνι?

4. για τις σφίγγες βάζεις σε ένα μπουκάλι λίγη πορτοκαλάδα, το βάζεις σε ένα σημείο μακριά σας και άστες να κάνουν πάρτυ, μπαίνουν μέσα και πνίγονται!!! επίσης υπάρχουν και στο εμπόριο παρόμοια μπουκάλια για να κάνουν πάρτυ οι σφίγγες

Αλήθεια? Δουλεύει αυτό το σύστημα?:mrgreen:

Ειρηνάκι, χαίρομαι κι εγώ πολύ να σας διαβάζω αλλά και να μιλάμε!

Μιρίκι μου, γέλασα πολύ όταν έκανες τον συσχετισμό της υπογραφής μου με το σπίτι σου!

Για την ασπιρινομάσκα... εγώ που έχω ευαισθησίες/αλλεργίες... αν την κάνω, λέτε να τουμπανιαστώ?:rolleyes: Βέβαια, ασπιρίνες πίνω και δεν παθαίνω κάτι.

Κι όλο ξεχνάω... τι άλλο θέλω να πω... Γενικά, περνάω μια "αφαιρετική" φάση τελευταία...

4uάκι μου δίνεις πολλές ελπίδες. Είμαστε στο πρωινό ξύπνημα, πριν και μετά το μεσημεριανό ύπνο, πριν το βραδινό ύπνο και όσες φορές ξυπνήσει το βράδυ.

Ζητάει όταν χτυπήσει, αλλά πια την παλεύει και με αγκαλίτσα. Εχω σταματήσει να προσφέρω από όταν έγινε ενός έτους. Για να δούμε......

Πατουσάκι το the no cry sleep solution το έχεις διαβάσει;

Εύχομαι το καλύτερο για εσάς!

δλδ βρε κοριτσάκι μου πόσες φορές ξυπνάει βραδύ?

καλημερουδια κοριτσια.Τι μοθ κανετε?Ειρηνη μπραβο για το βραβειο ειδες που στεναχχωριοσουν.Λοιπον δουλιτσες.

1.Εφτιαξα πρωινο φαγαμε εφυγε ο συζυξ για γραφειο

2.Εβγαλα τα χοντρα παπλωματα για πλυσιμο (2πλυντηρια),ευτυχως τα ελαφρια τα ειχα κανει προχθες. Αλλαξα και σεντονια.

3.Ζυμωσα ψωμακι καιι τωρα φουσκωνει

4.Πηγα φωτογραφοκαι εδωσα 2 φωτος για μεγενθυση περιμενα μιση ωρα να τις εκτυπωσει γυρισα και τις εβαλα στα καδρακια τους

5.Αδειασα πλυντηριο και γεμισε με τα του ψωμιου

6.Εφτιαξα 2 photobook και εσταλησαν απο τη βαφτιση που δεν ειχα ασχοληθει και αλλο ενα απο τον πρωτοχρονο μας (ευτυχως τις φωτογραφιες τις ειχα ξεσκαρταταρει μεσα στη βδομαδα που περασε)

7.Μιλησα τηλ με μαμα και πεθερα για να μην γκρινιαζουν οτι τις θυμαμαι μονο καθημερινες που τους αφηνω τον μικρο.

8.Εβαλα παραγγελια αμαζον για μελανια εκτυπωτη

9.Μαζεψα κουζινα απο πρωινο και ετοιμασια ψωμιου και συνεχιζω φιλακια κοριτσακια

12 φαγητο μικρου ετοιμο

14 ξεπαγωσα παιδακια κοτοπουλο και τα εβαλα στο μπαρμπεκιου να γινονται γυρνωντας τα

15 απλωθηκε το πλυντηριο

16 γεμισε απο τα επομενα βαζω λιγα λιγα τα πουλοβερ γιατι το προγραμμα για μαλλινα θελει λιγα

17 Σκουπιστηκε σαλονι

18 σφουγγαιρστικε σαλονι μου

19 εβγαλε ο συζυξ που γυρισε 17 πουκαμισα που δεν του κανουν ποια αλλαθελει να τα κρατησει μπας και χασει κανει κιλο απο αυτα που πηρε απο την παραλληλη εγκυμοσυνη οποτε μιας και ηταν πλυμμενα και καθαρα τα μαζεψα και τα εβαλα στην θηκη διπλωνοντας τα

20 εφτιαξα και 2 καφεδακια να πιουμε και συνεχιζω

21 φαγητο ετοιμο

22 φαγαμε μαζεψα τραπεζι κουζινα μπαρμπεκιου

23 σχαρα πλυντηριο ταμπλετα μπηκε και ετοιμο να πλυνει

24 γαλα μικρου ετοιμο

25 αλλαγη πανας και κοιμηθηκε

26 ωρα να ξεκουραστω εκανα τελικα αρκετα φιλακια τσουπρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...