Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας,

Εστρωσα το κουβερλί στο δικό μας κρεβάτι και έβαλα το πάπλωμα για πλύσιμο,

ξεσκόνισα καλά και τα δύο υπνοδωμάτια

και καθάρισα τα τζαμια και τις πόρτες.

Εφτιαξα από μία πορτοκαλάδα και ήπιαμε με το αγοράκι μου και συνεχίζω με το τρίτο υπνοδωμάτιο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, εγώ σήμερα δεν έχω καμία όρεξη.

Σηκώθηκα 7:30, τάισα το μικρό, έστρωσα τα κρεβάτια, μαγείρεψα του μικρού, έκανα το σιρόπι καραμέλας και αυτό ήταν όλο.

Δε θέλω να κάνω τίποτε άλλο.

Ούτε το νεροχύτη δεν έχω μαζέψει ακόμη.

Μα κάλα, πότε γέμισε αυτός?

Το πρωί που σηκώθηκα ήταν άδειος...

Μήπως να τον τακτοποιήσω λίγο?

Μέχρι τώρα τον έχω καθαρίσει 3 φορές και ακόμη δεν έχουμε φάει για μεσημέρι.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερουδια κοριτσια.Τι μοθ κανετε?Ειρηνη μπραβο για το βραβειο ειδες που στεναχχωριοσουν.Λοιπον δουλιτσες.

1.Εφτιαξα πρωινο φαγαμε εφυγε ο συζυξ για γραφειο

2.Εβγαλα τα χοντρα παπλωματα για πλυσιμο (2πλυντηρια),ευτυχως τα ελαφρια τα ειχα κανει προχθες. Αλλαξα και σεντονια.

3.Ζυμωσα ψωμακι καιι τωρα φουσκωνει

4.Πηγα φωτογραφοκαι εδωσα 2 φωτος για μεγενθυση περιμενα μιση ωρα να τις εκτυπωσει γυρισα και τις εβαλα στα καδρακια τους

5.Αδειασα πλυντηριο και γεμισε με τα του ψωμιου

6.Εφτιαξα 2 photobook και εσταλησαν απο τη βαφτιση που δεν ειχα ασχοληθει και αλλο ενα απο τον πρωτοχρονο μας (ευτυχως τις φωτογραφιες τις ειχα ξεσκαρταταρει μεσα στη βδομαδα που περασε)

7.Μιλησα τηλ με μαμα και πεθερα για να μην γκρινιαζουν οτι τις θυμαμαι μονο καθημερινες που τους αφηνω τον μικρο.

8.Εβαλα παραγγελια αμαζον για μελανια εκτυπωτη

9.Μαζεψα κουζινα απο πρωινο και ετοιμασια ψωμιου και συνεχιζω φιλακια κοριτσακια

βρε κοριτσια ποσο "σωστο" ειναι να θηλαζουμε τελικα 20 ωρες το 24ωρο!?

Εντελώς σωστό και απαραίτητο. Είναι πολύ κουραστικό στην αρχή, αλλά αφενός τελειώνει σύντομα, αφετέρου σκέψου να έχεις το νινί να κλαίει για γάλα κι εσύ να πρέπει να το ετοιμάσεις και να έχεις και το μεγαλύτερο να θέλει τα δικά του. Βάλε ένα σλινγκ για το νινί απότε θηλάζεις και περπατώντας που λέει ο λόγος. Μόλις εδραιωθεί η γαλουχία και θα θηλάζει λιγότερες φορές και για λιγότερη ώρα. Μεγαλώνουν γρήγορα και μαθαίνουν γρηγορότερα.

Εντω μεταξύ τώρα που παίζει ίωση ξέρεις ότι το νινί αααααν κολλήσει (που μπορεί να μην προλάβει να κολλήσει) θα την περάσει πιο ελαφριά από τα δικά σου αντισώματα (πίνε από το ποτήρι του μεγάλου παιδιού και τέτοια χαζά).

Είναι δύσκολη περίοδος τώρα πάρε όση περισσότερη βοήθεια μπορούν να σου δώσουν. Και θυμίσου να έρθεις να μου τα πεις αυτά όταν θα είναι η σειρά μου να γκρινιάζω.

Ειρήνη μάλλον δεν το εξηγώ καλά και είναι αδύνατο να βάλω φωτο προς το παρόν. Άστο θα δω τι θα κάνω.

Αστεράκι του βορρά αυτόματο σύστημα λέω την κοπέλα που έρχεται μία φορά την εβδομάδα για καθαριότητα.

sbxre6a2f.png

1) Έπλυνα τα πιατικά & κατσαρολικά από χθες.

2) Έπλυνα και έκοψα το μοσχαράκι νουά. Θα το κάνω κοκκινιστό.

3) Έπλυνα και τα νέα πιατικά που "βγήκαν" με το μοσχαράκι.

4) Έκανα μπανάκι... ξυρίστηκα...έβαλα τις κρέμες μου

5) Ψευτοπέρασα τους πάγκους της κουζίνας μου

6) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

7) Έβαλα τα βιτεξάκια μου σε χλωρίνη.

8 ) Πήγα το φιογκάκι tae won do και επιστρέψαμε

9) Ψώνισα από το galerie de beaute κρέμες για τη δουλίτσα μου

10) Το μοσχαράκι σχεδόν έγινε, ένα 20λεπτο θέλει ακόμα.

11) Λούστηκα

12) Ανήρτησα ευχαριστήριο στην κοπέλα που μας έδωσε το βραβείο στο blog μας! ;););)

13) Σιδέρωσα

14) Έβαλα ριγκατόνι να γίνεται για να φάμε με το μοσχαράκι νουά

Τέλος οι δουλειές κοριτσάκια μου... Θυμάστε που έλεγα το πρωί δεν θα κάνω δουλειές σήμερα? Σαν λίστα φαίνονται πάρα πολλά και αυτό με κάνει να νιώθω δημιουργικά. Στην ουσία όμως δεν έκανα τίποτα φοβερό! ;)

Τώρα ετοιμάζω και το ριγκατόνι μας και μετά αγκαλίτσες με το φιογκάκι γιατί θα φύγω για δουλειά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη να μας δείξεις το βραβείο!! ;)

Πόσταρα ευχαριστήριο στην κοπέλα που μας το έδωσε στο blog μας κοριτσάκι μου! ;)

Ειρήνη να σας δείξω τι έχω κάνει για να οργανώσω τα καλλυντικά μου μετά φυσικά απο τις οδηγίες σου τις οποίες τις έχω επεκτείνει σε ολα κ όπου είναι δυνατό χε χε
Πλέον δεν σε φοβάμαι εσένα! Γιατί αυτό που γράφεις, πως έχεις "επεκτείνει" τις οργανωτικές σου ικανότητες οπουδήποτε είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι σου... είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ! :P:p ΕΥΓΕ!
κ επειδή οπως όλες μας εχω τα απειρα....τα είχα σε νεσεσερ στο πρώτο συρτάρι στη συρταριέρα στη κρεββατοκάμαρα ε τα έβγαλα από τα νεσεσερ γιατί ολο τα έψαχνα κ γινοταν ενας χαμός. Τα έβαλα σε ωραιοτατα κουτάκια σα στρατιωτάκια τα χώρισα κ ανα ειδος κ στάδιο μακιγιάζ κ ηρέμησα. Τωρα βρισκω πάντα οτι θέλω κ δεν τα χάνω .

1dc472f1.jpg

Τα σχόλια μου για εδώ:

1) Τέλεια ιδέα που κράτησες σε νεσεσέρ τα καθημερινά και έχεις βολευτεί!

2) Τέλεια ιδέα που τα έβαλες σε ανοιχτά "κουτάκια" και ανά κατηγορία ώστε να τα έχεις πάντα στην εντελεια, συνεχώς διαθέσιμα στο ματάκι σου και τακτοποιημένα τέλεια!

3) Διαφωνώ στο να έχουμε εκατοντάδες, το έχω ξαναπεί. Ειδικά στα καλλυντικά μας πρέπει να είμαστε ολιγαρκείς στις αγορές μας. Να αγοράζουμε τόσα όσα χρειαζόμαστε γιατί ΧΑΛΑΝΕ και σκεφτείτε πως πάνε στο πρόσωπο μας!!! {θα βάλω σχετικό ποστ και στο blog}

4) Ξεχώρισε αυτά που έχεις καιρό {αν υπάρχουν} και πέτα τα.

5) Εκεί που έχεις τις "μασκαρα", βλέπω νομίζω 3-4? Αν ναι και ειδικά αν είναι και το ίδιο χρώμα, ξεφορτώσου τις παλαιότερες. Στεγνώνουν και δεν κάνουν καλό στα ματάκια σου οι πολυκαιρισμένες!

Κατα τ' άλλα χίλια μπράβο!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Tελείωσα και με το τρίτο υπνοδωμάτιο,ξεσκόνισα και καθάρισα τα τζάμια και σκούπισα και σφουγγάρισα και τα 3 υπνοδωμάτια.Αφησα και ανοιχτά να αεριστούν και τώρα μυρίζουν φρεσκάδα.

Τηγάνισα και τα ψάρια και φάγαμε μαζί με το αντράκι μου μιας και ο μπαμπάς μας είναι στο νοσοκομείο και με περιμένει το υπόλοιπο σπίτι.Παω να τον βάλω για υπνο και να συνεχίσω.Και την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στο νοσοομείο και έτσι προσπαθώ σήμερα να κάνω όσα μπορώ και να αφιερώσω την αυριανή ημέρα στους αντρες μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα δηλαδή από χθές δεν είμαι και πολύ στα καλά μου γιατί με φορτώσανε από την δουλειά και θα ήθελα την γνώμη σας.Δουλεύω συνήθως 9 με 5 δουλειά γραφείου και τους ήρθε τώρα να οργανώσουν ένα σεμινάριο που ξεκινάει στι 8 Μαίου και θα τελειώσει τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.Θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα από τις 5 μέχρι τις 9 και 2 Σάββατα το μήνα για 6 ώρες έκαστο.Στην αρχή είπαν για προαιρετικό και επειδή δεν δήλωσε κανείς το έκαναν υποχρεωτικο για όλους.Τους εξήγησα ότι δεν παίζει να μπορώ να παρακολουθήσω κάτι τέτοιο λόγω παιδιών (ούτως ή άλλως αφορά υπολογιστές που ήδη έχω πάρει πιστοποιήση,πωλήσεις,call center που και στα δύο έχω ήδη διπλή πιστοποιηση και λογιστικά που δεν με αφορούν)και δεν θέλουν να με βγάλουν.Ξέρετε αν μπορούν να με υποχρεώσουν για μετά του ωραρίου μου?Δεν ξέρω τί να κάνω κοντεύω να τρελαθώ όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.

Παρόλα αυτά μάζεψα κρεβάτια,καθάρισα νεροχύτη, απλωσα πλυντήριο, πήγα τον μεγάλο στις δραστηριότητες του, πήγα το ποδήλατο μου για αλλαγή ρόδων,σουπερ μαρκετ,παραλαβη ποδηλάτου και τέκνου και έβαλα και ένα ακόμα πλυντήριο.Το απόγευμα θέλει ο άντρας μου να βγάλουμε χειμωνιάτικα αλλά δεν έχω και πολύ κέφι.Τί θα κάνω τί θα κάνω;

αν στην επιθεωρηση εργασιας εισαι 9-5 και καλυπτεις κανονικα το ωραριο σου οχι δεν μπορουν να το κανουν...Τωρα λογω της ολης καταστασης η καθε εταιρια κανει οτι της ερθει και πλεον και η επιθεωρηση εργασιας εχει εναν ρολο συμβιβαστικο.Δεν μπορουν να στο επιβαλλουν αλλα ισως θελουν να κανουν απολυσεις και βρισκουν καποιον τετοιο τροπο...

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι γιατί διώχνουν κόσμο και επειδή όσο αφόρα την δουλειά μου είναι σωστή και στα τηλεφωνα αλλά και στις πωλήσεις μόνο έτσι θα βρουν δικαιολογία αλλά δεν πρόκειται να αντέξω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο άντρας μου με τρια παιδιά να τα διαβασει να τα παει σε δραστηριοτητες,σπιτι και μια δουλειά που είναι άκρως απαιτητικη και που μπορεί ανα πάσα στιγμή να πρέπει να παρουσιαστεί στο πόστο του οπότε τότε θα έχω και πρόβλημα με το που θα αφήσω τα παιδιά μετά το σχολείο.Αχ που καταντήσαμε...

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες απλα ειναι πολυ δυσκολο! αισθανομαι να βλεπω στα ματια του διχρονου παιδιου μου οτι τον αποφευγω και ολοι μερα ειμαι αγκαλια με το μωρο. πολυ ψυχοφθορο! κοντευω να σαλταρω! εξαλλου θεωρω πως ισως κατι κανω λαθος διοτι και τον πρωτο τον θηλασα 14 μηνες και ειχαμε τα ιδια! δεν ειναι δυνατον να εχω ενα παιδι συνεχεια στο στηθος! κατι κανω λαθος! .

Αν σε παρηγορεί, τα ίδια κ γω καλη μου. ¨ολη μέρα μ ένα μωρό στο στήθος και την δίχρονη κόρη μου να με κοιτάει λυπημένη:(

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γειά σας και απο εμένα...

εμείς σήμερα χαλαρά στο σπίτι, το βράδυ θα πάμε σε κάτι φίλους....σήμερα έφτιαξα φρικασέ με το αρνί που είχα βάλει στην κατάψυξη απο το Πάσχα.....φάγαμε, τα κορίτσια κοιμούνται και εγώ έφτιαξα και το μπλόγκ του συζύγου...χαχαχχα.

Είδες Ειρήνη ζήλεψε και αυτός....τόσο καιρό του έλεγα έλα να σου κάνω ένα μπλογκάκι για την δουλειά σου και δεν ήθελε...τώρα όμως το ζήτησε μόνο τους γιατί έγινε ενεργειακός επιθεωρητής....πήραμε μια χαρα οικογενειακώς :P :p

κορίτσια ότι απορίες έχετε εδώ!

Φτιάχνω που λες το μπλόγκ του και πάει και σκαλίζει και εκείνος και μετά χάνεται και άντε εγώ να βγάλω άκρη.....χαχαχαχχχα...ενώ εσύ Ειρήνη είσαι άριστη μαθήτρια!!!

φιλάκια

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι γιατί διώχνουν κόσμο και επειδή όσο αφόρα την δουλειά μου είναι σωστή και στα τηλεφωνα αλλά και στις πωλήσεις μόνο έτσι θα βρουν δικαιολογία αλλά δεν πρόκειται να αντέξω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο άντρας μου με τρια παιδιά να τα διαβασει να τα παει σε δραστηριοτητες,σπιτι και μια δουλειά που είναι άκρως απαιτητικη και που μπορεί ανα πάσα στιγμή να πρέπει να παρουσιαστεί στο πόστο του οπότε τότε θα έχω και πρόβλημα με το που θα αφήσω τα παιδιά μετά το σχολείο.Αχ που καταντήσαμε...

κοιτα αυτο που πλεον ισχυει ειναι οτι ο εργοδοτης μπορει να σε κρατησει για υπερωριες 4 ωρες εβδομαδιαιως επιπλεον χωρις να σε ενημερωσει με ελαχιστο κοστος υπερωριας.Επιπλεον οι μεγαλυτερες εταιριες στις ατομικες συμβασεις που υπαγραφουν οι εργαζοενοι βαζουν ορο για σεμιναρια και εκπαιδευση αρα πρεπει να διαβασεις την ατομικη σου συμβαση.Περαν ολων των παραπανο ειναι ενας καλος τροπος για να δει η εταιρια ποιοι "αξιζει" να μεινουν γιατι πανω απο ολα ειναι η δουλεια τους.....

Καλημέρα σε όλη την κοριτσοπαρέα! Σάββατο σήμερα, ημέρα "ξεκούρασης" ;)

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πολλά να κάνω, εκτός από ένα γεναίο σίδερο που θα βάλω σε λίγο..

Αχ εχθές έκανα μια οικονομική παρασπονδία, αλλά το ευχαριστήθηκα! Ανανέωσα το νεσεσέρ με τα make up μου μετά από χρόνια! Πήρα κοραλλί ρουζ, κραγιόν, σκιά, καινούργια μάσκαρα και άλλα τέτοια κοριτσίστικα..Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι :D

Πάω να ξεκινήσω το σίδερο πριν ξυπνήσει ο μικρός! Φιλιά :)

Πολυ καλά έκανες!!! μπράβο! απλά μην ξεχάσεις να πετάξεις τα παλιά (κάποια εδώ μέσα θα σε μαλώσει αν δεν το κάνεις.. :) )

Μα ξέρεις τι είναι βρε mirikaki να βλέπεις 100 επισκέψεις σε μια μέρα {η Βάσια που έχει πρόσβαση μπορεί να το επιβεβαιώσει} και να μην υπάρχουν σχόλια? Αναρωτήθηκα αν τελικά δεν είναι χρήσιμο...! :?

Ευχαριστώ!!!!:P

καλά που μας λες να ρωτήσουμε και τη Βάσια... γιατί έχω μια αμφιβολία ότι δεν λες αλήθεια (πσττττ πας καλά ? :) ) α, και δεν υπάρχουν σχόλια μάλλον διότι καλύπτεις τα πάντα αρα δεν υπάρχουν απορίες για σχόλια ή κάτι που δεν αρέσει για να σχολιαστεί - σκεφτηκες ποτέ την πιθανότητα αυτή????:tongue: (άντε να δω τι θα μου πεις τώρα?)

Είναι μια τονωτική "ένεση" για την ψυχολογία σου που όταν είναι ανεβασμένη θα "βγει" και σε άλλα πράγματα ... όπως οι αγαπημένοι σου... το σπίτι σου! Εκανες πολύ καλά! Μπράβο!!

συμφωνώ! εμείς σήμερα παραγγείλαμε καινούργιες πριζες για όλο το σπίτι και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος και ανυπομονώ να τοποθετηθούν... φαντασου, και πήραμε πρίζες :confused:

Ειρήνη να σας δείξω τι έχω κάνει για να οργανώσω τα καλλυντικά μου μετά φυσικά απο τις οδηγίες σου τις οποίες τις έχω επεκτείνει σε ολα κ όπου είναι δυνατό χε χε

Πολυ καλή δουλειά, μπράβο σου! τελικά το είχες μέσα σου εσυ και απλά δεν το ήξερες :)

καλημερα κοριτσια! ειρηνακι μου και mamavasia συγχαρητηρια για το βραβειο! ωραια αισθηση ε ειρηνακι?! δεν κερω ειρηνη γιατι κουτσαινει ακομη μικρος. θα πηγαιναμε ορθοπαιδικο αλλα μας προλαβε η ιωση! κοριτσια πρωι πρωι γλυκα βλεπω! τι θα γινει?! και εγω θελω φωτο! ετσι σαν κερασμα@ χα χα! μ αρεσει η πανακοτα αλλα μηπως υπαρχει καμια συνταγη διχως ζελατινη. δεν την χρησιμοποιω γι αυτο ρωταω. τελικα εχθες με την ιωση γινοτανε πανικος στο σπιτι. φωναξα πεθερα της δωσαμε και μια μασκα και σιδερωσα λιγακι και προλαβα θηλασα! βρε κοριτσια ποσο "σωστο" ειναι να θηλαζουμε τελικα 20 ωρες το 24ωρο!? αυτο με τα χαλια βρε κοριτσια δεν το εκανα τοσο για το μικρο αλλα ισως επειδη εγω εχω το κολλημα και σκεφτομαι τι κουβαλαμε μεσα στο σπιτι. μου αρεσει η αισθηση να περπατω ελευθερη και ν ξαπλωνω χαμω! διχως να σκεφτομαι τι υπαρχει κατω στο χαλι! τεσπα. ουτως η αλλαως δεν μπορεσα να το καταφερω. μονο εμεις σαν οικογενεια το τηρουμε! βρε kalamaraki εισαι απιστευτη στην οργανωση! και ταχτοποιηση! εχω παθει πλακα. λες και βλεπω σπιτι απο περιοδικο! μπραβο σου. σημερα συννεφια εδω αλλα λεω να βαλω κανα πλυντηριο. φιλια πολλα

Καταρχάς περαστικά!

ακριβώς έτσι και εγώ...

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες απλα ειναι πολυ δυσκολο! αισθανομαι να βλεπω στα ματια του διχρονου παιδιου μου οτι τον αποφευγω και ολοι μερα ειμαι αγκαλια με το μωρο. πολυ ψυχοφθορο! κοντευω να σαλταρω! εξαλλου θεωρω πως ισως κατι κανω λαθος διοτι και τον πρωτο τον θηλασα 14 μηνες και ειχαμε τα ιδια! δεν ειναι δυνατον να εχω ενα παιδι συνεχεια στο στηθος! κατι κανω λαθος! και το λεω επειδη εχω διαβασει! πρεπει και να κοιμουνται! εστω 1-2 ωρες. τεσπα μη σας ζαλιζω μ αυτα. εμενα παρολο που ο αντρας μου ειναι αρρωστουλης προσπαθει να συμμαζεψει αυτος τα ασυμμαζευτα!!!!!! εγω εγινα ενα με το κρεβατι και το μωρο! Ηλιαχτιδα ευχαριστω για τη συνταγη!!! μολις καταφερω θα τη φτιαξω και θα σας πω.

έτσι είναι βρε κοριτσάκι στην αρχή αφού το έχεις ξαναζήσει... καταλαβαίνω ότι τωρα σου είναι πιο "δύσκολο" διότι αισθάνεσαι ότι παραμελείς το άλλο σου παιδάκι αλλά δεν είναι έτσι! Υπομονή και όλα θα φτιάξουν και θα είσαι πολυ περήφανη!

ο γιος μου ήταν συνέχεια κολλημμένος έως 5 μηνών!!! και ενώ πάντα είχε τρελλο κολλημα με το θηλασμό, αποθήλασε μόνος του πριν απο 3 μηνες περίπου... ακόμα δεν το πιστεύω τόσο εγώ όσο και ο πατέρας του!

Εντελώς σωστό και απαραίτητο. Είναι πολύ κουραστικό στην αρχή, αλλά αφενός τελειώνει σύντομα, αφετέρου σκέψου να έχεις το νινί να κλαίει για γάλα κι εσύ να πρέπει να το ετοιμάσεις και να έχεις και το μεγαλύτερο να θέλει τα δικά του. Βάλε ένα σλινγκ για το νινί απότε θηλάζεις και περπατώντας που λέει ο λόγος. Μόλις εδραιωθεί η γαλουχία και θα θηλάζει λιγότερες φορές και για λιγότερη ώρα. Μεγαλώνουν γρήγορα και μαθαίνουν γρηγορότερα.

Εντω μεταξύ τώρα που παίζει ίωση ξέρεις ότι το νινί αααααν κολλήσει (που μπορεί να μην προλάβει να κολλήσει) θα την περάσει πιο ελαφριά από τα δικά σου αντισώματα (πίνε από το ποτήρι του μεγάλου παιδιού και τέτοια χαζά).

Είναι δύσκολη περίοδος τώρα πάρε όση περισσότερη βοήθεια μπορούν να σου δώσουν. Και θυμίσου να έρθεις να μου τα πεις αυτά όταν θα είναι η σειρά μου να γκρινιάζω.

τι ωραία που τα έγραψες ! ;)

καλημερουδια κοριτσια.Τι μοθ κανετε?Ειρηνη μπραβο για το βραβειο ειδες που στεναχχωριοσουν.Λοιπον δουλιτσες.

1.Εφτιαξα πρωινο φαγαμε εφυγε ο συζυξ για γραφειο

2.Εβγαλα τα χοντρα παπλωματα για πλυσιμο (2πλυντηρια),ευτυχως τα ελαφρια τα ειχα κανει προχθες. Αλλαξα και σεντονια.

3.Ζυμωσα ψωμακι καιι τωρα φουσκωνει

4.Πηγα φωτογραφοκαι εδωσα 2 φωτος για μεγενθυση περιμενα μιση ωρα να τις εκτυπωσει γυρισα και τις εβαλα στα καδρακια τους

5.Αδειασα πλυντηριο και γεμισε με τα του ψωμιου

6.Εφτιαξα 2 photobook και εσταλησαν απο τη βαφτιση που δεν ειχα ασχοληθει και αλλο ενα απο τον πρωτοχρονο μας (ευτυχως τις φωτογραφιες τις ειχα ξεσκαρταταρει μεσα στη βδομαδα που περασε)

7.Μιλησα τηλ με μαμα και πεθερα για να μην γκρινιαζουν οτι τις θυμαμαι μονο καθημερινες που τους αφηνω τον μικρο.

8.Εβαλα παραγγελια αμαζον για μελανια εκτυπωτη

9.Μαζεψα κουζινα απο πρωινο και ετοιμασια ψωμιου και συνεχιζω φιλακια κοριτσακια

10. τα μισα ψωμακια ψηθηκαν τα υπολοιπα καταψυξη

11.επειδη εχθες ζηλεψα και επειδη η Ειρηνη φωναζει να πεταμε οτι δεν χρησιμοποιουμε εεεε αφου κρατησα την παγωτομηχανη εφτιαξακαι ενα μοκα παγωτο.

12πλυντηριο με πουλοβερ απλωθηκε

12 φαγητο μικρου ετοιμο

13 μικρος ταιστηκε και συνεχιζω φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...