Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπράβο Ειρηνάκι μου !! Μας έχεις τσιτώσει όλες μας να κάνουμε δουλίτσες . ;););) Εγώ σήμερα τελείωσα τα ντουλάπια της κουζίνας μου . Και ξαλάφρωσα και ανανεώθηκα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν να συζητήσουμε 2-3 πραγματάκια και έχω ακόμη διάφορες ερωτησούλες αν μπορείς και θέλεις να μου απαντήσεις! :)

Είδα την φωτό πολύ προσεκτικά. Δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα γιατί ειναι μακρινή αλλά έχω τη βασική ιδέα και ευχαριστώ πολυ για την εμπιστοσύνη! :)

Αυτό νομίζω που πρέπει να κάνεις ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ είναι κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα σε τα-φοράω-συχνά και τα-φοραω-οχι-τοσο-συχνά.

Με την ησυχία σου, κάτσε ξεδιάλεξε αυτά που δεν χρησιμοποιείς τόσο συχνά και βάλτα επάνω. Ξερω πως είναι εκνευριστικό αλλά είναι μικρό το φύλλο που έχεις στη διάθεση σου.

Π.χ.

Τα βραδινά και τα πανωφόρια που δεν βάζεις συχνά, βάλτα στο πάνω μέρος. Οπότε αυτό και μόνο, αρχικά θα σε βοηθήσει και στην εμφάνιση της ντουλάπας σου και στο να αισθανθείς καλύτερα!

Ερώτηση

Έχεις άλλο μέρος που βάζεις τα πουλόβερ / μπλούζες σου ή είναι τα 2 σημεία που βλέπω και μόνο?[/QUOT

βασανο αυτη η ντουλαπα το εχω καταλαβει

απο βραδινα και τετοια τα σουταρα ολα εχω κρατησει μονο δυο φορεματακια πανωφορια δε βαζω εκει τα βαζω αλλου ολα αυτα ειναι καθημερινα και πραγματικα αν πεταξω κι αλλα στο τελος δε θα εχω ρουχα να βαλω

τι αλλο μπορω να κανω??? ναι τα μπλουζακια και πουλοβερακια τα βαζω στα συρταρια..

εγω σ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο που αφιερωνεις για μενα, τη τραβηξα μακρια για να καταλαβεις πως ειναι αν δε σε βολευει να τραβηξω το καθε φυλλο ξεχωριστα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Πραγματικά ρε κορίτσια έχω να μπω από το πρωί και δε προλαβαίνω να διαβάζω.. !!!

Είναι που έχουμε πολύ συμμετοχή Μαράκι μου. Να ξέρεις, εγώ προσπαθώ να μην ποστάρω πολλές συμβουλές καθημερινά ώστε να μην σας βομβαρδίζω και σας αγχώνω! Αυτό, είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Απλώς υπάρχει πολύ συμμετοχή και διάλογος, τον οποίο ευχαριστιόμαστε όλες ΠΟΛΥ! :lol:

Να και κάτι ακόμα που θυμήθηκα για να σας πω . Είχα πάει να αγοράσω φίλτρο για τη σκούπα μου και επειδή δεν είχε στο κατάστημα που είχα πάει μου είπε ο καταστηματάρχης πως μπορώ να πάρω φίλτρα για απορροφητήρα , που είναι και φθηνότερα και να τα κόψω σύμφωνα με το φίλτρο της σκούπας μου . Μια χαρά με βόλεψε και το αλλάζω συχνότερα!!!

Τέλεια ιδέα γιατί εμένα είναι ώρα να το αλλάξω!!!! Μπράβο Μαράκι!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο Ειρηνάκι μου !! Μας έχεις τσιτώσει όλες μας να κάνουμε δουλίτσες . ;););) Εγώ σήμερα τελείωσα τα ντουλάπια της κουζίνας μου . Και ξαλάφρωσα και ανανεώθηκα!!!!!!!!

Το κορίτσι μου έγινε ντουρασελάκι-Μαράκι! :lol:

Κοίτα όμως σύντομα ν' ασχοληθείς και λίγο με το κουφαράκι σου! Να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, λίγο κρασάκι... να μου είσαι φρεσκαδούρα ε?! Σε θέλω και κουκλάρα, όχι μόνο οργανωμένη! ;)

777885dugw57gt25.gif

βασανο αυτη η ντουλαπα το εχω καταλαβει

απο βραδινα και τετοια τα σουταρα ολα εχω κρατησει μονο δυο φορεματακια πανωφορια δε βαζω εκει τα βαζω αλλου ολα αυτα ειναι καθημερινα και πραγματικα αν πεταξω κι αλλα στο τελος δε θα εχω ρουχα να βαλω

τι αλλο μπορω να κανω??? ναι τα μπλουζακια και πουλοβερακια τα βαζω στα συρταρια..

εγω σ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο που αφιερωνεις για μενα, τη τραβηξα μακρια για να καταλαβεις πως ειναι αν δε σε βολευει να τραβηξω το καθε φυλλο ξεχωριστα

Βάσανο αλλά θα το λύσουμε. Σιγά! Για μας είναι "παιδικό-με-γεύση-φράουλα"!!! :lol:

Οχι! Δεν χρειάζεται να πετάξεις τίποτα! Αλιμονο! Σε τέτοιες εποχές δεν πετάμε, ίσα-ίσα!!!

Οκ. Τότε, κάποια στιγμή που θα έχεις τον χρόνο και κυρίως την όρεξη, προσπάθησε να βάλεις τα ρούχα ανάλογα με το μάκρος τους. Ξεκίνα από τα μακριά και κατέληξε στα πιο κοντά.

Ειλικρινά, θα σου δώσει αμέσως ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΨΗ της ντουλάπας σου! Θ' αρχίσεις να την βλέπεις πιο "νορμάλ", τακτοποιημένη!

Και να σου πω τι ακριβώς θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση σου? {φυσικά μη με λάβεις απόλυτα υπόψη γιατί είμαι μουρλή... το ξέρεις!!! :lol: ). Στο κάτω μέρος θα έβαζα τα μακριά και στο πάνω μέρος μόνο τα κοντά. Για να τα βλέπω ομοιόμορφα και να νιώθω πιο χαλαρή... :D

Οκ, τα πουλόβερ τα βάζεις αλλού, οπότε, τι είναι εκείνα τα σκουρόχρωμα που βλέπω στα 2 ραφάκια?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αρχικά, να μην αγχώνεσαι! Σιγά-σιγά θα τα μάθεις όλα για το νοικοκυριό σου, θα βρεις το προγραμμά σου και το τι σου "κάνει" και τι όχι.

Ούτως ή άλλως το σημαντικό είναι να βρεις τους ρυθμούς σου στο νοικοκυριό και όχι να είναι το σπίτι σου άψογο! (αυτό, δεν θα γίνει ποτέ!) ;)

Θα σου ποστάρω ξεχωριστό μήνυμα με ένα "μπούσουλα" για τις δουλειές και εσύ σιγά-σιγά θα δεις τι σε βολεύει και να οργανώσεις το δικό σου πρόγραμμα!

Μην μου αγχώνεσαι! :)

Ειρήνη μου θα με σώσεις με αυτό το μήνυμα!!!Θα το εκτυπώσω και θα το κολλήσω στο ψυγείο μου μου φαίνεται χαχαχαχαχα. Μακάρι να βρω σιγά σιγά τον ρυθμό μου, σίγουρα αυτό το θεματάκι θα με βοηθήσει πάρα πολύ :D Να είσαι καλά Ειρηνάκι μου, είσαι θησαυρός!:)

6237481d19.png

Ειρήνη τον άδειασα το πάγκο της κουζίνας, πόσο πιο ανάλφρος είναι.

Εγω κορίτσια χρησιμοποιώ και πανωσεντονο.Εχω 5 σετ σεντόνια τα οποία τα χρησιμοποιώ με την ίδια σειρά. Δηλ. δεν ανοίγω το συρτάρι και βάζω όποιο μου ρθει όποιο έχει τη σειρά του. Πως μου κόλλησε αυτό δεν κατάλαβα.

Και γω βάζω και το πάπλωμα και την ισπανική στο πλυντηριο. Δεν μπορώ το πλύσιμο στο χερι σε κουβέρτες παπλώματα. Φοβάμαι για το κάδο βέβαι μην πέσει αλλά τι να κάνω.

Ξυδι στα χαλιά το έχω ακούσει δεν έχω αξιωθεί να το κάνω ακόμα. Πρέπει κάποια στιγμή.

st5Bp2.png

Koritsia egw exw paplwma pou den xwraei sto plintirio, alla to skeftomai k gia katharistirio - exw akousei oti tous kanoun stegno katharisma

(ta psekazoun diladi me kapoio pharmako kai den ta plusiazei skoros gia 2-3 xronia) anarwtiemai auto den einai anthigieino k gia mas??

Na to plinw pali sti baniera mou fainetai poly kourastiko..

Eseis ti lete? :confused:

Sygnwmi gia ta greeklish - exei kanei kati allages o andras mou sto pc k den gyrizei sta ellhnika.:-(

Γκρρρ... δε σας προλαβαίνω λέμε!!! Είναι κι η μικρή μου στα φόρτε της αυτές τις μέρες. Έχω αρχίσει και τις εκκαθαρίσεις σε συρτάρια :P κι έμεινα πολύ πίσω. Ελπίζω αυτές τις μέρες να κάνω ένα καλό catching up στη θεωρία (να σας διαβάσω) για να πάρω δυνάμεις και ιδέες να συνεχίσω μετά τις γιορτές τα του σπιτιού. Αυτές τις μέρες προσωπικό easy living ;)!

Για τα του πλυντηρίου να πω ότι είμαι της σχόλης DALIA: όλα μπαίνουν (ή πιο σωστά, τα βάζω :tongue:), χωρίς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια "απώλεια". Βέβαια, μην εμπιστεύστε τη γνώμη ενός ανθρώπου που αμέσως μετά ρωτάει: Υπάρχει περίπτωση το πλυντήριό μου να μην έχει κουμπί για στροφές; (Δεν είναι αντίκα!)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Για πες τέκνον μου και για τα παπούτσια. Εμένα μου φεύγει το χέρι να καθαρίζω πολύ συχνά της δουλειάςς του άντρα μου, καθώς και τα καθημερινά μας.

Εσύ τα βάζεις μόνο στην αλλαγή της σεζόν? Σε τι πρόγραμμα?

Kικίτσα στο δικό μου πλυντήριο είναι οι 600στροφές...

Όχι τα βάζω όποτε χρειάζονται τα καθημερινά...

απλά τα καλά δε νομίζω να χρειάζονται παραπάνω..

Του συζήγου δεν τα βάζω διότι έχουν κολλημένα τσιμέντα επάνω.

Γόβες στο πλυντήριο?????!!! Γουάτ????? Παιδί μου... θα με αποτελειώσεις εσύ μ αυτα που γράφεις!!!!

Τι γόβες βάζεις στο πλυντήριο και πως??? ΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol:

την άνοιξη γεροί να ήμαστε θα τα χώσω μπότες, γόβες,παντόφλες στο πλυντήριο, στη θήκη υγρό απορυπαντικό λίγος, σε πρόγραμμα ελαφρυ για ευαίσθητα. άπλωμα στο κάγκελος, στέγνωμα και στα κουτιά πεντακάθαρα.

Υπάρχει περίπτωση το πλυντήριό μου να μην έχει κουμπί για στροφές; (Δεν είναι αντίκα!)

δεν το νομίζω εκτός αν είναι αυτόματο...

Καλημέρα είπα, δε νομίζω

οπότε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν ύστερα από μπρίζωμα εδώ, χθες το απόγευμα σε ελάχιστο χρόνο έκανα το εξής...

Έχω ένα έπιπλο σε ένα σημείο πριν το μπάνιο, όπου κάτω βάζω παπούτσια λιγότερο καθημερινά και έχει και 2 συρτάρι.Στο ένα έχω τα καλλυντικά μου...Και στο άλλο:?::?: Πέταξα μία σακουλάρα αηδίες.Βρήκα μέσα καμιά κατοσταριά:lol: αναπτήρες που δεν άναβαν, παλιούς φορτιτσές, στυλό που δεν έγραφαν και πολλές κάρτες...Πήρα μία δερμάτινη θήκη για κάρτες τις τακτοποίησα όλες,σε ένα καλαθάκι έβαλα κλειδιά διάφορα, όχι τα καθημερινά μας, οπότε και ότι χρειαζόμαστε θα βρίσκουμε πιο εύκολα και φυσικά ύστερα από όλα αυτά που πέταξα εξοικονόμησα ένα συρτάρι :D

Το επόμενο ντου που θα κάνω θα είναι ξανά με τα παιχνίδια.

Kαλημερουδια σε όλη την νοικοκυροκοριτσοπαρεα!!!!!!!!!

Αν και ξυπνησα με μια λαχτάρα να δω χιονι αλλα τζιφος! Εχω μια τρομερή καλη διάθεση βεβαια όχι για δουλειες χαααχχαχα αλλα για βόλτες.Εγω μπηκα επιτελους στο εορταστικό κλίμα των ημερων. Εσεις?

Νταλια μου πως ανακαλυψες ότι οι γοβες και οι μποτες μπαινουν στο πλυντηριο? Θα μας τρελανεις σημερα χαχαααχχαχαχαχα Αλλα βρε θα το δοκιμάσω αλλα αν τα καταστρεψω θα σου στείλω τον λογαριασμο χααχαχαχαχαχαχ Γλυκιά μου πλακα κανω!!

Το σπιτι μου ειναι ανω κατω... ανω πάνω :) αλλα δεν με νοιαζει καθολου ειπαμε εχω ξεφύγει μην μου δίνεται σημασια....

Αντε Ειρήνη σε περιμένω να με βάλεις και εμένα στην πρίζα χααχαχαχαχχα

εδω θα τριγυρίζω σημερα επομένως θα σας παρακολουθω με αμειωτο ενδιαφέρον

φιλάκια προς το παρον...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε?

Έχω ερώτηξις. Η τουαλέτα μου, παρόλο που την καθαρίζω κάθε μέρα κάτω στις γωνίες έχει σαν πουρί ένα πράμακάτω από το νερό. Τι χλωρίνες τι τι τι και εκεί είναι. Πως να το βγάλω?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε?

Έχω ερώτηξις. Η τουαλέτα μου, παρόλο που την καθαρίζω κάθε μέρα κάτω στις γωνίες έχει σαν πουρί ένα πράμακάτω από το νερό. Τι χλωρίνες τι τι τι και εκεί είναι. Πως να το βγάλω?

Μόνο με κεζαπ

Δυστύχως ειναι πολύ τοξικό. Το ρίχνεις κλείνεις το καπακι της λεκανης. Περιμένεις πολύ και μετα πατας καζανάκι. Προσοχή μην το εισπνευσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και ξυπνησα με μια λαχτάρα να δω χιονι αλλα τζιφος!

Νταλια μου πως ανακαλυψες ότι οι γοβες και οι μποτες μπαινουν στο πλυντηριο? Θα μας τρελανεις σημερα χαχαααχχαχαχαχα Αλλα βρε θα το δοκιμάσω αλλα αν τα καταστρεψω θα σου στείλω τον λογαριασμο χααχαχαχαχαχαχ Γλυκιά μου πλακα κανω!!

Ας πήγαινες μια βόλτα στο Χορτιάτης καλέ.Πολύ χιόνι....Το κόλπο το ανακάλυψα από τη διπλανή μου, η οποία έχει 3 παιδιά.;)

ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ:cool:

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε?

Και εγώ κεζαπ θα σου πρότεινα.

Με καυτό νερό το δοκίμασες ?

Η ένα cilit bank σε σκούρο χρώμα, επίσης όμως καραχημικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...