Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ εχθές έκανα μια οικονομική παρασπονδία, αλλά το ευχαριστήθηκα! Ανανέωσα το νεσεσέρ με τα make up μου μετά από χρόνια! Πήρα κοραλλί ρουζ, κραγιόν, σκιά, καινούργια μάσκαρα και άλλα τέτοια κοριτσίστικα..Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι :D

Έκανες άριστα που ψώνισες μερικά πραγματάκια για σένα! Και είναι φυσικό να αισθάνεσαι υπέροχα και τόσο ανεβασμένη!

Είναι μια τονωτική "ένεση" για την ψυχολογία σου που όταν είναι ανεβασμένη θα "βγει" και σε άλλα πράγματα ... όπως οι αγαπημένοι σου... το σπίτι σου! Εκανες πολύ καλά! Μπράβο!!

Υ.Γ. Και γω ήδη κοραλλί ρουζ φοράω!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη να μας δείξεις το βραβείο!! ;)

Πανακότα ακούωωωω κ δεν τη βλέπω, σλουρππππ!

Μου αρέσει πααααρρα πολύ!!

Ειρήνη να σας δείξω τι έχω κάνει για να οργανώσω τα καλλυντικά μου μετά φυσικά απο τις οδηγίες σου τις οποίες τις έχω επεκτείνει σε ολα κ όπου είναι δυνατό χε χε

Στο μπάνιο(επειδή εκει έχω καλό φωτισμό έντονο) έχω ένα μικρό νεσεσεράκι που χωράει τα απαραίτητα για ένα καθημερινό μακιγιάζ στα γρήγορα

732267a7.jpg

κ επειδή οπως όλες μας εχω τα απειρα....τα είχα σε νεσεσερ στο πρώτο συρτάρι στη συρταριέρα στη κρεββατοκάμαρα ε τα έβγαλα από τα νεσεσερ γιατί ολο τα έψαχνα κ γινοταν ενας χαμός. Τα έβαλα σε ωραιοτατα κουτάκια σα στρατιωτάκια τα χώρισα κ ανα ειδος κ στάδιο μακιγιάζ κ ηρέμησα. Τωρα βρισκω πάντα οτι θέλω κ δεν τα χάνω .

1dc472f1.jpg

Κατά τα άλλα σήμερα δεν θελω να κάνω δουλειες.....καθόλου.:oops::cry:

Αλλά πρέπει να παώ λαική να προμηθευτώ για την βδομάδα μας:evil:

υγ. θελω φωτο απο την πανακότα!!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! :P

Έχω λίγη ώρα που ξύπνησα κι είμαι ακόμα σα ζαλισμένο κοτόπουλο!...

Βαριά κοιμήθηκα. Μάλλον μου βγήκε η κούραση της εβδομάδας. Έχω να βάλω κάμποσα πλυντήρια σήμερα, έχω να κάνω και σιδέρωμα, και να πάω λαϊκή.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

1) Έπλυνα τα πιατικά & κατσαρολικά από χθες.

2) Έπλυνα και έκοψα το μοσχαράκι νουά. Θα το κάνω κοκκινιστό.

3) Έπλυνα και τα νέα πιατικά που "βγήκαν" με το μοσχαράκι.

4) Έκανα μπανάκι... ξυρίστηκα...έβαλα τις κρέμες μου

5) Ψευτοπέρασα τους πάγκους της κουζίνας μου

6) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

7) Έβαλα τα βιτεξάκια μου σε χλωρίνη.

Πάω να ετοιμαστώ για να πάω το φιογκάκι στο tae kwon do.. :P:p

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια! ειρηνακι μου και mamavasia συγχαρητηρια για το βραβειο! ωραια αισθηση ε ειρηνακι?! δεν κερω ειρηνη γιατι κουτσαινει ακομη μικρος. θα πηγαιναμε ορθοπαιδικο αλλα μας προλαβε η ιωση! κοριτσια πρωι πρωι γλυκα βλεπω! τι θα γινει?! και εγω θελω φωτο! ετσι σαν κερασμα@ χα χα! μ αρεσει η πανακοτα αλλα μηπως υπαρχει καμια συνταγη διχως ζελατινη. δεν την χρησιμοποιω γι αυτο ρωταω. τελικα εχθες με την ιωση γινοτανε πανικος στο σπιτι. φωναξα πεθερα της δωσαμε και μια μασκα και σιδερωσα λιγακι και προλαβα θηλασα! βρε κοριτσια ποσο "σωστο" ειναι να θηλαζουμε τελικα 20 ωρες το 24ωρο!? αυτο με τα χαλια βρε κοριτσια δεν το εκανα τοσο για το μικρο αλλα ισως επειδη εγω εχω το κολλημα και σκεφτομαι τι κουβαλαμε μεσα στο σπιτι. μου αρεσει η αισθηση να περπατω ελευθερη και ν ξαπλωνω χαμω! διχως να σκεφτομαι τι υπαρχει κατω στο χαλι! τεσπα. ουτως η αλλαως δεν μπορεσα να το καταφερω. μονο εμεις σαν οικογενεια το τηρουμε! βρε kalamaraki εισαι απιστευτη στην οργανωση! και ταχτοποιηση! εχω παθει πλακα. λες και βλεπω σπιτι απο περιοδικο! μπραβο σου. σημερα συννεφια εδω αλλα λεω να βαλω κανα πλυντηριο. φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη να μας δείξεις το βραβείο!! ;)

Πανακότα ακούωωωω κ δεν τη βλέπω, σλουρππππ!

Μου αρέσει πααααρρα πολύ!!

Ειρήνη να σας δείξω τι έχω κάνει για να οργανώσω τα καλλυντικά μου μετά φυσικά απο τις οδηγίες σου τις οποίες τις έχω επεκτείνει σε ολα κ όπου είναι δυνατό χε χε

Στο μπάνιο(επειδή εκει έχω καλό φωτισμό έντονο) έχω ένα μικρό νεσεσεράκι που χωράει τα απαραίτητα για ένα καθημερινό μακιγιάζ στα γρήγορα

732267a7.jpg

κ επειδή οπως όλες μας εχω τα απειρα....τα είχα σε νεσεσερ στο πρώτο συρτάρι στη συρταριέρα στη κρεββατοκάμαρα ε τα έβγαλα από τα νεσεσερ γιατί ολο τα έψαχνα κ γινοταν ενας χαμός. Τα έβαλα σε ωραιοτατα κουτάκια σα στρατιωτάκια τα χώρισα κ ανα ειδος κ στάδιο μακιγιάζ κ ηρέμησα. Τωρα βρισκω πάντα οτι θέλω κ δεν τα χάνω .

1dc472f1.jpg

Κατά τα άλλα σήμερα δεν θελω να κάνω δουλειες.....καθόλου.:oops::cry:

Αλλά πρέπει να παώ λαική να προμηθευτώ για την βδομάδα μας:evil:

υγ. θελω φωτο απο την πανακότα!!

ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! Σε θαυμάζω!!!

Φωτο θα σας βάλω μάλλον αύριο. Την έχω κάνει σε ατομικά μπωλάκια για να την πάω σε ένα φιλικό ζευγάρι που θα πάμε επίσκεψη το απόγευμα.

Όταν την ξεφορμάρουμε και της βάλουμε και το σιρόπι θα τη βγαλω φωτογραφία και αύριο θα την ανεβάσω.

καλημερα κοριτσια! ειρηνακι μου και mamavasia συγχαρητηρια για το βραβειο! ωραια αισθηση ε ειρηνακι?! δεν κερω ειρηνη γιατι κουτσαινει ακομη μικρος. θα πηγαιναμε ορθοπαιδικο αλλα μας προλαβε η ιωση! κοριτσια πρωι πρωι γλυκα βλεπω! τι θα γινει?! και εγω θελω φωτο! ετσι σαν κερασμα@ χα χα! μ αρεσει η πανακοτα αλλα μηπως υπαρχει καμια συνταγη διχως ζελατινη. δεν την χρησιμοποιω γι αυτο ρωταω. τελικα εχθες με την ιωση γινοτανε πανικος στο σπιτι. φωναξα πεθερα της δωσαμε και μια μασκα και σιδερωσα λιγακι και προλαβα θηλασα! βρε κοριτσια ποσο "σωστο" ειναι να θηλαζουμε τελικα 20 ωρες το 24ωρο!? αυτο με τα χαλια βρε κοριτσια δεν το εκανα τοσο για το μικρο αλλα ισως επειδη εγω εχω το κολλημα και σκεφτομαι τι κουβαλαμε μεσα στο σπιτι. μου αρεσει η αισθηση να περπατω ελευθερη και ν ξαπλωνω χαμω! διχως να σκεφτομαι τι υπαρχει κατω στο χαλι! τεσπα. ουτως η αλλαως δεν μπορεσα να το καταφερω. μονο εμεις σαν οικογενεια το τηρουμε! βρε kalamaraki εισαι απιστευτη στην οργανωση! και ταχτοποιηση! εχω παθει πλακα. λες και βλεπω σπιτι απο περιοδικο! μπραβο σου. σημερα συννεφια εδω αλλα λεω να βαλω κανα πλυντηριο. φιλια πολλα

Για τη συνταγή χωρίς ζελατίνη δεν ξέρω.

Εγώ μόνο αυτή του Παρλιάρου κάνω.

Θα κοιτάξω και αν βρω κάτι θα σου πω.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

fili h maratonioi thilasmi sinithos stamatane meta to 1 trimino kai to moro diamorfoni mono toy ena programa fagitoy;) opote kane ligo ipomoni kai diabase dilpa sto parents gia perisoteres plirofories;) sorry gia ta grek grafo apo ti doylia

Καλημέρα,τί κανετε?

Σήμερα είμαι σπίτι και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να μαζεύω το χάος:rolleyes:Από το πρωί είμαι στην κουζίνα και ακόμη δεν έχω τελειώσει.

Μαγείρεψα χόρτα ,ομελέτα και μπιφτέκια για να στείλω στο νοσοκομείο,

έβγαλα πατζάρια από τον κήπο και τα έβρασα για εμάς,

καθάρισα και ψαρια που θα τα τηγανίσω το μεσημέρι.Με περιμένει όλο το σπίτι για καθαριότητα και συμμέζεμα αλλά προς το παρόν καθησα για να πιω τον καφέ μου.:)

Πατουσίτσα,επειδή ακόμη είναι νωρίς για το μωράκι σου σίγουρα θα ζορίζεσαι όλη την ημέρα, αλλα ακόμη δεν έχει εδραιωθεί καλά ο θηλασμός και όσο σου ζητάει πρέπει να της δίνεις,σιγά σιγά θα στρωσει και από μόνη της.Υπομονή...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ σήμερα δεν έχω καμία όρεξη.

Σηκώθηκα 7:30, τάισα το μικρό, έστρωσα τα κρεβάτια, μαγείρεψα του μικρού, έκανα το σιρόπι καραμέλας και αυτό ήταν όλο.

Δε θέλω να κάνω τίποτε άλλο.

Ούτε το νεροχύτη δεν έχω μαζέψει ακόμη.

Μα κάλα, πότε γέμισε αυτός?

Το πρωί που σηκώθηκα ήταν άδειος...

Μήπως να τον τακτοποιήσω λίγο?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

1) Έπλυνα τα πιατικά & κατσαρολικά από χθες.

2) Έπλυνα και έκοψα το μοσχαράκι νουά. Θα το κάνω κοκκινιστό.

3) Έπλυνα και τα νέα πιατικά που "βγήκαν" με το μοσχαράκι.

4) Έκανα μπανάκι... ξυρίστηκα...έβαλα τις κρέμες μου

5) Ψευτοπέρασα τους πάγκους της κουζίνας μου

6) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

7) Έβαλα τα βιτεξάκια μου σε χλωρίνη.

8 ) Πήγα το φιογκάκι tae won do και επιστρέψαμε

9) Ψώνισα από το galerie de beaute κρέμες για τη δουλίτσα μου

10) Το μοσχαράκι σχεδόν έγινε, ένα 20λεπτο θέλει ακόμα.

11) Λούστηκα

12) Ανήρτησα ευχαριστήριο στην κοπέλα που μας έδωσε το βραβείο στο blog μας! ;););)

Πάω για λίγο σίδερο κόρες γιατί από το μεσημέρι είμαι φουλ στη δουλειά!!!

777885dugw57gt25.gif

kκαλημερα να σας πω και εγω τι εχω κανει εως τωρα...

1)εφτιαξα φαγητο για την οικογενεια

2)εφτιαξα φαγητο για εμενα και εβρασα και χορτα (κανω διαιτα)

3)καθαρισα νεροχυτη

4)κακτοποιησα και σιδερωσα ενα καλαθι πλυμμενα ρουχα

5)καθαρισα το μεγαλο μας μπανιο

6)εφτιαξα μια πορτοκαλοπιτα

7)εβαλα ενα πλυντηριο

:cool:φυλαξα παπλωματα και εστρωσα κρεβατια

9)σκουπισα

10)επλυνα και εβαλα στο ψυγειο ενα μεγαλο ταπερ μαρουλια λαχανα

τωρα που τα διαβαζω τα βρισκω πολλα...θα κατσω να πιω ενα τσαι που εφτιαξα απο το πρωι και δεν εχω καταφερει φυσικα να πιω:D

u0wzp3.png gztsp3.png

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες απλα ειναι πολυ δυσκολο! αισθανομαι να βλεπω στα ματια του διχρονου παιδιου μου οτι τον αποφευγω και ολοι μερα ειμαι αγκαλια με το μωρο. πολυ ψυχοφθορο! κοντευω να σαλταρω! εξαλλου θεωρω πως ισως κατι κανω λαθος διοτι και τον πρωτο τον θηλασα 14 μηνες και ειχαμε τα ιδια! δεν ειναι δυνατον να εχω ενα παιδι συνεχεια στο στηθος! κατι κανω λαθος! και το λεω επειδη εχω διαβασει! πρεπει και να κοιμουνται! εστω 1-2 ωρες. τεσπα μη σας ζαλιζω μ αυτα. εμενα παρολο που ο αντρας μου ειναι αρρωστουλης προσπαθει να συμμαζεψει αυτος τα ασυμμαζευτα!!!!!! εγω εγινα ενα με το κρεβατι και το μωρο! Ηλιαχτιδα ευχαριστω για τη συνταγη!!! μολις καταφερω θα τη φτιαξω και θα σας πω.

8 ) Πήγα το φιογκάκι tae won do και επιστρέψαμε

9) Ψώνισα από το galerie de beaute κρέμες για τη δουλίτσα μου

10) Το μοσχαράκι σχεδόν έγινε, ένα 20λεπτο θέλει ακόμα.

11) Λούστηκα

12) Ανήρτησα ευχαριστήριο στην κοπέλα που μας έδωσε το βραβείο στο blog μας! ;););)

Πάω για λίγο σίδερο κόρες γιατί από το μεσημέρι είμαι φουλ στη δουλειά!!!

Πως τα πάτε στο καράτε?Του αρέσει του μικρού σου?Με γεια τα πραγματάκια σου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...