Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την κοριτσοπαρέα! Σάββατο σήμερα, ημέρα "ξεκούρασης" ;)

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πολλά να κάνω, εκτός από ένα γεναίο σίδερο που θα βάλω σε λίγο..

Αχ εχθές έκανα μια οικονομική παρασπονδία, αλλά το ευχαριστήθηκα! Ανανέωσα το νεσεσέρ με τα make up μου μετά από χρόνια! Πήρα κοραλλί ρουζ, κραγιόν, σκιά, καινούργια μάσκαρα και άλλα τέτοια κοριτσίστικα..Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι :D

Πάω να ξεκινήσω το σίδερο πριν ξυπνήσει ο μικρός! Φιλιά :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κόρες.

Σαββατο! :P

Εγώ σήμερα θα το πάρω στο πολύ χαλαρό γιατι και χθες είχα πολύ δουλίτσα αλλά και σήμερα από το μεσημέρι και μετά. Οπότε θα πάω το φιογκάκι στο tae kwon do, θα μαγειρεψω και άντε να σιδερώσω κι όλας λίγο στο καθιστό. Χαλαρά και όμορφα..!

Επανέρχομαι και σας καλημερίζω γλυκά όλες! :D

777885dugw57gt25.gif

1) Έπλυνα τα πιατικά & κατσαρολικά από χθες.

2) Έπλυνα και έκοψα το μοσχαράκι νουά. Θα το κάνω κοκκινιστό.

Στο μεταξύ έκλεισα κι άλλο, της τελευταίας στιγμής ραντεβού... θα γυρίσω καλές 21.30 σπίτι...! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:D :D :D γιούπιιιιιι!!! Είδες Ειρήνη μου, όλα έρχονται όταν βάζεις σε κάτι το μεράκι και την αγάπη σου ;) Τι βραβείο είναι να μπω να δω;;

Έχεις δίκιο... το ξέρεις πως βάζω την αγάπη, το μεράκι, το κέφι μου στο φουλ!

Θα το δημοσιεύσω σύντομα.

Η Χρυσόσκονη {μία κοπέλα που παρακολουθεί το blog μας και έχει και δικό της} έγραψε στο blog της πως δίνει κάποια βραβεία σε κάποια blogs. Ένα απ' αυτά είναι και το δικό μας! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα, σπιτική πανακότα;! Ουάου! Για ρίξε τη συνταγή ;)

Είναι του Παρλιάρου

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ:

600 γρ. Κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)

100 γρ. Φρέσκο γάλα

60 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

2 φύλλα Ζελατίνης (10 γρ.)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ:

200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

50 γρ. Νερό

100 γρ. Νερό ζεστό

1 κουτ. του Γλυκού γλυκόζη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΚΡΕΜΑΣ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το γάλα και τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας που προηγουμένως έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε σε τακτικά διαστήματα και μόλις η κρέμα κρυώσει τη μοιράζουμε σε ατομικά μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Σερβίρουμε με τη σως σοκολάτας.

ΣΩΣ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, τα 50 γρ. νερό, τη γλυκόζη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να βράσουν χωρίς νʼ ανακατεύουμε έως ότου γίνουν σκούρα καραμέλα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αμέσως ρίχνουμε σιγά-σιγά το ζεστό νερό και με προσοχή για να μη καούμε. Αφήνουμε λίγο να ηρεμήσει, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

6 μερίδες

Σημείωση: Στην κρέμα έβαλα και δύο βανίλιες (σκόνη) για γεύση.

Εγώ σήμερα την σως θα την κάνω με παραλλαγή. Σκέφτομαι να κάνω σιρόπι καραμέλας γάλακτος (πάλι του Παρλιάρου)

Αν ταιριάξει θα ενημερώσω και θα βάλω συνταγή.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Όχι που ήθελες και να το κλείσεις...... Συγχαρητήρια!

Μα ξέρεις τι είναι βρε mirikaki να βλέπεις 100 επισκέψεις σε μια μέρα {η Βάσια που έχει πρόσβαση μπορεί να το επιβεβαιώσει} και να μην υπάρχουν σχόλια? Αναρωτήθηκα αν τελικά δεν είναι χρήσιμο...! :?

Ευχαριστώ!!!!:P

777885dugw57gt25.gif

χμμμμ για φαντάσου !!! και κάποια σκεφτόταν να το σταματήσεις πριν λίγες μέρες!!! :tongue: - ελπίζω να μη σου ξαναπεράσει απο το μυαλό!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Για ποια λέτε βρε παιδιά??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου... πολυ!:P

777885dugw57gt25.gif

Συγχαρητήρια!!! :D:D:D:D

Είδες που ήθελες να το κλείσεις???

Μα για ποια λέτε τελικά βρε παιδιά????!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Να σαι καλά Ηλιαχτιδούλα μου! Ευχαριστώ!:P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

(Μήπως τελικά δεν ήταν τόσα λίγα, όσο νόμιζα?)

Αυτό με τη λίστα, δεν το κάνω "τυχαία". Με βοηθάει πολυ! Σε φάσεις που νιώθω πως δεν έχω κέφια για δουλειές ή πως αποσπάστηκα και έκανα άσχετα πράγματα ή δεν έκανα τόσα όσα ήθελα, τις καταγράφω εδώ και μένω με το στόμα ανοιχτό.

Άσε που μετά με πριζώνει για περισσότερες!!! :-P:razz:

Υ.Γ. Έκανες ΠΟΛΛΕΣ δουλειες!!!

777885dugw57gt25.gif

Μια γαβαθα παγωτο(ειναι το βραβειο)

Ειρηνη μου τα συνχαρτηρια κι απο μενα.

Αντε και εις ανωτερα.:D:D:D

Που είναι?? Που είναι??? Το παγωτό??? Που είναι???? :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ μικρό μου.

777885dugw57gt25.gif

Αναρρωτιέμαι τελικά αν εμείς οι νέες μαμάδες γινόμαστε υπερβολικές καμιά φορά και φοβόμαστε υπερβολικά για κάποια πράγματα. Πάντως όπως και να έχει, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καθαρίζω πιο συχνά με νερό και σαπούνι το χαλί, αλλά πού χρόνος και γι αυτό!!! :(

Μπορεί να έχεις δίκιο Μαράκι.

Αλλά είναι πως το βλέπει κάποιος και πως το νιώθει, οπότε είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. ;)

777885dugw57gt25.gif

Λεπόν μέτρησα την απόσταση του τοίχου από το ψυγείο και είναι 21 εκ.

Ειρήνη θυμίσου τη φωτογραφία με τα καλάθια για κρεμμυδοπατάτες από τη μάρθα και φαντάσου το σε μικρότερη κλίμακα απλώς.

Ωραία και που θα τα κρεμάσεις ακριβώς?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...