Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

Σήμερα ο μικρός μου ήταν ανήσυχος, οπότε έκανα πολύ λίγα πράγματα

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Μαγείρεψα για εμάς

3) Μαγείρεψα για το μικρό

4) Έπλυνα στο χέρι κάτι καινούριες σαλιάρες και πανάκια του μικρού

5) Εβρασα χόρτα

6) Ζεμάτισα σπανάκι

7) Μάζεψα το νεροχύτη

Ηρθαν τα πεθερικά μου και φάγαμε το μεσημέρι

8 ) Εβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

9) Έπλυνα ό,τι δε χώρεσε στο πληντύριο

10) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για το βράδυ

(Μήπως τελικά δεν ήταν τόσα λίγα, όσο νόμιζα?)

Τώρα χαλαρώνω, γιατί μόλις φάει ο μικρός την απογευματινή του κρέμα έχει s/m.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ευπειθώς αναφέρω σε όλο το επιτελείο στρατού, ξηράς και λοιπά στρατεύματα πως το blog μας κέρδισε το πρώτο του βραβείο!!!! :P:p:p:p:p

Ειμαι πολύ χαρούμενη!!! ;););)

Υπέροχα νέα!!!

Μπράβο!!!

Καλησπέρα σε όλες!!!

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Μαγείρεψα για εμάς

5) Εβρασα χόρτα

6) Ζεμάτισα σπανάκι

7) Μάζεψα το νεροχύτη

Λίγα είναι αυτά;

Κουράστηκα μόνο που τα διάβασα...

Ευτυχώς τα κατάφερα και ξέστρωσα πριν το φαγητό και ανάσανε το σπίτι μου!Τα έβαλα στην αποθήκη και σιγά σιγά θα τα πλύνω.,

έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα στο σαλόνι,

αλλαξα τα σεντόνια του πιτσιρίκου,

συμμάζεψα σαλόνι και υπνοδωμάτια,

έβαλα το μεσημεριανό πλυντήριο με πιάτα και καθαρισα καλά όλους τους πάγκους

και έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα που με περιμένουν για απλωμα.Τώρα λέω να φτιάξω καφέ και να ξεκινήσω σιδέρωμα και έχω παρα πολύ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Μαγείρεψα για εμάς

5) Εβρασα χόρτα

6) Ζεμάτισα σπανάκι

7) Μάζεψα το νεροχύτη

Και βέβαια δεν είναι λίγα!Οταν έχεις μωρό αν καταφέρνεις να έχεις τα βασικά υπό ελεγχο,είσαι θεα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευτυχώς τα κατάφερα και ξέστρωσα πριν το φαγητό και ανάσανε το σπίτι μου!Τα έβαλα στην αποθήκη και σιγά σιγά θα τα πλύνω.,

έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα στο σαλόνι,

αλλαξα τα σεντόνια του πιτσιρίκου,

συμμάζεψα σαλόνι και υπνοδωμάτια,

έβαλα το μεσημεριανό πλυντήριο με πιάτα και καθαρισα καλά όλους τους πάγκους

και έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα που με περιμένουν για απλωμα.Τώρα λέω να φτιάξω καφέ και να ξεκινήσω σιδέρωμα και έχω παρα πολύ!

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ! Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να κάνω κατά τη διάρκεια της μέρας. Τρομάζει ο μικρός από τον ατμό (ακόμα κι όταν είναι πολύ ήρεμος) ή ξυπνάει με κλάματα (αν κοιμάται). Οπότε κι εγώ το κάνω πάντα μετά τις 22:00 που, παραδόξως, δεν τον ενοχλεί (όχι μόνο το σίδερο, τίποτα δεν τον ενοχλεί εκείνη την ώρα. Ο κόσμος να γκρεμίζεται εκείνος κοιμααααααααααται...)

Και βέβαια δεν είναι λίγα!Οταν έχεις μωρό αν καταφέρνεις να έχεις τα βασικά υπό ελεγχο,είσαι θεα!:):)

Πόσο δίκιο έχεις...

Πριν γεννήσω ούτε που το φανταζόμουν.

Απλά, πριν τα γράψω και δω τι έκανα, έλεγα: "Τίποτα δεν έκανα πάλι σήμερα, δε με άφησε σε ησυχία"

Μόλις τα έγραψα, κατάλαβα τι έχω κάνει...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ! Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να κάνω κατά τη διάρκεια της μέρας. Τρομάζει ο μικρός από τον ατμό (ακόμα κι όταν είναι πολύ ήρεμος) ή ξυπνάει με κλάματα (αν κοιμάται). Οπότε κι εγώ το κάνω πάντα μετά τις 22:00 που, παραδόξως, δεν τον ενοχλεί (όχι μόνο το σίδερο, τίποτα δεν τον ενοχλεί εκείνη την ώρα. Ο κόσμος να γκρεμίζεται εκείνος κοιμααααααααααται...)

Πόσο δίκιο έχεις...

Πριν γεννήσω ούτε που το φανταζόμουν.

Απλά, πριν τα γράψω και δω τι έκανα, έλεγα: "Τίποτα δεν έκανα πάλι σήμερα, δε με άφησε σε ησυχία"

Μόλις τα έγραψα, κατάλαβα τι έχω κάνει...

Kάτι ξέρει η Ειρήνη με τις λίστες της!;);):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

[quote name=marilou01

:D :D :D γιούπιιιιιι!!! Είδες Ειρήνη μου' date=' όλα έρχονται όταν βάζεις σε κάτι το μεράκι και την αγάπη σου ;) Τι βραβείο είναι να μπω να δω;;[/quote]

Μια γαβαθα παγωτο(ειναι το βραβειο)

Ειρηνη μου τα συνχαρτηρια κι απο μενα.

Αντε και εις ανωτερα.:D:D:D

αααααα αυτο το θεμα με τα παπουτσια στο σπιτι πολυ με καιει. εγω καταφερα το εκανα οσο μπουσουλουσε μικρος και παλι στα πολυ πολυ κοντινα ατομα! και μας κοιτουσανε λιγο σαν εξωγηινους!!! με το καιρο ξαναγυρισαμε στα παλια! και η αληθεια ειναι πως ντρεπομαι να πω οτιδηποτε!. παντως ποτε δε μου αρεσε αυτο. μα σκεφτητε τι κουβαλαμε απο εξω! μπλιαχ! παναγια μου! αντε πολλα εγραψα! σας φιλω. καλημερα σς ολες

Πάντως εγώ ποτέ δε ζήτησα από κάποιον να βγάλει τα παπούτσια του με το μωρό. Αν το έκανα, κι εγώ σε κανέναν πολύ κοντινό, στην αρχή, όταν είχε πρωτοαρχίσει να μπουσουλάει. Μάλιστα τα χαλιά το ένα της κουζίνας το καθάρισα με νερό και πράσινο σαπούνι και το πέρασα όλο με το βουρτσάκι, άστραψε. Του χωλ το έκανα πολύ πιο πρόχειρα και είπα θα το καθαρίσω καλύτερα αργότερα, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Και απο τότε, μήνες τώρα, δεν τα έχω ξανακαθαρίσει. Εννοώ με νερό και σαπούνι, τα σκουπίζουμε με την ηλεκτρική σκούπα. Η αλήθεια είναι ότι η πεθερά μου αν σφουγγαρίσει το σπίτι, τα περνάει κι αυτά καμιά φορά με τη σφουγγαρίστρα, αλλά τι να καθαρίσει αυτή. Γενικά δεν πολυπερπατάμε με παπούτσια στα χαλιά, αλλα δε το τηρούμε και ευλαβικά αυτό. Αλλά στους επισκέπτες δε λέμε τίποτα, μάλιστα όταν έχουμε επισκέψεις έτσι επίσημα, αναγκαστικά φοράμε κι εμείς τα παπούτσια μας στο σπίτι.

Στην αρχή, πριν αρχίσει να μπουσουλάει, είχα κατααγχωθεί, πώς θα καθαρίζω τα χαλιά, αν θα είναι αρκετά καθαρά και μην πάθει τίποτα το παιδί με τα μικρόβια κτλ, και να πέρναμε καινούρια που να πλένονται στο πλυντήριο κτλ. αλλά από τότε που άρχισε να μου γλύφει πατώματα κτλ. χαλάρωσα πάρα πολύ με αυτό το θέμα. Και η μητέρα μου μου είπε ότι κι εκείνη όταν η αδερφή μου κι εγώ είμασταν μικρά, δεν έλεγε σε κανέναν να βγάζει τα παπούτσια του όταν ερχόταν σπίτι μας. Αναρρωτιέμαι τελικά αν εμείς οι νέες μαμάδες γινόμαστε υπερβολικές καμιά φορά και φοβόμαστε υπερβολικά για κάποια πράγματα. Πάντως όπως και να έχει, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καθαρίζω πιο συχνά με νερό και σαπούνι το χαλί, αλλά πού χρόνος και γι αυτό!!! :(

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Ούτε εμείς βγάζουμε παπούτσια με ευλάβεια. Το προσπάθησα αλλά απέτυχα παταγωδώς και ο άντρας μου δε συμφωνεί να λέμε σε άλλους ανθρώπους να βγάζουν τα παπούτσια τους ακόμη κι αν είναι της οικογένειάς μας.

Επειδή όμως διαπίστωσα ότι όντως ο μικρός δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και επειδή διάβασα και για όλα τα ωφέλιμα βακτήρια που βρίσκονται στο χώμα κλπ, χαλάρωσα. Το χαλί το περνάει το αυτόματο σύστημα με ατμό μία φορά την εβδομάδα και γίνεται κούκλα.

Θα το δώσω όμως και φέτος για φύλαξη γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος για να το κρατήσω εδώ.

Λεπόν μέτρησα την απόσταση του τοίχου από το ψυγείο και είναι 21 εκ.

Ειρήνη θυμίσου τη φωτογραφία με τα καλάθια για κρεμμυδοπατάτες από τη μάρθα και φαντάσου το σε μικρότερη κλίμακα απλώς.

sbxre6a2f.png

και εμείς δεν βγάλαμε ποτέ παππούτσια στο σπίτι....δεν μου καθόταν στο μάτι να λέω στον επισκέπτη βγάλε παππούτσια....και αν είχε τρύπια κάλτσα????? :D :D :D

σήμερα είναι μέρα προβολής...πήρα έργο για τις κόρες και τρώνε ποπ κόρν...εμείς έχουμε σειρά το βράδυ....όποια ασπιρινιάστηκε να το δηλώσει....εγώ έκανα πήλινγκ με λάδι και ζάχαρη και άστραψα....βαριέμαι τώρα να βάλω γιαούρτι, αύριο!!!

Κόρες καλή η ασπιρίνη αλλά δεν είναι για χόρταση, για σκεφτείτε το λιγάκι.

Η μάσκα που μου αρέσει πολύ (αλλά έχω καιρό να κάνω) περιλαμβάνει: γιαούρτι, ελαιόλαδο, μέλι, λίγες σταγόνες λεμόνι (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΑΝΑΔΕΣ) και αν θέλω να γίνει τύπου πήλινγκ βάζω μέσα αλεύρι ή άχνη ζάχαρη. Λεμεεεεε! Τζιτζι το δερματάκι μετά.

Μαμαβάσια έχεις δίκιο. Υπάρχουν και άνθρωποι που μυρίζουν και τα πόδια τους εκεί τι κάνεις; Άσε καλύτερα να τα φοράνε τα παπα τους όλοι να εμβολιάζεται και το μπεμπέ....

sbxre6a2f.png

Ούτε εμείς βγάζουμε παπούτσια με ευλάβεια. Το προσπάθησα αλλά απέτυχα παταγωδώς και ο άντρας μου δε συμφωνεί να λέμε σε άλλους ανθρώπους να βγάζουν τα παπούτσια τους ακόμη κι αν είναι της οικογένειάς μας.

Επειδή όμως διαπίστωσα ότι όντως ο μικρός δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και επειδή διάβασα και για όλα τα ωφέλιμα βακτήρια που βρίσκονται στο χώμα κλπ, χαλάρωσα. Το χαλί το περνάει το αυτόματο σύστημα με ατμό μία φορά την εβδομάδα και γίνεται κούκλα.

Θα το δώσω όμως και φέτος για φύλαξη γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος για να το κρατήσω εδώ.

Λεπόν μέτρησα την απόσταση του τοίχου από το ψυγείο και είναι 21 εκ.

Ειρήνη θυμίσου τη φωτογραφία με τα καλάθια για κρεμμυδοπατάτες από τη μάρθα και φαντάσου το σε μικρότερη κλίμακα απλώς.

μιρικακι τι αυτοματο συστημα ατμου εχεισ που κανει για χαλια? θελω κι εγω εχω κολημα με την καθαριοτητα χαλια -πατοματα !!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Συνεχίζω τα χθεσινά (για να τα δω εγω περισσότερο, παρά εσείς)

και μετά ξεκινάω τη σημερινή λίστα

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Μαγείρεψα για εμάς

5) Εβρασα χόρτα

6) Ζεμάτισα σπανάκι

7) Μάζεψα το νεροχύτη

11) Πήγα s/m, κρεοπωλείο και φαρμακείο

12) Γύρισα και τακτοποίησα τα πράγματα

13) Έκανα σπανακόρυζο για σήμερα

14) Έκανα μία πανακότα, γιατί θα πάμε μια επίσκεψη το απόγευμα

15) Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο

16) Μάζεψα το νεροχύτη

Εν τω μεταξύ, έχω ταισει και πέντε φορές το παιδί ενδιάμεσα.

Αυτά...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...