Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Υπάρχουν και φωτογραφίες??????????????

Λιποθυμώ!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ε ναι φυσικά....

απλά φοβήθηκα μη με μπανάρετε με συνοπτικές διαδικασίες :tongue::oops::shock:χε χε χε

Θα τις ανεβάσω στο φεις το απογευμα που θα παω σπιτάκι μου , θα τις δεις χε χε χε :rolleyes::tongue::D;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι φυσικά....

απλά φοβήθηκα μη με μπανάρετε με συνοπτικές διαδικασίες :tongue::oops::shock:χε χε χε

Θα τις ανεβάσω στο φεις το απογευμα που θα παω σπιτάκι μου , θα τις δεις χε χε χε :rolleyes::tongue::D;)

Τι λες παιδί μου? Εδώ δεν μπανάρουμε κανεναν! Αλιμονο!

Από την άλλη φυσικά... αν τις ανεβάσεις και τις δω... θα αυτο-μπαναριστώ από το θέμα μου!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ευπειθώς αναφέρω σε όλο το επιτελείο στρατού, ξηράς και λοιπά στρατεύματα πως το blog μας κέρδισε το πρώτο του βραβείο!!!! :P:p:p:p:p

Ειμαι πολύ χαρούμενη!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευπειθώς αναφέρω σε όλο το επιτελείο στρατού, ξηράς και λοιπά στρατεύματα πως το blog μας κέρδισε το πρώτο του βραβείο!!!! :P:p:p:p:p

Μπράβο μπράβο!!

Και με περισσότερα βραβεία :D

Συγχαρητήρια!Η καλή προσπάθια πάντα ανταμείβεται!:D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Συγχαρητήρια!!!!!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Όχι που ήθελες και να το κλείσεις...... Συγχαρητήρια!

Είμαι πτώμα, θα μετρήσω ακριβώς την απόσταση μετότερα....

sbxre6a2f.png

Κορίτσια μου... κορίτσια μου...

Σας ευχαριστώ όλες!!

Βρε παιδιά... δεν έχω ιδέα από βραβεία και τέτοια... αφού έστειλα μήνυμα στον γιατρό-του-site-Βάσια γιατί εγώ δεν κατέχω πράμα!!! :tongue:

Αλλά το χάρηκα πολύ. Μου ανέβασε τη διάθεση!

Σας γλυκοφιλώ.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί πρέπει να φύγω σε λίγο, δουλεύω μέχρι το βράδυ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Marilou χαίρομαι που σου άρεσε η μάσκα....εμένα μου διαλύονται πάντα οι ασπιρίνες, κομμάτια μεγάλα δεν μένουν...λιώνει η ασπιρίνη και γίνεται μικροί κόκκοι σαν την ζάχαρη...αν αυτό εννοείς κομμάτια τότε σωστά σου έγινε έτσι.....το στραγγιστό γιαούρτι επειδή το έχω δοκιμάσει είναι πιο νερουλό απο το χύμα και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στην εφαρμογή...αν το κάνεις με χύμα θα δεις άλλη διαφορά!

Μικροί κόκκοι μου έγιναν κι εμένα, λάθος το είπα γρομπαλάκια :oops: έχουν τέλειο μέγεθος και υφή για πίλινγκ ;) Θα την ξανακάνω και με το γιαούρτι χύμα που λες, να δω διαφορά..Αλήθεια, πόσες φορές την εβδομάδα/μήνα μπορούμε να κάνουμε τη μάσκα;;

:D :D :D γιούπιιιιιι!!! Είδες Ειρήνη μου, όλα έρχονται όταν βάζεις σε κάτι το μεράκι και την αγάπη σου ;) Τι βραβείο είναι να μπω να δω;;

g8Sbp2.png

Ούτε εμείς!!! Εχω τόσα λίγα φάρμακα στο κουτάκι μου που τελικά ασπιρίνες δεν έχουμε!

Μήπως να τις αγοράσουμε μαζικά να μας κάνουν και καλύτερη τιμή??? :tongue::tongue::tongue:

πήρα ασπιρίνες!!! να να να να να :) αν πάρω και το χύμα γιαουρτακι θα τρομάξω το σύζυγο το βραδυ ... μπου - και εγώ στραγγιστό έχω στο ψυγείο ;)

Καλά... οι γιατροί λένε ώρες και στιγμές κάτι κουλά που είναι να τους χαστουκίζεις!

Ετσι και μένα μου χε πει οταν ειχα παθει σύνδρομο καρπιαιου σωληνα, από την ολοήμερη πληκτρολόγιση στη δουλειά, να... ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ με κομπιούτερ!!!! Και έμεινα παγωτό, τον έβρισα και.. ηρέμισα! :P:p:p

Περαστικά και εύχομαι να μην κολλήσει το σποράκι σου! :?

Του χει μείνει ο φόβος?

τα ίδια και εγώ και με καρπιαίο σωλήνα και τα ίδια ακουσα απο το γιατρό :rolleyes:

Θελω παγωτό!!!!!
Θέλω 150.000! :tongue::tongue::tongue:

Θέλω παγωτΑ και 1.000.000 euro ... θα δώσω και σε εσας βρε γι' αυτό ζητάω τόσα ;)

χμμμμ για φαντάσου !!! και κάποια σκεφτόταν να το σταματήσεις πριν λίγες μέρες!!! :tongue: - ελπίζω να μη σου ξαναπεράσει απο το μυαλό!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Καλησπέρα!

όλο θέλω νατο γραψω και όλο το ξεχνάω...

σχετικά με τα μαλλιά... λοιπόν τα δικά μου για κάποιο λόγο στρώνουν πολυ καλυτερα όταν τα ισιώνω την επόμενη μέρα απο το λούσιμο.. δλδ λούζομαι βραδυ και τα ισιώνω το πρωι.. ειδικά τωρα καλοκαίρι που τα αφήνω φυσικά να στεγνώσουν μετα το μπανιο είναι ακόμα καλύτερα!

έχω απο το πρωι φοβερό πονοκέφαλο...

έκανα και 2,5 ώρες γυμναστική στην παιδική χαρά...

ουφ .. είμαι και μεγαλοκοπέλα ... αστα να πάνε

και έχω και εσας με τα παγωτά :) ... κουβαλάω ακόμα 2 κιλά απο τα Χριστούγεννα ...

Συγχαρητήρια!!! :D:D:D:D

Είδες που ήθελες να το κλείσεις???

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...