Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν κούκλες τα φώτα σας.

Ανάμεσα στο πλαϊνό του ψυγείου και στον τοίχο υπάρχει ένα κενό περίπου μιάμισυ πιθαμή. Σκέφτομαι λοιπόν να κρεμάσω εκεί δυο ψάθινες τσάντες ή δυο καλαθάκια (τα γνωστά τετράγωνα του ικεα) και να βάλω τα κρεμμυδο πατατο θέματά μου. Τι λέτε; Σκεπασμένα εννοείται για το φως.

Όταν είναι να μαγειρέψω θα τα παίρνω στον πάγκο και μετά πίσω στη θέση τους. Οπότε δε θα είναι στο ντουλάπι του νεροχύτη....

Θα τα επηρεάζει το ψυγείο;

Πόσος είναι ο χώρος, για να καταλάβω? Μια σταλίτσα? Τα καλαθάκια μπαίνουν άνετα ή θα σε δυσκολέψουν? Και πως θα τα κρεμάσεις?

{γιατί πάντα έχω ερωτήσεις???? :rolleyes::rolleyes::tongue: }

άσχετο, αλλά τα αντίστοιχα καλαθάκια που έβαλα μέσα στο ψυγείο δεν έχουν πάθει τίποτα από την υγρασία....

Εύγε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρααα....

Αργά το απόγευμα γύρισα από το νοσοκομείο και είμαι ένα πτώμα.Ο γιόκας μου αντιδρά που λείπω από το σπίτι,(δεν είναι συνηθισμένος),και με βασανίζει.Εγώ δεν έχω ούτε κουράγιο ούτε διάθεση και ,όπως καταλαβαίνετε, έχω μπλέξει σε ένα φαυλο κύκλο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας.

Το καταλαβαίνω... :? κάνε υπομονή, νομίζω πως τίποτα άλλο δεν γίνεται. Και ο μικρός θα αντιδρά και εσύ θα εκνευρίζεσαι από την κατάσταση και θα κουραστείς.... δυστυχώς.... Ομως κάνε υπομονή... θα περάσει γμτ!!!!

777885dugw57gt25.gif

το παγωτό αυτό στην κατάψυξη μετά γίνεται σκληρό???? εγώ όταν κάνω το κλασικό με μόρφατ μετά δεν μπορώ να το βάλω σε ποτήρια, είναι πολύ σκληρό....αντί για ορεο μπισκότα βάζουμε ότι άλλο θέλουμε????? δηλαδή πόση ζάχαρη έβαλες τελικά????? με μίξερ γίνεται????

Kαλημέρα ΜαμάΒάσια

Κοίτα το έκανα χωρίς μορφάτ οπως λεει η συνταγή ακριβώς, με κρέμα γάλακτος κ νουνού, εβαλα ένα ποτήρι ζάχαρι αλλά τελικά βγήκε ποοοοοολύ γλυκό για τα γούστα μας. Την επομενη φορά θα το κάνω με τη μισή ζάχαρη σίγουρα.

Αντι για ορέο βάλε ότι σου αρέσει κούκλα, από καραμέλα σε σταγόνες , κουβερτούρα κομμάτακια, φρούτα οοοοοτι θες κ αγαπάς.

Μπορείς κ με μιξερ χειρός αλλά θελει πολύ ωρα χτυπημα κ εντονο για να αφρατέψει η σαντιγύ στην αρχή κ μετά το μειγμα νουνου ζαχαρη θελει πολύ γρήγορα κ δυνατά για να παρει αέρα κ να τριπλασιαστεί.

Ερώτημα: ασπιρινιαστηκε καμια ? εγώ έλεγα για απόψε, το μικρό μας μόλις κοιμήθηκε, και ανακάλυψα ότι ΔΕΝ έχουμε ασπιρίνες !!! :) - Δεν πέρνουμε φάρμακα ο σύζυγος και εγώ, το φαρμακείο μας αποτελειται απο depon σιρόπι για το παιδί + τα ομοιοπαθητικά του, γαζες, χανσαπλαστ, οινοπνευμα κλπ κλπ και έχω για ξένους αν τύχει και ζητήσει καποιος depon και ασπιρίνες... αύριο πρωί τρέχω φαρμακείο, θέλω πολυ να το δοκιμάσω

Ούτε εμείς!!! Εχω τόσα λίγα φάρμακα στο κουτάκι μου που τελικά ασπιρίνες δεν έχουμε!

Μήπως να τις αγοράσουμε μαζικά να μας κάνουν και καλύτερη τιμή??? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ πρωτότυπο το χακί!Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ,μπράβο!Οσο για το κοραλλίνα σου πω πως το έχω σε κάθε απόχρωση,από το πορτοκαλί ως το κόκκινο,είναι το αγαπημένο μου.:):)

Αχ δεν είναι τέλειο??? Και σκέψου το με ανάλογο ντυσιματάκι τώρα που είναι άνοιξη και το καλοκαίρι... βερμουδίτσα ή σορτσάκι χακί και λευκό φανελλάκι!!! :P Αχ τέλειο! Και χαίρομαι που σου άρεσε!!!!

Καλά το κοραλλί... είναι απλά λατρεμένο το καλοκαίρι! Χαίρομαι που σου άρεσαν ματάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxaaxaxa

εμένα είχε πλάκα πέρσυ που με είχε δει ξαφνικά μπροστά του στις 11 το βράδυ με την κάτασπρη μούρη και είχε αγριευτεί χαχαχαχαχχααα (μα γιατί να μην έχει ένα εικονάκι να πέφτει κάτω απο τα γέλια????)

Εδώ σκιάχτηκα εγώ που το διάβασα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

χρυσα κουραγιο με τη ολη κατασταση. και εγω ειμαι πολυ της καταψυξης. προχθες να φανταστειτε μουρθαν ξαφνικα επισκεψεις, εβγαλα ενα ταπερακι με ρεβανι απο την καταψυξη, ξεπαγωσε και την σαν να τοφτιαξα την ιδια μερα!!!τελειο!!!;)

καλημερα σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα..

Τι ώρα σε βολεύει να σου ρθω αύριο... "ξαφνικά"???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια και απο εμενα! αν και δυσκολη φαινεται να ειναι εχω τον αντρα μου με ιωση! - ελεος φετος - κολλησε και ο μεγαλος μου γιος και τωρα φοβομαστε για το μωρο! δε σαραντισα ακομη βρε κοριτσια! παιδιατρος μας ειπε κλειδωθητε σ ενα δωματιο!!!!!!! ρωταει αμα εχω καποιον αλλον να κρατησει το παιδι!? η πεθερα το μονο ατομο που υπαρχει ειναι και αυτη με ιωση! τι να πω? ο θεος να βαλει το χερι του.

Καλά... οι γιατροί λένε ώρες και στιγμές κάτι κουλά που είναι να τους χαστουκίζεις!

Ετσι και μένα μου χε πει οταν ειχα παθει σύνδρομο καρπιαιου σωληνα, από την ολοήμερη πληκτρολόγιση στη δουλειά, να... ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ με κομπιούτερ!!!! Και έμεινα παγωτό, τον έβρισα και.. ηρέμισα! :P:p:p

Περαστικά και εύχομαι να μην κολλήσει το σποράκι σου! :?

ειρηνακι ο μικρος ακομη κουτσαινει!

Του χει μείνει ο φόβος?

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα στην παρεα.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Το δωματιο δεν ειναι ακριβως αυτο,εχω κανει καποιες αλλαγες αναλογα με τις αναγκες μας γιατι ειχα ηδη μεγαλη ντουλαπα και εβαλα στηλες με ραφια.Θα σας βαλω φωτο οταν τελειωσει.

Εγω σκεφτομουν ενα μπεζ χρωματακι και να βαλω τιποτα μεγαλα αυτοκολλητα σε ροζ-μωβ (γιατι ειπαμε τρυπες δεν κανουμε) γιατι οπως σας ειπα εχω ηδη ντουλαπα κι επειδη δεν μπορουμε να τη βαψουμε στο ιδιο χρωμα ξυλου που θα ειναι το υπολοιπο δωματιο θα την κανουμε ροζ-μωβ κι αυτη για να δεσει.Και ετσι φοβαμαι μηπως μας πεσει too much τοσο χρωμα.

Βλεπω ομως οτι λετε κι εσεις μπεζακι λετε οι περισσοτερες οποτε εκλεισε ;)

Με όσα γράφεις, συμφωνώ απόλυτα! Νομιζω θα γινει υπεροχο!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα και απο εμένα...

Σήμερα έχω ρεπό....βαριέμαι να κάνω τα πάντα....έφυγαν το πρωί οι μικρές και ο σύζυγος και μόνο κρεβάτια έχω στρώσει και πλυντήριο, καιρό είχα να πάρω ρεπό!!!

Και πολύ καλά θα κάνεις! Πέρασε και από το γραφείο μου να στο σφραγίσω!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αντι για ορέο βάλε ότι σου αρέσει κούκλα, από καραμέλα σε σταγόνες , κουβερτούρα κομμάτακια, φρούτα οοοοοτι θες κ αγαπάς.

Προσπαθώ η ρουφιάνα να μην απαντήσω σ' αυτά τα μηνύματα αλλά μπορώ??? Επιμένεις!!! Μου χουν πεταχτει τα μάτια και η γλώσσα έξω λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Προσπαθώ η ρουφιάνα να μην απαντήσω σ' αυτά τα μηνύματα αλλά μπορώ??? Επιμένεις!!! Μου χουν πεταχτει τα μάτια και η γλώσσα έξω λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::tongue::tongue:

...............:|:oops:

καλά ντε....δεν ξαναμιλάω .... (εμ για αυτό δεν σας έβαλα φώτο το παγωτό μου....χοχοχο για να μη χαλάσω το θρεντ χαχαχα )

Γεια σας κορίτσια,υπέροχη μέρα σήμερα(από καιρό εννοω).Στη διαδρομή για να πάω νοσοκομείο περνάω ακριβώς δίπλα από παραλίες,ηταν χάρμα.Αν δεν ήμουν έτσι θα έπερνα το μικρό μου για παιχνίδι στη θάλασσα,τέλεια!

Τελοσπάντων πριν από λίγο επέστρεψα και πήρα και το γιο μου από το σχολείο.Πήγα χασαπικο,μανάβικο και ψαραγορά και τώρα ετοιμάζομαι να μαγειρέψω.Αν έχω κουράγιο μολις τελειώσω με το φαγητό θα ξεστρωσω τον ενιαίο χωρο που μου έμεινςε με τις μοκέτες.Δεν τις αντέχω πια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

...............:|:oops:

καλά ντε....δεν ξαναμιλάω .... (εμ για αυτό δεν σας έβαλα φώτο το παγωτό μου....χοχοχο για να μη χαλάσω το θρεντ χαχαχα )

Υπάρχουν και φωτογραφίες??????????????

Λιποθυμώ!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...