Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τον ρώτησα αν μπορεί να παει σε φαρμακείο!!! με κοίταξε περίεργα... (γιατι άραγε???) και δεν μου απάντησε καν... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

φιλιά πολλά σε όλες πάω να ξεραθώ !

xaxaxaxaxaxaaxaxa

εμένα είχε πλάκα πέρσυ που με είχε δει ξαφνικά μπροστά του στις 11 το βράδυ με την κάτασπρη μούρη και είχε αγριευτεί χαχαχαχαχχααα (μα γιατί να μην έχει ένα εικονάκι να πέφτει κάτω απο τα γέλια????)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ασπιρινιάστηκα και σας γράφω εντυπώσεις!! :D

Mamavasia, κατ΄ αρχήν τα φώτα σου παρακαλώ, γιατί κάτι δεν έκανα σωστά μάλλον και η ασπιρίνες δεν διαλύθηκαν τελείως :confused: Τις άφησα στο νεράκι για αρκετή ώρα, όσο να κάνω μπάνιο, αλλά άφησαν γρομπαλάκια..επίσης δεν είχα γιαούρτι χύμα και έβαλα στραγγιστό :P Anyway, άπλωσα το μείγμα - όντως θέλει ένα 20λεπτο για να στεγνώσει..Μετά όμως για να το ξεβγάλω έπρεπε να το τρύψω, οπότε με τα γρομπαλάκια έκανα ένα ωραίοτατο πίλινγκ :D Λοιπόν κορίτσια, δεν ξέρω αν ήταν οι ασπιρίνες αυτές καθ΄αυτές ή το πίλινγκ, αλλά μια διαφορά την είδα! Και το δέρμα μου μετά τσίτα, λόγω του γιαουρτιού ;)

Βέβαια πρέπει να σας πω ότι το δέρμα μου είναι αρκετά ασφυκτικό, δηλαδή κλείνουν οι πόροι και το σμήγμα δεν βγάλει εύκολα, αλλά πιστεύω ότι μια κοπέλα με πιο εύκολο δέρμα θα ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα :)

Όπως και να 'χει, είτε σαν πίλινγκ είτε σαν μάσκα, είναι μια σούπερ συνταγή και από εδώ και πέρα θα την κάνω! :)

Να ΄σαι καλά mamavasia, ευχαριστούμε!!

g8Sbp2.png

καλημερα κοριτσια.

θες το σπλαχνο μου κοιμηθηκε απο τις 7,30, οποτε ειχα πολυ χρονο και καθαρισα σαλονι, κουζινα και ενα υπνοδωματιο. εκανα ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα,νεροχυτες, παγκους, ψυγειο και τζαμια. σημερασα θα συνεχισω με τα υπολοιπα υπνοδωματια και τα μπανια, ωστε να εχω το σκ ελευθερο για βολτες και ξεκουραση. θα μου μεινει βεβαια το σιδερο αλλα θα το κανω αυριο καποια στιγμη.

καλαμαρακι θα μας βαλεις τη συνταγη για το παγωτο ορεο??/εχεις παγωτομηχανη??

χρυσα κουραγιο με τη ολη κατασταση. και εγω ειμαι πολυ της καταψυξης. προχθες να φανταστειτε μουρθαν ξαφνικα επισκεψεις, εβγαλα ενα ταπερακι με ρεβανι απο την καταψυξη, ξεπαγωσε και την σαν να τοφτιαξα την ιδια μερα!!!τελειο!!!;)

καλημερα σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagotoooo.html

πολύ ευχαρίστως!! Αυτην έκανα το μισό με ορεο κ το άλλο μισό με φράουλες.

Δεν εχω αγοράσει ακόμη το εξάρτημα καδο για παγωτό στη κουζινομηχανη μου αλλά το έκανα στην κουζινομηχανη μου κ βγήκε τέλειο απαλό σαν σορμπε, θέλει όμως πολύ κ δυνατό χτύπημα.

Μόνο πρόσεχε τη ζάχαρη η συνταγή λέει ένα ποτήρι το έκανα αλλά βγήκε πολύ γλυκό για τα γούστα μας!

Διαφημίσεις

σευχαριστω!!!!εγω που δεν εχω ουτε κουζινομηχανη ουτε παγωτομηχανη μπορω να το φτιαξω στο μιξερ??

να ρωτησω και κατι αλλο??για παιδικα επιπλα εχετε να προτεινετε καποια εταιρεια???νεοσετ, modeco, sato ειναι καλα??καποια αλλη??

καλημερα κοριτσια και απο εμενα! αν και δυσκολη φαινεται να ειναι εχω τον αντρα μου με ιωση! - ελεος φετος - κολλησε και ο μεγαλος μου γιος και τωρα φοβομαστε για το μωρο! δε σαραντισα ακομη βρε κοριτσια! παιδιατρος μας ειπε κλειδωθητε σ ενα δωματιο!!!!!!! ρωταει αμα εχω καποιον αλλον να κρατησει το παιδι!? η πεθερα το μονο ατομο που υπαρχει ειναι και αυτη με ιωση! τι να πω? ο θεος να βαλει το χερι του.

χρυσα μου και σ εσενα καλη δυναμη. καθε μερα που περναει να ειναι καλυτερη. evi με το καλο να ερθετε τρικαλα! και αφου ειναι και οι δικοι σου εδω το βρισκω μια χαρα. μ αρεσουνε τα τρικαλα και αν υπαρχει και σπιτι με κηπο τελεια! εμεις μενουμε λαρισα κεντρο!. δυσκολη πολη και η λαρισα, χαθηκαμε και εδω μεσα στα διαμερισματα. καλα απο δουλιτσες κοριτσια μη χειροτερα! ψευτοκαθαρισα το δωματιο που κοιμομαστε με το μωρο, τζαμια ,ξεσκονισμα, σκουπισμα κ.λ.π. στο υπολοιπο σπιτι σκουπισα σημερα θα ξεσκονισω σφουγγαρισω! πανικος σας λεω. πανω απ ολα να εχουμε την υγεια μας παντως. ειρηνακι ο μικρος ακομη κουτσαινει! αστα! αααααα αυτο το θεμα με τα παπουτσια στο σπιτι πολυ με καιει. εγω καταφερα το εκανα οσο μπουσουλουσε μικρος και παλι στα πολυ πολυ κοντινα ατομα! και μας κοιτουσανε λιγο σαν εξωγηινους!!! με το καιρο ξαναγυρισαμε στα παλια! και η αληθεια ειναι πως ντρεπομαι να πω οτιδηποτε!. παντως ποτε δε μου αρεσε αυτο. μα σκεφτητε τι κουβαλαμε απο εξω! μπλιαχ! παναγια μου! αντε πολλα εγραψα! σας φιλω. καλημερα σς ολες

ασχετο! τα ματακια μου κανουνε πουλακια?! η΄βλεπετε πολιτικη διαφημιση φατσα καρτα!? ξερω δεν απαγορευεται αλλα και εδω μεσα στην ωραια παρεουλα θα προτιμουσα να μην τους βλεπω ολους αυτους!

ασχετο! τα ματακια μου κανουνε πουλακια?! η΄βλεπετε πολιτικη διαφημιση φατσα καρτα!? ξερω δεν απαγορευεται αλλα και εδω μεσα στην ωραια παρεουλα θα προτιμουσα να μην τους βλεπω ολους αυτους!

Ναι την είδα κι εγω, αλλά είναι google adds και δεν ευθύνεται το parentscafe για το τι προβάλλεται στο banner, είναι αυτοματοποιημένες..

Καλημέρες!! :D

g8Sbp2.png

σευχαριστω!!!!εγω που δεν εχω ουτε κουζινομηχανη ουτε παγωτομηχανη μπορω να το φτιαξω στο μιξερ??

Καλέ ναι μπορείς κ χωρίς κουζινομηχανή/παγωτομηχανή αλλά θα κάτσεις παραπάνω με το μιξερ χειρός για να χτυπηθεί καλά βρε~!;)

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεα.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Το δωματιο δεν ειναι ακριβως αυτο,εχω κανει καποιες αλλαγες αναλογα με τις αναγκες μας γιατι ειχα ηδη μεγαλη ντουλαπα και εβαλα στηλες με ραφια.Θα σας βαλω φωτο οταν τελειωσει.

Εσυ τι σκέφτεσαι? __________________

Εγω σκεφτομουν ενα μπεζ χρωματακι και να βαλω τιποτα μεγαλα αυτοκολλητα σε ροζ-μωβ (γιατι ειπαμε τρυπες δεν κανουμε) γιατι οπως σας ειπα εχω ηδη ντουλαπα κι επειδη δεν μπορουμε να τη βαψουμε στο ιδιο χρωμα ξυλου που θα ειναι το υπολοιπο δωματιο θα την κανουμε ροζ-μωβ κι αυτη για να δεσει.Και ετσι φοβαμαι μηπως μας πεσει too much τοσο χρωμα.

Βλεπω ομως οτι λετε κι εσεις μπεζακι λετε οι περισσοτερες οποτε εκλεισε ;)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κόρες!

Πανικός σήμερα... ημέρα may day! :?

Ξύπνησα μια χαρά με την ηρεμία μου, το σπιτάκι μου μαζεμένο και επειδή δουλεύω τρελά από το μεσημέρι έλεγα να χαλαρώσω, αφού άπλωσα κατι ρουχαλάκια. Δυστυχώς μια φίλη είχε ένα επείγον και έπρεπε να φύγω σαν μουρλή να πάω Πειραιά να της συμπαρασταθώ και μόλις μπήκα. Οι φίλοι μας όμως το αξίζουν και με το παραπάνω.

Τι κάνετε? Ειστε καλά?

Είδατε το πουα πεντικιούρ που έβαλα το πρωί??? :tongue::tongue::tongue:

Επανέρχομαι καλές μου!

777885dugw57gt25.gif

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagotoooo.html

πολύ ευχαρίστως!! Αυτην έκανα το μισό με ορεο κ το άλλο μισό με φράουλες.

Δεν εχω αγοράσει ακόμη το εξάρτημα καδο για παγωτό στη κουζινομηχανη μου αλλά το έκανα στην κουζινομηχανη μου κ βγήκε τέλειο απαλό σαν σορμπε, θέλει όμως πολύ κ δυνατό χτύπημα.

Μόνο πρόσεχε τη ζάχαρη η συνταγή λέει ένα ποτήρι το έκανα αλλά βγήκε πολύ γλυκό για τα γούστα μας!

το παγωτό αυτό στην κατάψυξη μετά γίνεται σκληρό???? εγώ όταν κάνω το κλασικό με μόρφατ μετά δεν μπορώ να το βάλω σε ποτήρια, είναι πολύ σκληρό....αντί για ορεο μπισκότα βάζουμε ότι άλλο θέλουμε????? δηλαδή πόση ζάχαρη έβαλες τελικά????? με μίξερ γίνεται????

καλημέρα και απο εμένα...

Σήμερα έχω ρεπό....βαριέμαι να κάνω τα πάντα....έφυγαν το πρωί οι μικρές και ο σύζυγος και μόνο κρεβάτια έχω στρώσει και πλυντήριο, καιρό είχα να πάρω ρεπό!!!

Marilou χαίρομαι που σου άρεσε η μάσκα....εμένα μου διαλύονται πάντα οι ασπιρίνες, κομμάτια μεγάλα δεν μένουν...λιώνει η ασπιρίνη και γίνεται μικροί κόκκοι σαν την ζάχαρη...αν αυτό εννοείς κομμάτια τότε σωστά σου έγινε έτσι.....το στραγγιστό γιαούρτι επειδή το έχω δοκιμάσει είναι πιο νερουλό απο το χύμα και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στην εφαρμογή...αν το κάνεις με χύμα θα δεις άλλη διαφορά!

Σκέφτηκα αμέσως την αντίστοιχη πρόταση τακτοποίησης της αρχηγού και πήρα ένα σετ από το καθένα.Σε κάποιο από τα μικρά θα τακτοποιήσω μπαχαρικά.Ετσι όταν χρειάζομαι κάποιο θα το παίρνω από το καλαθάκι,μετά θα το ξανατοποθετώ σε αυτό και δεν θα δημιουργείται ακαταστασία στο ντουλάπι.Τα πιο μεγάλα θα τα χρησιμοποιήσω στο ψυγείο.Θα αρχίσω από απόψε την οργάνωση με τα πλαστικά καλάθια,για να δω μήπως μου χρειαστούν και άλλα,να προλάβω να προμηθευτώ μην εξαντληθούν.

Νομίζω έκανες πολύ καλά. Θα τα έχεις συγκεντρωμένα και οργανωμένα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...