Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U ευχαριστώ πολύ!!!! θα μελετήσω το βράδυ στο σπίτι τις πληροφορίες!!!

να προσθέσω επίσης ότι το καλαμαράκι με είχε βοηθήσει πολύ με ένα ισιωτικό ψαλίδι που μου είχε προτείνει (καθότι το χέρι στο θέμα μαλλιά δεν πολυπιάνει....)

:-):-):-)

Τέλεια. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :P

:wink:;-)

Λοιπόν κούκλες τα φώτα σας.

Ανάμεσα στο πλαϊνό του ψυγείου και στον τοίχο υπάρχει ένα κενό περίπου μιάμισυ πιθαμή. Σκέφτομαι λοιπόν να κρεμάσω εκεί δυο ψάθινες τσάντες ή δυο καλαθάκια (τα γνωστά τετράγωνα του ικεα) και να βάλω τα κρεμμυδο πατατο θέματά μου. Τι λέτε; Σκεπασμένα εννοείται για το φως.

Όταν είναι να μαγειρέψω θα τα παίρνω στον πάγκο και μετά πίσω στη θέση τους. Οπότε δε θα είναι στο ντουλάπι του νεροχύτη....

Θα τα επηρεάζει το ψυγείο;

άσχετο, αλλά τα αντίστοιχα καλαθάκια που έβαλα μέσα στο ψυγείο δεν έχουν πάθει τίποτα από την υγρασία....

Δεν ξέρω να σε πω ..τα είχα κ εγώ λίγα δηλαδή πάνω από το ψυγείο σε αθήνα καλαθακια ίσα για δύο φαγητό πχ 5-6πατάτες κ 5-6 κρεμμύδια κ μου στεγνωναν κ τα κατηργησα από εκεί.

Εγώ γυρισα στις 4 φάγαμε ήπιαμε ένα καφεδάκι κ ξεκίνησα μαγείρεμα, με το περίσσιο σπανακορυζο κ λίγο ζεματισμενο που είχα στην κατάψυξη, έφτιαξα κανελονια με σπανάκι παραγγελια της μικρής. Επειδή αύριο έχουν φαβα στο σχολείο κ θα μου έρθει στις 4 πεινασμενη μόνο με σαλάτα κ φρούτακι.

Έφτιαξα κ ένα γρήγορο παγωτό μισό με ορεο μπισκοτακια κ το άλλο με φρεσκες φραουλες

σε κανα δυωρο θα το δοκιμασουμε !!

Συμμαζεψα κ το τακτοποιησα το χαμό το σπιτακι μου είνα άψογο μόνο μια ντανα ρουχαλακια με κοιταει ...δεν ξέρω αν θα της κάνω τη χάρη απόψε.

Τώρα χαλαρωνω κ σε λίγο βάζω τη μικρή για νάνι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4U ευχαριστώ πολύ!!!! θα μελετήσω το βράδυ στο σπίτι τις πληροφορίες!!!

να προσθέσω επίσης ότι το καλαμαράκι με είχε βοηθήσει πολύ με ένα ισιωτικό ψαλίδι που μου είχε προτείνει (καθότι το χέρι στο θέμα μαλλιά δεν πολυπιάνει....)

τπτ αλίμονο γι' αυτο είμαστε όλες εδώ άλλωστε να βοηθάμε η μια την άλλη :P

ισιωτικο ψαλίδι με τουρμαλίνι?;) το έχω και αυτό αλλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά - δεν επιτρέπεται συχνά το ψαλίδι προσοχή!

φιλη τα ρεστα μου;) ολα αυτα προιοντα ειναι τελεια τα εχω στο μαγαζι;) απο δευτερα πιανεις δουλια βοηθος:P μου

το έχω μελετήσει το θέμα πολύ διότι παντα είχα τρέλλα με τα μαλλιά και τα δόντια μου:P:p:p

χαίρομαι που δίνεις και εσυ επίσημα το οκ που είναι και η δουλειά σου, δεν πηγε χαμένη τόση μελέτη λοιπόν:-P

Kαλησπέρααα....

Αργά το απόγευμα γύρισα από το νοσοκομείο και είμαι ένα πτώμα.Ο γιόκας μου αντιδρά που λείπω από το σπίτι,(δεν είναι συνηθισμένος),και με βασανίζει.Εγώ δεν έχω ούτε κουράγιο ούτε διάθεση και ,όπως καταλαβαίνετε, έχω μπλέξει σε ένα φαυλο κύκλο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας.

Το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να μαγειρέψω βραδυνό και να τακτοποιήσω την κουζίνα και το σαλόνι.Αυριο θα λείπω πάλι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Για το ψωμάκι που ρωτήσατε,επειδή συχνά φτιάχνω και ψωμί και γλυκό παξιμάδι ακόμη και τοο κεικ και τα τσουρέκια,όλα τα βάζω στην κατάψυξη ψημένα.Τα γλυκά τα βγάζω από το βράδυ και το πρωί είναι ξεπαγωμένα και ολόφρεσκα.Το ψωμί το βγάζω από την κατάψυξη και το ξεπαγώνω στο φούρνο,είναι τέλειο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kalliopaki, εχω σγουρά μαλλιά τα οποία ισιώνω με μεγάλη επιτυχία αλλά και ευκολία χρησιμοποιώντας τα παρακάτω...

Σεσουάρ: χρειαζόμαστε ένα επαγγελματικό κεραμικό - ιονικό. Πήρα πριν απο μια 5ετια περίπου ένα της Parlux το twinturbo 3200 ceramic & ionic και εχω σωθεί... το οτι είναι ιονικό βοηθά να κρατά την υγρασία στα μαλλιά και να μην τα καταστρέφει... δες εδω για πληροφορίες

http://www.myhaircare.com.au/3200_Ceramic_Ionic_Hair_Dryer_105.html

Βούρτσα: Thermix http://www.dafnis.com/store/dafnis_viewItem.asp?idProduct=5362 (διαβασε σχετικά στο λινκ) υπάρχει σε διαφορα μεγέθη. Όπως βλεπεις έχει τρύπες οπότε όταν περιστρεφεις τα μαλλιά σου γύρω της στεγνώνει και τα πανω αλλά και τα κατω αφού ο αέρας περνα παντού και χτενίζεσαι γρήγορα :)

Μετάξι: Biosilk therapy - Farouk! απλά σούπερ - έχει και στο δάφνη αντίστοιχο προιον με μετάξι αλλά όχι τόσο καλό

είναι αυτό: http://www.farouk.com/BioSilk/Wet-Line-Silk/Silk-Therapy.aspx το αγοράζω απο κομμωτήριο!

Σεσουάρ και βουρτσα τα αγόρασα απο το Δάφνη, μπες να δεις που έχει καταστήματα- www.dafnis.gr

Περίμενε όμως να σου πει και η ειδικός μια γνώμη για όλα αυτά, μη σε πάρω στο λαιμό μου :)

ότι άλλο θες εδώ γύρω θα είμαι :)

ΤΙΜΕΣ: ΣΕΣΟΥΑΡ PARLUX - το είχα αγοράσει περίπου 120euro (5 έτη)

ΒΟΥΡΤΣΑ THERMIX - περίπου 25 αν θυμάμαι καλά (5 έτη)

είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εγώ απο εκέι που πηγαινα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα κομμωτήριο ... τώρα πάω κάθε 3 μήνες μόνο για κούρεμα!!!

α, και βαφές μαλλιών απο δαφνη επίσης ;)

Κατατοπιστικότατη!Τελευταία χρησιμοποιώ το mythic oil της loreal για τις ακρες και μου αρέσει πολύ.Πιστολάκι εχω ιονικό και βοηθάει πολύ,μου λείπει μία καλή βούρτσα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ερώτημα: ασπιρινιαστηκε καμια ? εγώ έλεγα για απόψε, το μικρό μας μόλις κοιμήθηκε, και ανακάλυψα ότι ΔΕΝ έχουμε ασπιρίνες !!! :) - Δεν πέρνουμε φάρμακα ο σύζυγος και εγώ, το φαρμακείο μας αποτελειται απο depon σιρόπι για το παιδί + τα ομοιοπαθητικά του, γαζες, χανσαπλαστ, οινοπνευμα κλπ κλπ και έχω για ξένους αν τύχει και ζητήσει καποιος depon και ασπιρίνες... αύριο πρωί τρέχω φαρμακείο, θέλω πολυ να το δοκιμάσω

Kalamaraki, το παγωτο με τα ορεο το φτιαχνουμε και εμεις και το εξαφανίζουμε σε dt! το έχω στα σχεδια για ΣΚ ;)

επίσης, πολυ καλή η τιμή που βρήκες το biosilk, όλο λέω να ασχοληθώ με αγορές μεσω internet αλλά φοβάμαι πολυ ότι θα κολλησω πολυ άσχημα :)

Σήμερα τελείωσα με τα χαλιά, εκτός απο του σαλονιού που ειπαμε θέλω και το σύζυγο γι' αυτό είναι τέρας :) πήρα και ενα βαμβακερο χαλάκι για το δωμάτιο του μικρου μας μπας και σώσω λίγο απο το παρκέ, διότι εξφενδονίζει τα αυτοκινητάκια του και ήδη έχει γίνει χάλια στα λίγα σημεία που ήταν ακάλυπτα το χειμώνα...

γηφ

Γεια σας κορες.

Χρυσα περαστικα στον μπαμπα σου.

Ευη ποσο σε ζηλευω.Πηγα στα Τρικαλα περσι μονο για ενα καφε και τα λατρεψα.Μα τι υπεροχη πολη ειναι αυτη!!

Βασια μηπως εχουμε παντρευτει τον ιδιο αντρα???:tongue::tongue::tongue: Δεν θελει τρυπες λεμε ολοι οι τοιχοι μας ειναι αδειοι εκτος απο εναν πινακα στο σαλονι.Βρε ομορφαινουν οι τοιχοι αν κρεμασεις κατι οχι αυτος ανενδοτος. Και για την κρεμαστρα που λες τον εχω φαει τα αυτια να βαλουμε δυο κρεμαστρουλες χαμηλα για να τα κρεμανε μονες τους και αυτος εκει δεν αλλαζει γνωμη.Τωρα ομως που θα κανω παιδικο παρηγγειλα ηδη κρεμαστρα;)

Καλαμαρακι τι ωραια που μας βαζεις φωτο δινουν αλλη "ζωντανια" στην επαφη μας.

Κοριτσια τωρα στη γενικη θα βαψω το παιδικο.Θελω τη γνωμη σας τι χρωμα να το κανω?Σας βαζω το λινκ για να δειτε το χρωμα των επιπλων.

Υ.Γ Δεν ξερω γιατι μου βγηκε το κειμενο υπογραμμισμενο.:confused::confused:

http://www.ifantidis.gr/gal.swf

Ειναι στο παιδικο-νεανικο η εβδομη φωτο.

Πολύ όμορφο!Θα χρησιμοποιούσα το μπεζ της φωτογραφίας και αν ο χώρος το επιτρέπει σε έναν τοίχο το μωβ.Οτι από αυτα κιαν βάλεις είναι ασφαλή χρώματα,θα έχεις όμορφο αποτέλεσμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και πάλι σε όλες! Βλέπω πολλές αργήσαμε να μαζευτούμε μετά το Πάσχα! Εμάς μας χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, τραβάει αλλά καίει και φοβάμαι μη σκάσει !

Θα προσπαθήσω να τη φτιαξω αλλά αν κοστίζει πολύ αυτό, θα πρέπει να αγοράσω άλλη...

Στο μεταξύ έκλεισε η επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άντρας μου :| (το "Μετρόπολις" της Πανεπιστημιου, από καιρό αναμενόμενο ήταν) και οριστικοποιήσαμε την απόφασή μας: Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Εκεί θα μένουμε σε μονοκατοικία (από πάνω μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου) με μικρό κήπο στο κέντρο της πόλης, θα έχω εγώ τη δουλειά μου, μόνο που ο Μάκης θα πρέπει να ψάξει από την αρχή :-(

Τέλος πάντων, αν μη τί άλλο, εκεί θα χορτάσουμε ποδηλατάδες και πάρκα, άσε που ήδη έχω ενθουσιαστεί με το θέμα κήπος και μαζεύω πληροφορίες για διαμόρφωση, διακόσμηση κλπ.:)

Καλή αρχή!Αν εχεις εσύ δουλειά και έχετε και σπίτι, σιγά σιγά θα τα καταφέρετε.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλησπέρααα....

Αργά το απόγευμα γύρισα από το νοσοκομείο και είμαι ένα πτώμα.Ο γιόκας μου αντιδρά που λείπω από το σπίτι,(δεν είναι συνηθισμένος),και με βασανίζει.Εγώ δεν έχω ούτε κουράγιο ούτε διάθεση και ,όπως καταλαβαίνετε, έχω μπλέξει σε ένα φαυλο κύκλο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας.

Το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να μαγειρέψω βραδυνό και να τακτοποιήσω την κουζίνα και το σαλόνι.Αυριο θα λείπω πάλι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Για το ψωμάκι που ρωτήσατε,επειδή συχνά φτιάχνω και ψωμί και γλυκό παξιμάδι ακόμη και τοο κεικ και τα τσουρέκια,όλα τα βάζω στην κατάψυξη ψημένα.Τα γλυκά τα βγάζω από το βράδυ και το πρωί είναι ξεπαγωμένα και ολόφρεσκα.Το ψωμί το βγάζω από την κατάψυξη και το ξεπαγώνω στο φούρνο,είναι τέλειο!

κοριτσακι μου δύναμη! σε καταλαβαίνω απόλυτα μονο αυτό θέλω να πω:(

και κεικ κατάψυξη? θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε;)

Ερώτημα: ασπιρινιαστηκε καμια ? εγώ έλεγα για απόψε, το μικρό μας μόλις κοιμήθηκε, και ανακάλυψα ότι ΔΕΝ έχουμε ασπιρίνες !!! :)

xaxaxaxaxaxaxxaxaxa πολύ γέλασα!!!! Αυτό το ασπιρινιάστηκε έχει γράψει ιστορία!!! λές και χαπακωνόμαστε!!!

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxaxxaxaxa πολύ γέλασα!!!! Αυτό το ασπιρινιάστηκε έχει γράψει ιστορία!!! λές και χαπακωνόμαστε!!!

ασε με, παίζεις με τον πόνο μου ... το είχα στο μυαλό μου απο το πρωι και τώρα ? λες να στείλω το σύζυγο σε εφημερευων??? να δεις τα μουτρα του όταν του είπα τι τις θέλω!!! ακόμα γελάω:P:p:p

Ειρήνη πολύ πρωτότυπο το χακί!Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ,μπράβο!Οσο για το κοραλλίνα σου πω πως το έχω σε κάθε απόχρωση,από το πορτοκαλί ως το κόκκινο,είναι το αγαπημένο μου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ερώτημα: ασπιρινιαστηκε καμια ? εγώ έλεγα για απόψε, το μικρό μας μόλις κοιμήθηκε, και ανακάλυψα ότι ΔΕΝ έχουμε ασπιρίνες !!! :) - Δεν πέρνουμε φάρμακα ο σύζυγος και εγώ, το φαρμακείο μας αποτελειται απο depon σιρόπι για το παιδί + τα ομοιοπαθητικά του, γαζες, χανσαπλαστ, οινοπνευμα κλπ κλπ και έχω για ξένους αν τύχει και ζητήσει καποιος depon και ασπιρίνες... αύριο πρωί τρέχω φαρμακείο, θέλω πολυ να το δοκιμάσω

Kalamaraki, το παγωτο με τα ορεο το φτιαχνουμε και εμεις και το εξαφανίζουμε σε dt! το έχω στα σχεδια για ΣΚ ;)

επίσης, πολυ καλή η τιμή που βρήκες το biosilk, όλο λέω να ασχοληθώ με αγορές μεσω internet αλλά φοβάμαι πολυ ότι θα κολλησω πολυ άσχημα :)

Σήμερα τελείωσα με τα χαλιά, εκτός απο του σαλονιού που ειπαμε θέλω και το σύζυγο γι' αυτό είναι τέρας :) πήρα και ενα βαμβακερο χαλάκι για το δωμάτιο του μικρου μας μπας και σώσω λίγο απο το παρκέ, διότι εξφενδονίζει τα αυτοκινητάκια του και ήδη έχει γίνει χάλια στα λίγα σημεία που ήταν ακάλυπτα το χειμώνα...

Εσείς δεν έχετε φάρμακα και εμείς που έχουμε μία ντουλάπα,δεν έχουμε ασπιρίνη!Μόλις πάω φαρμακείο και βρεθώ και στην κατάλληλη διάθεση θα το δοκιμάσω.Περιμένω αποτελέσματα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...