Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κόρες μου!!!!

Άλλη μια υπέροχη μέρα! Τι κάνετε? ;) Βλέπω πως είστε πολύ φορτσάτες και ανοιξιάτικες όλες και το χαίρομαι!!!!

Εγώ αναφέρω πως τελείωσα με τα καλοκαιρινά του άντρα μου. Η ντουλάπα του βρίσκεται σε απόλυτη τάξη.

Κατέβασα και τα δικά μου καλοκαιρινά και ανέβασα τα "βαριά" χειμωνιάτικα αλλά χρειάζεται τις επόμενες ημέρες να της κάνω έλα ελαφρύ λίφτινγκ...:P:p

Μόλις ανέβασα στο facebook και ένα περίεργο χρώμα.. μιλιτέρ που ταιριάζει απόλυτα με μιλιτέρ ντυσίματα... ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον!

Σας γλυκοφιλώ!

ζηλευωωωωω θελω κ εγώ....αλλά βαριεμαι ακόμη χε χε :rolleyes::tongue:

γηφ

Καλαμαρακι τι ωραια που μας βαζεις φωτο δινουν αλλη "ζωντανια" στην επαφη μας.

Κοριτσια τωρα στη γενικη θα βαψω το παιδικο.Θελω τη γνωμη σας τι χρωμα να το κανω?Σας βαζω το λινκ για να δειτε το χρωμα των επιπλων.

Υ.Γ Δεν ξερω γιατι μου βγηκε το κειμενο υπογραμμισμενο.:confused::confused:

http://www.ifantidis.gr/gal.swf

Ειναι στο παιδικο-νεανικο η εβδομη φωτο.

Ακριβώς για αυτό τις έβαλα ντε! Ωραια επιλογή το παιδικό σας!!

Για πες λεπτομέρειες... ψημένο το βάζεις στην κατάψυξη ή έτοιμο για ψήσιμο?

Κι εγώ δεν αγοράζω ψωμί γιατί γενικά δεν τρώμε αλλά υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να έχω ψωμάκι για καμία "βούτα" σε σαλάτα ή με το αυγουλάκι των κοριτσιών.

Μπορείς να ζυμώσεις να τα φουσκώσεις κ μετά να τα τυλίξεις σε σελοφάν καλά να τα βάλεις κατάψυξη κ όταν θελεις να ψήσεις πχ για να εχετε το μεσημέρι ψωμάκι θα το βγάλεις απο το πρωί να αποψυχθεί κ μόλις ξεπαγώσει θα το ψήσεις κανονικά οπως αν το ειχες κάνει εκεινη την ώρα.

μπράβο σου! τι λαχταριστά που φάινονται και είμαι σίγουρη ότι είναι και στη γεύση ... yummyyyyy!

Ανεργία, τελικά δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευνουχισμός! Δουλεύα απο τα 18 παραλληλα με σπουδές, άδεια πηρα μόνο με τη γεννα και μετα μητρότητας, όταν επεστρεψα απο τη μια είχα τύψεις που τον αφησα στον σταθμό απο την άλλη δεν πληρωνόμουν :rolleyes: το Μάιο περυσι απολύθηκα και τώρα παω δικαστικα διότι μου χρωστουν ακόμα παρα πολλαααα! Κουράγιο σε όλους και πανω απ' όλα να έχουμε υγεία!

ετσι ήμουν και εγω ΚΑΠΟΤΕ... μέχρι που έμαθα να τις κλείνω - στοκάρω όποτε τωρα βουρ:P... πριν κανα μήνα εκανα μια σύνθεση απο διαφορετικου μεγέθους κάδρα τα οποία όμως στο σύνολο τους σχηματίζουν ενα μαγάλο παραλληλόγραμμο ... κατι σαν αυτό http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85&hl=el&biw=664&bih=491&gbv=2&tbm=isch&tbnid=4xS7JvaTrlkB-M:&imgrefurl=http://thedecopages.gr/%3Fp%3D6562&docid=cYrx3YT8FNsRcM&imgurl=http://thedecopages.gr/wp-content/uploads/2011/03/image_frames_13.jpg&w=623&h=640&ei=fh2ZT5K4OYn6sga_9MHXAQ&zoom=1&iact=rc&dur=438&sig=113225717657566146830&page=1&tbnh=136&tbnw=132&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:3,s:0,i:69&tx=79&ty=26

χρησιμοποιούσα και εγώ πολλά κάποτε και τα είχα όπως εσυ, αλλά μυ την έδιναν που μπλεκόντουσαν ... κάποια στιγμή πηρα τα κλιπακια της Ikea τα οποία είδα και σε jumbo και είναι πολυ βολικά, τα έχετε δοκιμάσει?

Ναι είναι τέλεια! Ακόμη καλύτερα όμως είναι τα σακουλάκια zip lock. Τα έχω τσακίσει!

Είναι είναι κόλαση που τα δοκίμασα το πρωι!

Και τα σακουλάκια έχω κ αυτά τα κλιπάκια κ με έχουν σώσει. Πηρα κ του τζάμπο μια φορά αλλά νομίζω του ικεα ειναι ανώτερα.

ναι και αυτά είναι χρήσιμα, απλά τα κλιπάκια- μανταλάκια (πως τα λένε ακριβώς? ) βολεύουν πολύ όταν δεν θες να βγάλεις το περιεχόμενο απο την αρχική συσκεασία;)

Θα συμφωνήσω 100% :D

πριν απο καιρό είχα αγοράσει τα 50ml 18euro, αλλά πριν απο κανα 2μηνο αγόρασα ξανά απο καινούργιο κομμωτήριο και βρήκα τα 150 ml, 25euro! ρίξε μια ματιά στη γειτονιά σου και αν δυσκολευτείς να το βρεις ή είναι πιο ακριβό απο την τιμή που σου έγραψα, εδώ είμαι να βοηθήσω :D
Τσουχτερή τιμή! :shock:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για όλες τις πληροφορίες.

Μην ανησυχείς, θα βρω σίγουρα γιατί έχω κάρτα επαγγελματία που αγοράζω με έκπτωση. Και πάλι ευχαριστώ, θα σου πω τι έκανα.

Το χω το έχω:D:D

να το δείξω?

Από το εμπευ τα 150μλ βγαίνει γύρω στα 18ευρόπουλα

http://www.ebay.co.uk/itm/170574724578?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_539wt_698

Δεν τρώτε ψωμί????? :shock::shock::shock:

Και πόσα κιλά είστε???? :tongue::tongue::tongue:

Μπορεί να μην τρώμε ψωμι αλλά τρώμε ΟΛΑ τα υπόλοιπα και ....πίνουμε χικ χικ!:tongue:

Οπότε την διαιτούλα μας τη χρειαζόμαστε κι εμείς αλλά... Από Δευτέρα ;)

Μπορείς να ζυμώσεις να τα φουσκώσεις κ μετά να τα τυλίξεις σε σελοφάν καλά να τα βάλεις κατάψυξη κ όταν θελεις να ψήσεις πχ για να εχετε το μεσημέρι ψωμάκι θα το βγάλεις απο το πρωί να αποψυχθεί κ μόλις ξεπαγώσει θα το ψήσεις κανονικά οπως αν το ειχες κάνει εκεινη την ώρα.

μμμ... Καλό μου ακούγεται. Ε λοιπόν θα το δοκιμάσω κι εγώ.

Ευχαριστώ kalamaraki:p

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Δεν ξέρω αν εσάς σας χρειάζονται αλλά εγώ χρησιμοποιώ λαστιχάκια στην καθημερινότητα μου και μάλιστα αρκετά!

Έτσι έχω βρει ένα μικρό ψαθάκι και τα έχω όλα μαζί εκεί, στο ντουλάπι μου, δίπλα από τα καρυκεύματα που ανοίγω πιο συχνά από όλα :)

P4260123.jpg

Εγώ έχω ένα πιαστράκι που κρατάει το τραπεζομάντηλο το καλοκαίρι και τα έχω εκεί περασμένα όλα....απο αυτά τα πλαστικά :P

Διαφημίσεις

Το χω το έχω:D:D

να το δείξω?

Από το εμπευ τα 150μλ βγαίνει γύρω στα 18ευρόπουλα

http://www.ebay.co.uk/itm/170574724578?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_539wt_698

Τέλεια. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Για πες λεπτομέρειες... ψημένο το βάζεις στην κατάψυξη ή έτοιμο για ψήσιμο?

Το βάζω ψημένο. Το αφήνω να ξεπαγώσει μόνο του, αλλά στη βιασύνη το βάζω φούρνο μικροκυμμάτων και το έχω σε 1-2 λεπτά, ζεστό ζεστό, και μυρωδάτο!

Το δευτερο ειναι πως ξέρω πόσο σπαστικό είναι να ζεις με έναν τσαπατσούλη άντρα που δεν πολυβοηθάει (αν και ο δικός μου δεν έιναι τέτοιος - ειναι κάπου στη μέση). Αλλά είναι πολύ πιο σπαστικό να ζεις μακριά του και να προσπαθεις να καλύψεις και το δικό του κενό στο παιδί. Είπα τον καημό μου και σας φιλώ. Μακια

καλή δύναμη, μακάρι να βρεθείτε σύντομα κοντά!

4U ευχαριστώ πολύ!!!! θα μελετήσω το βράδυ στο σπίτι τις πληροφορίες!!!

να προσθέσω επίσης ότι το καλαμαράκι με είχε βοηθήσει πολύ με ένα ισιωτικό ψαλίδι που μου είχε προτείνει (καθότι το χέρι στο θέμα μαλλιά δεν πολυπιάνει....)

Kalliopaki, εχω σγουρά μαλλιά τα οποία ισιώνω με μεγάλη επιτυχία αλλά και ευκολία χρησιμοποιώντας τα παρακάτω...

Σεσουάρ: χρειαζόμαστε ένα επαγγελματικό κεραμικό - ιονικό. Πήρα πριν απο μια 5ετια περίπου ένα της Parlux το twinturbo 3200 ceramic & ionic και εχω σωθεί... το οτι είναι ιονικό βοηθά να κρατά την υγρασία στα μαλλιά και να μην τα καταστρέφει... δες εδω για πληροφορίες

http://www.myhaircare.com.au/3200_Ceramic_Ionic_Hair_Dryer_105.html

Βούρτσα: Thermix http://www.dafnis.com/store/dafnis_viewItem.asp?idProduct=5362 (διαβασε σχετικά στο λινκ) υπάρχει σε διαφορα μεγέθη. Όπως βλεπεις έχει τρύπες οπότε όταν περιστρεφεις τα μαλλιά σου γύρω της στεγνώνει και τα πανω αλλά και τα κατω αφού ο αέρας περνα παντού και χτενίζεσαι γρήγορα :)

Μετάξι: Biosilk therapy - Farouk! απλά σούπερ - έχει και στο δάφνη αντίστοιχο προιον με μετάξι αλλά όχι τόσο καλό

είναι αυτό: http://www.farouk.com/BioSilk/Wet-Line-Silk/Silk-Therapy?.aspx το αγοράζω απο κομμωτήριο!

Σεσουάρ και βουρτσα τα αγόρασα απο το Δάφνη, μπες να δεις που έχει καταστήματα- www.dafnis.gr

Περίμενε όμως να σου πει και η ειδικός μια γνώμη για όλα αυτά, μη σε πάρω στο λαιμό μου :)

ότι άλλο θες εδώ γύρω θα είμαι :)

ΤΙΜΕΣ: ΣΕΣΟΥΑΡ PARLUX - το είχα αγοράσει περίπου 120euro (5 έτη)

ΒΟΥΡΤΣΑ THERMIX - περίπου 25 αν θυμάμαι καλά (5 έτη)

είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εγώ απο εκέι που πηγαινα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα κομμωτήριο ... τώρα πάω κάθε 3 μήνες μόνο για κούρεμα!!!

α, και βαφές μαλλιών απο δαφνη επίσης ;)

φιλη τα ρεστα μου;) ολα αυτα προιοντα ειναι τελεια τα εχω στο μαγαζι;) απο δευτερα πιανεις δουλια βοηθος:P μου

Αλλά είναι πολύ πιο σπαστικό να ζεις μακριά του και να προσπαθεις να καλύψεις και το δικό του κενό στο παιδί. Είπα τον καημό μου και σας φιλώ. Μακια

Έχεις δίκιο... αυτό δεν είναι "σπαστικό" αλλά αβάσταχτο...:? .

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

πριν απο καιρό είχα αγοράσει τα 50ml 18euro, αλλά πριν απο κανα 2μηνο αγόρασα ξανά απο καινούργιο κομμωτήριο και βρήκα τα 150 ml, 25euro! ρίξε μια ματιά στη γειτονιά σου και αν δυσκολευτείς να το βρεις ή είναι πιο ακριβό απο την τιμή που σου έγραψα, εδώ είμαι να βοηθήσω :D

υπαρχει και ενα νεο προιον μεταξι orofludo (ειναι τισ ρεβλον)με 3 αιθερια ελαια εχει τελειο αρωμα και καλη τιμη 150μλ 29 ε θα το βρητε σε κομμωτηρια που εχουν ρεβλον

4U ευχαριστώ πολύ!!!! θα μελετήσω το βράδυ στο σπίτι τις πληροφορίες!!!

να προσθέσω επίσης ότι το καλαμαράκι με είχε βοηθήσει πολύ με ένα ισιωτικό ψαλίδι που μου είχε προτείνει (καθότι το χέρι στο θέμα μαλλιά δεν πολυπιάνει....)

το ψαλιδι οχι πολυ συχνα για τι καταστρεφει μαλι (ΤΖΙΖΖΖ):tongue: και παντα σε ενυδατομενα μαλια;)

Γεια σας κορίτσια μου

Ανακάλυψα σήμερα τυχαία στα lidl πλαστικά καλάθια σε δυο μεγέθη και σετ των 3 και 2 κομματιών για τακτοποίηση-οργάνωση.

Είναι σε μέγεθος τέτοιο που χωράνε άνετα σε ντουλάπια και ψυγείο.

Σκέφτηκα αμέσως την αντίστοιχη πρόταση τακτοποίησης της αρχηγού και πήρα ένα σετ από το καθένα.Σε κάποιο από τα μικρά θα τακτοποιήσω μπαχαρικά.Ετσι όταν χρειάζομαι κάποιο θα το παίρνω από το καλαθάκι,μετά θα το ξανατοποθετώ σε αυτό και δεν θα δημιουργείται ακαταστασία στο ντουλάπι.Τα πιο μεγάλα θα τα χρησιμοποιήσω στο ψυγείο.Θα αρχίσω από απόψε την οργάνωση με τα πλαστικά καλάθια,για να δω μήπως μου χρειαστούν και άλλα,να προλάβω να προμηθευτώ μην εξαντληθούν.

Λοιπόν κούκλες τα φώτα σας.

Ανάμεσα στο πλαϊνό του ψυγείου και στον τοίχο υπάρχει ένα κενό περίπου μιάμισυ πιθαμή. Σκέφτομαι λοιπόν να κρεμάσω εκεί δυο ψάθινες τσάντες ή δυο καλαθάκια (τα γνωστά τετράγωνα του ικεα) και να βάλω τα κρεμμυδο πατατο θέματά μου. Τι λέτε; Σκεπασμένα εννοείται για το φως.

Όταν είναι να μαγειρέψω θα τα παίρνω στον πάγκο και μετά πίσω στη θέση τους. Οπότε δε θα είναι στο ντουλάπι του νεροχύτη....

Θα τα επηρεάζει το ψυγείο;

άσχετο, αλλά τα αντίστοιχα καλαθάκια που έβαλα μέσα στο ψυγείο δεν έχουν πάθει τίποτα από την υγρασία....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...