Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Για τα μαλλιά που διάβασα και συγκεκριμένα για το φριζάρισμα, προτάθηκε η χρήση μεταξιού και απλά θέλω να συμφωνήσω με χίλια!!! όπως επίσης, ας το επιβεβαιώσει η ειδικός :), πολύ καλό κανει και η χρήση ιονικου σεσουαρ σε συνδιασμό με πολύ καλη βούρτσα... αν κάποια ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρεις δεν έχει απλά να μου το ζητήσει.

εγώ εγώ!!! αναμένωωωω

Τις απλώνεις βρεγμένες και δεν είναι τσακαλωμένες??? Με κούφανες τώρα!! ;) Για πες να μαθω!

ο, γιες!! κι εγώ το κάνω!!! μόλις εθχές μοσχομύρισε το σαλόνι μου! Προσοχή όμως, εξαρτάται από το είδος της κουρτίνας. Πχ η παιδική η δική μου θέλει στάνταρ σιδέρωμα.

Γειά σας κόρες...

- τακτοποιεί τα πλυμένα από το πλυντήριο πιάτων (τη σιχαίνομαι αυτή τη δουλειά)

αχ κι εγώ κι εγω πολυ πολυυυυυυυυυ (την κάνω ωστόσο, σνιφ!)

Xαίρομαι!! :D

Εγώ παλιά σνόμπαρα :rolleyes: την ιδέα να φτιάχνω το δικό μου ψωμί κ γιατί βαριόμουνα να ζυμώνω (το παμε είμαι μεγάλη τεμπέλα χε χε ) κ γιατί δεν είχα την διάθεση.

Αλλά βλέποντας πως τζάμπα το αγοράζω κ μπαγιατεύει σε δυο μέρες κ δεν τρώγεται λυπόμουν τα ευρουλάκια να δινω κάθε μερα για ψωμί.

κι εγώ ζυμώνω μικρά καρβελάκια, τα οποία διατηρούνται ωραιότατα στην κατάψυξη, αποψύχονται γρήγορα και είναι πάλι σαν φρέσκα!

Όσες αντιμετωπίζεται ανεργία, υπομονή, είναι δύσκολο πράγμα.

¨οσες επαναπατρίζεστε σε μέρη μικρότερα, είστε ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ! καλές αρχές σε ότι κάνετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ ζυμώνω μικρά καρβελάκια, τα οποία διατηρούνται ωραιότατα στην κατάψυξη, αποψύχονται γρήγορα και είναι πάλι σαν φρεσκα

Για πες λεπτομέρειες... ψημένο το βάζεις στην κατάψυξη ή έτοιμο για ψήσιμο?

Κι εγώ δεν αγοράζω ψωμί γιατί γενικά δεν τρώμε αλλά υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να έχω ψωμάκι για καμία "βούτα" σε σαλάτα ή με το αυγουλάκι των κοριτσιών.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλημέρα και πάλι σε όλες! Βλέπω πολλές αργήσαμε να μαζευτούμε μετά το Πάσχα! Εμάς μας χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, τραβάει αλλά καίει και φοβάμαι μη σκάσει !

Θα προσπαθήσω να τη φτιαξω αλλά αν κοστίζει πολύ αυτό, θα πρέπει να αγοράσω άλλη...

Στο μεταξύ έκλεισε η επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άντρας μου :| (το "Μετρόπολις" της Πανεπιστημιου, από καιρό αναμενόμενο ήταν) και οριστικοποιήσαμε την απόφασή μας: Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Εκεί θα μένουμε σε μονοκατοικία (από πάνω μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου) με μικρό κήπο στο κέντρο της πόλης, θα έχω εγώ τη δουλειά μου, μόνο που ο Μάκης θα πρέπει να ψάξει από την αρχή :-(

Τέλος πάντων, αν μη τί άλλο, εκεί θα χορτάσουμε ποδηλατάδες και πάρκα, άσε που ήδη έχω ενθουσιαστεί με το θέμα κήπος και μαζεύω πληροφορίες για διαμόρφωση, διακόσμηση κλπ.:)

Σκούπα ηλ. έχει σήμερα στα lidl 60?, χωρίς σακούλα με πλενόμενα φίλτρα, το μόνο κακό είναι ότι έχει μικρό καλώδιο, 5 μέτρα. Ρίξε μια ματία στο site τους!

για τα υπόλοιπα γράφω τονπόνο μου παρακάτω...

Σας εύχομαι καλή αρχή μέσα απο την καρδιά μου!

:D Nα ναι καλά ο χαζμπαντ που βοήθησε χε χε

Η συνταγή είναι αυτή την έκανα μόνο με αλεύρι για όλες τις χρήσεις κ πάλι βγήκε αφράτο κ μαλακό.;)

Ξέρω πως νιώθεις... κ ο συζηγος μου είναι άνεργος από 1η Δεκέμβρη...κ ακόμα τίποτα. Εμεις σκεφτόμαστε για εξωτερικό κ έχουμε ήδη ξεκινήσει να στέλνουμε βιογραφικά. Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά :D

μπράβο σου! τι λαχταριστά που φάινονται και είμαι σίγουρη ότι είναι και στη γεύση ... yummyyyyy!

Ανεργία, τελικά δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευνουχισμός! Δουλεύα απο τα 18 παραλληλα με σπουδές, άδεια πηρα μόνο με τη γεννα και μετα μητρότητας, όταν επεστρεψα απο τη μια είχα τύψεις που τον αφησα στον σταθμό απο την άλλη δεν πληρωνόμουν :rolleyes: το Μάιο περυσι απολύθηκα και τώρα παω δικαστικα διότι μου χρωστουν ακόμα παρα πολλαααα! Κουράγιο σε όλους και πανω απ' όλα να έχουμε υγεία!

και εγω δεν θελω τρυπες!!με ποναει η καρδια μου οταν ακουω τρυπανι!!!

ετσι ήμουν και εγω ΚΑΠΟΤΕ... μέχρι που έμαθα να τις κλείνω - στοκάρω όποτε τωρα βουρ:P... πριν κανα μήνα εκανα μια σύνθεση απο διαφορετικου μεγέθους κάδρα τα οποία όμως στο σύνολο τους σχηματίζουν ενα μαγάλο παραλληλόγραμμο ... κατι σαν αυτό http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85&hl=el&biw=664&bih=491&gbv=2&tbm=isch&tbnid=4xS7JvaTrlkB-M:&imgrefurl=http://thedecopages.gr/%3Fp%3D6562&docid=cYrx3YT8FNsRcM&imgurl=http://thedecopages.gr/wp-content/uploads/2011/03/image_frames_13.jpg&w=623&h=640&ei=fh2ZT5K4OYn6sga_9MHXAQ&zoom=1&iact=rc&dur=438&sig=113225717657566146830&page=1&tbnh=136&tbnw=132&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:3,s:0,i:69&tx=79&ty=26

Δεν ξέρω αν εσάς σας χρειάζονται αλλά εγώ χρησιμοποιώ λαστιχάκια στην καθημερινότητα μου και μάλιστα αρκετά!

Έτσι έχω βρει ένα μικρό ψαθάκι και τα έχω όλα μαζί εκεί, στο ντουλάπι μου, δίπλα από τα καρυκεύματα που ανοίγω πιο συχνά από όλα :)

P4260123.jpg

χρησιμοποιούσα και εγώ πολλά κάποτε και τα είχα όπως εσυ, αλλά μυ την έδιναν που μπλεκόντουσαν ... κάποια στιγμή πηρα τα κλιπακια της Ikea τα οποία είδα και σε jumbo και είναι πολυ βολικά, τα έχετε δοκιμάσει?

Ναι είναι τέλεια! Ακόμη καλύτερα όμως είναι τα σακουλάκια zip lock. Τα έχω τσακίσει!

ναι και αυτά είναι χρήσιμα, απλά τα κλιπάκια- μανταλάκια (πως τα λένε ακριβώς? ) βολεύουν πολύ όταν δεν θες να βγάλεις το περιεχόμενο απο την αρχική συσκεασία;)

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν αγοράζω ψωμί γιατί γενικά δεν τρώμε αλλά υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να έχω ψωμάκι για καμία "βούτα" σε σαλάτα ή με το αυγουλάκι των κοριτσιών.

Δεν τρώτε ψωμί????? :shock::shock::shock:

Και πόσα κιλά είστε???? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ανεργία, τελικά δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευνουχισμός! Δουλεύα απο τα 18 παραλληλα με σπουδές, άδεια πηρα μόνο με τη γεννα και μετα μητρότητας, όταν επεστρεψα απο τη μια είχα τύψεις που τον αφησα στον σταθμό απο την άλλη δεν πληρωνόμουν :rolleyes: το Μάιο περυσι απολύθηκα και τώρα παω δικαστικα διότι μου χρωστουν ακόμα παρα πολλαααα! Κουράγιο σε όλους και πανω απ' όλα να έχουμε υγεία!

Σου εύχομαι καλά κουράγια και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και υπομονή.

ήμουν και εγω ΚΑΠΟΤΕ... μέχρι που έμαθα να τις κλείνω - στοκάρω όποτε τωρα βουρ:P... πριν κανα μήνα εκανα μια σύνθεση απο διαφορετικου μεγέθους κάδρα τα οποία όμως στο σύνολο τους σχηματίζουν ενα μαγάλο παραλληλόγραμμο ... κατι σαν αυτό http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%85&hl=el&biw=664&bih=491&gbv=2&tbm=isch&tbnid=4xS7JvaTrlkB-M:&imgrefurl=http://thedecopages.gr/%3Fp%3D6562&docid=cYrx3YT8FNsRcM&imgurl=http://thedecopages.gr/wp-content/uploads/2011/03/image_frames_13.jpg&w=623&h=640&ei=fh2ZT5K4OYn6sga_9MHXAQ&zoom=1&iact=rc&dur=438&sig=113225717657566146830&page=1&tbnh=136&tbnw=132&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:3,s:0,i:69&tx=79&ty=26

Έτσι ήμουν και γω παλιότερα μέχρι που κατάλαβα πως σπίτι χωρίς πραγματάκια στους τοίχους είναι άδειο... ή τουλάχιστον χωρίς ενδιαφέρον!

Υπέροχο το στυλ αυτο. Το λατρεύω!

χρησιμοποιούσα και εγώ πολλά κάποτε και τα είχα όπως εσυ, αλλά μυ την έδιναν που μπλεκόντουσαν ... κάποια στιγμή πηρα τα κλιπακια της Ikea τα οποία είδα και σε jumbo και είναι πολυ βολικά, τα έχετε δοκιμάσει?

Δεν τα ξέρω καν! Αλλά να σου πω, δεν με πειράζει καθόλου όταν μου μπλέκονται. Είναι θέμα δευτερολέπτων! ;)

777885dugw57gt25.gif

εγώ εγώ!!! αναμένωωωω

Kalliopaki, εχω σγουρά μαλλιά τα οποία ισιώνω με μεγάλη επιτυχία αλλά και ευκολία χρησιμοποιώντας τα παρακάτω...

Σεσουάρ: χρειαζόμαστε ένα επαγγελματικό κεραμικό - ιονικό. Πήρα πριν απο μια 5ετια περίπου ένα της Parlux το twinturbo 3200 ceramic & ionic και εχω σωθεί... το οτι είναι ιονικό βοηθά να κρατά την υγρασία στα μαλλιά και να μην τα καταστρέφει... δες εδω για πληροφορίες

http://www.myhaircare.com.au/3200_Ceramic_Ionic_Hair_Dryer_105.html

Βούρτσα: Thermix http://www.dafnis.com/store/dafnis_viewItem.asp?idProduct=5362 (διαβασε σχετικά στο λινκ) υπάρχει σε διαφορα μεγέθη. Όπως βλεπεις έχει τρύπες οπότε όταν περιστρεφεις τα μαλλιά σου γύρω της στεγνώνει και τα πανω αλλά και τα κατω αφού ο αέρας περνα παντού και χτενίζεσαι γρήγορα :)

Μετάξι: Biosilk therapy - Farouk! απλά σούπερ - έχει και στο δάφνη αντίστοιχο προιον με μετάξι αλλά όχι τόσο καλό

είναι αυτό: http://www.farouk.com/BioSilk/Wet-Line-Silk/Silk-Therapy.aspx το αγοράζω απο κομμωτήριο!

Σεσουάρ και βουρτσα τα αγόρασα απο το Δάφνη, μπες να δεις που έχει καταστήματα- www.dafnis.gr

Περίμενε όμως να σου πει και η ειδικός μια γνώμη για όλα αυτά, μη σε πάρω στο λαιμό μου :)

ότι άλλο θες εδώ γύρω θα είμαι :)

ΤΙΜΕΣ: ΣΕΣΟΥΑΡ PARLUX - το είχα αγοράσει περίπου 120euro (5 έτη)

ΒΟΥΡΤΣΑ THERMIX - περίπου 25 αν θυμάμαι καλά (5 έτη)

είναι λίγο τσιμπημένα αλλά εγώ απο εκέι που πηγαινα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα κομμωτήριο ... τώρα πάω κάθε 3 μήνες μόνο για κούρεμα!!!

α, και βαφές μαλλιών απο δαφνη επίσης ;)

Σου εύχομαι καλά κουράγια και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και υπομονή.

Έτσι ήμουν και γω παλιότερα μέχρι που κατάλαβα πως σπίτι χωρίς πραγματάκια στους τοίχους είναι άδειο... ή τουλάχιστον χωρίς ενδιαφέρον!

Υπέροχο το στυλ αυτο. Το λατρεύω!

Δεν τα ξέρω καν! Αλλά να σου πω, δεν με πειράζει καθόλου όταν μου μπλέκονται. Είναι θέμα δευτερολέπτων! ;)

σ'ευχαριστώ...

έτσι, έτσι ;)

για εσένα μάλλον νανοδευτερολέπτων θα είναι... -κάπως έτσι σε κόβω :)

Kalliopaki, εχω σγουρά μαλλιά τα οποία ισιώνω με μεγάλη επιτυχία αλλά και ευκολία χρησιμοποιώντας τα παρακάτω...

Σεσουάρ: χρειαζόμαστε ένα επαγγελματικό κεραμικό - ιονικό. Πήρα πριν απο μια 5ετια περίπου ένα της Parlux το twinturbo 3200 ceramic & ionic και εχω σωθεί... το οτι είναι ιονικό βοηθά να κρατά την υγρασία στα μαλλιά και να μην τα καταστρέφει... δες εδω για πληροφορίες

http://www.myhaircare.com.au/3200_Ceramic_Ionic_Hair_Dryer_105.html

Βούρτσα: Thermix http://www.dafnis.com/store/dafnis_viewItem.asp?idProduct=5362 (διαβασε σχετικά στο λινκ) υπάρχει σε διαφορα μεγέθη. Όπως βλεπεις έχει τρύπες οπότε όταν περιστρεφεις τα μαλλιά σου γύρω της σταγνώνει και τα πανω αλλά και τα κατω αφού ο αέρας περνα παντού και χτενίζεσαι γρήγορα :)

Μετάξι: Biosilk therapy - Farouk! απλά σούπερ - έχει και στο δάφνη αντίστοιχο προιον με μετάξι αλλά όχι τόσο καλό

Σεσουάρ και βουρτσα τα αγόρασα απο το Δάφνη, μπες να δεις που έχει καταστήματα- www.dafnis.gr

Πόσο μ' αρέσουν οι ολοκληρωμένες απαντήσεις!!!!

Μπράβο βρε πουλάκι μου! Μπράβο!

Οσο για το μετάξι, θα το δοκιμάσω και γω μιας και μόλις αύριο μου τελειώνει η σιλικόνη που χρησιμοποιούσα και θέλω ένα νέο προϊόν. Πόσο κάνει κοριτσάκι μου?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πόσο μ' αρέσουν οι ολοκληρωμένες απαντήσεις!!!!

Μπράβο βρε πουλάκι μου! Μπράβο!

Οσο για το μετάξι, θα το δοκιμάσω και γω μιας και μόλις αύριο μου τελειώνει η σιλικόνη που χρησιμοποιούσα και θέλω ένα νέο προϊόν. Πόσο κάνει κοριτσάκι μου?

πριν απο καιρό είχα αγοράσει τα 50ml 18euro, αλλά πριν απο κανα 2μηνο αγόρασα ξανά απο καινούργιο κομμωτήριο και βρήκα τα 150 ml, 25euro! ρίξε μια ματιά στη γειτονιά σου και αν δυσκολευτείς να το βρεις ή είναι πιο ακριβό απο την τιμή που σου έγραψα, εδώ είμαι να βοηθήσω :D

Καλημέρα κοπέλες! Σας διαβάζω ανελλιπως (όποτε έχω ιντερνετ) αν και δεν γράφω.

Θέλω να σχολιάσω δύο θέματα: το πρωτο ειναι το στυλ των παλιών νοικοκυρών. Η μαμά μου εδώ και λίγες μέρες έχει πνευμονία, το ίδιο και ο μπαμπας μου κι έχω και τη μικρή με ίωση (σημ. μένουμε όλοι μαζί). Με όλο αυτο το χαμό από ιωσεις η μαμά μου αγχωνόταν για τα ασιδέρωτα!!! Έλεος. Καθόλου μα καθόλου easy living!

Το δευτερο ειναι πως ξέρω πόσο σπαστικό είναι να ζεις με έναν τσαπατσούλη άντρα που δεν πολυβοηθάει (αν και ο δικός μου δεν έιναι τέτοιος - ειναι κάπου στη μέση). Αλλά είναι πολύ πιο σπαστικό να ζεις μακριά του και να προσπαθεις να καλύψεις και το δικό του κενό στο παιδί. Είπα τον καημό μου και σας φιλώ. Μακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

πριν απο καιρό είχα αγοράσει τα 50ml 18euro, αλλά πριν απο κανα 2μηνο αγόρασα ξανά απο καινούργιο κομμωτήριο και βρήκα τα 150 ml, 25euro! ρίξε μια ματιά στη γειτονιά σου και αν δυσκολευτείς να το βρεις ή είναι πιο ακριβό απο την τιμή που σου έγραψα, εδώ είμαι να βοηθήσω :D

Τσουχτερή τιμή! :shock:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για όλες τις πληροφορίες.

Μην ανησυχείς, θα βρω σίγουρα γιατί έχω κάρτα επαγγελματία που αγοράζω με έκπτωση. Και πάλι ευχαριστώ, θα σου πω τι έκανα.

777885dugw57gt25.gif

Τσουχτερή τιμή! :shock:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για όλες τις πληροφορίες.

Μην ανησυχείς, θα βρω σίγουρα γιατί έχω κάρτα επαγγελματία που αγοράζω με έκπτωση. Και πάλι ευχαριστώ, θα σου πω τι έκανα.

ναι είναι αλλά ποσωπικά νομίζω ότι αξίζει για το αποτέλεσμα που σου δίνει! και τα 150 ml μάλλον θα μου κρατήσουν για κανα χρόνο :shock:

ναι είναι αλλά ποσωπικά νομίζω ότι αξίζει για το αποτέλεσμα που σου δίνει! και τα 150 ml μάλλον θα μου κρατήσουν για κανα χρόνο :shock:

Δηλαδή θέλει μικρή ποσότητα ε??

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...