Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες μου!!!!

Άλλη μια υπέροχη μέρα! Τι κάνετε? ;) Βλέπω πως είστε πολύ φορτσάτες και ανοιξιάτικες όλες και το χαίρομαι!!!!

Εγώ αναφέρω πως τελείωσα με τα καλοκαιρινά του άντρα μου. Η ντουλάπα του βρίσκεται σε απόλυτη τάξη.

Κατέβασα και τα δικά μου καλοκαιρινά και ανέβασα τα "βαριά" χειμωνιάτικα αλλά χρειάζεται τις επόμενες ημέρες να της κάνω έλα ελαφρύ λίφτινγκ...:P:p

Μόλις ανέβασα στο facebook και ένα περίεργο χρώμα.. μιλιτέρ που ταιριάζει απόλυτα με μιλιτέρ ντυσίματα... ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον!

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις κουρτίνες τα έγραψα παραπάνω...;)

αχ πόσα ξέρεις .. πόσα ξέρεις .. αυτή τη στιγμή είμαι μπαλκόνι :)

Καλέ ναι.... τι το χουμε το πτυχίο???!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κόρες...

Με κίνδυνο διαγραφής από το cafe... έχω να δηλώσω ότι ο σύζυγος...

- μαγειρεύει... ακόμα και σε καθημερινή βάση...

- τακτοποιεί τα ρούχα του... γενικώς... και μετά το σιδέρωμα

- είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη ντουλάπα του... και την αλλαγή της σεζόν σε ρούχα / παπούτσια

- ξεσκαρτάρει το γραφείο του σε τακτά χρονικά διαστήματα

- κατεβάζει σκουπίδια / ανακύκλωση σε καθημερινή βάση

- τακτοποιεί τα πλυμένα από το πλυντήριο πιάτων (τη σιχαίνομαι αυτή τη δουλειά)

Επειδή εγώ τα περισσότερα τα γνώριζα... και με είδες, κυρία! Δεν μίλησα, δεν είπα τίποτα... αλλά το να μου τα γράφεις κι όλας... φόρα παρτίδα....ε, αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός...! Να διαγραφεί το μέλος... ΠΑΡΑΥΤΑ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Με την αλλαγή της ώρας έχω κάπως πελαγώσει και ενώ όλο το χειμώνα στις 9 έβαζα το μικρό για ύπνο και μετά ξεκουραζόμουν,τώρα πάει η ωρα 10.30.

Και γω το ψιλο-έχω αυτό το θέμα Χρύσα μου.

Τον χειμώνα, τον βάζουμε στο κρεβάτι περίπου στις 7.30, με τηλεορασούλα και τελικά κοιμάται περιπου στις 8.30 και τώρα τον βάζουμε στις 8.30 και κοιμάται περίπου στις 9 και... ;)

777885dugw57gt25.gif

γηφ

Γεια σας κορες.

Χρυσα περαστικα στον μπαμπα σου.

Ευη ποσο σε ζηλευω.Πηγα στα Τρικαλα περσι μονο για ενα καφε και τα λατρεψα.Μα τι υπεροχη πολη ειναι αυτη!!

Βασια μηπως εχουμε παντρευτει τον ιδιο αντρα???:tongue::tongue::tongue: Δεν θελει τρυπες λεμε ολοι οι τοιχοι μας ειναι αδειοι εκτος απο εναν πινακα στο σαλονι.Βρε ομορφαινουν οι τοιχοι αν κρεμασεις κατι οχι αυτος ανενδοτος. Και για την κρεμαστρα που λες τον εχω φαει τα αυτια να βαλουμε δυο κρεμαστρουλες χαμηλα για να τα κρεμανε μονες τους και αυτος εκει δεν αλλαζει γνωμη.Τωρα ομως που θα κανω παιδικο παρηγγειλα ηδη κρεμαστρα;)

Καλαμαρακι τι ωραια που μας βαζεις φωτο δινουν αλλη "ζωντανια" στην επαφη μας.

Κοριτσια τωρα στη γενικη θα βαψω το παιδικο.Θελω τη γνωμη σας τι χρωμα να το κανω?Σας βαζω το λινκ για να δειτε το χρωμα των επιπλων.

Υ.Γ Δεν ξερω γιατι μου βγηκε το κειμενο υπογραμμισμενο.:confused::confused:

http://www.ifantidis.gr/gal.swf

Ειναι στο παιδικο-νεανικο η εβδομη φωτο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ έκλεισε η επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άντρας μου :| (το "Μετρόπολις" της Πανεπιστημιου, από καιρό αναμενόμενο ήταν) και οριστικοποιήσαμε την απόφασή μας: Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Εκεί θα μένουμε σε μονοκατοικία (από πάνω μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου) με μικρό κήπο στο κέντρο της πόλης, θα έχω εγώ τη δουλειά μου, μόνο που ο Μάκης θα πρέπει να ψάξει από την αρχή :-(

Τέλος πάντων, αν μη τί άλλο, εκεί θα χορτάσουμε ποδηλατάδες και πάρκα, άσε που ήδη έχω ενθουσιαστεί με το θέμα κήπος και μαζεύω πληροφορίες για διαμόρφωση, διακόσμηση κλπ.:)

Αρχικά να σου πω, πως σε σκεφτόμουν τελευταία και μου έλειψαν τα ποστ σου! :P

Λυπάμαι για τον άντρα σου... :? . Του εύχομαι να βρεί σύντομα κάτι που να του αρέσει και να τον γεμίζει, όχι μόνο να τον πληρώνει.

Ειλικρινά, σε ζηλεύω πολύ που θα φύγεις από την Αθήνα! Το γράφω και στο blog, θα προτιμούσα με χίλια πλέον, να μείνω στην επαρχία... θα το ήθελα τόσο πολυ!

Ελπίζω η καινούργια σας αρχή να δικαιώσει την επιλογή σας και να ζήσετε πολύ καλύτερα, μέσα απο την καρδιά μου!

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα ένα "μικρό" σούπερ μάρκετ.

2) Έπλυνα τα πιατικά και τον νεροχύτη (έχω ακόμα 2 κατσαρόλες).

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα σκούρα

4) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

5) Σιδερώνω και τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι ώστε να σαπουνίσω το μπάνιο!

Σας φιλώ όλες!:P

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια τωρα στη γενικη θα βαψω το παιδικο.Θελω τη γνωμη σας τι χρωμα να το κανω?Σας βαζω το λινκ για να δειτε το χρωμα των επιπλων.

Οπλαρχηγέ μου,

Είναι η φωτογραφία με τα ροζ-μωβ έπιπλα?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! Σε έχω κατα νου και τα κρατάω! Μόνο για ρούχα πρόκειται;

Καλημέρα, να πω ότι εγώ μένω Ιωάννινα, πρέπει να ενημερώσω το προφίλ μου κ σνιφ δεν μπορώ να λάβω μέρος στο παζάρι. Κρίμαααα!!Κ χρειάζομαι πολλά.

Διαφημίσεις

Υπέροχο δωμάτιο!!!

Νομίζω ότι ένα πολύ απαλό λιλά θα ταιριάζει.

Επίσης το συγκεκριμένο χρώμα αρέσει πολύ στα περισσότερα κορίτσια.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ναι στρατηγε μου αυτη ειναι.Νομιζα οτι με το λινκ θα σας εβγαζε κατευθειαν εκει αλλα οπως καταλαβες δεν το'χω και πολυ με την τεχνολογια.

Θα μου άρεσε πολύ να διαλέξεις ένα χρώμα, σαν αυτό που έχουν στην φωτογραφία. Ενα γλυκο... πως το λες αυτο το χρωμα....? Γλυκο-μπεζ-ροζ??? Δεν ξερω πως να το περιγραψω, παντως σαν αυτο που εχουν πισω στον τοιχο. Νομιζω πως θα ειναι πανέμορφο γιατί τα επιπλάκια έχουν υπέροχα και έντονα χρωματάκια και αν βάλεις και 3-4 καδράκια, θα γίνει ένα δωμάτιο γλύκα!

Τώρα, αν θέλεις να το πας στο "άλλο-επίπεδο" {:tongue:} θα σου πρότεινα να κάνεις τους τοίχους σου με διαφορετικά χρώματα. Το ένα να είναι παρόμοιο της φωτογραφίας και το άλλο το ροζ των επίπλων. Θα γίνει σούπερ κουφέτο! ;)

Εσυ τι σκέφτεσαι?

777885dugw57gt25.gif

γηφ

Η φώτο είναι αυτή με το ρόζ - μώβ???? αν είναι αυτή τότε κινήσου στα ίδια χρώματα!!!!!

Καλημέρα, να πω ότι εγώ μένω Ιωάννινα, πρέπει να ενημερώσω το προφίλ μου κ σνιφ δεν μπορώ να λάβω μέρος στο παζάρι. Κρίμαααα!!Κ χρειάζομαι πολλά.

Μετά το παζάρι, ανάλογα αν μείνουν πράγματα θα δωθούν σε ιδρύματα

Δεν ξέρω αν εσάς σας χρειάζονται αλλά εγώ χρησιμοποιώ λαστιχάκια στην καθημερινότητα μου και μάλιστα αρκετά!

Έτσι έχω βρει ένα μικρό ψαθάκι και τα έχω όλα μαζί εκεί, στο ντουλάπι μου, δίπλα από τα καρυκεύματα που ανοίγω πιο συχνά από όλα :)

P4260123.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...