Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τέλεια κόρες θα το δοκιμάσω! Κι εγώ δεν πλένω ποτέ τπτ στο χέρι, κλασσική τεμπέλα:tongue:. Κι ενώ ο άντρας μου θέλει να τις σκεπαζόμαστε εγώ τις αποφεύγω για να μην τις πλένω.

Για πείτε λίγο, οι μικρότερες στροφές που έχω είναι 600 είναι οκ? Και θα ήταν καλό ένα πρόγραμμα για ευπαθή πχ? Πόσων βαθμών?

Έτσι! Στις 600 το βάζω και γω που είναι οι πιο χαμηλές που έχω! ;)

Από πρόγραμμα το βάζω στους 30 βαθμούς στο πρόγραμμα που κρατάει περίπου μιάμιση ώρα! Να πλυθεί καλά :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι παρομοιο για Θεσσαλονικη εχετε υποψιν?

Δήμητρα αν ενδιαφέρεσαι μπορείς νβα απευθυνθείς σε κάποιο βοήθεια στο σπίτι, στο κέντρο προσφύγων, στο χαμόγελο του παιδιού, έχει διάφορα, αν θες τηλ με να σι πω

Wktmp2.png

qIogp3.png

ειρηνη μου ειμαι πανετοιμη να ακουσω τις προτασουλες σου...

καλημερα σ ολα τα νοικοκυροκοριτσα!

Λοιπόν να συζητήσουμε 2-3 πραγματάκια και έχω ακόμη διάφορες ερωτησούλες αν μπορείς και θέλεις να μου απαντήσεις! :)

Είδα την φωτό πολύ προσεκτικά. Δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα γιατί ειναι μακρινή αλλά έχω τη βασική ιδέα και ευχαριστώ πολυ για την εμπιστοσύνη! :)

Αυτό νομίζω που πρέπει να κάνεις ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ είναι κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα σε τα-φοράω-συχνά και τα-φοραω-οχι-τοσο-συχνά.

Με την ησυχία σου, κάτσε ξεδιάλεξε αυτά που δεν χρησιμοποιείς τόσο συχνά και βάλτα επάνω. Ξερω πως είναι εκνευριστικό αλλά είναι μικρό το φύλλο που έχεις στη διάθεση σου.

Π.χ.

Τα βραδινά και τα πανωφόρια που δεν βάζεις συχνά, βάλτα στο πάνω μέρος. Οπότε αυτό και μόνο, αρχικά θα σε βοηθήσει και στην εμφάνιση της ντουλάπας σου και στο να αισθανθείς καλύτερα!

Ερώτηση

Έχεις άλλο μέρος που βάζεις τα πουλόβερ / μπλούζες σου ή είναι τα 2 σημεία που βλέπω και μόνο?

777885dugw57gt25.gif

Χύμα τα βάζω.Καλά δερμάτινα, δικές μου γόβες π.χ.

Γόβες στο πλυντήριο?????!!! Γουάτ????? Παιδί μου... θα με αποτελειώσεις εσύ μ αυτα που γράφεις!!!!

Τι γόβες βάζεις στο πλυντήριο και πως??? ΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα!!Σας διαβάζω από όταν ανίξατε το θεματάκι εδώ κι έχω μάθει πάρα πάρα πολλά πράγματα και σας ευχαριστώ!Είμαι νέα μανούλα και πρόσφατα νοικοκυρά του σπιτιού οπότε δεν ξέρω πολλά πράγματα χιχιχιχιχι!Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τα ακάρεα της σκόνης. Ό,τι σύμβουλη έχετε μου είναι χρήσιμη γιατί πρόσφατα ανακάλυψα πως το μωράκι μου έχει μια ευαισθησία σε αυτά. Δυστυχώς έχουμε μοκέτα στο σπίτι που μένουμε (να την περνάω με ξύδι όπως γράψατε? Πόσο συχνά πρέπει να το κάνω αυτό?). Πού αλλού συχνάζουν τα ακάρεα? Τί να προσέχω και πώς μπορώ να τα καταπολεμήσω???

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Επίσης για το στρώμα που έλεγε η Ειρήνη, αν δεν το σιδερώσεις, πώς αλλιώς μπορείς να το καθαρίσεις από τα ακάρεα? Πάλι, πόσο συχνά πρέπει να κάνω κάτι για αυτό? Αυτό με την μαγειρική σόδα βοηθάει και για την σκόνη?

6237481d19.png

Λοιπόν να συζητήσουμε 2-3 πραγματάκια και έχω ακόμη διάφορες ερωτησούλες αν μπορείς και θέλεις να μου απαντήσεις! :)

Είδα την φωτό πολύ προσεκτικά. Δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα γιατί ειναι μακρινή αλλά έχω τη βασική ιδέα και ευχαριστώ πολυ για την εμπιστοσύνη! :)

Αυτό νομίζω που πρέπει να κάνεις ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ είναι κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα σε τα-φοράω-συχνά και τα-φοραω-οχι-τοσο-συχνά.

Με την ησυχία σου, κάτσε ξεδιάλεξε αυτά που δεν χρησιμοποιείς τόσο συχνά και βάλτα επάνω. Ξερω πως είναι εκνευριστικό αλλά είναι μικρό το φύλλο που έχεις στη διάθεση σου.

Π.χ.

Τα βραδινά και τα πανωφόρια που δεν βάζεις συχνά, βάλτα στο πάνω μέρος. Οπότε αυτό και μόνο, αρχικά θα σε βοηθήσει και στην εμφάνιση της ντουλάπας σου και στο να αισθανθείς καλύτερα!

Ερώτηση

Έχεις άλλο μέρος που βάζεις τα πουλόβερ / μπλούζες σου ή είναι τα 2 σημεία που βλέπω και μόνο?

Χαρά μου, συνεχίζω.

Το αμέσως επόμενο, απλό βήμα, που πρέπει να κάνεις είναι το εξής:

Όταν ξεχωρίσεις τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείς τόσο πολυ και τ' ανεβάσεις στο πάνω φύλλο, είναι να τα κρεμάσεις κατά ύψος! Χωρισε τα δηλαδή σε κρεμάστρες και κρέμασε τα ανά είδος. Ξεκίνα από τα μακριά και όσο προχωράς να κοντένουν.

Αυτό και μόνο θα σου δώσει υπέροχη όψη στην ντουλάπα σου. Θα βλέπεις μία όμορφη εικόνα, που θα σου δώσει ώθηση για περισσότερη οργάνωση.

Περιμένω την απαντηση σου για να μπορεσω να συνεχίσω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα!!Σας διαβάζω από όταν ανίξατε το θεματάκι εδώ κι έχω μάθει πάρα πάρα πολλά πράγματα και σας ευχαριστώ!Είμαι νέα μανούλα και πρόσφατα νοικοκυρά του σπιτιού οπότε δεν ξέρω πολλά πράγματα χιχιχιχιχι!Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τα ακάρεα της σκόνης. Ό,τι σύμβουλη έχετε μου είναι χρήσιμη γιατί πρόσφατα ανακάλυψα πως το μωράκι μου έχει μια ευαισθησία σε αυτά. Δυστυχώς έχουμε μοκέτα στο σπίτι που μένουμε (να την περνάω με ξύδι όπως γράψατε? Πόσο συχνά πρέπει να το κάνω αυτό?). Πού αλλού συχνάζουν τα ακάρεα? Τί να προσέχω και πώς μπορώ να τα καταπολεμήσω???

Julie μου καλώς ήρθες!

Να σου ζήσει το μωράκι σου και η νέα σας ζωή!

Δυστυχώς τα ακάρεα βρίσκονται ακόμα και στη σκονη!

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε (από όσα έχω διαβάσει και ακούσει) είναι ν' αερίζουμε καλά τους χώρους μας, να προτιμάμε χαλιά με μικρότερο πέλος που να σκουπίζονται τακτικά, προσέχουμε πολύ το κρεβάτι μας (αλλάζουμε τακτικά σεντόνια και μαξιλαροθήκες) και αποφεύγουμε τα λούτρινα στα παιδικά δωμάτια! :)

Μερικές απλές συμβουλές! :)

777885dugw57gt25.gif

Julie μου καλώς ήρθες!

Να σου ζήσει το μωράκι σου και η νέα σας ζωή!

Δυστυχώς τα ακάρεα βρίσκονται ακόμα και στη σκονη!

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε (από όσα έχω διαβάσει και ακούσει) είναι ν' αερίζουμε καλά τους χώρους μας, να προτιμάμε χαλιά με μικρότερο πέλος που να σκουπίζονται τακτικά, προσέχουμε πολύ το κρεβάτι μας (αλλάζουμε τακτικά σεντόνια και μαξιλαροθήκες) και αποφεύγουμε τα λούτρινα στα παιδικά δωμάτια! :)

Μερικές απλές συμβουλές! :)

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου!!Διάβασα ότι και οι ατμοκαθαριστές σκοτώνουν τα ακάρεα. Έχει κάποια κοπέλα ατμοκαθαριστή? Την βόλεψε? Αχ, ήμουν πολύ πιο χύμα κορίτσια το ομολογώ αλλά τώρα που η μικρή έχει πρόβλημα με βλέπω να φτάνω στο άλλο άκρο...

6237481d19.png

Διαβάζω το θέμα σας και νιώθω εντελώς άσχετη εν τω μεταξύ. Νομίζω πως υπάρχουν πράγματα να καθαρίσεις σε ένα σπίτι που δεν θα μου περνούσε καν από το μυαλό ότι καθαρίζονται μπουχουχουχου. Εγώ πότε θα οργανωθώ και θα τα μάθω όλα αυτά? Ειρήνη μου πρέπει να με βάλεις σε πρόγραμμα κι εμένα!Μπορείς κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να βάλεις ένα ενδεικτικό πρόγραμμα καθαρίσματος. Που να περιλαμβάνει τί κάνεις στο σπίτι, πόσο συχνά κτλ. Ας πούμε τί κάνεις καθημερινά, τί κάθε εβδομάδα/μήνα/εξάμηνο...Ώστε τελικά να μην ξεφεύγει τίποτα και να είναι όλα καθαρά!Ζητάω πάρα πάρα πολλά ε?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Φίλη μου πήρες τηλέφωνο να το τσεκάρεις?

Γιατί και πέρσι τέτοια εποχή, είχε κυκλοφορήσει τέτοιο email, κινητοποιηθήκαμε να μαζέψουμε πράγματα και όταν τελεικά επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο μας είπαν πως δεν έχουν μωράκια....!

οχι δεν πηρα! το θεωρησα δεδομενο! ποιος παιζει με αυτα τα πραγματα χριστουγενιατικα? κ τι θα παρουν? μεταχειρισμενα ρουχαλακια κ παιχνιδια?

θα παρω παντως, γιατι με εβαλες σε σκεψεις!

παιζουν με την ευαισθησια μας????????????:mad:

Πραγματικά ρε κορίτσια έχω να μπω από το πρωί και δε προλαβαίνω να διαβάζω..

Να πω για τα χαλιά πως και εγώ βάζω σε μια λεκανίτσα νερό και ξύδι και βουτώ ένα βουρτσάκι και περνάω χαλιά και πατάκια . Και τα χρώματα ζωντανεύουν και ένα κουβάρι τρίχες μπορεί να βγάλω που δεν τις πέρνει η σκούπα .

Το νερό με το μαλακτικό το βάζω σε ένα μπουκάλι τύπου άζαξ (φλιτ , που λέει και ο αντρούλης μου:-):smile: ) και βάζω με το μάτι μέσα μαλακτικό . Ψεκάζω σε πανί ή στο έπιπλο και μετά από πίσω περνάω με στεγνό πανί . Επίσης με αυτό ψεκάζω και τα ρούχα που σιδερώνω . Ακόμα και τα παλτό που έχω αερίσει και δεν πλένονται άμεσα , γιατί δεν γίνεται κάθε φορά που τα φοράμε να πηγαίνουν καθαριστήριο.

Αυτό με τις βανίλιες το είχα κάνει πιο παλιά και δε μύριζε . Έπειτα ξαναδοκίμασα βάζοντας καινούριο φίλτρο και σακούλα στη σκούπα και άδειασα δυο βανίλιες στο πάτωμα και τις ρούφιξα:lol::lol::lol: . Έκτοτε όποτε σκουπίζω μοσχοβολάει βανίλια .

Να και κάτι ακόμα που θυμήθηκα για να σας πω . Είχα πάει να αγοράσω φίλτρο για τη σκούπα μου και επειδή δεν είχε στο κατάστημα που είχα πάει μου είπε ο καταστηματάρχης πως μπορώ να πάρω φίλτρα για απορροφητήρα , που είναι και φθηνότερα και να τα κόψω σύμφωνα με το φίλτρο της σκούπας μου . Μια χαρά με βόλεψε και το αλλάζω συχνότερα!!!

οχι δεν πηρα! το θεωρησα δεδομενο! ποιος παιζει με αυτα τα πραγματα χριστουγενιατικα? κ τι θα παρουν? μεταχειρισμενα ρουχαλακια κ παιχνιδια?

Κι εγω είχα διαβάσει για αυτό παλιότερα και διάβασα πως κάποια κοπέλα πήρε τηλέφωνο και της είπαν πως δεν υπάρχουν 8 παιδάκια , δεν έχεις παρα να τηλεφωνήσεις αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια . Δείτε κι αυτό http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/11/e-mails.html , θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλλακτικοί με κάτι τέτοια που διαβάζουμε . Πάντως αν θέλουμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη .

Διαβάζω το θέμα σας και νιώθω εντελώς άσχετη εν τω μεταξύ. Νομίζω πως υπάρχουν πράγματα να καθαρίσεις σε ένα σπίτι που δεν θα μου περνούσε καν από το μυαλό ότι καθαρίζονται μπουχουχουχου. Εγώ πότε θα οργανωθώ και θα τα μάθω όλα αυτά? Ειρήνη μου πρέπει να με βάλεις σε πρόγραμμα κι εμένα!Μπορείς κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να βάλεις ένα ενδεικτικό πρόγραμμα καθαρίσματος. Που να περιλαμβάνει τί κάνεις στο σπίτι, πόσο συχνά κτλ. Ας πούμε τί κάνεις καθημερινά, τί κάθε εβδομάδα/μήνα/εξάμηνο...Ώστε τελικά να μην ξεφεύγει τίποτα και να είναι όλα καθαρά!Ζητάω πάρα πάρα πολλά ε?

Αρχικά, να μην αγχώνεσαι! Σιγά-σιγά θα τα μάθεις όλα για το νοικοκυριό σου, θα βρεις το προγραμμά σου και το τι σου "κάνει" και τι όχι.

Ούτως ή άλλως το σημαντικό είναι να βρεις τους ρυθμούς σου στο νοικοκυριό και όχι να είναι το σπίτι σου άψογο! (αυτό, δεν θα γίνει ποτέ!) ;)

Θα σου ποστάρω ξεχωριστό μήνυμα με ένα "μπούσουλα" για τις δουλειές και εσύ σιγά-σιγά θα δεις τι σε βολεύει και να οργανώσεις το δικό σου πρόγραμμα!

Μην μου αγχώνεσαι! :)

777885dugw57gt25.gif

Κι όμως κοριτσάκι μου...

Πέρσι είχε δημοσιευτεί και σοκαρίστηκα τόσο που με πόναγε το στομάχι μου... :( . Αρχίσαμε να ψάχνουμε πως θα βοηθήσουμε ώσπου σε κάποια κοπέλα "έκοψε" να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο... εκεί μας είπαν πως δεν φιλοξενούν παιδάκια.... :(

Τι να πεις...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...