Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ααααααα και για να μην ξεχνιόμαστε, μπαίνει ο Μαίος, ώρα για Happy Swap, μην πετάτε τίποτα, ότι δεν φοράει το παιδί σας μπορεί να το θέλει κάποιος άλλος.......λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες :P

Καλημέρα! Σε έχω κατα νου και τα κρατάω! Μόνο για ρούχα πρόκειται;

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και πάλι σε όλες! Βλέπω πολλές αργήσαμε να μαζευτούμε μετά το Πάσχα! Εμάς μας χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, τραβάει αλλά καίει και φοβάμαι μη σκάσει !

Θα προσπαθήσω να τη φτιαξω αλλά αν κοστίζει πολύ αυτό, θα πρέπει να αγοράσω άλλη...

Στο μεταξύ έκλεισε η επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άντρας μου :| (το "Μετρόπολις" της Πανεπιστημιου, από καιρό αναμενόμενο ήταν) και οριστικοποιήσαμε την απόφασή μας: Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Εκεί θα μένουμε σε μονοκατοικία (από πάνω μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου) με μικρό κήπο στο κέντρο της πόλης, θα έχω εγώ τη δουλειά μου, μόνο που ο Μάκης θα πρέπει να ψάξει από την αρχή :-(

Τέλος πάντων, αν μη τί άλλο, εκεί θα χορτάσουμε ποδηλατάδες και πάρκα, άσε που ήδη έχω ενθουσιαστεί με το θέμα κήπος και μαζεύω πληροφορίες για διαμόρφωση, διακόσμηση κλπ.:)

sACYp2.png

Και μαγείρεψα ενα σπανακορυζάκιγια αυριο ,γιατί αυριο φευγω στις 9 και γυρίζω στις 4 , κ το ψωμάκι μας επίσης. Να σας κεράσω λίγο ?

20120426_005014.jpg

Καλημέρα! Το ψωμάκι φαίνεται υπέροχο! Νομίζω ότι έχω τη γεύση του στο στόμα μου! Γεια στα χέρια σου!!!

Ξέρω είναι αργά που γράφω , αλλά συνήθως απολαμβάνω να κάνω τις δουλειες μου οπως μαγειρεμα πλυντήρια αφου κοιμηθεί η μικρή για να μη με ζαλίζει κ να μη τρωω ιδιαιτερο χρόνο από τον κοινό μας. Οποτε συνήθως ως κλασικό νυχτοπούλι που είμαι τελειώνω γύρω στις 12μιση κ μετά καθομαι με το λαπτοπάκι να χαλαρώσω πριν παώ για νάνι.

Πόσο σε καταλαβαίνω...

Καλή μέρα να έχετε!:D

Καλημέρα και σ' εσένα!!!

χι χι χι αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που μου έχουν πει ever... και εγω επίσης το εφαρμόζω και για τις χοντρές... να το δοκιμάσετε ;) οι δικές μου θέλουν βέβαια κανα 2 μέρες το πολυ για να έρθουν στα ίσια τους, αλλά οκ δεν το κάνουμε και ΣΚ που περιμένουμε κόσμο... :)

Συμφωνώ απόλυτα!!!

αύριο απόγευμα θα πάω να πάρω και 2 καινούργιες που βρήκα σε πολυ καλή τιμή και επειδή θα λυσσάξω να τις δω άμεσα εννοειται θα κάνω το ίδιο κόλπο, πέταμα στο πλυντηριο και άπλωμα :P

δείτε εδω... για οποια ενδιαφέρεται νομιζω οτι οι τιμες του ειναι καλες http://www.newhome.com.gr/

Πολύ καλές τιμούλες! Αν και δε χρειάζομαι κουρτίνες, θα πάω να ρίξω μια ματιά σε κουβερλί και παπλωματοθήκες, που εδώ και τρία χρόνια, που είμαι παντρεμένη, δεν έχω αξιωθεί να πάρω. Αν πετύχω και καμιά καλύτερη προσφορά ειδικά σε παπλωματοθήκες, τώρα που πέρασε η εποχή τους, θα είναι ότι πρέπει.

Ευχαριστούμε για το link!

Καλημέρα σε όλες!

Εγώ πάλι τα ίδια σήμερα...

1) Εστρωσα κρεβάτια

2) Τάισα τον πιτσιρίκο μου (αλήθεια αυτό πιάνεται για δουλειά)

3) Πέρασα με ένα πανί το μπάνιο

4) Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει χθες το βράδυ

Τώρα πίνω ένα καφεδάκι γιατί έπεται συνέχεια...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλαμάριον άξια κορίτσι μου!!!

Όσο για το ψωμάκι μαμ μιαμ φαίνεται για ρίξε συνταγη και οδηγίες;)

:D Nα ναι καλά ο χαζμπαντ που βοήθησε χε χε

Η συνταγή είναι αυτή την έκανα μόνο με αλεύρι για όλες τις χρήσεις κ πάλι βγήκε αφράτο κ μαλακό.;)

Καλημέρα και πάλι σε όλες! Βλέπω πολλές αργήσαμε να μαζευτούμε μετά το Πάσχα! Εμάς μας χάλασε η ηλεκτρική σκούπα, τραβάει αλλά καίει και φοβάμαι μη σκάσει !

Θα προσπαθήσω να τη φτιαξω αλλά αν κοστίζει πολύ αυτό, θα πρέπει να αγοράσω άλλη...

Στο μεταξύ έκλεισε η επιχείρηση όπου εργαζόταν ο άντρας μου :| (το "Μετρόπολις" της Πανεπιστημιου, από καιρό αναμενόμενο ήταν) και οριστικοποιήσαμε την απόφασή μας: Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Εκεί θα μένουμε σε μονοκατοικία (από πάνω μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου) με μικρό κήπο στο κέντρο της πόλης, θα έχω εγώ τη δουλειά μου, μόνο που ο Μάκης θα πρέπει να ψάξει από την αρχή :-(

Τέλος πάντων, αν μη τί άλλο, εκεί θα χορτάσουμε ποδηλατάδες και πάρκα, άσε που ήδη έχω ενθουσιαστεί με το θέμα κήπος και μαζεύω πληροφορίες για διαμόρφωση, διακόσμηση κλπ.:)

Ξέρω πως νιώθεις... κ ο συζηγος μου είναι άνεργος από 1η Δεκέμβρη...κ ακόμα τίποτα. Εμεις σκεφτόμαστε για εξωτερικό κ έχουμε ήδη ξεκινήσει να στέλνουμε βιογραφικά. Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά :D

Καλημέρα και σ' εσένα!!!

Καλημέρα! Το ψωμάκι φαίνεται υπέροχο! Νομίζω ότι έχω τη γεύση του στο στόμα μου! Γεια στα χέρια σου!!!

Πόσο σε καταλαβαίνω...

Φχαριστώ φχαριστώ!

Καλή μας μέρα !:D

Διαφημίσεις

:D Nα ναι καλά ο χαζμπαντ που βοήθησε χε χε

Η συνταγή είναι αυτή την έκανα μόνο με αλεύρι για όλες τις χρήσεις κ πάλι βγήκε αφράτο κ μαλακό.;)

Ξέρω πως νιώθεις... κ ο συζηγος μου είναι άνεργος από 1η Δεκέμβρη...κ ακόμα τίποτα. Εμεις σκεφτόμαστε για εξωτερικό κ έχουμε ήδη ξεκινήσει να στέλνουμε βιογραφικά. Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά :D

Ευχαριστώ Καλαμαράκι! Ωραία ιδέα για τα ψωμάκια, με ξεσηκώσατε!

sACYp2.png

Καλημέρα και πάλι σε όλες!

Το Σεπτέμβριο θα φύγουμε από την Αθήνα και θα πάμε στα Τρίκαλα, την πόλη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια! :)

Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω.

Το σκεφτόμαστε κι εμείς σοβαρά να φύγουμε από Αθήνα, αλλά δεν έχουμε κάποιο μέρος να πάμε, οπότε θα είμαστε ξεκρέμαστοι.

Προσπαθούμε να βάλουμε στην άκρη κάποια χρήματα, ώστε να μπορούμε να περάσουμε τον πρώτο καιρό, μέχρι να τακτοποιηθούμε επαγγελματικά.

Καλή (νέα) αρχή!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ευχαριστώ Καλαμαράκι! Ωραία ιδέα για τα ψωμάκια, με ξεσηκώσατε!

Xαίρομαι!! :D

Εγώ παλιά σνόμπαρα :rolleyes: την ιδέα να φτιάχνω το δικό μου ψωμί κ γιατί βαριόμουνα να ζυμώνω (το παμε είμαι μεγάλη τεμπέλα χε χε ) κ γιατί δεν είχα την διάθεση.

Αλλά βλέποντας πως τζάμπα το αγοράζω κ μπαγιατεύει σε δυο μέρες κ δεν τρώγεται λυπόμουν τα ευρουλάκια να δινω κάθε μερα για ψωμί.

Ετσι ξεκίνησα δειλά δειλά πριν αγοράσω μιξερ/κουζινομηχανή κ τώρα που έχω κ το μιξερ...πσσσσ ζυμώνει μόνο του σε 5 λεπτά ειναι έτοιμη η ζυμη κ σε μια ωρίτσα έχουμε ψωμάκι φρέσκο κ μας κρατάει γύρω στις 6 μερες πριν αρχίσει να τρίβεται κ να ξινίζει η μαγιά του.

καλημερα καλημερα. εμενα ο αντρας μου ανηκει σε μια μεσαια κατηγορια. οταν θελει με βοηθαει παααρα πολυ (και οταν γκρινιαζω). οταν βαριεται ειναι ...αστα να πανε!!!:D:Dγενικα δεν εχω παραπονο. ασχολειται με το παιδι και μπορει να κανει οτι και εγω. επισης οτι του πω στο σπιτι θα το κανει, θα με βοηθησει. αλλα τον λυπαμαι κιολας επειδη η δουλεια του ειναι πολυ κουραστικη. εγω γενικα δεν εχω μαζευτει απτο πασχα που γυρισαμε. χθες καθαρισα με τον αντρα μου πολυ καλα τα μπαλκονια , γλαστρες, καγκελα , επιπλα. πηρα και τα καλυμματα τα τιρκουαζ για τα μαξιλαρια του μπαλκονιου και εδειξε πολυ καλοκαιρινο και ανανεωτικο το σκηνικο. εβαλα και 2 πλυντηρια. σημερα θελω να καθαρισω το μισο σπιτι και το αλλο μισο αυριο, ωστε το σκ ναμαι χαλαρη, να ξεκουραστω και να το αφιερωσω στο παιδι και στον αντρουλη. και στο ενδιαμεσο να φτιαξω και ντουλαπες. ελπιζω να μου βγει το προγραμμα οπως το εχω σκεφτει, θα δειξει...φιλακια:D:D

1) Εστρωσα κρεβάτια

4) Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει χθες το βράδυ

5) Ξεσκόνισα το σαλόνι

6) Τακτοποίησα τα ρούχα που σιδέρωσα χθες το βράδυ

7) Ξεχώρισα τα ρούχα του πιτσιρίκου που δεν του κάνουν, για να ανεβούν στο πατάρι

Α!!! Εχθές το απόγευμα μάζεψα τα χειμωνιάτικά μου και έβαλα στην ντουλάπα και τα συρτάρια τα καλοκαιρινά μου.

Τώρα έμειναν μόνο του άντρα μου!

Πάω να μαγειρέψω.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σε έχω κατα νου και τα κρατάω! Μόνο για ρούχα πρόκειται;

ρούχα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, είδη θάλασσας, ότι έχει να κάνει με το παιδί, ότι μπορείς να φανταστείς!!!! Αξίζει πραγματικά και είναι χωρίς κόστος!!! Υπάρχει απλά ένας κουμπαράς που βάζεις ότι ποσό θέλεις, για τα έξοδα της διοργάνωσης.

Όταν γίνει και των ενηλίκων θα σας ενημερώσω γιατί και εκεί βρίσκεις μικρούς θησαυρούς! τσάντες, αξεσουάρ, ρούχα

Τέλειαααααααααααα!!! Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και εμείς στο Βραχάτι μας, μόνιμα...και εμείς εκεί έχουμε κήπο και είμαστε άνετα σε σχέση με την πολυκατοικία....αλλά δεν πειράζει, λέμε "ευτυχώς που έχει δουλειά ο άντρας μου Αθήνα".....εγώ δουλεύω όποτε κάτσει απο το σπίτι!

Σήμερα έγινα σίφουνας......Ήδη πλένεται το δεύτερο πάπλωμα, περιμένουν την σειρά τους οι παπλωματοθήκες, Φτιάχνω σήμερα μακαρόνια με τυράκι (έχω τον σύζυγο σε δίαιτα) και μετά θα συγυρίσω το παιδικό και θα ξεκινίσω να βγάζω καλοκαιρινάααααααα γιούπι!!!! (υπάρχει εικονάκι να χοροπηδάει???) χαχαχχα

εμένα ο άντρας μου όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ νοικοκύρης, τα βάζει όλα στην θέση τους και μου την λέει αν δεν κάνω κάτι όπως το θέλει, αλλά είπαμε εγώ είμαι η νοικοκυρά και όπως βολεύει εμένα.....μου την δίνει στα νεύρα όταν π.χ. τον πρήζω εδώ και 1 χρόνο να μου βάλει μια παιδική κρεμάστρα στο παιδικό δωμάτιο για να κρεμάω τα μπουφάν των κοριτσιών και εκείνος επιμένει ότι δεν χρειάζεται γιατί μπορώ να τα κρεμάω στην ντουλάπα....εγώ όμως δεν βολεύομαι στην ντουλάπα γιατί όταν φεύγει η μεγάλη το πρωί πρώτη για σχολείο αν πάω στην ντουλάπα να πάρω το μπουφάν ξυπνάω την μικρή.....οπότε αναγκάζομαι και βάζω τα μπουφάν στην καρέκλα της τραπεζαρίας! :evil: :evil: :evil: τελικά μένουμε στις συζητήσεις μόνο, βάλε κρεμάστρα, όχι δεν βάζω.....έχει μια μανία με τους τοίχους δε θέλει να κάνει τρύπες :P :p :P ......Με νοιώθετε βρε κορίτσια?????

Πάω να συνεχίσω δουλειές!!!

1) Εστρωσα κρεβάτια

4) Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει χθες το βράδυ5) Ξεσκόνισα το σαλόνι

6) Τακτοποίησα τα ρούχα που σιδέρωσα χθες το βράδυ

7) Ξεχώρισα τα ρούχα του πιτσιρίκου που δεν του κάνουν, για να ανεβούν στο πατάρι

8 ) Έβαλα το φαγητό μας στο φούρνο

9) Έβαλα να γίνεται το φαγητό του πιτσιρίκου

10) Μάζεψα το νεροχύτη (ο,τι προέκυψε από το φαγητό και από τον πρωινό καφέ, τα χθεσινά τα είχα μαζέψει από το βράδυ και το πρωί ήταν καθαρός)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Σήμερα έγινα σίφουνας......Ήδη πλένεται το δεύτερο πάπλωμα, περιμένουν την σειρά τους οι παπλωματοθήκες, Φτιάχνω σήμερα μακαρόνια με τυράκι (έχω τον σύζυγο σε δίαιτα) και μετά θα συγυρίσω το παιδικό και θα ξεκινίσω να βγάζω καλοκαιρινάααααααα γιούπι!!!! (υπάρχει εικονάκι να χοροπηδάει???) χαχαχχα

εμένα ο άντρας μου όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ νοικοκύρης, τα βάζει όλα στην θέση τους και μου την λέει αν δεν κάνω κάτι όπως το θέλει, αλλά είπαμε εγώ είμαι η νοικοκυρά και όπως βολεύει εμένα.....μου την δίνει στα νεύρα όταν π.χ. τον πρήζω εδώ και 1 χρόνο να μου βάλει μια παιδική κρεμάστρα στο παιδικό δωμάτιο για να κρεμάω τα μπουφάν των κοριτσιών και εκείνος επιμένει ότι δεν χρειάζεται γιατί μπορώ να τα κρεμάω στην ντουλάπα....εγώ όμως δεν βολεύομαι στην ντουλάπα γιατί όταν φεύγει η μεγάλη το πρωί πρώτη για σχολείο αν πάω στην ντουλάπα να πάρω το μπουφάν ξυπνάω την μικρή.....οπότε αναγκάζομαι και βάζω τα μπουφάν στην καρέκλα της τραπεζαρίας! :evil: :evil: :evil: τελικά μένουμε στις συζητήσεις μόνο, βάλε κρεμάστρα, όχι δεν βάζω.....έχει μια μανία με τους τοίχους δε θέλει να κάνει τρύπες :P :p :P ......Με νοιώθετε βρε κορίτσια?????

Πάω να συνεχίσω δουλειές!!!

και εγω δεν θελω τρυπες!!με ποναει η καρδια μου οταν ακουω τρυπανι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...