Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα καλές ντούρασελ φιλενάδες μου!

Εγώ είμαι σκασμένη από διάφορα ανάποδα στη δουλειά, αλλά οοοκ, αντέχω, τα έγραψα σε άλλο θέμα και ξαλάφρωσα.

Σήμερα το σπιτάκι μου καθαρίζεται από την καλή κυρία που έρχεται πότε-πότε κι εγώ έχω στο πλάνο "επιχείρηση ντουλάπα" για το απόγευμα... βοήθειά μας....

Το ξέρεις νομίζω, πως το θέμα μας είναι ΑΝΟΙΧΤΟ για να γράφουμε οτιδήποτε μας βασανίζει! Και γω άλλωστε το έχω χρησιμοποιήσει για να ξαλαφρώσω, σας το χω πει. Easy living με άγχος δεν γίνεται! ;)

Ελπίζω τώρα να νιώθεις καλύτερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαμά μου είναι από Αρεόπολη Μάνης. Πανέμορφο το Γύθειο κ ο Γερολιμένας (έχουμε συγγενη με σπίτι πάνω στη θάλασσα δηλαδή βγαίνεις μπαλκόνι το οποίο είναι μέσα στη θάλασσα, τέλειο) αλλά βρε κορίτσια πολύ μακριά από εδώ.

Εγώ το χω συνηθίσει. Το κάνουμε χαλαρά και χωρίς να τρέχουμε περί τις 3.30 ώρες.:P

Για σκέψου παλιά, με τον παλιό δρόμο που κάναμε 6 ώρες!!!! :?:?:?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου τόσο για την ντουλάπα όσο για τις αναμνήσεις μας σε βαζάκια και μου άρεσε πολυ!

Πολύ πολύ χαίρομαι!!! :D:D:D

Σήμερα έκανα πολλά στο σπίτι, επλυνα τις χειμωνιάτικες κουρτίνες στο σαλόνι και έβαλα καλοκαιρινές αφού τις έπλυνα ξανά και αυτές ... περισσότερο τις ξαναπλένω πριν τις κρεμάσω για να γλιτώσω το σίδερο... ναι, τις απλώνω βρεγμένες :) ( είνια λεπτές και σε 20' με ανοιχτή μπαλκονόπορτα είανι στεγνές)

Τις απλώνεις βρεγμένες και δεν είναι τσακαλωμένες??? Με κούφανες τώρα!! ;) Για πες να μαθω!

Πέρασα με ξύδι 3 χαλιά και τα μάζεψα, τα υπόλοιπα αύριο ;) και το τεράστιο στο σαλόνι με το σύζυγο το Σάββατο, ξεσκόνισα και έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι. Διακόσμησα λίγο το μπαλκόνι με 2 καινούργια μαξιλαράκια! Εβαλα και άπλωσα 2 πλυντήρια ρούχα και επίσης μαγείρεψα!

Μπράβο για τις δουλίτσες αλλά κυρίεως για τα 2 καινούργια μαξιλαράκια που σίγουρα θα σου έφτιαξαν τη διάθεση! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μα γιατί δεν υπάρχει????

Γιατί ή θα είχε εξαντληθεί ή θα ήταν πανάκριβο!!! :tongue::tongue:

Είναι απόλυτα λογικό να έχουμε νεύρα, ειδικά το πρώτο {μεγάλο} διάστημα, μετά τη γέννα. Η ζωή μας αλλάζει τόσο πολύ... όσο κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει. Και ανεξάρτητα του αν νομίζουμε πως είμαστε έτοιμες. Στην πραγματικότητα καμιά ποτέ δεν είναι έτοιμη για ν' αποκτήσει παιδί. Τουλάχιστον όχι 100%. Το φανταζόμαστε, το σκεφτόμαστε, το συζητάμε, το βλέπουμε σε φίλους και γνωστούς αλλά πως να φανταστούμε όσα χρειάζονται? Πως να φανταστούμε μια αλήθεια αν δεν τη βιώσουμε..?

Έχουμε μάθει σε έναν τρόπο ζωής και δεν μπορούμε να φανταστούμε ακριβώς πως αυτός ο τρόπος θα έρθει σίγουρα "τούμπα", τουλάχιστον για ένα διάστημα, αν όχι για πάντα. Και φυσικά είναι δύσκολο! Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Και ακριβώς επειδή είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο πρέπει να δώσουμε χρόνο στους εαυτούς μας. Να συνηθίσει... να "εξασκηθεί"... να αλλάξει.

Το πέρασα και γω, όπως όλες μας φαντάζομαι και τώρα ξέρω. Χέστε το σπίτι, βράστε τα πάντα. Δώστε χρόνο για σας και το παιδάκι σας. Σιγά-σιγά...

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια μου!Μπορεί να μην γράφω συχνά,αλλά...

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι για όλα αυτά που προλαβαίνετε να κάνετε...

Το μόνο που έχω κάνει από τις δουλειές της εποχής αυτής είναι που έχω μαζέψει τα μάλλινα.

Πέραν τούτου ουδέν...

Μη λες ουδέν. Και το ότι μάζεψες τα μάλλινα μια χαρά "μανίκι" δουλειά είναι! Μπράβο! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πολύ πολύ χαίρομαι!!! :D:D:D

Τις απλώνεις βρεγμένες και δεν είναι τσακαλωμένες??? Με κούφανες τώρα!! ;) Για πες να μαθω!

Μπράβο για τις δουλίτσες αλλά κυρίεως για τα 2 καινούργια μαξιλαράκια που σίγουρα θα σου έφτιαξαν τη διάθεση! ;)

καλησπερα το εχω αναφερει και εγω για τις κουρτινες τις πλενεις τις κρεμας και ειναι λες και εχεις περασει ωρες να τις σιδερωνεις το ιδιο κανω και με τις χοντρεσ

καλησπερα το εχω αναφερει και εγω για τις κουρτινες τις πλενεις τις κρεμας και ειναι λες και εχεις περασει ωρες να τις σιδερωνεις το ιδιο κανω και με τις χοντρεσ

χι χι χι αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που μου έχουν πει ever... και εγω επίσης το εφαρμόζω και για τις χοντρές... να το δοκιμάσετε ;) οι δικές μου θέλουν βέβαια κανα 2 μέρες το πολυ για να έρθουν στα ίσια τους, αλλά οκ δεν το κάνουμε και ΣΚ που περιμένουμε κόσμο... :)

αύριο απόγευμα θα πάω να πάρω και 2 καινούργιες που βρήκα σε πολυ καλή τιμή και επειδή θα λυσσάξω να τις δω άμεσα εννοειται θα κάνω το ίδιο κόλπο, πέταμα στο πλυντηριο και άπλωμα :P

δείτε εδω... για οποια ενδιαφέρεται νομιζω οτι οι τιμες του ειναι καλες http://www.newhome.com.gr/

Για τις κουρτίνες τα έγραψα παραπάνω...;)

αχ πόσα ξέρεις .. πόσα ξέρεις .. αυτή τη στιγμή είμαι μπαλκόνι :)

Γειά σας κόρες...

Με κίνδυνο διαγραφής από το cafe... έχω να δηλώσω ότι ο σύζυγος...

- μαγειρεύει... ακόμα και σε καθημερινή βάση...

- τακτοποιεί τα ρούχα του... γενικώς... και μετά το σιδέρωμα

- είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη ντουλάπα του... και την αλλαγή της σεζόν σε ρούχα / παπούτσια

- ξεσκαρτάρει το γραφείο του σε τακτά χρονικά διαστήματα

- κατεβάζει σκουπίδια / ανακύκλωση σε καθημερινή βάση

- τακτοποιεί τα πλυμένα από το πλυντήριο πιάτων (τη σιχαίνομαι αυτή τη δουλειά)

και στο τσακίρ κέφι... και πλυντήρια βάζει... και μπορεί να σιδερώσει...

οπότε λυπάμαι αλλά δεν συμπάσχω...

Χρυσα... περαστικά στον μπαμπά σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Η μέρα σήμερα ήταν πολύ χαλαρή λέμε...

δουλειά

super market

μαγείρεμα και τραπέζι σε ένα φιλικό ζευγάρι... το menu είχε ινδικό και είναι specialite μου...

μάζεμα κουζίνας

ετοιμασία fish sticks για τη μικρή αύριο

σφουγγάρισμα κουζίνας και σαλονιού...

το κακό είναι ότι το σπίτι μου... παρά τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες... μυρίζει σαν το Νέο Δελχί... αλλά χαλάλι...

αύριο έχει ξεκούραση... δουλειά και αποχαιρετιστήριο party συναδέλφου...

φιλάκια σε όλες....

beSZp2.pngdsR5p2.png

Γειά σας κόρες...

- είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη ντουλάπα του... και την αλλαγή της σεζόν σε ρούχα / παπούτσια

Χρυσα... περαστικά στον μπαμπά σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Η μέρα σήμερα ήταν πολύ χαλαρή λέμε...

δουλειά

super market

μαγείρεμα και τραπέζι σε ένα φιλικό ζευγάρι... το menu είχε ινδικό και είναι specialite μου...

μάζεμα κουζίνας

ετοιμασία fish sticks για τη μικρή αύριο

σφουγγάρισμα κουζίνας και σαλονιού...

το κακό είναι ότι το σπίτι μου... παρά τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες... μυρίζει σαν το Νέο Δελχί... αλλά χαλάλι...

αύριο έχει ξεκούραση... δουλειά και αποχαιρετιστήριο party συναδέλφου...

φιλάκια σε όλες....

Mαλλον πρέπει να κάνει εγγραφή ο αντρας σου!

Μην τα λές αυτά ετσι,θα σας ματιάσουμε,φτου,φτου!Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις!

Εμένα δεν γνωρίζει ούτε που βάζουμε τα πράγματα, για να τα τακτοποιήσει, αλλά ,είπαμε,καθένας με τα ελαττώματά του!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα κάμποσο σιδέρωμα,τελείωσα με το πλύσιμο του παπλώματος και το άπλωσα,

απλωσα αλλα 2 πλυντήρια,

μαγειρεψα ένα πρόχειρο βραδυνό,

μαζεψα κουζίνα και έβαλα ενα πλυντήριο πιάτων.Με την αλλαγή της ώρας έχω κάπως πελαγώσει και ενώ όλο το χειμώνα στις 9 έβαζα το μικρό για ύπνο και μετά ξεκουραζόμουν,τώρα πάει η ωρα 10.30.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

βλέπω λέτε για άντρες!!θέλετε να σας πω τι κάνει ο άντρας μου?

τα ΠΑΝΤΑ και συμφέρει!!!!!!!!!

Με βοηθάει σε όλα με το παιδί(μην σας πω κάνει και παραπάνω)

μαγειρεύει,πλένει πιάτα, σκούπα, ξεσκονίζει όλα...

στην εγκυμοσύνη που ήμουν χάλια από εμετούς...όλα!!

αλλά από πάντα του ήταν έτσι...8 χρόνια που μένουμε μαζί....

όταν δούλευε μόνο αυτός,και ήμουν σπίτι τα έκανα εγώ τα περισσότερα βέβαια. μην είμαι και γαιδούρα!!

τις κουρτινες μου τις πλενω 4-5 φορες το χρονο!!(μου αρεσει η φρεσκαδα του μαλακτικου

:rolleyes:) ειναι γαζα και δεν θελουν σηδερο τισ κρεμαω στο συρμα για μια ωρα και ο.κ;) ειναι 8 παραθυρα !!!

δείτε εδω... για οποια ενδιαφέρεται νομιζω οτι οι τιμες του ειναι καλες http://www.newhome.com.gr/

Έχει ωραία πραγματάκια! :D

Γειά σας κόρες...

.

Μάλλον τον ίδιο άντρα έχουμ αν εξαιρέσεις το νο1 που δεν ξέρει να μαγειρεύει αλλά να ψήνει τα έτοιμα που του φτιάχνω :D:D;);):cool:

Σημερα με αφορμή το ποστ της Ειρήνης ;) αποφάσισα κ εγώ να κάνω την τράμπα παπλώματα κουβέρτες. Γύρισα σπιτάκι μου στις 2 φάγαμε με τον σύζυγο ήπιαμε ένα καφεδάκι στα γρήγορα κ πιάσαμε δουλίτσες μαζί. Μαζέψαμε τα παπλώματα, τα έβαλα πλυντήριο μετά στεγνωτήριο. Μου κατέβασε το ανοιξιάτικο μας πάπλωμα , το τίναξε το αέρισε κ της μικρής μας. Τα τακτοποίησα ξανά όταν στέγνωσαν όμορφα στις θήκες που αφαιρείς τον αέρα.

20120425_194809.jpg

Με αυτή την ευκαιρία συμμάζεψα κ τα ρούχα στις θήκες στην πάνω ντουλάπα. Συμμάζεψα κ εκεινο το ρημαδοσύρταρο με τα τραπεζομάντηλα που τα είχα μαντάρα.

Τα ρούχα άλλη φορα....ψιλοβαριέμαι ακόμη χε χε

Τις κουρτίνες κ εγώ έτσι τις κάνω πλένω κ κατευθείαν κρεμάω σε μια δυο ώρες έχουν στεγνώσει κ γλύτωσα κ το σίδερο χοχο.

Και μαγείρεψα ενα σπανακορυζάκιγια αυριο ,γιατί αυριο φευγω στις 9 και γυρίζω στις 4 , κ το ψωμάκι μας επίσης. Να σας κεράσω λίγο ?

20120426_005014.jpg

Ξέρω είναι αργά που γράφω , αλλά συνήθως απολαμβάνω να κάνω τις δουλειες μου οπως μαγειρεμα πλυντήρια αφου κοιμηθεί η μικρή για να μη με ζαλίζει κ να μη τρωω ιδιαιτερο χρόνο από τον κοινό μας. Οποτε συνήθως ως κλασικό νυχτοπούλι που είμαι τελειώνω γύρω στις 12μιση κ μετά καθομαι με το λαπτοπάκι να χαλαρώσω πριν παώ για νάνι.

Καλή μέρα να έχετε!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...