Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εχει γενεθλια το μεγαλο μου κοριτσι σημερα, κλεινει τα 6! πως μεγαλωσε.....πρωτακι φετος, ευτυχως τα παμε μια χαρα, η δασκαλα μας καλη κ εχτες ειχαμε την πρωτη μας εργασια.

κατα τα αλλα στα του σπιτιου, εχω οργασμο εργασιων καθως το σαββατο εχουμε το παρτυ μας.

εχτες εκανα τα εξης:

6,30 σηκωθηκα εφτιαξα καφε κ ταισα την μικρη

σηκωσα την μεγαλη ετοιμαστηκαμε κ πηγαμε σχολειο κ μετα στο μαγαζι

10,00 ξυπνησε η μικρη κ εχουμε ξεκινησει διακοπη πανας, οποτε εκατσα 1 ωρα σπιτι για να την εχω χωρις πανα.

εβαλα ενα πλυντηριο

μαζεψα απλωμενα

εστρωσα κρεβατια

μαζεψα κατι παιχνιδια

πηγαμε κ πηραμε την μεγαλη, γυρισαμε κ ταισα την μικρη φρουτοκρεμα

κατεβηκα στο μαγαζι μεχρι τις 14,30 οπου ανεβηκαμε πανω κ τις εβαλα να φανε

τις εβαλα για υπνο

βγηκα στο μπακλονι κ εβγαλα ολα τα ξερα φυλα απο τις γλαστρες κ 2-3 φυτα που

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

Γιώτα να χαίρεσαι το πρωτάκι σου! Χαρά στο κουράγιο σου για την πάνα της μικρής. Ο δικός μου νομίζω είναι μεγαλύτερός της και αρνείται να προσπαθήσει. Εγώ τα θεωρώ μικρά τα αγόρια για να βγάλουν πάνα πριν τα 3. Ακόμα και η μεγάλη μου, στα 3.5 νομίζω την έβγαλε. Αλλά απευθείας πρωινή & βραδινή. Δε ξέρω αν θα το παλέψω. Του πήρα εσωρουχάκια για να δοκιμάσουμε πριν στρώσω αλλά αν δε θέλει μόνο κακό θα κάνω νομίζω. 

Χθες ήταν ημέρα εβδομαδιαίας καθαριότητας. Μεταξύ όλων των άλλων εργασιών, έβαλα και 6 πλυντήρια. 2 δικά μας, 2 των παιδιών και 2 τα ριχτάρια του καναπέ. 

Σήμερα έβαλα άλλα 2 με τα εσωτερικά πατάκια τα οποία στεγνώνουν και τώρα θα βάλω τα καλύμματα απ το καρότσι του μικρού ώστε να το πλύνω κιόλας αργότερα που θα καθαρίσω τον χώρο του γκαράζ και τις 3 μικρές αποθήκες του υπογείου. 

Σήμερα πρέπει να σιδερώσω κιόλας γιατί τα 4 χθεσινά πλυντήρια προστέθηκαν στα 4-5 της προηγούμενης εβδομάδας και καταλαβαίνετε τι παθαίνω μόλις βλέπω το βουνό...

Στα πλαίσια των easy living αλλαγών μας, ήταν και η αγορά μιας καινούργιας κούπας για τον καθένα μας. Ιδού η δική μου! Αυτή και της κόρης μου, μου φτιάχνουν το κέφι!

15wckdt.jpg

Τέλος, ένα απ τα προβλήματα που αντιμετώπιζα είναι πως λόγω μεζονέτας, τα παπούτσια κατέβαιναν κάτω αλλά δεν ανέβαιναν ποτέ πάνω. Η παπουτσοθήκη λοιπόν που είχα στο κάτω μπάνιο δεν επαρκούσε ποτέ με αποτέλεσμα το πάτωμα του μπάνιου να είναι μονίμως γεμάτο παπούτσια. Η αγορά ακόμα μιας παπουτσοθήκης, απορρίφθηκε αφενός λόγω κόστους, αφετέρου λόγω έλλειψης χώρου. Έτσι, με 5 ευρώ βρήκα αυτή την υφασμάτινη παπουτσοθήκη, την οποία τοποθέτησα στην είσοδο της σκάλας προς το υπόγειο όπου και αφήνουμε τσάντες και πανωφόρια. Εκεί έχω παπούτσια δικά μου και των παιδιών ενώ του συζύγου έμειναν στο μπάνιο. Το πάτωμα ανέπνευσε και μαζί του κι εγώ! 

2qt8g2s.jpg

Σας χαιρετώ! Καλό μεσημέρι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

On 13/9/2017 at 10:09 ΠΜ, NASIA είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

καλή αρχή να έχουν τα ζουζούνια μας στο σχολείο και εμείς καλή υπομονή με τα διαβάσματα και τα κάθε τύπου τρεξίματα.

Ξεκινήσαμε και εμείς την Δευτέρα όπως όλοι με τον Αγιασμό και εκτός του μεγάλου μου που πήρε βιβλία τα άλλα δύο είδαν τους φίλους τους και αφού αγιαστήκαμε γυρίσαμε σπίτι.Από το μεσημέρι μου ανέβασε πυρετό ο μεσαίος και είχε μέχρι και εχτές το πρώι (αν αυτό δεν είναι αλλεργία στο σχολείο πείτε μου τί είναι) μετά μια χαρά.Τεσπά εχτές ο μεγάλος κανονικά εξάωρο και τα μικρά τετράωρο και πεντάωρο.Ο μικρός έχει την περσινή του δασκάλα οπότε όλα καλά.Ο μεσαίος είναι ακόμα με προσωρινό δάσκαλο κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί δεν προβλέπω να έρχεται μόνιμος σύντομα.Το απόγευμα πήραμε καποια τετράδια και μετά ξεκινήσαμε να ντύνουμε τα βιβλία.

Το σπίτι ,εκτός από πολύ σίδερο που έχει μαζευτεί γιατί μπαίνουν καθημερινά πλυντήρια αλλά σίδερο έχει να μπεί από το Σάββατο,είναι σε καλή κατάσταση.

Σήμερα έχει φασολάδα και τυροπιτάκια και φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.

Αυτά για τώρα.

Τα λέμε.

.... πως είναι το παιδί, Νάσια μου?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

γεμάτη μέρα και η σημερινή.Από το πρωί πήγα τα παιδιά στο σχολείο,οπού ούδεν νεότερο από το μέτωπο των δασκάλων,κάτι το οποίο με έχει πλέον κουράσει.Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.Δυστυχώς δεν άλλαξε η διευθύντρια μιας και ήταν επόμενο αφού κανένας άλλος υποψήφιος διευθυντής δεν έθεσε η υποψηφιότητα για το σχολείο μας.Σήμερα έμαθα ότι βασική δασκάλα για τον μεσαίο στην Ε μπορεί να είναι και η αγγλικού και δεν έχω τίποτα με την γυναίκα αντιθέτως στο μάθημα της είναι φοβερή αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει σε μαθηματικά και ειδικά της ε που το βιβλίο είναι και ακαταλαβίστικο και μπερδεμένο;Επιπλέον έχουν μπει παιδιά μεταναστών σχεδόν σε όλες τις τάξεις του σχολείου χωρίς να υπάρχει τάξη υποδοχής και φυσικά χωρίς να ενημερωθούμε οι γονείς.Δεν μπορώ άλλο,δίνω προθεσμία στον εαυτό μου μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας και αν δεν γίνει κάτι προς το καλύτερο θα αλλάξω τα παιδιά σχολείο δεν γίνεται αλλιώς.Τα τελευταία εφτά χρόνια που έχουμε την συγκεκριμένη διευθύντρια το σχολείο πάει από το κακό στο χειρότερο.Εχει μαζέψει όλους τους ρωμά της περιοχής και γενικά ότι αλλοδαπό υπάρχει με αποτέλεσμα τα παιδακια που φυσικά δεν ξέρουν την γλώσσα ή δεν θέλουν να μάθουν να κάνουν απίστευτη φασαρία και να μην γίνεται μάθημα.Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά θέλω τα παιδιά μου να πηγαίνουν στο σχολείο και να μαθαίνουν γράμματα και όχι να μην γίνεται μάθημα είτε γιατί δεν υπάρχουν δάσκαλοι είτε γιατί τα παιδιά που δεν ξέρουν την γλώσσα μας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω όλοι η τάξη.Επιπλέον πιστεύω ότι και για αυτά τα παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που υποτίθεται ότι τους προσφέρει το σχολείο μιας και στην ουσία έρχονται για φύλαξη αφού δεν υπάρχει η υποδομή για να μάθουν.Δεν ξέρω,δεν ξέρω τί να πω.

Κατά τα άλλα αφού γύρισαν τα παιδιά πήγαμε και παραγγείλαμε τα βιβλία των αγγλικών και αφού φάγαμε πιάσαμε να κάνουμε αυτά τα λίγα που τους έβαλαν δηλαδή μια χρονική αντικατάσταση ο μεσαίος και μια φωτοτυπία ο μικρός.Μόνο ο μεγάλος είχε διάβασμα.

Εχει και αυτή την ζέστη......έλεος!!!!!

Ειρήνη μου καλά είναι τώρα μια χαρά.

Γιώτακι μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου να είναι χιλίοχρονο και να έχει καλή προοδο.

Ραβτάκι μου και εγώ το ίδιο θέμα έχω με τα παπούτσια και ας μην έχω μεζονέτα.Τα πετάνε παντού και εγώ από πίσω να τα μαζεύω.Πάντως πολύ ωραία αγορά!!

Αυτά για τώρα τα λέμε.

γεια σας κοριτσια! ευχαριστω για τις ευχες!!! να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας κ καλη χρονια!

νασια εχεις ολα τα δικια με το μερος σου......

ραφτακι προς το παρον η μικρη κ το γιογιο δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.... εχτες 3 φορες τσισα επανω της κ μια κακα......

συνεχιζω απο εκει που ειχα μεινει:

βγηκα στο μπακλονι κ εβγαλα ολα τα ξερα φυλα απο τις γλαστρες κ 2-3 φυτα που ειχαν ξεραθει

καθαρισα πατζουρια-τζαμια-επιπλα μπαλκονιου-καγκελα, σκουπισα κ σφουγγαρισα

ξυπνησα την μεγαλη κ διαβασαμε

ξυπνησα την μικρη, τους εδωσα το απογευματινο κ πηγαμε τζαμπο για την λιστα (γινοταν σφαγη..... κ ειχα κ τα δυο μαζι μου.....!!!)

αφου γυρισαμε, φαγαν κ κοιμηθηκαν τα παιδια, μαγειρεψα κ καταφερα να κοιμηθω 12,30..... πτωμα!

εχτες εκανα γενικη το μπανιο, συμμαζεψα, τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια, ξεσκονισα κ σκουπισα, διαβασα την μεγαλη κ αργα το απογευμα ηρθαν οι 4 παππουδες-γιαγιαδες κ κοψαμε την τουρτα.

σημερα:

απλωσα, εβαλα ενα πλυντηριο με πατακια κ χαλακια, καθαρισα τους τοιχους στο διαδρομο της εξωτερικής σκαλας κ ημουν μεταξυ σχολειου, σπιτιου κ μαγαζιου (παντα μαζι με την μικρη)

οταν ανεβω σπιτι κ κοιμηθουν, θα κανω σκαλες κ εξωτερικη πορτα, θα κρεμασω την κουρτινα μου που δεν εχει κρεμαστει ακομα.μετα  θα φτιαξω ζυμη για πιτσα να ειναι ετοιμη για αυριο,μονο πιτσα θα φτιαξω κ πατατες φουρνου, ολα τα υπολοιπα φαγητα θα τα παρω ετοιμα γιατι θα εχω αρκετα ατομα (18 παιδια κ 15 μεγαλοι!)

θα βαλω ολα τα πιατικα-ταψια-ταπερακια κτλ που ειναι πανω στο στραγγιχτιρι στην θεση τους κ θα στολισω το σπιτι. επισης οταν ξυπνησει η μικρη θα καθαρισω κ το δωματιο της αλλα οχι γενικη δεν προλαβαινω.θα προσπαθησω να κανω σημερα ολες τις εκκρεμοτητες, εκτος του σκουπισματος κ σφουγγαρισματος του σπιτιου κ του μπαλκονιου που θα γινουν αυριο.

αυτα προς το παρον.... καλο μου κουραγιο! σας φιλω κ θα σας πω νεα, πως πηγε το παρτυ!

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Η κούρασή μου, δεν περιγράφεται.. το ποσα γίνονται μέσα στο σπίτι.. χρόνια είχα να έχω να κάνω τοσα πολλά, κορίτσια μου! Και μέσα σ όλα και εξωσχολικές δραστηριότητες και φυσικά η δουλειά.

Παραλάβαμε το κρεβάτι {από το σπίτι της πεθεράς μου}, το οποίο χρειαζόταν γερό αλλά πολύ γερό πλύσιμο.

Ετσι λοιπόν, χθες, το σαπουνισα {και το κάτω μέρος και το στρώμα}, με καρπέξ. Στέγνωσε και σήμερα το έπλυνα με ξύδι και μαλακτικό. Με τέτοια ζέστη, ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει στεγνωσει.

Δείτε το παιδικό.. γίνεται χαμος! :?

sa1.jpg

Χθες δε, ο άντρας μου, έβαλε το "κεφαλάρι" του κρεβατιού {ένα τεράστιο, χοντρό, μαξιλάρι, το οποίο μπορεί να πλυθεί μόνο στο χέρι}, μέσα στην μπανιέρα και το σαπούνισε καλά.

Ευτυχώς, στέγνωσε ήδη:

sa.jpg

Τα ξεσκαρταρίσματα συνεχίζονται.. έχω δώσει τα απίστευτα αλλά θα σας γράψω ξεχωριστό μήνυμα γι αυτό.

Θα επανέλθω, αργότερα.

On 14/9/2017 at 9:12 ΠΜ, YOTOU είπε:

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εχει γενεθλια το μεγαλο μου κοριτσι σημερα, κλεινει τα 6! πως μεγαλωσε....

Γιωτούλα μου απίστευτο!!!! Πόσο μεγαλωσε, το αγγελάκι σου!!!???

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ! Γερό να είναι!!!

Περιμένω τα νέα σας και σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια καλησπέρα!

Γιώτα να χαίρεσαι το κορίτσι σου, να είναι γερό κ τυχερό!Κ καλή σας αρχή!

Ειρήνη πολύ όμορφο το νέο σας χρώμα, καλές τακτοποιήσεις!

Και εγώ είχα μια εξαιρετικά (πολύ όμως!!)κουραστική εβδομάδα!Όλη την εβδομάδα στο σχολείο απίστευτο τρέξιμο κ κούραση μέχρι να μπει μια σειρά κ γυρνώντας σπίτι κ εκει ένα σωρό εκκρεμότητες που έπρεπε να ρυθμιστούν...λίστες για τα σχολεία των παιδιών, ουρές ατελείωτες, ντυσίματα βιβλίων, ετοιμασίες για κολατσιό, σιδερώματα, όλα τα καθημερινά...ουφ!πολλή κούραση, thanks God is Friday!

Α παρήγγειλα κ καινούργιες μοκέτες, θα πιάσουν το σαλόνι απ άκρη σ άκρη, τις περιμένω να δω πώς θα ταιριάξουν...και η επόμενη αγορά μου (όταν μπορέσω) θα είναι ριχτάρια Guy Laroche ειδικά για να μην γλιστράνε!Είναι λίγο ακριβά αλλά είπα θα τα πάρω οπωσδήποτε, αν είναι να σωθώ απ αυτό!

Ελπίζω να ξεκουραστούμε (όσο μπορούμε) όλες κ να περάσουμε όμορφα!Φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ευχαριστω ρε κοριτσια! τελικα απο οτι ειπα μονο σουπερ πηγα κ πηρα τα του παρτυ εκτος των φαγητων που θα τα παρει ο αντρας μου αυριο. ηδη εχουμε χαλασει 100,00 €... παω να ξεκινησω κ θα σας ενημερωσω!!!!

δεν βλεπω τις φωτο ειρηνη μου, δεν ξερω γιατι, θα μπω απο το κινητο μου μηπως τις δω!

μυρτουλα μου ΠΟΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ?????? εγω μονο κουραση αλλα γλυκια κουραση θα εχω!!!

σας φιλω

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μετά από μία εβδομάδα άδεια, βόλτες με την οικογένεια, μεσημεριανά οικογενειακά τραπέζια με φρέσκο ζεστό φαγητό μετά το σχολείο έφτασε πάλι η Κυριακή πριν την επιστροφή στην δουλειά.

Είχα στο μυαλό μου να κάνω πολλά στο σπίτι αλλά δεν έκανα τίποτα πέρα από τα καθημερινά και βασικά......Δεν είχα όρεξη για δουλειές και προτίμησα βόλτες με την οικογένεια μου, να χαρούμε όση ξεγνοιασιά έχει μείνει πριν αρχίσει πραγματικά το τρέξιμο.

Αγοράσαμε τα σχολικά μας, ντύσαμε τα βιβλία μας και χάρηκα πολύ τα παιδιά μου.

Ειρήνη καλορίζικο το νέο δωμάτιο του παιδιού, είναι υπέροχο το γκρι χρώμα. Βάψαμε κι εμείς 2 τοίχουν γκρι στο δωμάτιο της μεγάλης πέρυσι και κερδίζει τις εντυπώσεις όλων.

Το φθινόπωρο δεν έχει φτάσει ακόμη και ανυπομονώ να φύγει αυτή η ζέστη....όχι να κάνει κρύο αλλά να έχει αυτή την ευχάριστη δροσιά. Είναι η αγαπημένη μου εποχή!

Αυτά τα νέα μου, τώρα ξυπνήσαν όλοι και πάω να τους φτιάξω τηγανίτες! Φιλιά πολλά σε όλες.

Αγαπημένες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Σας γράφω ένα τρεχάτο μήνυμα, καθώς σε λίγο πρέπει να φύγω για δουλίτσα.

Στο σπίτι μας, συνεχίζονται οι απίστευτες τακτοποιήσεις, οργανώσεις και αλλαγές! Νομίζω, πως είχα πολλά χρονια να κάνω τόσες αλλαγές ταυτόχρονα! Μου αρέσει πολύ, με ανανεώνει και με κανει να θέλω να κάνω ακόμα περισσότερα. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ, κορίτσια μου!

Επιτέλους, μετά από τόσα πλυσίματα, το κρεβάτι του φιογκακίου μου ολοκληρώθηκε και μπήκε στη θέση του. Το παιδάκι μου, είναι τρισευτυχισμένο, κορίτσια! Νιώθει "μεγαλύτερος", το δωμάτιο του αλλάζει, πήγε γυμνάσιο και τον βλεπω.. αισθάνεται όμορφα! Το ιδιο φυσικά και εμείς, μαζί του.

Φυσικά, είναι αρκετα αυτά που δεν έχουμε ακόμα {όπως φωτιστικό, έπιπλο για την τηλεόραση του κ.α.} αλλα σιγά-σιγά. Αρκεί που βάφτηκε, αλλάξαμε κρεβάτι και διακόσμηση... ακόμα και τα έπιπλα μπήκαν διαφορετικά. Θα σας γράψω όμως ξεχωριστά μηνύματα για όλα αυτά.

Την περασμένη εβδομάδα, είχα τα γεννέθλιά μου. Μία φιλη μου λοιπόν, μου έφερε αυτό το καταπληκτικό, καλοκαιρινό ριχτάρι!

easy8.jpg

Δεν είναι τόσο ροζ όσο φαίνεται.. είναι στο σάπιο-μήλο, θα έλεγα και δενει πολύ όμορφα με τον τοίχο, πισω από το κρεβάτι μας. Φυσικά και στο υπνοδωμάτιό μας πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές αλλά είναι πολύ "μετά" στην λίστα με τις προτεραιότητές μου.

Χθες, Κυριακή απόγευμα, ήμουν πάλι στα νοσοκομεία... :? . Σάββατο βράδυ, μου τηλεφώνησε η φίλη μου {έχω 2 πολύ δικους μου ανθρώπους, πολλά χρόνια.. τη Σ και την Α}. Η Σ λοιπόν, μου τηλεφώνησε και μου ειπε ότι εκτάκτως έβαλαν την μαμά της στο νοσοκομείο, με πολύ σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά της και έτσι χθες πήγα κοντά της. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και ακόμα δεν ξερουμε τι θα γίνει..

ΥΓΕΙΑ κορίτσια μου! Γι αυτό δεν τη συγκρίνω με τίποτα άλλο! Υγεία!

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω για να σχολιάσω τα γραφόμενά σας.

Σας φιλώ γλυκά όλες και περιμένω τα νέα σας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλή βδομάδα να έχουμε! Όπως τα λες Ειρηνάκι μου, υγεία πάνω απ' όλα!!

Ήθελα κι εγώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο Σβκ και στο σπίτι και με τον μικρό αλλά μια αδιαθεσία του μικρού μας ανέτρεψε το πρόγραμμα! Το Σάββατο το πρωί ζήτησε ο μικρός να φάει αυγά τηγανητά και μάλλον ο σύζυγος τα έκαψε αρκετά από κάτω.. Ξαφνικά το μεσημέρι άρχισε να παραπονιέται ότι τον πονάει η κοιλιά του και ξεκίνησε τους εμετούς.. Ο πρώτος ήταν τελείως ξαφνικός και δεν τον προλάβαμε με αποτέλεσμα να πρέπει μετά να βγάλουμε το χαλί που κάθεται ο μικρός στο σαλόνι για πλύσιμο και να κάνουμε 3 φορές σφουγγάρισμα στο σαλόνι και στην κουζίνα για να φύγει η μυρωδιά του αυγού..

Τελευταίος εμετός ήταν στις 3 το πρωί.. Βέβαια το καημένο δεν έβγαλε τίποτε.. Μόνο σάλια και υγρά στομάχου αφού δεν τον άφησα να φάει τίποτε..  Ούτε διάρροια, ούτε πυρετό, ούτε τίποτε.. γι' αυτό υποθέτω πως ήταν τα αυγά.. Χθες ευτυχώς ήταν πολύ καλύτερα και από διάθεση και από όρεξη και έτσι πήγαμε σε παιδικό πάρτυ που ήμασταν καλεσμένοι. Και σήμερα έχει πάρτυ και μάλλον θα τον πάρει ο άντρας μου νωρίτερα από το σχολείο για να πάνε κατευθείαν.

Έχουμε στριμωχτεί πολύ κορίτσια οικονομικά.. Συνεχώς ξεφυτρώνουν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αφήσεις καθυστερημένες και αισθάνομαι μεγάλη ανασφάλεια..

Υγεία όμως όπως είπε η Ειρήνη μας και όλα γίνονται..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Πολύ μου αρέσει που πήρες κούπα για την νέα σεζόν! Εχω μία φίλη, με την οποία παλιά δουλεύαμε μαζί για αρκετά χρόνια, η οποία αγοράζει νέα κούπα με την αλλαγή της χρονιάς! Ομορφες συνήθειες!

Γενικά, μισώ τις παπουτσοθήκες, με πάθος.. είναι τόσο άχαρα έπιπλα {συνήθως}.

Ειδικά, έκανες άριστα! Μπράβο Ραβτάκι μου! Τι ωραία που οργανώνεσαι!

On 14/9/2017 at 0:55 ΜΜ, ravT είπε:

Στα πλαίσια των easy living αλλαγών μας, ήταν και η αγορά μιας καινούργιας κούπας για τον καθένα μας. Ιδού η δική μου! Αυτή και της κόρης μου, μου φτιάχνουν το κέφι!

15wckdt.jpg

Τέλος, ένα απ τα προβλήματα που αντιμετώπιζα είναι πως λόγω μεζονέτας, τα παπούτσια κατέβαιναν κάτω αλλά δεν ανέβαιναν ποτέ πάνω. Η παπουτσοθήκη λοιπόν που είχα στο κάτω μπάνιο δεν επαρκούσε ποτέ με αποτέλεσμα το πάτωμα του μπάνιου να είναι μονίμως γεμάτο παπούτσια. Η αγορά ακόμα μιας παπουτσοθήκης, απορρίφθηκε αφενός λόγω κόστους, αφετέρου λόγω έλλειψης χώρου. Έτσι, με 5 ευρώ βρήκα αυτή την υφασμάτινη παπουτσοθήκη, την οποία τοποθέτησα στην είσοδο της σκάλας προς το υπόγειο όπου και αφήνουμε τσάντες και πανωφόρια. Εκεί έχω παπούτσια δικά μου και των παιδιών ενώ του συζύγου έμειναν στο μπάνιο. Το πάτωμα ανέπνευσε και μαζί του κι εγώ! 

2qt8g2s.jpg

Σας χαιρετώ! Καλό μεσημέρι!

Θυμάμαι τις συζητήσεις μας, σχετικά με τη διευθύντρια σας.. :? Αχ, Νασια μου, ελπίζω να λυθούν τα θέματα...

On 14/9/2017 at 7:45 ΜΜ, NASIA είπε:

Από το πρωί πήγα τα παιδιά στο σχολείο,οπού ούδεν νεότερο από το μέτωπο των δασκάλων,κάτι το οποίο με έχει πλέον κουράσει.Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.Δυστυχώς δεν άλλαξε η διευθύντρια μιας και ήταν επόμενο αφού κανένας άλλος υποψήφιος διευθυντής δεν έθεσε η υποψηφιότητα για το σχολείο μας.Σήμερα έμαθα ότι βασική δασκάλα για τον μεσαίο στην Ε μπορεί να είναι και η αγγλικού και δεν έχω τίποτα με την γυναίκα αντιθέτως στο μάθημα της είναι φοβερή αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει σε μαθηματικά και ειδικά της ε που το βιβλίο είναι και ακαταλαβίστικο και μπερδεμένο;Επιπλέον έχουν μπει παιδιά μεταναστών σχεδόν σε όλες τις τάξεις του σχολείου χωρίς να υπάρχει τάξη υποδοχής και φυσικά χωρίς να ενημερωθούμε οι γονείς.Δεν μπορώ άλλο,δίνω προθεσμία στον εαυτό μου μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας και αν δεν γίνει κάτι προς το καλύτερο θα αλλάξω τα παιδιά σχολείο δεν γίνεται αλλιώς.Τα τελευταία εφτά χρόνια που έχουμε την συγκεκριμένη διευθύντρια το σχολείο πάει από το κακό στο χειρότερο.Εχει μαζέψει όλους τους ρωμά της περιοχής και γενικά ότι αλλοδαπό υπάρχει με αποτέλεσμα τα παιδακια που φυσικά δεν ξέρουν την γλώσσα ή δεν θέλουν να μάθουν να κάνουν απίστευτη φασαρία και να μην γίνεται μάθημα.Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά θέλω τα παιδιά μου να πηγαίνουν στο σχολείο και να μαθαίνουν γράμματα και όχι να μην γίνεται μάθημα είτε γιατί δεν υπάρχουν δάσκαλοι είτε γιατί τα παιδιά που δεν ξέρουν την γλώσσα μας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω όλοι η τάξη.Επιπλέον πιστεύω ότι και για αυτά τα παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που υποτίθεται ότι τους προσφέρει το σχολείο μιας και στην ουσία έρχονται για φύλαξη αφού δεν υπάρχει η υποδομή για να μάθουν.Δεν ξέρω,δεν ξέρω τί να πω.

Πω-πω.. θυμάμαι τα πάρτυ του φιογκακίου.. ξεκινούσα μήνες πριν για να ετοιμάσω προσκλήσεις και να οργανωθώ... την ίδια μέρα δε.. η κούραση ηταν κάτι το απίστευτο αλλα και η χαρά επίσης!

Κουράγιο, Γιωτούλα  μου!!!

On 15/9/2017 at 1:42 ΜΜ, YOTOU είπε:

οταν ανεβω σπιτι κ κοιμηθουν, θα κανω σκαλες κ εξωτερικη πορτα, θα κρεμασω την κουρτινα μου που δεν εχει κρεμαστει ακομα.μετα  θα φτιαξω ζυμη για πιτσα να ειναι ετοιμη για αυριο,μονο πιτσα θα φτιαξω κ πατατες φουρνου, ολα τα υπολοιπα φαγητα θα τα παρω ετοιμα γιατι θα εχω αρκετα ατομα (18 παιδια κ 15 μεγαλοι!)

θα βαλω ολα τα πιατικα-ταψια-ταπερακια κτλ που ειναι πανω στο στραγγιχτιρι στην θεση τους κ θα στολισω το σπιτι. επισης οταν ξυπνησει η μικρη θα καθαρισω κ το δωματιο της αλλα οχι γενικη δεν προλαβαινω.θα προσπαθησω να κανω σημερα ολες τις εκκρεμοτητες, εκτος του σκουπισματος κ σφουγγαρισματος του σπιτιου κ του μπαλκονιου που θα γινουν αυριο.

Τι χρώμα τις αγόρασες Ερσάκι μου; Με γεια σας!

Για τα ριχτάρια, που αναφέρεις, είσαι σιγουρη οτι δεν θα γλιστράνε? Το αναφέρω μόνο και μόνο για τα χρήματα που θα ξοδέψεις, κοριτσάκι μου.

On 15/9/2017 at 4:57 ΜΜ, mirtoula4 είπε:

Α παρήγγειλα κ καινούργιες μοκέτες, θα πιάσουν το σαλόνι απ άκρη σ άκρη, τις περιμένω να δω πώς θα ταιριάξουν...και η επόμενη αγορά μου (όταν μπορέσω) θα είναι ριχτάρια Guy Laroche ειδικά για να μην γλιστράνε!Είναι λίγο ακριβά αλλά είπα θα τα πάρω οπωσδήποτε, αν είναι να σωθώ απ αυτό!

Τις βλέπεις τις φωτογραφίες Γιωτούλα μου?

Αστα.. θυμάμαι στα πάρτυ του μικρού που κάναμε {πάντα στο σπίτι}, φεύγανε οι 300άρες για πλάκα... :?

On 15/9/2017 at 6:17 ΜΜ, YOTOU είπε:

ευχαριστω ρε κοριτσια! τελικα απο οτι ειπα μονο σουπερ πηγα κ πηρα τα του παρτυ εκτος των φαγητων που θα τα παρει ο αντρας μου αυριο. ηδη εχουμε χαλασει 100,00 €... παω να ξεκινησω κ θα σας ενημερωσω!!!!

δεν βλεπω τις φωτο ειρηνη μου, δεν ξερω γιατι, θα μπω απο το κινητο μου μηπως τις δω!

Αχ, τι όμορφα που μας περιγράφεις την άδειά σου, αγαπημένη μου! Έκανες πολύ καλά που προτίμησες εσάς, από τις καθαριότητες! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Χαίρομαι που σου άρεσε! Πραγματικά δείχνει τόσο κομψό χρώμα! Ακόμα και στο εφηβικό του, που το χρησιμοποιήσαμε, δίνει μία σικάτη νότα, πιστεύω..

Και γω αγαπώ φθινόπωρο! Αλλά θέλω λιγάκι να δροσισει, ματάκια μου.. και καμιά βροχούλα!

17 ώρες πρίν, ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μετά από μία εβδομάδα άδεια, βόλτες με την οικογένεια, μεσημεριανά οικογενειακά τραπέζια με φρέσκο ζεστό φαγητό μετά το σχολείο έφτασε πάλι η Κυριακή πριν την επιστροφή στην δουλειά.

Είχα στο μυαλό μου να κάνω πολλά στο σπίτι αλλά δεν έκανα τίποτα πέρα από τα καθημερινά και βασικά......Δεν είχα όρεξη για δουλειές και προτίμησα βόλτες με την οικογένεια μου, να χαρούμε όση ξεγνοιασιά έχει μείνει πριν αρχίσει πραγματικά το τρέξιμο.

Αγοράσαμε τα σχολικά μας, ντύσαμε τα βιβλία μας και χάρηκα πολύ τα παιδιά μου.

Ειρήνη καλορίζικο το νέο δωμάτιο του παιδιού, είναι υπέροχο το γκρι χρώμα. Βάψαμε κι εμείς 2 τοίχουν γκρι στο δωμάτιο της μεγάλης πέρυσι και κερδίζει τις εντυπώσεις όλων.

Το φθινόπωρο δεν έχει φτάσει ακόμη και ανυπομονώ να φύγει αυτή η ζέστη....όχι να κάνει κρύο αλλά να έχει αυτή την ευχάριστη δροσιά. Είναι η αγαπημένη μου εποχή!

Περαστικά στο παιδί! Ελπίζω σήμερα να είναι εντελώς καλά, το αγγελάκι σου!

.. άστα.. για τα οικονομικά που αναφέρεις και εμείς στα ίδια ειμαστε... σκεψου αυριο, θα πάω να εξοφλήσω τον μηχανικό του αυτοκινήτου μας.. 140 ευρώ, τα οποία μάζεψα με πολύ κόπο και δυσκολία και του τα χρωστάμε εδώ και 4 μήνες, περιπου... και πόσα ακόμα που πρέπει να πληρώσουμε.. τον άλλο μήνα δε {που ακόμα δεν ξέρω πως θα βγει αυτός}, είναι και η ασφάλεια αυτοκινήτου αλλά και το ΚΤΕΟ.

Just now, Δομνίνα είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλή βδομάδα να έχουμε! Όπως τα λες Ειρηνάκι μου, υγεία πάνω απ' όλα!!

Ήθελα κι εγώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο Σβκ και στο σπίτι και με τον μικρό αλλά μια αδιαθεσία του μικρού μας ανέτρεψε το πρόγραμμα! Το Σάββατο το πρωί ζήτησε ο μικρός να φάει αυγά τηγανητά και μάλλον ο σύζυγος τα έκαψε αρκετά από κάτω.. Ξαφνικά το μεσημέρι άρχισε να παραπονιέται ότι τον πονάει η κοιλιά του και ξεκίνησε τους εμετούς.. Ο πρώτος ήταν τελείως ξαφνικός και δεν τον προλάβαμε με αποτέλεσμα να πρέπει μετά να βγάλουμε το χαλί που κάθεται ο μικρός στο σαλόνι για πλύσιμο και να κάνουμε 3 φορές σφουγγάρισμα στο σαλόνι και στην κουζίνα για να φύγει η μυρωδιά του αυγού..

Τελευταίος εμετός ήταν στις 3 το πρωί.. Βέβαια το καημένο δεν έβγαλε τίποτε.. Μόνο σάλια και υγρά στομάχου αφού δεν τον άφησα να φάει τίποτε..  Ούτε διάρροια, ούτε πυρετό, ούτε τίποτε.. γι' αυτό υποθέτω πως ήταν τα αυγά.. Χθες ευτυχώς ήταν πολύ καλύτερα και από διάθεση και από όρεξη και έτσι πήγαμε σε παιδικό πάρτυ που ήμασταν καλεσμένοι. Και σήμερα έχει πάρτυ και μάλλον θα τον πάρει ο άντρας μου νωρίτερα από το σχολείο για να πάνε κατευθείαν.

Έχουμε στριμωχτεί πολύ κορίτσια οικονομικά.. Συνεχώς ξεφυτρώνουν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αφήσεις καθυστερημένες και αισθάνομαι μεγάλη ανασφάλεια..

Υγεία όμως όπως είπε η Ειρήνη μας και όλα γίνονται..

Φιλιά πολλά!

777885dugw57gt25.gif

Elin όταν τελειώσετε με το καλό θα ήθελα να δω φωτογραφίες από την αποθήκη.

Εγώ έχω ένα μικρό wc που σκέφτομαι να κάνω πλυσταριό (είναι μικροσκοπικό όμως).

Επιστροφή στην δουλειά.......αχ τι ωραία που ήταν με τα παιδάκια μου.

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς στο σχολείο συνεχίζουμε όπως είμασταν ουδέν νεότερο.Ηρθαν και τα βιβλία των θρησκευτικών και μου σηκώθηκε η τρίχα ειδικά της τρίτης δημοτικού.Τελικά εκεί που έπερναν απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών οι αλλόθρησκοι θα καταντήσουμε να πέρνουμε απαλλαγή οι χριστιανοί.Είναι δυνατόν να βάζουν μάθημα η στάση του πιστού την ώρα της προσευχής στο τζαμί και αυτό στην τρίτη δημοτικού;Και αφού θέλουν να μάθουν για όλες τις θρησκείες γιατί δεν βάζουν και για βουδισμό ή κουμφισμό αλλά μόνο για το ισλάμ και τους Εβραίους.Δεν πάμε καλά κορίτσια καθόλου καλά,χανόμαστε σαν έθνος.

Τεσπά.Από δουλείες διατηρώ το σπίτι σε πολύ καλή κατάσταση οπότε την άλλη εβδομάδα θα κάνω και την γενική του μήνα και θα μαστε κομπλέ.

Εχτές έκανα και ένα τεστ κοπώσεως το οποίο παρόλη την φοβία μου και το άγχος μου βγήκε πολύ καλό βέβαια θα το δείξω και στον καρδιολόγο και θα δούμε.

Αυτά προς ώρας.Τα λέμε.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ευτυχώς το παιδί είναι πολύ καλύτερα και σήμερα μάλιστα πήγαν εκδρομή με τον παιδικό σταθμό σε αμπελώνα στην Κερατέα για να δουν από κοντά πως γίνεται ο τρύγος και να συμμετάσχουν και στην διαδικασία του κρασιού.. Μάζεμα σταφυλιών, πάτημα παραδοσιακό και μούστος! Ο μικρός ενθουσιασμένος ξύπνησε μόνος του 1 ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη!

Τολμώ να υπερηφανευτώ ότι καταφέραμε και κόψαμε μαχαίρι τάμπλετ και κινητό. Ήταν κάτι απαραίτητο προκειμένου να κοιμηθεί το βράδυ.. ήταν ικανός να το έχει και 1 ώρα συνέχεια για να κοιμηθεί.. Οι διακοπές μας βοήθησαν όμως σε αυτό μιας και εκεί δεν είχαμε τη δυνατότητα internet κι έτσι με τη βοήθεια παραμυθιών τώρα το αστεράκι μου κοιμάται σε 20 λεπτά το πολύ.. Είναι οι δικές μας στιγμές μιας και με τον πατέρα του είναι αδύνατο να κοιμηθεί.. Κουρνιάζει δίπλα μου, βάζει το ποδαράκι του πάνω μου, μου δίνει φιλάκι για καληνύχτα και αρχίζουμε διάβασμα!

Ο μικρός έγινε καλά αλλά έπεσε ο σύζυγος.. Εμετούς και πυρετό χθες, κομάρες και ανημποριά σήμερα..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...